Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πείραμα πέτυχε. Τελικά φέτος παρά τις αρχικές ανησυχίες για την περιφέρεια παρουσιαστήκαμε σαφώς δυνατότεροι από πέρσι. Με δεδομένο μάλιστα ότι του χρόνου δε θα χρειαστούν "πειράματα", πιστεύω ότι η χημεία θα είναι παρούσα από την πρώτη στιγμή, και περιμένω έναν Βούγιανιτς "άνεμο", μιας και θα έχει κάνει κανονική προετοιμασία.

Με Σπανούλη/Ζήση αντί Ντελκ και Βούισιτς αντί Γιαφτόκας πιστεύω ότι θα δυναμώσουμε πάρα πολύ.

Όσο για την Κυριακή, στις 17:00 δεν παίζουμε; Θα είμαι κι εγώ εκεί :-)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, όντως, αν αναφέρεσαι σ'εμένα, δεν ήμουν στο γήπεδο. Πολύ σπάνια πηγαίνω πια, για τους λόγους που είπα και βεβαίως διαφωνήσαμε.

Πάντως, Κάιζερ, διαφωνώ ότι προδιαθέτει περισσότερο για θέαμα το ματς με το Μαρούσι. Το πιο πιθανό είναι να κερδίσει ο ΠΑΟ με 40 πόντους, να κάνει καρφώματα κτλ. Εντυπωσιακό βέβαια, αλλά είναι λίγο σαν τους Χάρλεμς. Αν μόνο η μία ομάδα είναι ικανή να παίξει μπάσκετ επιπέδου, δεν είναι και τόσο θεαματικό. Το να καρφώσεις 5 φορές στη μούρη του σέντερ του Αμαρουσίου δε λέει και πολλά σε σχέση με το να καρφώσεις μια φορά στη μάπα του σέντερ της ΤΣΣΚΑ.

Ρε παιδιά, δεν τους μετράτε καλά τους προϋπολογισμούς. Σκεφτείτε ότι οι Γιαννακόπουλοι έχουν να ταΐσουν 13 παίκτες, ενώ ο ο Τζίγγερ 25. Ξέρετε πόσο κοστίζει να θρέψεις 12 επιπλέον στόματα; Ο Τζίγκερ βάζει πολλά λεφτά, απλώς του τα τρώει το catering!

Δημοσ.
Φρι διαφωνω

Αλλο ενα καλο μπασκετμπολιστα σε σχεση με καλο ποδοσφαιριστη και αλλο ενα ΑΚΡΙΒΟ μπασκετμπολιστα σε σχεση με ενα ΑΚΡΙΒΟ ποδοσφαιριστη.

Ο Τουντζαι λεει κανει 6εκ ευρω. Με 6 εκ ευρω φερνεις τον Παπαλουκα και τον Σπανουλη σπαζωντας συμβολαια(γιατι με τα ιδια λεφτα σε ελευθερο φερνεις τον Στογιακοβιτς).Εχει σχεση ο Τουντζαι σαν μεγεθος με το "μεγεθος" Παπαλουκας ΚΑΙ Σπανουλης στο μπασκετ?

Ο Σεριτς περνει τα ιδια λεφτα με τον Τσαρτσαρη.Εχουν σχεση ποιοτικα και σαν μεγεθος οι 2 παικτες στον ποδοσφαιρικο/μπασκετικο χαρτη???

ΑΡΑ θεωρητικα στο ποδοσφαιρο ειναι απειρως ευκολοτερο να δειξεις ενα φοβερο μπατζετ φερνοντας μουφα παικτακια. Στο μπασκετ με τα ιδια λεφτα φτιαχνεις ομαδαρα. Που σημαινει οτι οταν το μπατζετ ποδοσφαιρο κηνυγαει-ουτε καν ειναι ισο-αυτο του μπασκετ, στο ποδοσφαιρο εχεις τα ρεζιλικια του Τζιγγερ. Δεν σου μιλαω για Ευρωπαικο τροπαιο στην μπαλα, σου μιλαω για πρωταθλημα στην Ελλαδα. Αν θες να ξεπερασεις ΕΣΤΩ τον 1,5 αντιπαλο σου(γιατι το να σε εχει απο κατω ΑΥΤΗ η ΑΕΚ ειναι κατορθωμα αρα το πιανω για μισο) πρεπει να εχεις αν οχι 100%, τοτε 50% πανω απο το μπασκετ.

