Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο Παναθηναικός άλλη μια χρονιά πετάει...

Είναι αλήθεια οτι όλοι οι πιτσιρικαραίοι γίνονται Ολυμπιακοί αφού η μόνη ομάδα που πέρνει τίτλους είναι αυτοί και σε λίγες δεκαετίες το 80% στην Ελλάδα θα είναι γάβροι?

αυτο το αναλυουν στο ραδιωφονο σχεδον καθε μερα αναφερωντας οτι υπαρχει και το μπασκετ για να κραταει τις ισορροπιες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλα αυτο ειναι αληθεια και νομιζο οτι παρακοιμουνται εκει στο βαζελο. Κανονικα η διοικηση επρεπε να απαγορευσει τις δηλοσεις για να μην αυτοξεφτιλιζονται. Αρχιζουν παλι γκουμας, κοτσιος , γκονζαλες, (οι μπροσταρηδες στις δηλοσεις) να λενε μεγαλα λογια και να κοροιδευουν χωρις ακομα να εχει αλλαξει τιποτα. Πιο πολυ γελειο απο το να διαβαζο οτι ο γκονζαλες αναποδογυρισε τα τραπεζια απο τα νευρα του και εμψυχονει την ομαδα η "στο τελος θα μας ζητανε συγγνομη"...κτλπ, δεν εχο ριξει. Πολυ ψευτομαγκακι αυτος ο εκι ρε παιδια, πως τον αντεχετε? μονο λογια και μηδεν πραξεις. (μη με αρχισετε για τον καστιγιο, τα ιδια και χειροτερα, το ξερω)
Δικε μου οταν δεν μπορεις να παιξεις μπαλα με τα ποδια,παιζεις με το στομα.Και πλεον δεν εχω καν το κουραγιο να πω "Υπομονη τελος".Υπομονη κανεις για κατι που πιστευεις,εγω τι να πιστεψω?Τον Βυντρα?

Παρεπιπτοντως κριμα για το παλικαρι γιατι κανεις δεν θελει τον πονο του αλλου αλλα ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ,αφου η διοικηση μας τον ειχε κατσει με τον τσαμπουκα στο σβερκο,το γονατο του επιτελους θα αφησει αυτη την ομαδα να μαθει να παιζει χωρις τον μετριο Γκονζαλεζ

Δημοσ.
ασχημα τα νεα για τον Παναθηναικο. Ο Γκονζαλες 4 μηνες εξω.

Πλακα κανεις?Τα καλυτερα νεα που ακουσα εδω και καιρο

Τζιγγερ για να σε δουμε τωρα ρε σωφερακο,θα κανεις καμια μεταγραφη η θα βαφτισουμε στην κολυμπηθρα της Παιανιας 10αρι τον Μποβιο....

Δημοσ.
Πλακα κανεις?Τα καλυτερα νεα που ακουσα εδω και καιρο

Τζιγγερ για να σε δουμε τωρα ρε σωφερακο' date='θα κανεις καμια μεταγραφη η θα βαφτισουμε στην κολυμπηθρα της Παιανιας 10αρι τον Μποβιο....[/quote']

Εγώ βλέπω τον Λεοντίου για αντι-Γκονζάλες. Και δεν με χαλάει κιόλας, σε αντίθεση με μία μικρή ή μεσαία μεταγραφή για να καλυφθεί το κενό.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι ο σωφερ ψαχνει παικτη σε αλλη θεση προσπαθωντας για ενα μπαμ. Οσο ο Μποβιο και ο Ρομερο βεβαια παρουσιαζονται για παικταραδες απο τις εφημεριδες ο σωφερ θα οδηγει χωρις προβλημα.

Δημοσ.
το θεμα ειναι οτι ο σωφερ ψαχνει παικτη σε αλλη θεση προσπαθωντας για ενα μπαμ. Οσο ο Μποβιο και ο Ρομερο βεβαια παρουσιαζονται για παικταραδες απο τις εφημεριδες ο σωφερ θα οδηγει χωρις προβλημα.

Αυτό που λες είναι σωστό κατά την άποψη μου, αλλά δεν ισχύει μόνο για τον ΠαναθηναΙκό. Για όλες τις ομάδες το ίδιο είναι. Και οι εφημερίδες του Ολυμπιακού πχ παρουσίασαν τον Ντάνι ή τον Μπαμπαγκίντα σαν παικταράδες όταν ήρθαν.

Έτσι είναι η κατάσταση σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της χώρας μας. Και δεν προβλέπεται αλλαγή.

