Members gsarig Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Όχι, τον ΓΧ εννοώ... όταν είχε πρωτοέρθει στον ΠΑΟ (την πρώτη του χρονιά) αριστερό μπακ έπαιζε, αν και δεξιοπόδαρος. Τον ΓΣ μόνο δεξί μπακ τον θυμάμαι.
antreaslam Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα με το βαγγέλη! ο διαμαντίδης,στα 18 του δεν έδειχνε τέτοιο ταλέντο! σκίστηκε στη δουλειά όμως για να ανέβει! ο σπανούλης, επίσης,έχει μια πρόοδο 100%. ακόμα κ ο βλάκας λάζαρος παπαδόπουλος,έχει βελτιωθεί.Το ίδιο και ο ζήσης,ο ντικούδης,κλπ κλπ! ο γιούρκας,έδειξε από την αρχή ότι έχει πολύ ταλέντο! κατέβαζε τη μπάλα άνετα,περνώντας σχεδόν πάντα τουλάχιστον τον 1ο παίχτη! το πρόβλημά του ήταν στο τελείωμα των φάσεων,είτε αυτό λέγεται σέντρα,είτε σουτ. ε γαμω την τρελα μου,μετά από 7-8 χρόνια, μας παρουσιάζει ότι ακριβώς παρουσίαζε και τότε! ο καπουράνης ήξερε μπάλα,μην τον συγκρίνουμε με τον τακη παρακαλώ! όσο για τον ΓΣ,ήταν πολύ καιρό το "πουλέν" μου,αλλά δυστυχώς ούτε αυτός καταφερε να κάνει κάτι σημαντικό! αντριπ,δεν παίζουν στην ίδια θέση ο μαυρογενίδης με τον φύσσα,αλλά αν το 1999 για παράδειγμα,μου έλεγε ο πρόεδρος ότι το μπάτζετ φτάνει για έναν από τους 2,τότε χαλαρά θα διάλεγα μαυρογενίδη! επίσης,για μένα,πολύ μεγαλύτερη αξία έχει να παίζεις στην μαγιόρκα που προσπαθεί να σωθεί,παρά στη χαρτς κ στην χιμπέρνιαν,που βγαίνουν ουέφα,και τις αποκλείει εύκολα ο παοκ (ΕΛΕΟΣ)! Δεν υπάρχει αντίστοιχη χαρτς στην ισπανία,εκτός αν πάμε στη β κατηγορία,από τη μέση και κάτω! και κάιζερ,να σου πω κάτι?ο τακης δεν είχε κανει τσαμπουκά στον βλάοβιτς στην προπόνηση,γιατί του ζητούσε πάσα κ δεν τον αφηνε να σουτάρει? ο τάκης,με το ηλιθιο μυαλό του,δεν προσπάθησε να κάνει τρίπλα στον σαβιόλα,κ έμεινα πίσω στο σκορ?(μπορώ να λέω μλκιες του τάκη για κανά 10λεπτο)!!!! Το ότι μούτζωσε αντίπαλους οπαδούς,και μάλιστα χωρίς να του έχουν κάνει κάτι,κ η δήλωση περί πυγολαμπίδας, είναι κάποιες ενδείξεις IQ! τώρα,τα περί τσαμπουκά! πότε μπήκε πρώτος σε τσαμπουκά ο τάκης? πότε έσπρωξε αντίπαλο(εκτός του περίφημου 2-2)?πότε τον είδατε να ενθαρύνει ένα συμπαίκτη του?μόνιμα ήταν εκτός τσαμπουκάδων,οι πάσες του ήταν στα περιστέρια,στην καλύτερη,το χέρι του έσπαγε σαν του κωστέτσου 1 δευτερόλεπτο πριν την πάσα(αλήθεια λεώ,προσέξτε τον,ακόμα το κάνει),και γενικότερα,όταν ο τάκης έφυγε, κόντεψα να κατέβω ομόνοια να αναψω καπνογόνο! (και σκεφτείτε ότι όλα αυτά τα έκανε σε μια ομάδα που γνώριζαν ο ένας τον άλλο,ήταν πιο δεμένη κλπ!!!!)!!! ΥΓ:Panathinaikara,το γκολ που έχασε ο καρχαρίας με λα κορουνια , το θυμάμαι κ εγώ! πέσαμε όλοι να τον φάμε,(κ καλά κάναμε),ο κυράστας τον στήριξε,και μετά από 3 ημέρες πέτυχε ένα απίστευτο γκολ στον όφη! όλοι ξεχνάμε όμως,ότι το ίδιο ακριβώς γκολ,το έχασε ο κριστόφ,στο οακα,με αντίπαλο τον οσφπ,στο 85,με το σκορ στο 2-2 (αν κερδίζαμε,το παίρναμε,τόσο απλά). αν το είχε χάσει εκείνο ο καρχαρίας,ακόμα ξύλο θα έτρωγε! (και δεν λέω ότι ο καρχαρίας ήταν καλός παίχτης,μιλάω για την ευκολία με την οποία "καίει" παίχτες ο κόσμος του παο)!
