Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Καί όμως ο Παναθηναικός φέτος έχει ΄προσπαθεί διαρκώς να αποδείξει ότι υπάρχει καί άλλο πιό κάτω από τον πάτο.Προσπαθεί να πιάσει τον πάτο τού πάτου! Ποιον πάτο, υπογείως πάμε στο ποδόσφαιρο... Λες να φτάσει το μετρό κάτω από το γραφείο του Τζίγκερ;
Aρρωστος 7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Aρχιδια φιλε και σορρυ και για την εκφραση Αφενος θυμασαι τι γινοταν επι Ντομινικ και στο 1ο Ευρωπαικο? Μην λες "Αν ειχες παρει ΤΛ", βρες κατι συγρισιμο, Ελληνικο Πρωταθλημα ή κατι τετοιο.Οταν εχω παρει 4 Ευρωπαικα σε 11 χρονια και στα ιδια χρονια 1 πρωταθλημα στην μπαλα προφανως οχι οτι δεν εχει αξια αλλα δεν ειναι το καινουριο.Το μπασκετ αρχισε πτωση οταν πηραμε το Ευρωπαικο, αυτος ηταν ο μεγαλος καημος. Ή να στο πω αλλιως, αν ειχαμε παρει το 4ο ΤΛ σε 11 χρονια ε, πανω κατω τα ιδια.Οχι 5,000 αλλα μαξιμουμ 15,000 στην μπαλα με αντιπαλο το αντιστοιχο "Μαρουσι".Βοηθαει και ο Παναθηναικος ψυχισμος που το θεωρει κατι σαν "Αυτονοητο" το Ευρωπαικο, λες και παιζαμε μονοι μας Αυτό που βλέπω και εγώ και όλος ο κόσμος είναι οτι το μόνο κοινό που έχουν η ομάδα σας στο μπάσκετ με την ομάδα σας στο ποδόσφαιρο είναι οι άδειες εξέδρες.Γιατί αν εκαιρέσουμε 8-10 παιχνίδια τη σεζόν πάνω από 4-5.000 κόσμος δεν πάει στο μπάσκετ.
antreaslam Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Aρρωστος 7 , αυτό που λες δε στέκει,μια που ο παναθηναικός τελείωσε τη σαιζόν με το μεγαλύτερο Μ.Ο. εισητήριων στην ευρωλίγκα! αυτό δε μεταφράζεται σε 8 παιχνίδια! και να είσαι σίγουρος,ότι το ίδιο θα συμβεί κ στην ελλάδα! επίσης, στο ποδόσφαιρο,οι άδεις εξέδρες είναι υγεία! πάντα κορόιδευα τους γαβρους που γέμιζαν το καραισκάκη,για να αποθεώσουν τους παχατουρίδηδες,τσιαντάκηδες κλπ! ευτυχώς εμείς δεν το κάνουμε αυτό ! (δυστυχώς βέβαια,έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο,αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση)! επίσης,αφού μιλας για άδειες εξέδρες,φαντάζομαι ότι δεν έχεις λάβει υπόψιν σου, το βολλευ αντρών κ γυναικών,ενώ σίγουρα κάνεις λάθος όσον αφορά το μπάσκετ αντρών (όταν τελείωσε η 1η φάση,χωρίς να θυμάμαι ακριβώς τα νούμερα,ενώ στον οσφπ υθπήρχε ακόμα ενθουσιασμός, ο παναθηναικός είχε περίπου 3500 εισητήρια παραπάνω σε ΜΟ). τέλος... ο οσφπ είναι η μοναδική ομάδα,που στην εκκαθάριση των εισητηρίων του κάθε παιχνιδιού,προσμετρά ΟΛΑ τα διαρκείας του,είτε πήγε ο κάτοχος τους στο γήπεδο είτε όχι! δηλαδή,σε μια πολυ ακραία περίπτωση,μπορεί στο γήπεδο φέτος να είχες 5000 κόσμο,κ ο οσφπ να ανακοίνωνε 17.000 κόσμο (όσα τα διαρκείας του)! τέλος,αν θέλεις να συγκρίνεις τον κόσμο,γιατί δεν συγκρινεις τις 3 μεγάλες ομάδες,όταν έπαιζαν κ οι 3 στο οακα???το πιο αντικειμενικό μέτρο σύγκρισης?