BTW. Ένα παιχνιδάκι που κάνω τον τελευταίο καιρό είναι το εξής απλό: Στη σελίδα του sport24 με τα πρωτοσέλιδα, επιλέγω ημερομηνία ένα χρόνο πιο πριν. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό. Πχ, "Μάγεψε τους συμπαίκτες του στην πρώτη προπόνηση ο Φλάβιο" σε κάποια δική μας, ή "Ριβάλντο: Πάρτε τον Ντάνι με κλειστά μάτια" σε κάποια δική σας. Τρελλό γέλιο.

Δημοσ.
Αυτό που λες είναι σωστό κατά την άποψη μου' date=' αλλά δεν ισχύει μόνο για τον ΠαναθηναΙκό. Για όλες τις ομάδες το ίδιο είναι. Και οι εφημερίδες του Ολυμπιακού πχ παρουσίασαν τον Ντάνι ή τον Μπαμπαγκίντα σαν παικταράδες όταν ήρθαν.

Έτσι είναι η κατάσταση σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της χώρας μας. Και δεν προβλέπεται αλλαγή.

BTW. Ένα παιχνιδάκι που κάνω τον τελευταίο καιρό είναι το εξής απλό: Στη σελίδα του sport24 με τα πρωτοσέλιδα, επιλέγω ημερομηνία ένα χρόνο πιο πριν. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό. Πχ, "Μάγεψε τους συμπαίκτες του στην πρώτη προπόνηση ο Φλάβιο" σε κάποια δική μας, ή "Ριβάλντο: Πάρτε τον Ντάνι με κλειστά μάτια" σε κάποια δική σας. Τρελλό γέλιο.[/quote']

Ρε σεις οι φυλλαδες τη δουλεια τους κανουνε.Οι ανθρωποι θελουν να πουλησουν πολυ να κονομησουν.Μεγιστοποιηση του κερδους δεν ειναι ο στοχος επιχειρησης?Αν σου εγραφε "τι μοσχαρια ειναι ο Φλαβιο κι ο Ντανι?" ποιος θα τις επαιρνε?Οποιος ασχολειται στο ελαχιστο παει και βρισκει που επαιζε ο Φλαβιο πριν? Τουρκια? Πιο πριν? Και καταληγεις οτι ειναι σε φθινουσα για να μην πω σε φτυνουσα πορεια.Πας να δεις για Ντανι.Ποσα γκολ εβαλες τα τελευταια 3 χρονια κυριε? 8? Ημαρτον! Αν και δεν ειναι ιδιες περιπτωσεις.Ο ενας ηρθε για κραχτης κι ο αλλος δεν ηταν καν επιλογη προπονητη.Δεν ξερω ποιο ουφο τον εφερε και περασε απο την αρχη απαρατηρητος.Οσο για δηλωσεις παιχτων αν δεν τις ακουσω με τα αυτακια μου...

Δημοσ.

ηρθε η ωρα του λεοντιου...μου αρεσει πολυ ως παιχτης,αλλα πρεπει να αποδειξει κ καποια πραγματα!!!!

(αχ ρε σανμαρτεαν,ηταν αναγκη να εισαι τοσο στοκος?????)???

Δημοσ.
Δεν ξερω ποιο ουφο τον εφερε και περασε απο την αρχη απαρατηρητος....

να πω ενα ονομα στην τυχη?μηπως ο Λουβαρης???πακετο μαζι με τον Μπουλουτ???μεγαλη μιζα πρεπει να ηταν.

Αυτο με τις εφημεριδες θα συμφωνησω και με τους 2 σας οτι ειναι η δουλεια τους να το κανουν. Αλλα υπαρχουν πολλοι που καθονται και διαβαζουν τετοιες δηλωσεις στυλ "παρτον με κλειστα τα ματια" και πορωνονται. Παντα εδω στην Ελλαδα περιμενουμε να μας βγει ενας παικτης που παιρνουμε απο τα αζητητα. ΚΑΙ αυτο επισης ισχυει για ολους.

Δημοσ.

παιδια εγω προσωπικα εχω φρικαρει απο τη στιγμη που το εμαθα για τον εκι!Αντε να δουμε τον αντικαταστατη.Ο μποβιο τι λεει?Και εγω βλεπω λεοντιου υποψηφιο.Αν τον βαλει θα κανει το μεγαλο μπαμ φετος ο πιτσιρικας.Και εγω θα πω.Αχ βρε ΣΑΝΜΑΡΤΕΑΝ!!!

Δημοσ.

