Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δηλαδή,δε θα βάλεις στις καλύτερες μεταγραφές επί επαγγελματικού ποδοσφαίρου,και επί βαρδινογιαννισμού,τον σαραβάκο,τον ρότσα,τον ζάετς? από πιο σύγχρονους,τον μικλαντ,τον σοουζα,τον χένρικσεν,ακόμα κ τον μπασινά?

(θα μου άρεσε να τρέχει άλλο ένα γκάλοπ παραλλήλα, να γράφει ο καθένας πχ τους 10 καλύτερους,και 19 από τους χειρότερους)!!!

Δημοσ.

Προσωπικό Τοp 10

1.Βαζέχα

2.Ζάετς

3.Σαραβάκος

4.Pότσα

5.Βάντζικ

6.Σαργκάνης

7.Χένρικσεν

8.Μινχ

9.Βερόν

10.Σόουζα

Προσωπικό Βοttom 10....

1.Χούλιο Σέζαρ (o Καίσαρας..)

2.Φλάβιο Κονσεισάο (ο Αντι-Ριβάλντο..)

3.Σίγκουρντσον (ο Καρχαρίας..)

4.Στράντλυ (το Τανκ..)

5.Λουκάς...(τι να σχολιάσεις..)

6.Μάριτς (ο παλαίμαχος..)

7.Βόουτερς (ο ζωηρός..κατα Αλέφαντο)

8.Σάριτς

9.Γιάρνυ ("το δεξί μας πόδι.." κατα Derby)

10.Ζουτάουτας (το Πίτμπουλ..)

Δημοσ.
Αρκουδέειδες.

καθυζηματα. στους δεκα χειροτερους εγω θα προσεθετα και τον μπισκαν με τον σαινιο που μου τον θυμησε ο αντρεας τοσα παλτα που εχουνε περασει που να τα συγκρατησω φανταζομαι ειναι δεκαδες και αλλοι.

Δημοσ.

λοιπόν. . .

στο προσωπικό τοπ-10 δικό μου,

δυσκολεύτηκα πολύ.

τόσο στους "καλούς" όσο και στους "κακούς"!!!

τελικά , αποφάσισα να γράψω και...παγκίτες!!!

1.Σαραβάκος

2.Βαζέχα

3.Ρότσα

4.Ζάετς

5.Χενρικσεν

6.Μπορέλι

7.Σόουζα (μόνο ως όνομα, ως προσφορά δεν θα έπρεπε να είναι εδώ νομίζω)!

8.Μίκλαντ

9.Καλιτζάκης

10.Μπασινάς

Αφήνω έξω με πόνο καρδιάς, βάντζικ,Κυράστα, Λύμπε,Καπουράνη κλπ...

στους από κάτω τώρα, υπάρχουν 2 κατηγόριες. Αυτοί που απέτυχαν,και αυτοί δεν ήταν καν ποδοσφαιριστές!!!!!

αυτοί που δεν ήταν καν ποδοσφαιριστές....

1) Ελιομάρ (μεγαλο ταλέντο εκ βραζίλιας)

2)καπρέντα(μεγαλο ταλέντο εκ αργεντινής)

3)ιρισμέτοφ(μεγαλο ταλέντο εκ. . . ουζμπεκιστάν)

4)φίτος

5)πόλακ (κράμα ζάετς κ ρότσα)!

6)σίγκουρτσον(καρχαρίας)

7)μάουρο σίλβα (έβαλε κ γκολ στην άρσεναλ τρομάρα του)!

8)μάριτς(ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχω ακόυσει τον σωτηρακόπουλο,να τον χαρακτηρίζει παλαίμαχο,κλπ)

9)σάριτς

10) ζουτάουτας κ αντριτς (κόπια ο ένας του άλλου,και οι 2 καμία σχέση με τη μπάλα,αλλά εμφανώς καλύτεροι των προηγουμένων 9)!

(πω πω,έβαλα παραπάνω,και έχω αφήσει ακόμα απέξω τρελλή σαβούρα)!!!!

αυτοί που για διάφορους λόγους δεν απέδωσαν:

1)χούλιο σέζαρ κ φλάβιο κονσεισάο (Στην τρυφερή ηλικία των 52 πρέπει να ήταν)

2)γιάρνι (παντα τον ήθελα στον Παναθηναικό,αλλά όταν ήρθε,είχε ξεχάσει πως τρέχουν)

3)ασάνοβιτς (ποροποροροπεροπερομ. . . Πολύ "γλύφτης" της κερκίδας,αλλά καλός παίχτης! Κρίμα)

4)στραντλι (πιο χοντρός απο εμένα,αλλά όλοι έλεγαν ότι ήταν καλός παίχτης

5)σέριτς (βαισκό αριστερο μπακ στην α κατηγορία ιταλίας για 6 χρόνια,δε μπορεί να είναι κακός παίχτης)

6)νίλσον (βασικό δεξί μπακ της καλύτερης εθνικης σουηδίας όλων των εποχών,δε μπορεί να είναι κακός παίχτης)

7)κόλκα (δε μάρκαρε,κ έπεσε πάνω στη ριζούπολη. Κρίμα που έφυγε γρηγορα,ήταν καλός παίχτης)

8)μπίσκαν (με 30 συμμετοχές στην καλύτερη χρονιά της λίβερπουλ,δε μπορεί να είνια τοόσο χάλια όσο δείχνει)

9)αλεξούδης (ε,με γκόμενα τη βραζιλιάνα τη ρακέλ,που μυαλό για μπάλα)!

