antreaslam Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 αυτή τη δήλωση δεν θα την ξεχάσω ποτέ και εγώ! μαζί με τη απίστευτη ΜΟΥΝΤΖΑ στο χαριλάου,σε οπαδούς οτυ άρη,ενώ παιζόταν το παιχνίδι, και ο μίκλαντ είχε χτυπήσει(όχι απο αντικείμενο),αλλά πάνω στον πάγκο του ΠΑΟ, είναι 2 από τις κύριες αιτίες που ο τάκης will always be in our hearts!
andrip Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Φυσικά και γέλασα με τον Φύσσα, αφού ο τύπος είναι ηλίθιος!! Θυμάμαι που τον είχαμε πάρει πακέτο με τον Σαπάνη από τον Πανιώνιο.... Ό,τι να 'ναι είμαστε μερικές φορές - και αισίως, όλες τις φορές........ Υ.Γ.: ....και τώρα έχω λιώσει με την υπογραφή σου...... Free OMNI!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :mrgreen: Υ.Γ: Ο ΠΑΟ πάει ΝΒΑ: http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Panathinaikos/153626.html δλδ επειδή δεν ήταν στο επίπεδο του Γεωργάτου δε μας έκανε; Επειδή δεν είχε τη σέντρα; Απο τότε με ποιόν τον έχουμε αντικαταστήσει;;; Ετρεχε κι αυτό μου έφτανε, δεν παίρνω το αριστερό μου μπάκ για να μου βγάζει σέντρες. Τελειώς λάθος αυτό βέβαια που θυμάσαι γιατί μάλλον θυμάσαι κάτι άλλο δεν πήραμε κανένα Σαπάνη απο τον πανιώνιο και ιδίως πακέτο με τον φύσσα έλεος. Ο Σαπάνης γύρω στο 2001 ήρθε απο τον Πανηλειακό που που ήταν σα τη μύγα μες στο γάλα εκει μέσα (θυμάμαι πήρε ένα ματς μόνος του στην τούμπα 0-1 ο πανηλειακός με γκολάρα του), ο Φύσσας είναι απο πιο πριν στον Παναθηναικό
1980 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 ο φυσσας νομιζω ειχε ερθει το 98 στον παναθηναικο και θυμαμαι και το εξωφυλο της εφημεριδας μεταγραφη που φυ-σσαει. μαλιστα θυμαμαι που ειχε βαλει και ενα γκολ στους πρωτους αγωνες που επαιζε στο τσαμπιονς λιγκ με μια γαλικη δεν θυμαμαι ποια. ρε μηπως τον ειχαμε παρει μαζι με τον βοκολο απο τον πανιωνιο δεν ειναι και αυτος?
wizzy Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 δλδ επειδή δεν ήταν στο επίπεδο του Γεωργάτου δε μας έκανε; Επειδή δεν είχε τη σέντρα; Απο τότε με ποιόν τον έχουμε αντικαταστήσει;;; Ετρεχε κι αυτό μου έφτανε, δεν παίρνω το αριστερό μου μπάκ για να μου βγάζει σέντρες. Το ότι δεν τον αντικαταστήσαμε είναι επίσης ηλίθιο ! Άμα ξεκινήσουμε και μετράμε τις ηλιθιότητες του βάζελου, θα θέλουμε άλλες ν+1 σελίδες θέμα!!! Τελειώς λάθος αυτό βέβαια που θυμάσαι γιατί μάλλον θυμάσαι κάτι άλλο έχεις δίκιο, ίσως να μην θυμάμαι καλά το συνοδευτικό του πακέτου, αλλά είμαι σίγουρος ότι τον πήραμε από τον Πανιώνιο μαζί με έναν άλλον. Εκτός και αν ήρθε η ώρα να πεταχτώ μέχρι το φαρμακείο να πάρω τα Memorex...