Και μην ξεχνας τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ εσοδα του ενος σε σχεση με το αλλο.Τα φραγκα που βγαζει η ΑΕΚ-και οχι η Γιουναιτεντ ή η Μιλαν-απο το ΤΛ, αν τα ειχε ο Παυλος θα εφερνε τον Ουεηντ

Νομίζω ότι το ίδιο εννούσα. Όπως το βλέπω εγώ ακριβός=καλός (τις περισσότερες φορές...).Δεν είναι τόσο θέμα διαφοράς αξίας παιχτών όσο θέμα διαθέσιμων χρημάτων. Η ίση αξία Σέριτς-Τσαρτσαρή που ανέφερες πιστεύω ότι οφείλεται στη διαφορά μεταξύ των χρημάτων των χορηγών ανάμεσα σε Champions League και Euroleague. Λιγότερα χρήματα σε Εuroleague και άρα μικρότερης αξίας συμβόλαια για θεωρητικά καλύτερους αναλογικά παίκτες. Αρα, ριγμένος ο Τσαρτσαρης και υπερτιμημένος (ή μάλλον υπερτιμολογημένος..)τρομακτικά ο Σέριτς..Για βάλε όμως στην εξίσωση και τα συμβόλαια του NBA..Θα δεις ότι εκεί η κατάσταση εξισορροπείται και άρα συνολικά η τιμολόγηση ενός παίκτη είναι πιο ακριβής.Υποτιμημένοι μεν εδώ, λίγο υπερτιμημένοι μεν εκεί

Για πείτε τώρα, ισχύει όντως αυτό με το μαύρο χρήμα στη Ρωσία? 'Οχι τίποτε άλλο αλλά έχει παρατηρήσει κανένας πόσο ακριβά συμβόλαια κυκλοφορούν στο (πρώην) Ανατολικό μπλοκ τα τελευταία χρόνια?

Το πείραμα πέτυχε. Τελικά φέτος παρά τις αρχικές ανησυχίες για την περιφέρεια παρουσιαστήκαμε σαφώς δυνατότεροι από πέρσι. Με δεδομένο μάλιστα ότι του χρόνου δε θα χρειαστούν "πειράματα", πιστεύω ότι η χημεία θα είναι παρούσα από την πρώτη στιγμή, και περιμένω έναν Βούγιανιτς "άνεμο", μιας και θα έχει κάνει κανονική προετοιμασία.

Με Σπανούλη/Ζήση αντί Ντελκ και Βούισιτς αντί Γιαφτόκας πιστεύω ότι θα δυναμώσουμε πάρα πολύ.

Όσο για την Κυριακή, στις 17:00 δεν παίζουμε; Θα είμαι κι εγώ εκεί :-)

Ακριβώς αυτές τις μεταγραφές γουστάρω..

I don't want to be a product of my environment, I want my environment to be a product of me
Δημοσ.
Για βάλε όμως στην εξίσωση και τα συμβόλαια του NBA..
Μα για Ευρωπη μιλαμε, αν παμε ΝΒΑ τοτε και ο Παυλος λιγα βαζει (διοτι με 20μυρια πας σφαιρα για να παρεις ενα απο τα 3 πρωτα ντραφτς)

Για πείτε τώρα, ισχύει όντως αυτό με το μαύρο χρήμα στη Ρωσία 'Οχι τίποτε άλλο αλλά έχει παρατηρήσει κανένας πόσο ακριβά συμβόλαια κυκλοφορούν στο (πρώην) Ανατολικό μπλοκ τα τελευταία χρόνια?

