IOCTL Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ΝΤΡΟΠΗ. ΔΕΝ παίζουνε πλέον ούτε για την φανέλα... Μόνο ο Νίνης προσπαθεί... Πόσο πιο χαμηλά? Ε ρε γλέντια του χρόνου... Και ο ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ βέλιτς λέει με 3-4 προσθήκες "ουσίας" και όχι ονόματα (εδω γελάνε) η ομάδα θα είναι πλήρης.
1980 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ΝΤΡΟΠΗ. ΔΕΝ παίζουνε πλέον ούτε για την φανέλα... Μόνο ο Νίνης προσπαθεί... Πόσο πιο χαμηλά? Ε ρε γλέντια του χρόνου... Και ο ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ βέλιτς λέει με 3-4 προσθήκες "ουσίας" και όχι ονόματα (εδω γελάνε) η ομάδα θα είναι πλήρης. κοιτα πιο χαμηλα δεν νομιζω οτι παει. απο τον πατο δεν εχει παρακατω. μπορει να σου βγει και σε καλο ο πατος. εδω δεν εχουν καν εγωισμο σαν ανθρωποι ατομικα , ποια φανελα τωρα βρηκες παιχτες να παιξουν για την φανελα. ξηλωμα ολη η εντεκαδα θελει για μενα. αυτοι ειναι πιο πεθαμενοι και απο αυτους που βλεπουν τα ραδικια αναποδα.
IOCTL Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 κοιτα πιο χαμηλα δεν νομιζω οτι παει. απο τον πατο δεν εχει παρακατω. μπορει να σου βγει και σε καλο ο πατος. Και πρόπερσυ έτσι λέγαμε και ήρθε το πέρσυ. Και πέρσυ έτσι λέγαμε και ήρθε το φέτος. Είμαι σίγουρος οτι μπορούμε πιο χαμηλά... τζίγκερ φίλε. Εγγύηση.
1980 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Και πρόπερσυ έτσι λέγαμε και ήρθε το πέρσυ. Και πέρσυ έτσι λέγαμε και ήρθε το φέτος. Είμαι σίγουρος οτι μπορούμε πιο χαμηλά... τζίγκερ φίλε. Εγγύηση. εμενα προσωπικα το μονο που με νοιαζει ειναι να μην βγαινουμε στο πρωταθλητριων για να μην βγαζουν λεφτα. ε οσο χανει σαν εμπορικη αξια ο παναθηναικος τοσο θα αποκτω ελπιδες μηπως και ξεκουμπιστουν. οχι ρε γαμωτο εβαλε γκολ ο μπισκαν. θα του ανανεωσουν το συμβολαιο τωρα κατσε και θα δεις.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 H μαγκια ειναι Μπισκαν προπονητης!Εκει ειναι το θεμα... ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΝΕΛ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ!!! Παντως δεν εχω παραπανω, Χ με την Κερκυρα Γιουναιτεντ και μαλιστα σε ουδετερο ειναι ενα κατορθωμα, δεν μπορεις να πεις
revil Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΝΕΛ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ!!! χαχαχαχα αν ειναι ποτε δυνατον,ωραιος πλακα πλακα τωρα ειμαστε κομπλε,εφυγε ο ριμπο,να φυγει και κανας καστιγιο να μαστε λιγο καλυτεροι απο τον ιωνικο
1980 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 το καλο ειναι οτι το διασκεδαζουμε. αν στεναχωριομασταν θα ηταν κακο.
revil Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 λυπασαι οταν υπαρχει κατι να σε κανει να λυπηθεις. πχ ομαδα
1980 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 λυπασαι οταν υπαρχει κατι να σε κανει να λυπηθεις.πχ ομαδα σωστος ο παιχτης. να προσθεσω οτι λυπασαι οταν βλεπεις προσπαθεια και αθλητικο εγωισμο. για ικανοτητες δεν μιλαω γιατι δεν υπαρχουν.
geovard Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 κοιτα πιο χαμηλα δεν νομιζω οτι παει. απο τον πατο δεν εχει παρακατω. μπορει να σου βγει και σε καλο ο πατος. εδω δεν εχουν καν εγωισμο σαν ανθρωποι ατομικα , ποια φανελα τωρα βρηκες παιχτες να παιξουν για την φανελα. ξηλωμα ολη η εντεκαδα θελει για μενα. αυτοι ειναι πιο πεθαμενοι και απο αυτους που βλεπουν τα ραδικια αναποδα. Καί όμως ο Παναθηναικός φέτος έχει ΄προσπαθεί διαρκώς να αποδείξει ότι υπάρχει καί άλλο πιό κάτω από τον πάτο.Προσπαθεί να πιάσει τον πάτο τού πάτου! @KaizerSoze Δεν μπορούμε συνεχώς να λέμε γιά το μπάσκετ.Δηλαδή να αλληλοσυγχαιρόμαστε συνέχεια?Εδώ οι αντίπαλοί σου σού έδωσαν συγχαρητήρια γιατί είσαι στην κορυφή.Αφού δέχεσαι ότι ο Παναθηναικός δεν είναι μόνο μπάσκετ,θα πρέπει επί τού παρόντος να σε απασχολέι πως θα διορθωθεί η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν κοιτάς να φτεάξεις το καλό αλλά να διορθώσεις το άσχημο. Είδα ρε παιδιά τον Καραδήμο στο πάγκο της Κέρκυρας μετά την λήξη τού αγώνα, σκυμμένο καί τον λυπήθηκε η ψυχή μου.