antreaslam Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 andrip , αν θέλω κάποιον να τρέχει,ας πάρουμε τον μπεν τζόνσον που θα είναι και πιο γρήγορος!!! (όπως επίσης κ ο δάρλας είναι πιο γρήγορος)!. το μοναδικό θετικό στοιχείο του σερ τάκις, είναι ότι δεν μπορείς να τον περάσεις πολύ εύκολα,αλλά τι να το κάνεις,που είναι ικανός να σε κόψει,και να σου δώσει μετά τη μπάλα με χαζή του ενεργεια (θυμίζω πχ, την "πάσα" του στον σαβιόλα νομίζω,και έτσι κάνει η μπάρτσα το 1-0 ,τότε)!!! επίσης,μην ξεχνάς ότι αριστερά έχεις δει τον μινχ στον Παναθηναικό! το να συγκρίνει κάποιος αυτούς τους δύο, είναι σα να προσπαθείς να μας πείσεις, ότι ο κολτσίδας ασχολείτε με το ίδιο άθλημα με τον νέστα!!!!! τέλος, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο,το αριστερό σου μπακ (όπως κ το δεξί) , "απαιτείται" να μπορεί να δώσει τη μπάλα στα 20 μέτρα (εξού και "αποκλείουμε" τον λουκά), ενώ χρειάζεται και ελάχιστη νοημοσύνη, για να μπορέσει να φτάσει να παίξει σε ένα σεβαστό επίπεδο! το γεγονός ότι τον πήρε (αν και βασικός στην εθνική που το σήκωσε) ηΧΑΡΤΣ (η ποια???),και σε αυτήν δεν έπαιζε αναντικατάστατος, σε ένα πρωτάθλημα χειρότερου επιπέδου από το ελληνικό, τα λέει όλα! Ασε που εκτός του παιχνιδιού με τον οσφπ(2-2),που πιθανότατα επειδή είχε χτυπήει στο κεφάλι κ είχε πάθει διάσειση,ήταν ο καλύτερος παίχτης(με 1 δοκάρι) του παο, δεν πρέπει να μπορεί κάποιος να θυμηθεί καλο παιχνίδι του βλάκα!
andrip Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 αυτή τη δήλωση δεν θα την ξεχάσω ποτέ και εγώ! μαζί με τη απίστευτη ΜΟΥΝΤΖΑ στο χαριλάου,σε οπαδούς οτυ άρη,ενώ παιζόταν το παιχνίδι, και ο μίκλαντ είχε χτυπήσει(όχι απο αντικείμενο),αλλά πάνω στον πάγκο του ΠΑΟ, είναι 2 από τις κύριες αιτίες που ο τάκης will always be in our hearts! πάνω στις πινακίδες ύστερα απο σπρώξιμο του Μάτζιου κι οι οπαδοί του Αρη σηκώθηκαν και χειροκρότησαν...
andrip Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 δε διαφωνώ οτι υπάρχουν καλυτεροι. Πείτε πχ ΤΩΡΑ εναν καλύτερο που παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αριστερά ή δεξιά! Αυτοί που είναι καλοί αμυντικοί κι έχουν και σέντρα και τρέχουν στον Παναθηναικό ή στον Ολυμπιακό θα παίζουν; Πως να γίνει δεν έχουμε ρουμπέρτους καρλους εδώ. Αυτό απαιτώ απο τα μπακ μου τουλάχιστον, να μην τον περνάει ο άλλος για την πλάκα. Κι αντίστοιχα ο μινχ ήταν σούπερ οταν ανέβαινε με γλυκιά σέντρα αλλα στα πίσω όχι και τόσο. Παιχτάρας αλλα μας τον έφεραν 50 χρονών τι να κάνουμε, μια χρονιά τον είδαμε. Για την εθνική δεν είναι δικαιολογία. Πείτε μου επίσης 1 παίκτη απο αυτούς που ήταν (είναι) βασικός σε κάποια αξιόλογη ομάδα του εξωτερικού κι όχι σε χαρτσ κλπ γιαννακόπουλος αν δεν απατόμαι ο μόνος, που φέτος είναι 0!