Τον Μποβιο απο οτι εμαθα τον ειχανε προτεινει και στον Ολυμπιακο σε περιπτωση που δεν ερθει ο Ζε Ρομπερτο. Ακουγεται οτι ειναι πολυ καλος παικτης.

Δημοσ.

Οσον αφορά τον γκονζάλες ας ελπίσουμε οτι σε κανα 6μηνο - 7μηνο θα αρχίζει να ξαναπαίζει χαλαρά και τα 4μηνα-5μηνα που ακούγονται απλως ξεχάστε τα γιατι ολική ρήξη ΠΧΣ είναι χοντρή ζημιά και μπορεί να γίνει ακόμη χειρότερη αμα δε προσέξει μετεγχειρητικά (βλέπε ρονάλντο - προσωπική εμπειρία) Αυτό που με προβληματίζει επίσης είναι και ο μήτσου που δεν τον πολυεκτιμώ σαν ορθοπεδικό (βλέπε άντερσον λίμα - ολισαντέμπε)

Τον Μπόβιο τον έβλεπα πέρσυ σε μεταμεσονύχτια παιχνίδια της Σάντος στον ΑΝΤ1 όταν έπαιζε με ρικαρντίνιο , ρομπίνιο (και τζιοβάνι νομίζω) , μου άρεσε πολύ και μάλλον θα κάνει τη διαφορά :)

Δημοσ.
παιδια εγω προσωπικα εχω φρικαρει απο τη στιγμη που το εμαθα για τον εκι!Αντε να δουμε τον αντικαταστατη.Ο μποβιο τι λεει?Και εγω βλεπω λεοντιου υποψηφιο.Αν τον βαλει θα κανει το μεγαλο μπαμ φετος ο πιτσιρικας.Και εγω θα πω.Αχ βρε ΣΑΝΜΑΡΤΕΑΝ!!!

Τελικά λέτε το μεγάλο μπαμ να είναι ο Λεοντίου? :-D

Όσο για τον Μπόβιο, αν είναι τόσο καλός γιατί τον πρότειναν σε Ολυμπιακό- Παναθηναϊκό? Δεν θα τον είχε βρει καμιά "κανονική" ομάδα πρώτα?

Δημοσ.
Τον Μπόβιο τον έβλεπα πέρσυ σε μεταμεσονύχτια παιχνίδια της Σάντος στον ΑΝΤ1 όταν έπαιζε με ρικαρντίνιο , ρομπίνιο (και τζιοβάνι νομίζω) , μου άρεσε πολύ και μάλλον θα κάνει τη διαφορά :)

περσυ δεν επεζε στη μαλαγα?? παντος και εγο εχο πετυχει ματσακια τησ σαντος σε δορυφορικη και σαν να μου θυμιζει η φατσα του κατι, αλλα απο παιχτικη αξια δεν θυμαμαι.

Δημοσ.

Για τον Μποβιο

α. Ρε παιδια,ελεος με το "Δεν τον θελανε αλλοι,ποσο καλος να ειναι". Αφενος δεν αποκλειει τιποτα να τον θελανε αλλοι αλλα να προτιμησε Παναθηναικο.Επειδη ο Σαβιολα και ο καθε Σαβιολα δεν θελει να ερθει,δεν σημαινει οτι ολοι οι αξιολογοι παικτεσ βαζουν το πρωταθλημα πανω απο τα φραγκα.Επισης με την ιδια λογικη ο Ριβαλντο γιατι ηρθε?Ο Σοουζα?Ο Καρεμπε?

Ακομα και αν οντως δεν τους ηθελε κανεις αλλος,αυτο σημαινει οτι βγηκανε μουφες?Δεν ειναι ολοι οι ελευθεροι παικτες αμπαλοι.Και τελος,ΠΟΣΟΥΣ παικτες πια να εχει η Οσασουνα,η Μιντλεσμπρο,το Αμβουργο??Δηλαδη εσεις πιστευετε οτι καποια ας το πουμε αξιολογοι παικτες δεν υπαρχουν που να δεχονται να ερθουν Ελλαδα?

Αυτο θελουν οι εφημεριδες και οι παραγοντες να πιστευετε για να δικαιολογουν την ανεπαρκεια τους

β. ΑΠο Ισπανια μερια,απο ανθρωπους που τον εχουν δει,λεγεται πως ειναι κατι σαν τον Παπα στην Καλαμαρια.Δηλαδη δενσκιζονται για παρτη του η Μπαρτσα με την Ρεαλ αλλα στην Μαλαγα ηταν απο τους διασωθεντες.Ιδωμεν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...