Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
:) :) :) ...Καλό...Βέβαια, φέτος δεν τα κατάφερε...

ενοει οτι θα σκισει τον γαβρο στους μεταξυ τους αγωνες.

Δημοσ.

Να πω από τώρα,ότι δε θέλω με ΤΙΠΟΤΑ τον ριβάλντο,και ελπίζω να μην έρθει!

αν πράγματι θα πάρει άνω του 1,2 εκατ, τότε θεωρώ ότι μπορείς να πάρεις πολύ καλύτερο παίχτη με αυτά τα λεφτά,από τον ριβάλντο των 44 ετών!

Θέμα πεσέιρο: ο προπονητής που χτυπάς (=ανύπαρκτος),δείχνει τι παναθηναικό οραματίζεσαι! να παίρνεις μεταγραφές το αριστερό μπακ της πάκος φερέιρα,κ το αμυντικό χαφ της ρίο αβε! και έχει κ διεθνή εμπειρία! έχει πάει στο καταρ! ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΡΕ!

οι κορίτσαροι το πήραν εύκολα ε?μπράβο!

άρρωστος, η διαφωνία είναι,στο πως σου παρουσιάζονται κάποια πράγματα!

αν ο Χ τσιαντάκης,είχε παρουσιαστεί ως ένα γέμισμα της ομάδας,κ η τότε ομάδα του οσφπ,ως ανίκανη να χτυπήσει τίτλους,τότε,θα σου έλεγα 1000 μπράβο που πηγαίνατε 15.000 κόσμος γήπεδο! (όπως χαίρομαι τους παναθηναικούς που πάνε στο πόλο επαναλαμβάνω)!

αν όμως,μου παρουσιάσουν το καλοκαίρι,τον τζέισον πόλακ ως κραμα ζάετς-ρότσα (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΗΧΟΥΣ),και στην πραγματικοτητα ζορίζεται να βρει τη μπάλα με τις τρεις,και στην ίδια εντεκάδα,έχεις μπορχα,φυσσα, κολεφ,σιγκουρτσον,αμποάγκουε κλπ,κ όλο το καλοκαίρι μου λες ότι έχεις χαλάσει για αυτούς 7 διαστημόπλοια για να τους αγοράσεις,εεε,τότε,αν πηγαινω γήπεδο να τους δω,ειμαι μ@λ@κ@ς ρε συ!

όσο για τη νοοτροπία του 1980,καταρχήν,είναι του 1980 κ όχι δική μου,και 2ον, σε όλες τις ομάδες,παγκόσμια,τα σημαντικά παιχνίδια,μάζευαν περισσότερο ενδιαφέρον κ περισσότερο κόσμο! (κ σου επαναλαμβάνω...για συγκρίσεις ομοιων πραγματων,ανατρέχουμε στα χρόνια που έπαιξαν κ οι 3 ομάδες στο οακα?)...

απο κει κ πέρα,δεν ξέρω αν έχεις προλάβει την ομάδα σου στο οακα,αλλά το να ξενιτευτείς ,με 30-40 λεπτά πήγαινε,και πάνω από ώρα "έλα",γιατί μπλοκάρει η κινηση,και να μην φοράς διακριτικά της ομάδας σου για να μη σου σπάσουν το αμάξι σε ενέδρα,είναι δύσκολο πράγμα! δυστυχώς,για πολιτικούς λογούς,ο Παναθηναικός δε θα αποκτήσει ποτέ το δικό του καραισκάκη (δίπλα στις περιοχές του),αλλά....γήπεδο στο ρέντη!

Δημοσ.
Να πω από τώρα,ότι δε θέλω με ΤΙΠΟΤΑ τον ριβάλντο,και ελπίζω να μην έρθει!

αν πράγματι θα πάρει άνω του 1,2 εκατ, τότε θεωρώ ότι μπορείς να πάρεις πολύ καλύτερο παίχτη με αυτά τα λεφτά,από τον ριβάλντο των 44 ετών!

Θέμα πεσέιρο: ο προπονητής που χτυπάς (=ανύπαρκτος),δείχνει τι παναθηναικό οραματίζεσαι! να παίρνεις μεταγραφές το αριστερό μπακ της πάκος φερέιρα,κ το αμυντικό χαφ της ρίο αβε! και έχει κ διεθνή εμπειρία! έχει πάει στο καταρ! ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΡΕ!

οι κορίτσαροι το πήραν εύκολα ε?μπράβο!

άρρωστος, η διαφωνία είναι,στο πως σου παρουσιάζονται κάποια πράγματα!