Αστειευεσαι?Ξερεις πχ ο Αμπραμοβιτς τι δουλεια εκανε πριν και που βρηκε τα λεφτα?

Ο προεδρος της ΤΣΣΚΑ λενε οτι μονο καμια πηρυνικη βομβα δεν εχει πουλησει(πρωην στρατιωτικος)

Ακριβώς αυτές τις μεταγραφές γουστάρω..

Βουισιτς ξεχαστε τον.2εκ εχει για του χρονου, αλλα 2-3 που θα ζηταει η Μακαμπι, ε δεν θα ζητησει και αυτος καμια αυξηση αν ερθει σε μας?4,5-5εκ ειναι πολλα(και αποψη μου δεν αξιζει για τον Βουισιτς αυτο το ποσο, να δωσεις τοσα λεφτα για να παρεις ενα σεντερ του 8-9 ας πουμε για Ευρωλιγκα οταν με ΠΟΛΥ λιγοτερα περνεις εναν του 7 πχ Παπαδοπουλος και τα δινεις για περιφερειακο. Αν και αποψη μου, αν ανεβει το μπατζετ, με Σπανουλη και Βουισιτς,δηλαδη κανα 6αρι μυρια συνολο εισαι ΥΠΕΡκομπλε, οποτε φτανουν τα κουκια.)

Τον Ζηση τον θεωρω τραγικα υπερεκτιμημενο και δεν βρισκω ενα λογο να φαει την θεση του Μπετσιροβιτς-μετα τον Μεγαλο Λιθουανο η πιο πετυχημενη μεταγραφη.Προβλεπω παντως Γιαφτοκας να μενει και τα φραγκα να πανε στον αντικαταστατη του Τονυ

Δημοσ.

Για Αμπραμοβιτς, έχω μια ιδέα.. Λαθρεμπόριο πετρελαίου ίσως?? Ξέρω ότι είχε shares της Sibneft και παλιότερα είχε κάτι ύποπτες δραστηριότητες...

Για τον Κουσένκο εκπλήσσομαι....Πρωην στρατιωτικός ο Προέδρας..?????

Σχετικά με μεταγραφές, αν φύγει ο Ντελκ ο Σπανούλης είναι καλό πακέτο και σίγουρα είναι πιο πιθανόν να έρθει, αλλά από την άλλη δεν πολυγουστάρω να δω τον Ζήση στα κόκκινα. Τώρα, αν βρούμε πιο ολοκληρωμένο ψηλό και αγοραστή, προτιμώ να φύγει ο Γιαβτόκας.

Kaizer, διαφωνώ. Πολύ καλός ο Σανι, αλλά αν δεν υπήρχε ο Δήμος να δώσει βάθος στη ρακέτα μας...κλάφτα..

Δημοσ.

Πιστεύετε ότι ο Παναθηναικός πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε την Κέρκυρα με δεδομένο ότι η κατηφόρα γιά τον Μουνιόθ καί τούς παίχτες του άρχισε από τον μεταξύ τους αγώνα στην Κέρκυρα καί ο Μουνιόθ είχε διαμαρτυρηθεί γιά το πολύ σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων?

Καί ακόμη επειδή θεωρείτε ομάδα φίλα προσκείμενη στον Ολυμπιακό?

Καί επειδή έχει πάρει θάρρος αφού καί άλλοι μικροί νίκησαν τον Παναθηναικό?

Έχει δηλαδή κίνητρο ο Παναθηναικός να υπερβάλει εαυτόν καί να γκρεμίσει αν μπορεί την Κέρκυρα στην Β' Εθνική σύμφωνα πάντα καί με τα υπόλοιπα αποτελέσματα?