antreaslam Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 andrip , καταρχήν επιμένω ότι έπεσε πάνω στον παγκο ο μικλαντ (αν θυμάσαι, οι πάγκοι ήταν ...ημι-υπογειοι,κ όπως ετρεξε να προλάβει τη μπάλα,τον έσπρωξε πράγματι παίχτης του άρη,και βρήκε στο πάνω μέρος του πάγκου). και ο "ηλιθιος και πανηλίθιος" τάκης, μουτζωσε! (θα είδε καμιά πυγολαμπίδα)! επίσης, μια που ζητάς καλύτερο παίχτη από τον τακη, πρόχειρα πρόχειρα, είναι ο γεωργάτος (συνοολικά μιλάμε,όχι μόνο φέτος), ο σειταρίδης, ο σπυρόπουλος,ο μινχ,ο μαυρογενίδης για 4-5 χρόνια,κλπ κλπ! από την εθνική εκείνη,ο μπασινάς παίζει βασικός στην ισπανία,ο σειταρίδης το ίδιο,ο νικοπολίδης στον οσφπ, ο χαριστέας παίζει λίγο, ο τελείως άμπαλος βρύζας κατάφερε να πετύχει στην καριέρα του 6 γκολ εναντίον της μιλαν (θαύμα), ο γιαννακόπουλος για πολλά χρόνια ήταν βασικός στην αγγλία,ο κυριάκος είναι βασικός στην γερμανία,ο ζαγοράκης μεγάλωσε,ο δέλλας το ίδιο! με τη δική σου λογική,επειδή παίζει βασικός στην ανύπαρκτη χαρτς=>καλός παίχτης, τότε φαντάσου πως θα φαίνεται αν πάει....στην Τορκί!!! μιλάμε ότι θα παίζει 40 στα 40 παιχνίδια,και θα φαίνεται κ υπερπαίχτης!! τέλος πάντων, δεν περιμένα ποτέ ότι θα βρεθεί κάποιος να υπερασπιστεί τον σερ τάκις,εκτός από κανά ξαδερφό του! τώρα περιμένω να βρεθεί γάβρος να υπαρσπιστεί τον αμποάγκουε,κ τον ντομί,και ένας παναθηναικός ακόμα παρακαλώ, για μάριτς κλπ!
KaizerSoze Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Να σου πω ρε Αντρεα ενα καλο ομως που ειχε ο Τακης?? Δεν ηταν καλαμι καβαλημενο. Τσουρουκας ηταν, εδιωχνε την μπομπα.Οσο βλεπω τον Λουκα να ειναι ανυπαρκτος ΚΑΙ να μου θελει και πασα ακριβειας με την μπαλα στον αερα, τοσο πιστευω πως το προβλημα ειναι νοοτροπιας. Εκει μεσα ο καθενας κανει οτι του καυλωσει, και νομιζει οτι ειναι και παικταρας επειδη δεν τους βαζει μυαλο κανενας Ο Τακης δεν ειχε πει ποτε "Ε ριξε μου προστιμο", γενικα εκεινοι οι παικτες δεν ηταν ΤΟΣΟ στα παπαρια τους.Δηλαδη ηταν καπως, (θυμαμαι Μπασινα-Κυριακο στο ΣΤαρς μετα απο σφαλιαρες) αλλα οχι ΤΟΣΟ
andrip Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Στο περιστατικό που είπες το είπες μόνο σου τον έσπρωξε ο μάτζιος απο πίσω και σηκωθήκαν και φώναζαν οι οπαδοί του και γι αυτό στράβωσε. Συν οτι το μάτς ήταν άστα να πάνε είχαμε χάσει απίστευτες ευκαιρίες. Ναι οκ θα προτιμούσες μαυρογενίδη απο φύσσα;;; με την καμία. ΕΡχόταν ο πρόεδρας και σου λέει παίρνω τον μαυρογενίδη θα το δεχόσουν; Και όχι καλύτερος (για τη θέση αυτή) δεν ήταν. Και στην ερώτηση τόνισα το ακομα και ΤΩΡΑ πες μου εναν καλύτερο. Για το γεωργάτο αν είδες το είπα και γώ, ε δεν είχαμε τέτοιο παίχτη κι ούτε