Freestyler83 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Οτι καίμε, καίμε αλλά μετα από άνυδρες 8ετίες και 3ετίες, ότι και να πει ο κόσμος θα αφορά δυστυχώς και καλούς και κακούς...
andrip Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 νομίζω πως κι ο βαζέχας στο ίδιο παιχνίδι με την λα κορούνια εχασε παρόμοια φάση, δυστυχώς ένα γκολάκι θέλαμε, δίκιο έχουμε σ'αυτό τόσα χρόνια χωρίς μια διάκριση και κάθε χρόνο και χειρότερα μας έχουν κάνει να καίμε με πολύ ευκολία
Freestyler83 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 νομίζω πως κι ο βαζέχας στο ίδιο παιχνίδι με την λα κορούνια εχασε παρόμοια φάση, δυστυχώς ένα γκολάκι θέλαμε, δίκιο έχουμε σ'αυτό τόσα χρόνια χωρίς μια διάκριση και κάθε χρόνο και χειρότερα μας έχουν κάνει να καίμε με πολύ ευκολία Εκείνο που θυμάμαι με πολύ σκασίλα από το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν η ευκαιρία του Κόλα..(τί πάω και σκέφτομαι..)
revil Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=49430 σιγα τον παιχτη
gvaggis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 αντε μωρε τον υπερτιμημένο....(!) πέρα από την πλάκα πάντως την φράση : «Αν μας τον πουλήσεις θα ερχόμαστε να σου πλένουμε τα πιάτα κάθε μέρα στο σπίτι σου». θυμάμαι πως την είχε πει ο Ελληνιάδης στον Παύλο χαριτολογώντας το καλοκαίρι που μας πέρασε σε ένα γκαλά για την έναρξη του πρωταθλήματος. Μάλιστα έχει ειπωθεί πως τον Διαμαντίδη τον έσπρωξαν σαν <<δώρο>> στη μεταγραφή του Λάζου από τον Ηρα στον Πάο..
ata1983 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Τι έγινε τελικά οριστικά Πεσέιρο? Τα πιάσαμε πάλι τα λεφτά μας, το Δεκέμβριο πάμε για άλλα κλασικά, και μόνο που τον έφερε ο Βέλιτς μου αρκεί. Στο μπασκετ παιδιά τον Λάζαρο τι τον θέλουμε ρε γμτ, ποτέ δεν τον συμπάθησα σαν παίχτη αυτόν τον άνθρωπο
KaizerSoze Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ειναι ο μονος σεντερ-σεντερ που μενει ελευθερος.ΠΑΝΤΩΣ αν δεν αποσυρθει ο Τομασεβιτς και αν δεν φυγει ο Μπατιστ,100000 φορες να μεινει ο Γιαφτοκας και με τα λεφτα του Λαζου να παρουμε Σπανουλη-Ζηση
vastravoud Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ο Γιαφτόκας στον ημιτελικό με την Ταου μπήκε 3 λεπτά και αμυντικά βοήθησε πάρα πολύ, αν θυμάμαι καλά έκανε 1-2 καθοριστικές(και αρχοντικές) τάπες. Επίσης με το Μαρούσι προχτές ήταν καλός, έβαλε καλάθι με ραβέρσα, ενώ έβαλε μέχρι και βολή. Δε θα με χάλαγε να μείνει. Αν μείνει και δουλέψει με τον Ομπράντοβιτς σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί.