αν ο Χ τσιαντάκης,είχε παρουσιαστεί ως ένα γέμισμα της ομάδας,κ η τότε ομάδα του οσφπ,ως ανίκανη να χτυπήσει τίτλους,τότε,θα σου έλεγα 1000 μπράβο που πηγαίνατε 15.000 κόσμος γήπεδο! (όπως χαίρομαι τους παναθηναικούς που πάνε στο πόλο επαναλαμβάνω)!

αν όμως,μου παρουσιάσουν το καλοκαίρι,τον τζέισον πόλακ ως κραμα ζάετς-ρότσα (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΗΧΟΥΣ),και στην πραγματικοτητα ζορίζεται να βρει τη μπάλα με τις τρεις,και στην ίδια εντεκάδα,έχεις μπορχα,φυσσα, κολεφ,σιγκουρτσον,αμποάγκουε κλπ,κ όλο το καλοκαίρι μου λες ότι έχεις χαλάσει για αυτούς 7 διαστημόπλοια για να τους αγοράσεις,εεε,τότε,αν πηγαινω γήπεδο να τους δω,ειμαι μ@λ@κ@ς ρε συ!

όσο για τη νοοτροπία του 1980,καταρχήν,είναι του 1980 κ όχι δική μου,και 2ον, σε όλες τις ομάδες,παγκόσμια,τα σημαντικά παιχνίδια,μάζευαν περισσότερο ενδιαφέρον κ περισσότερο κόσμο! (κ σου επαναλαμβάνω...για συγκρίσεις ομοιων πραγματων,ανατρέχουμε στα χρόνια που έπαιξαν κ οι 3 ομάδες στο οακα?)...

απο κει κ πέρα,δεν ξέρω αν έχεις προλάβει την ομάδα σου στο οακα,αλλά το να ξενιτευτείς ,με 30-40 λεπτά πήγαινε,και πάνω από ώρα "έλα",γιατί μπλοκάρει η κινηση,και να μην φοράς διακριτικά της ομάδας σου για να μη σου σπάσουν το αμάξι σε ενέδρα,είναι δύσκολο πράγμα! δυστυχώς,για πολιτικούς λογούς,ο Παναθηναικός δε θα αποκτήσει ποτέ το δικό του καραισκάκη (δίπλα στις περιοχές του),αλλά....γήπεδο στο ρέντη!

Αν βάλουμε κάτω τις φυλλάδες και τις συγκρίνουμε οι δικές μας είναι απέιρως χειρότερες από τις δικές σας adreaslam.Εγώ έχω διαβάσει για γύπες (Αλβεζ),πάνθηρες (Ρόμπερτς),κόμπρες(Μπόρχα),Πελέ(Εντβάλντο επί Σαλιαρέλη),κόκκινους πύργους(Ουαντόυ),δαίμονες(Μπαμπαγκίντα) και δεν συμμαζεύεται!!Το ποσοστό που τα πίστευε όλα αυτά ήταν ανέκαθεν πολύ μικρό και όσο περνάνε τα χρόνια και κόσμος ξυπνάει είναι ακόμα μικρότερο.

Το ΟΑΚΑ όχι απλά το έχω προλάβει,αλλά πήγαινα και στην πρώτη θητεία του Ολυμπιακού εκει,τη δεκαετία του 80.Για τις συγκρίσεις ομοίων πραγμάτων ξέρω που το πάς,εκέι στα μέσα της δεκαετίας του 80,όταν έπαιζε όλο το ΠΟΚ στο Μαρούσι κσι είχατε κάνει ρεκόρ εισητηρίων στο οακα.Προφανώς επιλέγεις αυτό το κριτήριο αξιολόγησης γιατί σε συμφέρει.Απλά γεωγραφικά (αφού και εσύ θέτεις θέμα απόστασης)αν το πάρουμε ο Πειραιάς είναι πιο μακρυά από το Μαρούσι σε σχέση με τους Αμπελόκηπους τη φυσική σου έδρα.Και αν εσύ ήθελες 30-40 λεπτά πήγαινε εγώ ήθελα μιά ώρα και κοντά στο 2ωρο να γυρίσω.Εν πάση περιπτώση εγω θεωρώ αντικειμενικό κριτήριο τις χρονιές που και οι τρεις αγωνίζονταν στη φυσική τους έδρα,εγώ Πειραιά,εσύ Λεοφώρο και το αεκ Φιλαδέλφεια.

Με τη λύση του Βοτανικού δεν είσαι ικανοποιημένος?

Δημοσ.