revil Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 πάντα κορόιδευα τους γαβρους που γέμιζαν το καραισκάκη,για να αποθεώσουν τους παχατουρίδηδες,τσιαντάκηδες κλπ! οπα εδω ρε αντρεα εισαι φαουλ. δλδ γιαυτο δε πηγαινατε στο μπασκετ και παρακαλαγε ο ζοτς? Για να μην αποθεωνετε τους Διαμαντιδηδες,Χατζηβρετες,Ντικουδηδες κλπ κλπ?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Aρρωστος 7 , αυτό που λες δε στέκει,μια που ο παναθηναικός τελείωσε τη σαιζόν με το μεγαλύτερο Μ.Ο. εισητήριων στην ευρωλίγκα! αυτό δε μεταφράζεται σε 8 παιχνίδια! και να είσαι σίγουρος,ότι το ίδιο θα συμβεί κ στην ελλάδα!επίσης, στο ποδόσφαιρο,οι άδεις εξέδρες είναι υγεία! πάντα κορόιδευα τους γαβρους που γέμιζαν το καραισκάκη,για να αποθεώσουν τους παχατουρίδηδες,τσιαντάκηδες κλπ! ευτυχώς εμείς δεν το κάνουμε αυτό ! (δυστυχώς βέβαια,έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο,αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση)! επίσης,αφού μιλας για άδειες εξέδρες,φαντάζομαι ότι δεν έχεις λάβει υπόψιν σου, το βολλευ αντρών κ γυναικών,ενώ σίγουρα κάνεις λάθος όσον αφορά το μπάσκετ αντρών (όταν τελείωσε η 1η φάση,χωρίς να θυμάμαι ακριβώς τα νούμερα,ενώ στον οσφπ υθπήρχε ακόμα ενθουσιασμός, ο παναθηναικός είχε περίπου 3500 εισητήρια παραπάνω σε ΜΟ). τέλος... ο οσφπ είναι η μοναδική ομάδα,που στην εκκαθάριση των εισητηρίων του κάθε παιχνιδιού,προσμετρά ΟΛΑ τα διαρκείας του,είτε πήγε ο κάτοχος τους στο γήπεδο είτε όχι! δηλαδή,σε μια πολυ ακραία περίπτωση,μπορεί στο γήπεδο φέτος να είχες 5000 κόσμο,κ ο οσφπ να ανακοίνωνε 17.000 κόσμο (όσα τα διαρκείας του)! τέλος,αν θέλεις να συγκρίνεις τον κόσμο,γιατί δεν συγκρινεις τις 3 μεγάλες ομάδες,όταν έπαιζαν κ οι 3 στο οακα???το πιο αντικειμενικό μέτρο σύγκρισης? Ρε φίλε έχετε την καλύτερη ομάδα στην ευρώπη και μαζεύοντε 4.000 όλοι κι όλοι για να την δούνε.Τι μου λές τώρα?Η αγάπη για την ομάδα που σου έχει χαρίσει τόσες χαρές δεν την δείχνεις στα παιχνίδια της ευρωλίγκας και στα ντέρμπι,εκεί το γήπεδο θα είναι γεμάτο έτσι και αλλιώς .Στα παιχνίδια με το Μαρούσι και Κολλοσσό πρέπει να πάς στο γήπεδο και να έχει μέσα 10.000 κόσμο απλά για να δεις τους καλλύτερους της Ευρώπης που έχεις την μεγάλη τύχη να είναι παίκτες της ομάδας σου.Για το βόλευ άστο καλλύτερα,δεν ξέρω πόσους χωράει ο τάφος αλλά όπως και να το κάνεις δεν έιναι και κατόρθωμα να μαζευτούν 2.000 κόσμος και να το τιγκάρουν.Αν πχ έπαιζες στο ΟΑΚΑ με τον ίδιο αριθμό το γήπεδο θα ήταν άδειο. Για τα δικά μας διαρκείας αν κοιτάξεις εκκαθαρίσεις φετινών αγώνων θα δείς οτι σε κάποια παιχνίδια ο τελικός αριθμός εισητηρίων ήταν κάτω από τις 17.000 οπότα τε διαρκείας δεν τα προσμετράνε αν δεν πάει ο κάτοχος.