antreaslam Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 για μένα δεν είναι σέντερ ο λάζαρος! έχει μόνο κορμί σέντερ! αλλά μπορεί να τελειώσει ένα πρωτάθλημα,και να έχει κάνει 10 κοψίματα όλα κ όλα! Έχει το κακό ότι το μυαλό του κολλάει μόνιμα στην επιθεση,και κάποιες φορές κολλάει...γενικά! ο γιαφτόκας παίρνει τρελλά λεφτά ρε κάιζερ (1,2 το χρόνο),αν είναι να τον κρατήσεις,τότε γιατί να μην τα δώσεις σε κάποιον άλλο που θα παιζει κιόλας>? το δίδυμο σπανούλη - ζήση το ονειρεύομαι κ εγώ,ααλλά νομίζω ότι θα πάρουμε τον 1 εμείς,κ τον άλλο ο γάβρος! ελπίζω σε αυτό το σενάριο εμείς να πάρουμε τον μπίλυ! ΥΓ:πέρυσι το καλοκαίρι, ενας ιδιαίτερα συμπαθής πρώην ποδοσφαιριστής του παο, ονόματι χένρικσεν, έβαζε το χέρι του στη φωτιά για τις ικανοτητες του -άγνωστου σε εμάς-χανς μπάκε, λέγοντας μας οτι θα μας καταπλήξει,ότι παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο κλπ (τελικά εννοούσε ότι έτσι χαλια που είναι η ομάδα του,πράγματι βλέπεις επιθετικό ποδόσφαιρο,αλλά από τους αντιπάλους)! Φέτος, διάβασα ακριβώς τις ιδιες δηλώσεις από έναν άλλο ιδιαίτερα συμπαθή πρωην ποδοσφαιριστή μας,τον σόουζα!χχχμμμμ...
KaizerSoze Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 ο γιαφτόκας παίρνει τρελλά λεφτά ρε κάιζερ (1,2 το χρόνο),αν είναι να τον κρατήσεις,τότε γιατί να μην τα δώσεις σε κάποιον άλλο που θα παιζει κιόλας>? Πες ΕΝΑ ονομα που να ερχεται με αυτα τα λεφτα.Ο Βουισιτς περνει 2+οτι εχει συμβολαιο, μιλαμε για 4+ για να ερθει.Ο Σκολα παει μονο ΝΒΑ και περνει 1,5 ΚΑΙ εχει συμβολαιο, ο Σπλιττερ θα ζητησει ιδια λεφτα αλλα ΚΑΙ ΝΒΑ θελει ΚΑΙ εχει συμβολαιο ΚΑΙ δεν με πειθει περισσοτερο απο Γιαφτοκας, ο Λαζος αν ερθει αντε να βαζουμε 3-4 ποντους παραπανω στην επιθεση (γιατι επιθετικα οι ψηλοι μας ηδη φυσσανε) αλλα δεν θα δουμε καμια διαφορα στην αμυνα. Αλλοι σεντερ που να με πειθουν οτι θα παιξουν περισσοτερο απο Γιαφτοκας δεν υπαρχουν
Freestyler83 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Πες ΕΝΑ ονομα που να ερχεται με αυτα τα λεφτα.Ο Βουισιτς περνει 2+οτι εχει συμβολαιο, μιλαμε για 4+ για να ερθει.Ο Σκολα παει μονο ΝΒΑ και περνει 1,5 ΚΑΙ εχει συμβολαιο, ο Σπλιττερ θα ζητησει ιδια λεφτα αλλα ΚΑΙ ΝΒΑ θελει ΚΑΙ εχει συμβολαιο ΚΑΙ δεν με πειθει περισσοτερο απο Γιαφτοκας, ο Λαζος αν ερθει αντε να βαζουμε 3-4 ποντους παραπανω στην επιθεση (γιατι επιθετικα οι ψηλοι μας ηδη φυσσανε) αλλα δεν θα δουμε καμια διαφορα στην αμυνα.