Ή να πάει απλά καί χαλαρά να παίξει τον τελευταίο αγώνα (αγγαρεία) ώστα να φύγει πιά αυτή η χρονιά καί να μην ξαναγυρίσει?

Γιατί έχεις την εντύπωση οτι είμαστε καλύτεροι απο την Κέρκυρα και αν θέλουν θα την κερδίσουν??

Η Κέρκυρα αν πιάσει το 80% των ικανοτήτων τους θα μας κερδίσουν ΑΝΕΤΑ.

Απλώς πλέον καταλάβανε όλες οι μίκρες ομάδες οτι δεν υπάρχει λόγος να μας φοβούντε και μας παίζουνε στα ΙΣΑ... και στα ΙΣΑ βλέπουμε όλοι τι παθαίνουμε με τέτοιους παίχτες που έχουμε.

ΥΣ. Αδυνατώ να πιστέψω οτι τον προπονητή και τους παίχτες για την ομάδα των 100 χρόνων την φτιάχνει ο ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ βέλιτς. Νομίζω οτι βλέπω εφιάλτη και κάποια στιγμή θα ξυπνήσω.

Έ ρε γλέντια του χρόνου...

Δημοσ.

"Μετά από ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο Ριβάλντο αποκάλυψε πως στο συμβόλαιο που του προτάθηκε, οι ετήσιες απολαβές θα ήταν κατά 50% μειωμένες (σ.σ από 1.900.000 ευρώ στις 950.000). Παράλληλα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, εφόσον παρουσιαστεί μια τέτοια προοπτική."

ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΤΟΝ ΣΤΗ ΚΑΕ , και κάντον δώρο μετά στη ΠΑΕ.

Δημοσ.
Για Αμπραμοβιτς, έχω μια ιδέα.. Λαθρεμπόριο πετρελαίου ίσως?? Ξέρω ότι είχε shares της Sibneft και παλιότερα είχε κάτι ύποπτες δραστηριότητες...

Πρωην KGBιτης, "βρεθηκε" με το μεγαλυτερη μεριδα των πετρελαιων της Σιβηριας

Για τον Κουσένκο εκπλήσσομαι....Πρωην στρατιωτικός ο Προέδρας..?????
Τυχαια την ονομασαν "η ομαδα του στρατου"?

Σχετικά με μεταγραφές, αν φύγει ο Ντελκ ο Σπανούλης είναι καλό πακέτο και σίγουρα είναι πιο πιθανόν να έρθει, αλλά από την άλλη δεν πολυγουστάρω να δω τον Ζήση στα κόκκινα.

Κοιτα, θα ειναι ενισχυση για τον γαυρο αλλα απο την στιγμη που μαλλον μονο μια θα ειναι η θεση στην περιφερεια, Σπανουλης εναντιον Ζηση?Μπιλης δαγκωτο

Τώρα, αν βρούμε πιο ολοκληρωμένο ψηλό και αγοραστή, προτιμώ να φύγει ο Γιαβτόκας.

Το θεμα ειναι ΠΟΙΟΝ???Τον Παπαδοπουλο?Δεν ειμαι σιγουρος γιατι το προβλημα φετος ηταν στην αμυνα, μπροστα τους ποντους τους βρισκαμε.Ε,και ο Λαζος δεν ειναι και κανας αμυντικος της προκοπης.Ο Σπλιτερ παει ΝΒΑ, ο Σκολα η ΝΒΑ ή Ταου, ο Βουισιτς εχει συμβολαιο, ο Σαντιαγκο ειναι Γιαφτοκας...Δεν ειναι οτι ειμαι ευχαριστημενος, απλα δεν υπαρχει κατι καλο στον οριζοντα

Kaizer, διαφωνώ. Πολύ καλός ο Σανι, αλλά αν δεν υπήρχε ο Δήμος να δώσει βάθος στη ρακέτα μας...κλάφτα..