1980 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 για αλλη μια φορα τους απογοητευσαμε. ειχα πυρετο ρε γαμωτο. http://www.contra.gr/Stories/153423.html
Aρρωστος 7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 για αλλη μια φορα τους απογοητευσαμε. ειχα πυρετο ρε γαμωτο. http://www.contra.gr/Stories/153423.html Άλλη μια απόδειξη της διαφοράς απήχησης στον κόσμο μεταξύ ποδοσφαίρου και μπάσκετ.Αν είχες πάρει Τσ Λιγκ στη μπάλα θαχες 50.000 κόσμο στη Λειβαδιά και ας παίρνει 8.000 το γήπεδο.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Άλλη μια απόδειξη της διαφοράς απήχησης στον κόσμο μεταξύ ποδοσφαίρου και μπάσκετ.Αν είχες πάρει Τσ Λιγκ στη μπάλα θαχες 50.000 κόσμο στη Λειβαδιά και ας παίρνει 8.000 το γήπεδο. Aρχιδια φιλε και σορρυ και για την εκφραση Αφενος θυμασαι τι γινοταν επι Ντομινικ και στο 1ο Ευρωπαικο? Μην λες "Αν ειχες παρει ΤΛ", βρες κατι συγρισιμο, Ελληνικο Πρωταθλημα ή κατι τετοιο.Οταν εχω παρει 4 Ευρωπαικα σε 11 χρονια και στα ιδια χρονια 1 πρωταθλημα στην μπαλα προφανως οχι οτι δεν εχει αξια αλλα δεν ειναι το καινουριο.Το μπασκετ αρχισε πτωση οταν πηραμε το Ευρωπαικο, αυτος ηταν ο μεγαλος καημος. Ή να στο πω αλλιως, αν ειχαμε παρει το 4ο ΤΛ σε 11 χρονια ε, πανω κατω τα ιδια.Οχι 5,000 αλλα μαξιμουμ 15,000 στην μπαλα με αντιπαλο το αντιστοιχο "Μαρουσι".Βοηθαει και ο Παναθηναικος ψυχισμος που το θεωρει κατι σαν "Αυτονοητο" το Ευρωπαικο, λες και παιζαμε μονοι μας
antreaslam Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 για να επιβεβαιώσω τον κάιζερ,να θυμήσω ότι στο αμέσως επόμενο παιχνίδι από το άγιαξ-παο 0-1, κόπηκαν 15.000 εισητήρια.....
1980 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Aρχιδια φιλε και σορρυ και για την εκφραση Αφενος θυμασαι τι γινοταν επι Ντομινικ και στο 1ο Ευρωπαικο? Μην λες "Αν ειχες παρει ΤΛ", βρες κατι συγρισιμο, Ελληνικο Πρωταθλημα ή κατι τετοιο.Οταν εχω παρει 4 Ευρωπαικα σε 11 χρονια και στα ιδια χρονια 1 πρωταθλημα στην μπαλα προφανως οχι οτι δεν εχει αξια αλλα δεν ειναι το καινουριο.Το μπασκετ αρχισε πτωση οταν πηραμε το Ευρωπαικο, αυτος ηταν ο μεγαλος καημος. Ή να στο πω αλλιως, αν ειχαμε παρει το 4ο ΤΛ σε 11 χρονια ε, πανω κατω τα ιδια.Οχι 5,000 αλλα μαξιμουμ 15,000 στην μπαλα με αντιπαλο το αντιστοιχο "Μαρουσι".Βοηθαει και ο Παναθηναικος ψυχισμος που το θεωρει κατι σαν "Αυτονοητο" το Ευρωπαικο, λες και παιζαμε μονοι μας απολυτο δικιο. εγω απο την στιγμη που περασα την ταου ενοιωθα οτι το εχω παρει ηδη. και ειναι το τεταρτο αρχιζεις και συνηθιζεις σιγα σιγα γιατι βλεπω και το πεμπτο να ερχετε. αυτο δεν ειναι δικαιολογια αλλα αυτη ειναι η ψυχολογια του παναθηναικου. το 96 γινοταν πανικος στον πρωτο αγωνα μετα το παρισι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.