Άσε που όλα τα εντός τα έδειχνε η ΝΕΤ και αν τοχεις παρακολουθήσει το θέμα τα εισητήρια που ανακοινώνονταν συμφωνούσαν απόλυτα με την εικόνα του γηπέδου. Εγώ ήμουν υπερήφανος που ο Θρύλος ήταν 10 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και όμως το Καραισκάκη έπεφτε σπάνια κάτω απο 15.000 κόσμο.Εκεί φαίνεται adreaslam η αγάπη για την ομάδα,στα δύσκολα.Κανείς δεν πήγαινε να αποθεώσει τους Τσιαντάκηδες όπως λές,πήγαινε για να φωνάξει Ολυμπιακός.Αυτή είναι και η διαφορά νοοτροπίας ανάμεσα σε γαύρους και βάζελους!
antreaslam Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 καταρχήν,να σου πω άρρωστος7, ότι η δραπετσώνα χωράει πολύ λιγότερους από τη γλυφάδα(και όχι τον τάφο πια),αλλά συνεχίζει κ είναι άδεια(η δραπετσώνα),ενώ ο τάφος γεμίζει πολλές φορες κ στα κορίτσια στο βολλευ! τώρα...συμφωνώ ότι εκεί φαίνεται η διαφορά νοοτροπίας! θεωρώ πολυ πιο υγιές το να μην πάω στο γήπεδο όταν διαπιστώσω ότι οι ..."μεταγραφάρες" του καλοκαιριού, μου βγήκαν παλτά,κ η διοίκηση με δούλευε ψιλό γαζί,παρά να πάω κ στο τέλος να βρίσω την ομάδα(κορνέδες κλπ)! αν λοιπόν,το καλοκαίρι,επειδή είμαι ευκολόπιστος, νόμιζα ότι με παχατουρίδη κ τσιαντάκη, (ή αντίστοιχα με ρομέρο και άντονσον),θα παίξω διαπλανητικό ποδόσφαιρο,και όταν διαπίστωσα ότι η σχέση των παραπάνω με την μπάλα, είναι τόσο ανύπαρκτη όσο η σχέση μου με την μπελούτσι,εκτός απο ευκολόπιστος,θα είμαι και μαλάκας αν συνεχίσω να πηγαίνω γήπεδο! η αγάπη για την ομάδα,ξέρεις που φαίνεται? στους 300-500 παναθηναικούς που πάνε πόλο! δεν μας υποσχέθηκαν πρωτάθλημα,αλλά δινουν τα πάντα ! στα κορίτσια του βολλευ,στα κορίτσια του μπάσκετ! ΥΓ:revil , πριν να προλάβω να απαντήσω,φαντάζομαι ότι πήρες την απάντησή σου από τον αρρωστο7. δεν είπα ότι δεν πάμε μπάσκετ για να μην αποθεώσουμε,κάθε άλλο! και όταν είσαι 1ος με μεγάλη διαφορά σε ΜΟ εισητηριων σε ελλάδα,ΚΑΙ ευρώπη, αυτό δε δείχνει κάτι? ναι,οκ, κακώς δεν πάμε πολλοί με την ολύμπια λάρισας,αλλά εκεί βάζει το χεράκι του κ το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος,που είναι τραγικό! ΥΓ2:το θέμα με τα διαρκείας,είναι ότι συνυπολίζονται τα τελευταία 4 χρόνια από τον οσφπ φίλε. Το έχω ακούσει δεκάδες φορές να αναφέρεται από δημοσιογράφους! ΥΓ3:άν πράγματι είσαστε δίπλα στην ομάδα σας,και γιαυτό πηγαίνατε στο καραισκάκη, που ακριβώς είσασταν τόσα χρόνια στο μπάσκετ? (και επίσης, στο βόλλευ?)?(για τα άλλα αθλήματα δε μιλάω καν)!!!!