Συμφωνω αλλα αν δεν υπηρχε και Μπετσι στην περιφερεια αλλά Λακοβιτς τωρα δεν θα ησουν ουτε τελικο. Ο Δημος ρισπεκ' αλλα δεν καλυψε το κενο του Γιαφτοκας γιατι δεν ειναι αυτη η δουλεια του. Ο Μπετσι εκανε πολυ σταθερη χρονια και καβαντζωσε τους ποντους που περιμεναμε απο Ντελκ

Δημοσ.
"Μετά από ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο Ριβάλντο αποκάλυψε πως στο συμβόλαιο που του προτάθηκε, οι ετήσιες απολαβές θα ήταν κατά 50% μειωμένες (σ.σ από 1.900.000 ευρώ στις 950.000). Παράλληλα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, εφόσον παρουσιαστεί μια τέτοια προοπτική."

ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΤΟΝ ΣΤΗ ΚΑΕ , και κάντον δώρο μετά στη ΠΑΕ.

ΕΠΟΣ! :mrgreen:

Δημοσ.

ΥΣ. Αδυνατώ να πιστέψω οτι τον προπονητή και τους παίχτες για την ομάδα των 100 χρόνων την φτιάχνει ο ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ βέλιτς. Νομίζω οτι βλέπω εφιάλτη και κάποια στιγμή θα ξυπνήσω.

Έ ρε γλέντια του χρόνου...

Απορία όλων που κανείς υπεύθυνος δενσκοπεύει να την λύσει..

Τι σκατα θέλει ο Βέλιτς στη θέση του υπευθύνου για το χτίσιμο της ομάδας..;;

Περιληπτικά ένα σημερινό άρθρο-μίνι βιογραφικό του Βέλιτς(από τον συμπαθέστατο δημοσιογράφο Κοφινά..)

1.Ο Βέλιτς έκανε καριέρα στον ΟΦΗ ώς μέσος..

Μετά το τέλος της καριέρας τουτα ίχνη χάνονται!

3.Τον βρίσκουμε στη Πορτογαλία όπου <<κολλάει>> δίπλα στον Σάντος.

Όταν ο Σάντος έρχεται στην ΑΕΚ ό Βέλιτς προκρίνεται έύκολα ώς διερμηνέας-βοηθός του με αφορμή την γνώση του για την ελληνική νοοτροπία.

5.Σύντομα ο Βέλιτς σπάζεται κ θέλει κάτι παραπάνω από το να μεταφράζει τον Πορτογάλο προπονητή.Οι ποδοσφαιριστές της Αεκ ξεκινούν να τον κατηγορούν για <<τουπέ>> και ανάρμοστη συμπεριφορά.

6.Όταν ο Σάντος έρχεται στον Παο φέρνει μαζί κ τον Γκουζγκούνη.

7.Την κάνουν σύντομα από την Πανάθα και ξαναπάνε στην ¨Αεκ όπου ο Βέλιτς δεν γουστάρει το ρόλο του διερμηνέα πια κ εξασφαλίζει μόνιμη θέση βοηθού πρπονητή.Το υφάκι του χειροτερεύει και ο Νικολάιδης βλέποντας την γκρίνια από μεριάς παικτών τον στέλνει στο ταμείο ανεργίας...

8.Μετά την απόλυση του Μπάκε τον έχουμε προπονητή για 3 αγώνες

και ακολούθως από μουνιόθ και μπρος είναι general fcking manager...

ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΣΤΗ ΜΟΥ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ;;;;;;;;

Αυτός χτίζει τη νέα όμαδα;;;

¨Η έστω έχει σημαντικό ποσοστό στις λήψεις αποφάσεων;;;

Ημαρτον...

ΥΓ.Μετά την υπερομάδα του μπάσκετ κ τις καύλες που μας χάρισε πόσο πολύμε ξενερώνει η μιζέρια του βασιλείου της Παιανίας...:-?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κυκλοφόρησε κιόλας:

logo.gif

(εικόνες του γαλαξία)

Σαν να φαντάζομαι τον Θανάση να το φτιάχνει μόνος του με το Photoshop, με την κούπα δίπλα γεμάτη φραπέ.......