Αλλοι σεντερ που να με πειθουν οτι θα παιξουν περισσοτερο απο Γιαφτοκας δεν υπαρχουν Σχετικά με το θέμα του ψηλού, βλέποντας τι υπάρχει στην αγορά, νομίζω ότι είναι η μεγάλη ώρα να κάνουμε άλλο ένα ντου για Βούιτσιτς...Συμφωνώ ρε καιζερ, αλλά πρέπει να έχουμε και υπόψιν μας ότι ο Τομάσεβιτς μπαίνει στα 35 και λογικά θα χρειάζεται περισσότερη ξεκούραση και κανείς δεν μας εγγυάται ότι θα συνεχίσει να σκοράρει όπως σκόραρε..Σχετικά με τον Σπανούλη, διαβάζω στην Sportday ότι ο μάνατζερ του μίλησε με Γιαννακόπουλους σχετικά με τις απαιτήσεις του..Άντε να δούμε
small change Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μας δίνει λέει 48 ώρες ο μάνατζερ του Σπανούλη;; http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=86374 Πωπω, δε μ'άρεσε αυτή η δήλωση, κάτι στραβό μυρίζομαι...
antreaslam Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 small change,γιατί δεν κρατάς αυτό το κομμάτι? «Οπως είπα, ο παίκτης μου έχει δώσει σαφή οδηγία: να μην μπω στη διαδικασία διαπραγματεύσεων με άλλες ομάδες, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει πως δεν μίλησα με κανέναν άλλον σοβαρά. Εξυπακούεται πως προσπάθησαν να μου περάσουν κάποιου είδους προσφορές. Απ' ό,τι έχω, λοιπόν, ακούσει, ανεπισήμως, είναι έτοιμοι να δώσουν στον Βασίλη ακόμα περισσότερα από αυτά που έχει ζητήσει από την "πράσινη" ομάδα». αν ο μπίλυς θέλει να έρθει, τότε θα έρθει,γιατί τον γουστάρουν και οι κοντοί,κ ο ζέλικο! τώρα για το τελεσίγραφο, εεε,εντάξει, παιχνιδάκια του μάνατζερ είναι,που προφανέστατα θα προτιμούσε να τον βγάλει σε πλειστηριασμό,αλλά δεν του κάθεται!για το θέμα του σέντερ τώρα. η ανάλυση του κάιζερ είναι σωστή. ευρωπαίο σέντερ,με αυτά τα χρήματα, είναι οι γιαφτόκας,λάζαρος,και σπλίτερ. ο τελευταίος μου αρέσιε περισσότερο από όλους,αλλά θα πάει ΝΒΑ. ο λάζαρος, νομίζω ότι αν παίζει 5 λεπτά στο παιχνίδι,θα δημιουργήσει προβληματα στην ομάδα,με γκρίνιες κλπ. Ο γιαφτόκας, δεν ξέρω αν μπορεί να καταλάβει το πως παίζει μια ομάδα του ζέλικο. Ίσως θα έπρεπε να κοιτάξουμε σιγά σιγά για ένα δευτερο μπατιστ,2-3 πόντους ψηλότερο το πολύ,που να είναι τόσο έξυπνος ώστε να καταλάβει ότι μπορεί κ με μικρό ύψος να παίξει 5αρι αυτή τη στιγμή στην ευρώπη!*(αυτό βέβαια συνεπάγεται το ρίσκο να πάρεις πάλι αμερικάνο)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.