με τη λύση του βοτανικού,δεν είμαι ικανοποιήμενος,όχι,γιατί πολύ απλά,μετονομάσαμε τον ελαιώνα (σχεδόν ρέντη),σε βοτανικό, φέρνοντας το γήπεδο 20 μέτρα πιο κοντά στην ομόνοια,και θα φτιάξουμε εκεί την έδρα μας!!!πολύ ωραία! και πρέπει να απαλλοτροιωθούν κ κάποια κτίρια (=κόστος για το ελλ.δημόσιο)!

την ίδια ώρα,η πρόταση του Παναθηναικού για το γουδί,περιελάμβανε κ πάλι την ανταλλαγή με την αλεξάνδρας,καθώς και ίδιους τους υπόλοιπους όρους,αλλά με υποχρέωση του παναθηναικού να δεντροφυτεύσει κάπου 100 στρέμματα γύρω από το γήπεδο,να αναλάβει το κόστος του υπόγειου πάρκινγκ,ώστε από πάνω να φυτευτούν δέντρα,και με δικά του έξοδα (του ερασιτεχνη κυρίως),να διαμορφωθεί το γήπεδο του μπάντμιντον για μπάσκετ κ βόλλευ! συγχρόνως,υπήρχε ΗΔΗ σταθμός μετρό στα 800 μέτρα (κατεχάκη), πρόσβαση από μεγάλες αρτηρίες (κατεχακη περνάει από μπροστά,4+4 λωρίδες),δίπλα μεσογείων,παραδίπλα κηφισίας,πιο πανω περιφερειακός,κ ήταν κ μέσα στις πράσινες περιοχές.

το μόνο που ζητούσε,ήταν αντί για 5% που έδινε εμπορικές χρήσεις το κράτος (λόγω παλαιότεορυ νόμου),να το αυξήσει (νομίζω) σε 15%,κ να οτυ δωθεί συντελεστής δόμησης για 37-38000 γήπεδο.

Δυστυχώς όμως, αποφασιστηκε να γίνει η κωλοδιπλή ανάπλαση στον βοτανικό...

ΥΓ:χαίρομαι που ακούω κάποια πράγματα από εσένα !

ΥΓ2:την χρονιά του ρεκόρ εισητηρίων ( που είναι κ ρεκόρ όλων των εποχών στην α εθνική),ναι,παίζαμε κ οι 3. και φυσικά ήταν πιπ@ για τους γάβρους να πηγαίνουν οακα! αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι αν δεν βρίσκεσαι κοντά στη φυσική σου έδρα,τότε τα δεδομένα για συγκρισεις είναι πολύ διαφορετικά!!

ΥΓ3:ναι,πραγματικές συγκρίσεις μπορούν να γίνουν μόνο αν ο ένας παίζει καραισκάκη,κ ο άλλος λεωφόρο,ή γουδί! δυστυχώς,εμείς δε θα παίξουμε ποτέ εκεί! (του χρόνου δε μετράει,θα παίζει μόνος του ...ο ταρίφας)!

ΥΓ4:δε θα ξεχάσω ποτέ ένα εξώφυλλο από το φως,καλοκαίρι,φιλικό του οσφπ,με τεράστια γράμματα: επική εμφάνιση αναστό, πέτυχε 2 γκολάρες...

(κ όπως "σπάει" στη μέση η εφημερίδα,στο από κάτω μέρος,που δε φαίνεται,με πολύ μικρότερα γράμματα:"αλλά ο θρύλος απογοήτευσε,χάνοντας 4-2 από την Χ")!

επίσης,το αξέχαστο εξώφυλλο είναι της ηχούς για τον τζέισον πόλακ, (εκείνη τη χρονιά είχαμε πάρει κ κρίστο κόλεφ,κ νομίζω φίτος)!!!!!!!!

ο καρχαρίας σίγκουρτσον ήταν άλλο ένα καλό!!! ο σκόρερ ιρισμέτοφ,το λαβράκι καπρέντα από την αργεντινή,ο ελιομάρ,ο ογκόλιθος χούλιο σέζαρ στην αμυνα,ο νέος μακελελέ , ο αντριτς,ο απίστευτος τεχνίτης,μάριτς, οι παλαίμαχοι γιαριτς,ασάνοβιτς,και τόσοι τόσοι αλλοι!

ευτυχώς,γεγονός,ο κόσμος σταμάτησε να τρώει (τόσο πολύ) κουτόχορτο!

εύχομαι σε γάβρους κ αεκτσηδες,οι οπαδικές τους εφημερίδες,να φτάσουν σε πωλήσεις την ντέρμπυ! (κ αν μαζί καταποντιστεί κ η σπορτγκευ,ακόμα καλύτερα)!