υπήρχε ποτέ περιπτωση να τον πάρουμε. Αμφιβάλλεις οτι εκείνο τον καιρό είχαμε το νούμερο 2; Aπο όλα τα ονόματα που είπες ο Σειταρίδης παίζει στη μεγαλύτερη ομάδα μαζί σου. Οι άλλοι όμως παίζουν ολοι σε ομάδες είτε που υποβιβάζονται είτε που είναι απο τη μέση και κάτω. Που είδες βρε τι λογική μου οτι αφού παίζει στην ανύπαρκτη = καλός παίχτης δε το κατάλαβα. Ολοι στην αντίστοιχη χαρτς της χώρας τους παίζουν. Η ένσταση μου είναι οτι γουστάρω τουλάστιχον να βλέπω παίχτες να πέφτουν με δύναμη στον αντίπαλο και να τρέχουν κι όχι να μου το παίζουν κυρίες και ντίβες όπως οι περισσότεροι παίχτες του ελληνικού πρωταθλήματος.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 ρε μηπως τον ειχαμε παρει μαζι με τον βοκολο απο τον πανιωνιο δεν ειναι και αυτος? Με τον Βοκολο τον ειχαμε παρει ναι.
Panathinaikara Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 καλά γενικά αριστερό μπακ δεν είχαμε ποτέ κανα καλό! Εγώ θυμήθηκα το απίστευτο γκολ που έχασε ο καρχαρίας(ο Χέλγκι ντε) επί Κυράστα στο ματς με Λα Κορούνια στο ΟΑΚΑ για ΟΥΕΦΑ. κατόρθωσε να στείλει κατακόρυφα τη μπάλα ενώ με την παραμικρή κλίση ήταν δοκάρι και μέσα!!
Members gsarig Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Από τις αρχές του '90 που βλέπω μπάλα μέχρι τώρα, νομίζω πως ο καλύτερος αριστερός μπακ που πέρασε από τον ΠΑΟ ήταν ο Μινχ. Σαν απόδοση, καλός ήταν και ο Καπουράνης, αλλά νομίζω πως αυτό οφειλόταν όχι τόσο στο ταλέντο του (που δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο) αλλά στο ότι η ομάδα εκείνη την εποχή ήταν γενικά σε πολύ καλή κατάσταση. Α, επίσης, ως αριστερός μπακ έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και ο ΓΧ Γεωργιάδης, αλλά δεν ήταν η φυσική του θέση και δεν πιάνεται.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Α, επίσης, ως αριστερός μπακ έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και ο ΓΧ Γεωργιάδης, αλλά δεν ήταν η φυσική του θέση και δεν πιάνεται. Μηπως θες να πεις ΓΣ???Ο ΓΧ δεν εχει παιξει ποτε αριστερο μπακ
vastravoud Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Λογικά τον Γ.Σ θα λέει. Ο Φύσσας ήταν μια χαρά στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν πας πουθενά σαν ακραίος παίκτης αν δεν μπορείς να προωθηθείς. Γενικά έχω την εντύπωση ότι σε αντίθεση με τους παίκτες του μπάσκετ, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Δηλαδή είναι αμαρτία με τόσο ταλέντο ο Γιούρκας ακόμα να σεντράρει στα περιστέρια, την ίδια στιγμή που αντίστοιχα ταλέντα στο μπάσκετ να λιώνουν στη δουλειά και να βελτιώνουν τις αδυναμίες του παιχνιδιού τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.