1980 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 ρε παιδια η νοοτροπια του παναθηναικου ειναι να πηγαινει μονο στα κρισιμα παιχνιδια αυτο ειναι δεδομενο. και εγω ετσι λειτουργω αλλα φετος πηγα σε οσα παιχνιδια της ευρωλιγκα μπορουσα και με τον γαβρο. χτες ηθελα να παω αλλα ειχα πυρετο. τωρα θα ξαναπαω με τον γαβρο και σε εναν αγωνα με τον πανιωνιο. αφου ετσι ειμαστε. απλα οταν λεει ο ομπραντοβιτς οτι ειμαστε στεναχωρημενοι με την ελευση του κοσμου στεναχωριεμαι και εγω γιατι την αγαπαω αυτη την ομαδα. αλλα μερικες φορες οταν ξερεις οτι θα κερδισεις τον αντιπαλο ειναι πολυ παραγοντες που μπορουν να σε αποτρεψουν απο το να μην πας , αμα δεν εχεις καλη παρεα, ειναι το τραβηγμα στο ολυμπιακο σταδιο , η επιστροφη κτλ.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 καταρχήν,να σου πω άρρωστος7, ότι η δραπετσώνα χωράει πολύ λιγότερους από τη γλυφάδα(και όχι τον τάφο πια),αλλά συνεχίζει κ είναι άδεια(η δραπετσώνα),ενώ ο τάφος γεμίζει πολλές φορες κ στα κορίτσια στο βολλευ!τώρα...συμφωνώ ότι εκεί φαίνεται η διαφορά νοοτροπίας! θεωρώ πολυ πιο υγιές το να μην πάω στο γήπεδο όταν διαπιστώσω ότι οι ..."μεταγραφάρες" του καλοκαιριού, μου βγήκαν παλτά,κ η διοίκηση με δούλευε ψιλό γαζί,παρά να πάω κ στο τέλος να βρίσω την ομάδα(κορνέδες κλπ)! αν λοιπόν,το καλοκαίρι,επειδή είμαι ευκολόπιστος, νόμιζα ότι με παχατουρίδη κ τσιαντάκη, (ή αντίστοιχα με ρομέρο και άντονσον),θα παίξω διαπλανητικό ποδόσφαιρο,και όταν διαπίστωσα ότι η σχέση των παραπάνω με την μπάλα, είναι τόσο ανύπαρκτη όσο η σχέση μου με την μπελούτσι,εκτός απο ευκολόπιστος,θα είμαι και μαλάκας αν συνεχίσω να πηγαίνω γήπεδο! η αγάπη για την ομάδα,ξέρεις που φαίνεται? στους 300-500 παναθηναικούς που πάνε πόλο! δεν μας υποσχέθηκαν πρωτάθλημα,αλλά δινουν τα πάντα ! στα κορίτσια του βολλευ,στα κορίτσια του μπάσκετ! ΥΓ:revil , πριν να προλάβω να απαντήσω,φαντάζομαι ότι πήρες την απάντησή σου από τον αρρωστο7. δεν είπα ότι δεν πάμε μπάσκετ για να μην αποθεώσουμε,κάθε άλλο! και όταν είσαι 1ος με μεγάλη διαφορά σε