10)βόουτερς (Δε μου το βγάζετε από το μυαλό,ότι έχει κάνει τόσο χασίς στη ζωή του,που έχει κάψει φλάντζα)!

οι αδικημένοι (είτε από τον εαυτό τους,είτε από την ομάδα)

1)σανμαρτεάν (δυστυχώς, πολύ βλαμμένος)!

2)παρις γεωργακόπουλος ("τόλμησε" να πάει κόντρα στον βαρδινογιάννη,όταν ήταν κυριαρχος)!

3)βλάοβιτς (περίφημη δήλωση αγγελάρα: αν είναι καλός παίχτης,ας μπει στο 70 να κάνει χατ τρικ,να μου αποδείξει ότι έχω άδικο! Βρε βλαμμένε,αν μπορούσε να το κάνει αυτό,θα οτν έλεγαν νιστελρόυ)!

4)επαλέ (δεν είναι παιχταράς,αλλά δεν ήταν κ τόσο χάλια όσο παρουσιάστηκε σ εεμάς)!

5)κοτσόλης (και παναθηναικός,και νεαρός-τοτε-,και χωρίς να έχει μπροστά του κάποιον μεγάλο τερματοφύλακα,τον χαλκιά είχε)

6)μπικόφσκι (δεν ξέρω αν ήξερε μπάλα, αλλά σε 10 συμμετοχές είχε 8 γκολ,και όλα ως αλλαγή)!

7)ολισαντέμπε (καταρχήν,πρέπει η πραγματική του ηλικία να είναι τουλάχιστον 6 χρόνια παραπάνω! Βάλτε βλαμμένο μυαλό,και γιατρό το μήτσου,κ να το το αποτέλεσμα)!

8)σιμπνιέφσκι (πρόσφατα είδα ότι έχει γίνει χούλιγκαν και πρεζόνι! Κατά δήλωση βαζέχα: αν ήξερα τη μπάλα που ξέρει ο ίγκορ, θα έπαιζα στη μίλαν)!

9)μόρις (δε θα κάνει ποτέ σοβαρή καριέρα)

10)αντωνίου (δε θα ξεχάσει ποτέ κανείς τις δηλώσεις του όταν φόρεσε για 1 εβδομάδα τα κόκκινα. . . )

ξεχωριστή κατηγορία, ο αγαπήμενος μου,ΤΑΚΗΣ ΦΥΣΣΑΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕ! Ο άνθρωπος που είναι πιο ηλίθιος,όχι απλά από τον ράνταπλαν,όχι απλά από τον βύντρα,αλλά και από τον ίσκιο του ράνταπλαν!

Δημοσ.

Για τους χειρότερους δέκα, δεν μπορώ να κατασταλάξω, αλλά για τους καλύτερους:

~ Βαζέχα

~ Μπορέλι

~ Βάντσικ (οι τερματοφύλακες της εθνική τα τελευταία χρόνια τον είχαν για δάσκαλο)

~ Ζαετς

~ Σαραβακος

~ Χενρικσεν

~ Μινχ

~ Αποστολάκης

~ Σόουζα

Που τον θυμήθηκες τον Σιμπνιέφσκι;;;

Δε μου έρχεται κάποιος άλλος τώρα...

Δημοσ.

εν τω μεταξύ, μόλις συνειδητοποίησα κάτι.... Ο Γιάσμικο πάει να παίξει το ρόλο που είχε ο Ζάετς πριν τον σουτάρουν από τον βάζελο; Ωχ............

(Σωτήριον έτος 2015, μήνας Οκτώβριος: Κοιτάζω γύρω μου, σκοτάδι πυκνό, μα πού να είμαι το φτωχό; "Στον πάτο της Δ Εθνικής" ακούω μια φωνή, "Ποιος είσαι εσύ" ρωτώ ευθύς και η απάντηση αποστομωτική "Ο Μήτσος ο Τραμπαρίφας, μεσοαριστερός στην Ατλέτικο Τανάγρας, προτελευταία στη βαθμολογία. Βαζελάκο, ξύπνα έχουμε ντέρμπι ουραγών αύριο, θα σας σκίσουμε!!!!". Ξυπνάω και σκέφτομαι "μα ήταν όνειρο;" διερωτούμαι..... Ύστερα, κοιτάω γύρω μου και το σκοτάδι συνεχίζει να είναι σκοτεινό (μα τι γράφω ο ομοφυλόφιλος!!!!). Κάνω να κινηθώ, ντουπ, χτυπάω σε κάτι ξύλινο. Κινούμαι από την άλλη, ντουπ, το ίδιο. Ωιμέ, είμαι στον πάτο του βαρελιού, παρέα με την ομάδα μου και τους παιχταράδες Κονσεϊσάο, Στράντλυ κτλ κτλ. Ήρθαν άλλη μια φορά για να κατεβάσουν χαμηλότερα τον ΠΑΟ, αλλά αυτή τη φορά τους ξεγελάσαμε...... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ !!!!!)