Δημοσ.
με τη λύση του βοτανικού,δεν είμαι ικανοποιήμενος,όχι,γιατί πολύ απλά,μετονομάσαμε τον ελαιώνα (σχεδόν ρέντη),σε βοτανικό, φέρνοντας το γήπεδο 20 μέτρα πιο κοντά στην ομόνοια,και θα φτιάξουμε εκεί την έδρα μας!!!

ΥΓ4:δε θα ξεχάσω ποτέ ένα εξώφυλλο από το φως,καλοκαίρι,φιλικό του οσφπ,με τεράστια γράμματα: επική εμφάνιση αναστό, πέτυχε 2 γκολάρες...

(κ όπως "σπάει" στη μέση η εφημερίδα,στο από κάτω μέρος,που δε φαίνεται,με πολύ μικρότερα γράμματα:"αλλά ο θρύλος απογοήτευσε,χάνοντας 4-2 από την Χ")!

επίσης,το αξέχαστο εξώφυλλο είναι της ηχούς για τον τζέισον πόλακ, (εκείνη τη χρονιά είχαμε πάρει κ κρίστο κόλεφ,κ νομίζω φίτος)!!!!!!!!

ο καρχαρίας σίγκουρτσον ήταν άλλο ένα καλό!!! ο σκόρερ ιρισμέτοφ,το λαβράκι καπρέντα από την αργεντινή,ο ελιομάρ,ο ογκόλιθος χούλιο σέζαρ στην αμυνα,ο νέος μακελελέ , ο αντριτς,ο απίστευτος τεχνίτης,μάριτς, οι παλαίμαχοι γιαριτς,ασάνοβιτς,και τόσοι τόσοι αλλοι!

ευτυχώς,γεγονός,ο κόσμος σταμάτησε να τρώει (τόσο πολύ) κουτόχορτο!

εύχομαι σε γάβρους κ αεκτσηδες,οι οπαδικές τους εφημερίδες,να φτάσουν σε πωλήσεις την ντέρμπυ! (κ αν μαζί καταποντιστεί κ η σπορτγκευ,ακόμα καλύτερα)!

Το δικό μου το ευρουλάκι οι φυλλάδες έχουν να το δούνε πάνω από ένα χρόνο.Κάθησα και σκέφτηκα ένα πρωί,αλήθεια τι μου προσφέρουν?Ενημέρωση,άποψη,αντικειμενικότητα,κάποια ίσως πρόταση που δεν κρύβει συμφέρον από πίσω.Τίποτα από όλα αυτά.Μέσα από το παραμυθάκι,την τακτική του αποθεώνουμε τον εκάστοτε νικητή,το δήθεν οπαδιλίκι κοιτάνε να τα κονομήσουνε εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα.Χώρια που τους θεωρώ έως ένα βαθμό υπαίτιους για την έξαρση της βίας.Γιατί όταν ο πρωταθλητής βγαίνει με εξώφυλο "άγρια τσόντα","ηδονή χωρίς βαζελίνη",η ντέρμπυ "όλα μέσα"(με φόντο σκυμμένη τσιρλίντερ του Ολυμπιακού)η Ηχώ "το πάρτι τέλειωσε στα 4",και η σκορ "γλεντήστε τους" δείχνοντας σκυμμένους ποδοσφαιριστές του παο να κάνουν διατάσεις ε λογικό είναι το μυαλό του 16άχρονου ή κάποιου που έχει ένα σωρό προβλήματα να παίρνει ανάποδες και να έιναι έτοιμος για όλα.Μακάρι να έκλειναν αύριο κιόλας όλες.

ΥΓ.Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το Βοτανικό ίσως αποδειχθεί η αρχαιολογική υπηρεσία.Εκεί που θέλουν να κτιστεί το γήπεδο ήταν η καρδιά της αρχαίας Αθήνας.Ποιός ξέρει τη θα βγει στην επιφάνεια με τις ανασκαφές.

Δημοσ.

Andreaslam και Άρρωστε 7, προσωπικά, χαίρομαι που ακούω και απο τους δυο σας να έχετε αυτή την άποψη για τις φυλλάδες που μας πασάρουν ηλιθιότητες για πρωινό..Μπορεί να μου πει όμως κανένας από τους δυο, αφου οι περισσότεροι από εμάς δεν τα αγοράζουν, γιατί εξακολουθούν να βγαίνουν καίνουργια φύλλα παρόμοιου χαρακτήρα?