ΜΟ εισητηριων σε ελλάδα,ΚΑΙ ευρώπη, αυτό δε δείχνει κάτι? ναι,οκ, κακώς δεν πάμε πολλοί με την ολύμπια λάρισας,αλλά εκεί βάζει το χεράκι του κ το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος,που είναι τραγικό! ΥΓ2:το θέμα με τα διαρκείας,είναι ότι συνυπολίζονται τα τελευταία 4 χρόνια από τον οσφπ φίλε. Το έχω ακούσει δεκάδες φορές να αναφέρεται από δημοσιογράφους! ΥΓ3:άν πράγματι είσαστε δίπλα στην ομάδα σας,και γιαυτό πηγαίνατε στο καραισκάκη, που ακριβώς είσασταν τόσα χρόνια στο μπάσκετ? (και επίσης, στο βόλλευ?)?(για τα άλλα αθλήματα δε μιλάω καν)!!!! Eξακολουθείς να μπερδεύεις την αγάπη για την φανέλα με την εκάστοτε απόδοση της ομάδας,με τις μεταγραφικές κινήσεις της δοίκησης κλπ.Ο Τσιαντάκης,ο Παχατουρίδης,ο Καλταβερίδης και όλοι εκείνοι οι απίθανοι τύχαινε εκείνη την περίοδο να παίζουν στον Ολυμπιακό.Ο κόσμος πήγαινε οχι για αυτούς που φοράγανε τη φανέλλα,αλλά για να δούνε τη φανέλλα.ΟΚ εσύ το ερμηνεύεις σαν μαλακία το να εξακολουθείς να πηγαίνεις γήπεδο,εγώ το ερμηνεύω ως αγάπη για την ομάδα.Όσον αφορά το ΥΓ3 σου θυμίζω οτι αυτή η κουβεντόυλα ξεκίνησε από την άποψή μου περί διαφορετικής απήχησης του ποδοσφαίρου στον κόσμο σε σχέση με τα άλλα αθλήματα.Ο γαύρος με ποδόσφαιρο μεγάλωσε,από αυτό δόθηκε το προσωνύμιο Θρύλος,με αυτό είχε τις μεγαλύτερες χαρές,ε λογικό είναι αυτό να τον πονάει και να τον ενδιαφέρει περισσότερο από τα υπόλοιπα αθλήματα,αυτό να στηρίζει περισσότερο στις άσχημες στιγμές.Το μπάσκετ το αγαπήσαμε αλλά δεν το πονάμε όσο το ποδόσφαιρο,απλά τα πράγματα.Οι πραγματικοί μπασκετικοί Ολυμπιακοί είναι ελάχιστοι.Τα 300-500 άτομα που πηγάινουν από εσάς στο πόλο πηγαίνουν και από εμάς στο βόλευ,και παραπάνω,παρόλο που από τον Οκτώβριο φάνηκε οτι η ομάδα δεν πάει για τίποτα.Έτσι για να συγκρίνουμε και όμοιες καταστάσεις.Στο πόλο το δικό μας υπάρχει σταθερός πυρήνας ατόμων που πηγαίνει,ο οποίος αυξάνεται στα ντέρμπι,η ομάδα δεν παίζει σε άδειο γήπεδο,μισογεμάτο είναι! ΥΓ.Διάβασε και την άποψη του ομοιδεάτη σου 1980 σχετικά με τη νοοτροπία.