ξεχωριστή κατηγορία, ο αγαπήμενος μου,ΤΑΚΗΣ ΦΥΣΣΑΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕ! Ο άνθρωπος που είναι πιο ηλίθιος,όχι απλά από τον ράνταπλαν,όχι απλά από τον βύντρα,αλλά και από τον ίσκιο του ράνταπλαν!

καλά μιλάμε, έλιωσα στο γέλιο, παραλίγο να πέσω από την καρέκλα....!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

ξεχάσατε το παρατσούκλι ΤΟ ψυγείο για τον Φρανκ Στράντλι. Καλά μια περίοδο είχαμε το άλογο(Χενρικσεν), καρχαρία, κουνούπι(Μίκλαντ) και δε συμμαζεύεται, φάρμα των ζώων είχαμε καταντήσει. Ωστόσο τότε είχαμε το όνομα και σήμερα τη χάρη!!

Δημοσ.

ο σιμπνιέφσκι,ήταν από τους παίχτες που γούσταρα,γιατί λόγω τρίπλας, θα μπορούσε (θεωρητικά)να ανοίξει τις αντίπαλες άμυνες!!!!!

αλλά ήταν ιδιαίτερα....βλαμμένος στα μυαλά,γιαυτό δεν έκανε κ τίποτα ως παίχτης!

wizzy,ελπίζω να μην γέλασες με τον τάκη φύσσα,γιατί θα μαλώσουμΕ! δεν σου έμαθαν οι γονείς σου ότι δε γελάμε με νοητικά καθυστερήμενους? (μόνο έτσι εξηγείται το φαινόμενο φύσσας)!!!

ΥΓ:στους καλυτερους,αδίκησα τον μινχ πάντως που δεν τον έβαλα!!!!

Δημοσ.
ξεχάσατε το παρατσούκλι ΤΟ ψυγείο για τον Φρανκ Στράντλι. Καλά μια περίοδο είχαμε το άλογο(Χενρικσεν), καρχαρία, κουνούπι(Μίκλαντ) και δε συμμαζεύεται, φάρμα των ζώων είχαμε καταντήσει. Ωστόσο τότε είχαμε το όνομα και σήμερα τη χάρη!!

Άσε φίλε, ήταν η περίοδος αμέσως μετά την υπόθεση Μποσμάν... Θυμάται κανένας τι καραβιές ξένων ερχόντουσαν στο Ελλαδιστάν για λίγες χιλιάδες δραχμές και έφευγαν νύχτα...?? Και μιλάμε για όλες τις ομάδες της Α΄Εθνικής

Δημοσ.
wizzy,ελπίζω να μην γέλασες με τον τάκη φύσσα,γιατί θα μαλώσουμΕ! δεν σου έμαθαν οι γονείς σου ότι δε γελάμε με νοητικά καθυστερήμενους? (μόνο έτσι εξηγείται το φαινόμενο φύσσας)!!!

Φυσικά και γέλασα με τον Φύσσα, αφού ο τύπος είναι ηλίθιος!! Θυμάμαι που τον είχαμε πάρει πακέτο με τον Σαπάνη από τον Πανιώνιο.... Ό,τι να 'ναι είμαστε μερικές φορές - και αισίως, όλες τις φορές........

Υ.Γ.: ....και τώρα έχω λιώσει με την υπογραφή σου...... Free OMNI!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Υ.Γ: Ο ΠΑΟ πάει ΝΒΑ: http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Panathinaikos/153626.html

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι στην ταινία "Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος", ο τάκης θα μπορούσε να παίξει και τους 2 ρόλους ταυτόχρονα!!!!!

DIMITRISG ,εγώ τον ανέφερα τον πάρη,στους ...αδικημένους πάντως!

Δημοσ.

α οκ σορυ μαλλον δεν το προσεξα γιατι διαβασα αρκετα ποστ στα γρηγορα

εχεις δικιο πηγε στραφι ενα τεραστιο ταλεντο.

Δημοσ.

"Με τη σημερινή μας εμφάνιση αποδείξαμε οτι είμαστε καλή ομάδα και οτι προηγούμενη νίκη μας δεν ήταν μια ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΑ"

Τάκης φύσσας,μετά τη νίκη του παο στη Γερμανία επί της Σάλκε.

:confused: :-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...