Δημοσ.

Γιατί το ντέρμπυ και 1000 φύλλα να πουλάει την ημέρα που ουσιαστικά θα μπαίνει μέσα , δεν το πειράζει... αφού έχει την επιδότηση απο τον οικογένεια Κάβουρα ή το Σοκρατες αντίστοιχα για τον Πρωταθλητή. Αν σε πληρώνει ο άλλος γράφεις οτι θέλει...

Δημοσ.
Andreaslam και Άρρωστε 7, προσωπικά, χαίρομαι που ακούω και απο τους δυο σας να έχετε αυτή την άποψη για τις φυλλάδες που μας πασάρουν ηλιθιότητες για πρωινό..Μπορεί να μου πει όμως κανένας από τους δυο, αφου οι περισσότεροι από εμάς δεν τα αγοράζουν, γιατί εξακολουθούν να βγαίνουν καίνουργια φύλλα παρόμοιου χαρακτήρα?

Όσες φυλλάδες βγαίνουν από κάποιον ο οποίος είναι μόνος του, κλέινουν,πρόσφατα παραδείγματα,ο κόσμος των σπορ και το ντάμπλ.Κλείνουν γιατί απλά δεν τις παίρνει κανείς και ο φιλόδοξος εκδότης δεν βγαίνει οικονομικά.Αυτές τώρα που πουλάνε μέσο όρο 2.000 φύλλα,φυσικά και δεν έχουν κέρδος άρα κάποιος βοηθάει (οικονομικά) κρυφά τον δήθεν εκδότη.Το τι συμφέρον έχει κάποιος να βοηθάει την οποιαδήποτε εφημερίδα μπορείς να το καταλάβεις και μόνος σου....

πολύ ........υγιείς σκέψεις από έναν άρρωστο!!!!

Όποιος είναι άρρωστος με την ομάδα του δεν σημαίνει οτι είναι βλάκας,τυφλός και χωρίς ικανότητα κρίσης και σκέψης.Ίσα ίσα,όποιος θέλει πραγματικά το καλό της ομάδας του πρέπει να έχει αυτιά,μάτια και μυαλό ορθάνοιχτα.;-)

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσω,ότι δεν είμαι εναντίον του οπαδικού τύπου. Δηλαδή,μια φυλλάδα, του στυλ "είμαι παναθηναικος, αφιερώνουμε 30 σελίδες πράσινες,κλπ",δε με χαλάει καθόλου! παλαιότερα, είχαμε ένα εφημεριδάκι,που αγοραζόταν από πολλούς! (αυτό προσπαθεί να κάνει ο πράσινος τύπος,απλά είμαι πια αρνητικά προκατειλημένος). με χαλάει, όταν το κάθε ντέρμπυ,ο κάθε γκόντζος, προσπαθεί να κάνει το άσπρο ,μαύρο! να υπερασπιστεί τον κάθε έναν,επειδή ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ (πχ μαλεζάνι),και όταν φεύγει να τον κάνει ρομπα!

(μόνο 1 φορά παραδεχθηκα τον γκόντζο,όταν όλοι πανηγύριζαν για την πορεία επί αγγελάρα,εκείνος προειδοποιούσε για κατρακύλα)!

δυστυχώς,σήμερα,ο οπαδικός τύπος,είναι εξαρτώμενος.και γιαυτό ακριβώς, βγαίνουν 3-4 ίδιες εφημερίδες,που προσπαθούν,όχι να προσελκύσουν τον πράσινο πελάτη,αλλά τα πράσινα κεφάλαια της διοίκησης!!!!!!

Επίσης,να ξεκαθαρίσω ότι σέβομαι περισσότερο τον πρωταθλητή,από ότι την σπορτντει! και περισσότερο τον θέμο,από ότι τον ξύδη!

ΥΓ:

Όποιος είναι άρρωστος με την ομάδα του δεν σημαίνει οτι είναι βλάκας,τυφλός και χωρίς ικανότητα κρίσης και σκέψης.Ίσα ίσα,όποιος θέλει πραγματικά το καλό της ομάδας του πρέπει να έχει αυτιά,μάτια και μυαλό ορθάνοιχτα.
ωχ ωχ ωχ... έρχεται ο ομνι τώρα,να σε χαρακτηρίσει προσκυνημένο!!!!!!!!! (φυσικά και συμφωνώ απόλυτα)_!!!!
Δημοσ.

τον έκανε μόνιμο ban ο Lucifer στο τέλος του θέματος για την κατάργηση της υποχρεωτικής στράτευσης στο Μπλα Μπλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...