geovard Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Ο κόσμος τού Παναθηναικού έχει αποδείξει ότι στα κρίσιμα καί γενικά στα μεγάλα παιχνίδια ποτέ δεν αφήνει μόνη την ομάδα του.Αν γιά παράδειγμα συμμετείχε στο ΝΒΑ, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι στο ΟΑΚΑ σε κάθε αγώνα θα γινόταν το αδιαχώρητο.Όμως το πρωτάθλημα στην Ελλάδα έχει καταντήσει χειρότερο από αυτό τού ποδοσφαίρου με τον Παναθηναικό να υπερτερεί μακράν σε ποιότητα γι αυτό εξ άλλου κατέκτησε καί τo πρωτάθλημα Ευρώπης. Η διαφορά των οπαδών τού Ολυμπιακού από του Παναθηναικού είναι ότι οι φίλοι τού Παναθηναικού ήταν πάντα πιό σκεπτόμενοι καί έχουν θέσει υψηλά standards γιά την ομάδα τους.Γι αυτό έχουν αποδειχτεί πολλές φορές προφητικοί καί βρίσκονται πάντα πιό μπροστά στην κρίση τους από τον εκάστοτε πρόεδρο.Καί μιλάμε βέβαια γιά το ποδόσφαιρο τώρα αφού εκεί υπάρχει το πρόβλημα.Είναι πιό δύσκολο να είσαι πρόεδρος τού Παναθηναικού από ότι των άλλων ομάδων.Γιατί ο κόσμος του ελέγχει διαρκώς τον πρόεδρο καί βλέπει τα κακώς κείμενα καί δεν θα έμπαινε στη λογική των φιλάθλων τού Ολυμπιακού να ξεγιελιέται από τις υποσχέσεις καί από τον πρόεδρο να αγοράζει φύκια γιά μεταξωτές κορδέλλες. Οί φίλοι τού Ολυμπιακού μόνο πού δεν έχουν κάνει εικόνα τον άγιο Κόκαλη υπακούοντας τυφλά.Μέχρι κι αυτοί πού είδαν ότι τα συνεχή πρωταθλήματα χωρίς εξαργύρωσή τους στην Ευρώπη ήταν μιά απάτη καί στάχτη στα μάτια γιά να το βουλώνουν οι φίλαθλοί του.Δεν μπορείς να είσαι πρόεδρος υψηλών προσδοκιών όταν έχεις θέσει σαν στόχο το Ελληνικό πρωτάθλημα πού είναι παγκοσμίως αγνωστο(ποτέ κανένα ξένο κανάλι δεν έδειξε φάσεις πέρα από την Κύπρο),ανυπόληπτο καί αναξιόπιστο. Όταν κατακτάς τον δέκατο τίτλο στα τελευταία έντεκα χρόνια καί οι οπαδοί σου σε αποδοκιμάζουν γιά τις ενέργειές σου τότε κάτι ή μάλλον πολλά δεν πάνε καλά. Σε συζήτηση με ένα φίλο μου Ολυμπιακό όταν τού είπα άντε πάλι πήρατε το δέκατο πρωτάθλημα καί η αυτοκρατορία συνεχίζεται μού απάντησε. Σιγά το κατόρθωμα.Τα πρώτα πρωταθλήματα μας τα έδωσε η παράγκα τού Θωμά,άλλα τα πήραμε με ελάχιστη διαφορά,σκοτώσαμε ψυχολογικά τούς αντιπάλους πού δεν έκαναν σοβαρές επενδύσεις αφού πίστευαν ότι δεν μπορούσαν καί τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο μόνο με τη φανέλα να παίρνουμε το πρωτάθλημα φυσικά δικαια, ελλείψει αντιπάλου. Νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο. Γιά Ευρώπη είπε καλύτερα να μη μιλάμε.Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι γιατί την ψυχολογία πού εχεις εσύ στην Ελλάδα την έχω εγώ στην Ευρώπη.
Freestyler83 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δεν το πιστεύω ρε...Τι πράγματα γίνονται..Ο σούπερσταρ του αιωνίου φεύγει, η καταχρεωμένη ΑΕΚ κάνει μπάσιμο για να τον κλείσει, και εμείς καθόμαστε και αντί να χωθούμε, περιμένουμε τον.....Πεσέιρο..Πόσο ακόμα.....????
Freakster Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Και εσεις για το κουτσο - παππου; Μου φαινεται λιγο αστεια η κατασταση, το δουλεμα που φαγαμε οταν τον φεραμε, τρια χρονια πριν....
Freestyler83 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Και εσεις για το κουτσο - παππου; Μου φαινεται λιγο αστεια η κατασταση, το δουλεμα που φαγαμε οταν τον φεραμε, τρια χρονια πριν.... Δούλεμα ναι, αλλά όχι απο εμένα..Άλλωστε απο τη στιγμή που σας βγήκε, γιατί να μην τον θέλω στην δική μου ομάδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.