Δημοσ.
Απορία όλων που κανείς υπεύθυνος δενσκοπεύει να την λύσει..

Τι σκατα θέλει ο Βέλιτς στη θέση του υπευθύνου για το χτίσιμο της ομάδας..;;

Περιληπτικά ένα σημερινό άρθρο-μίνι βιογραφικό του Βέλιτς(από τον συμπαθέστατο δημοσιογράφο Κοφινά..)

1.Ο Βέλιτς έκανε καριέρα στον ΟΦΗ ώς μέσος..

Μετά το τέλος της καριέρας τουτα ίχνη χάνονται!

3.Τον βρίσκουμε στη Πορτογαλία όπου <<κολλάει>> δίπλα στον Σάντος.

Όταν ο Σάντος έρχεται στην ΑΕΚ ό Βέλιτς προκρίνεται έύκολα ώς διερμηνέας-βοηθός του με αφορμή την γνώση του για την ελληνική νοοτροπία.

5.Σύντομα ο Βέλιτς σπάζεται κ θέλει κάτι παραπάνω από το να μεταφράζει τον Πορτογάλο προπονητή.Οι ποδοσφαιριστές της Αεκ ξεκινούν να τον κατηγορούν για <<τουπέ>> και ανάρμοστη συμπεριφορά.

6.Όταν ο Σάντος έρχεται στον Παο φέρνει μαζί κ τον Γκουζγκούνη.

7.Την κάνουν σύντομα από την Πανάθα και ξαναπάνε στην ¨Αεκ όπου ο Βέλιτς δεν γουστάρει το ρόλο του διερμηνέα πια κ εξασφαλίζει μόνιμη θέση βοηθού πρπονητή.Το υφάκι του χειροτερεύει και ο Νικολάιδης βλέποντας την γκρίνια από μεριάς παικτών τον στέλνει στο ταμείο ανεργίας...

8.Μετά την απόλυση του Μπάκε τον έχουμε προπονητή για 3 αγώνες

και ακολούθως από μουνιόθ και μπρος είναι general fcking manager...

ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΣΤΗ ΜΟΥ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ;;;;;;;;

Αυτός χτίζει τη νέα όμαδα;;;

¨Η έστω έχει σημαντικό ποσοστό στις λήψεις αποφάσεων;;;

Ημαρτον...

ΥΓ.Μετά την υπερομάδα του μπάσκετ κ τις καύλες που μας χάρισε πόσο πολύμε ξενερώνει η μιζέρια του βασιλείου της Παιανίας...:-?

Απολύτως φυσιολογικές οι απορίες σου.

Ο Βέλιτς είναι σαν τις βδέλλες πού κολλάνε καί δεν φεύγουν εύκολα.Είναι οι λεγόμενοι αυλοκόλακες.

Να γιατί προδιαγράφεται πάλι μιά νέα μαύρη χρονιά.

Να γιατί ο Τζίγκερ είναι ένας κάκιστος ποδοσφαιρικός παράγοντας.

Να γιατί οποιοσδήποτε άλλος ιδιοκτήτης θα μπορούσε με βεβαιότητα να προσφέρει στην ομάδα περισσότερα.

Κάποιος είχε πεί, πώς γίνεται ο Βαρδής πού είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης τού Παναθηναικού, καί όμως να μην πατάει στο γήπεδο.

Πιστεύω ότι δεν αγαπάνε όσο πρέπει την ομάδα.

Δεν είναι δυνατόν να βλέπει καί να προβλέπει ο απλός κόσμος τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον καί ο Τζίγκερ να μην ξέρει καί να περιμένει από τον παγκοσμίως άγνωστο Βέλιτς να τον συμβουλέψει.

Έπειτα γιά σκεφτείτε πως μπορεί να νοιώθει ο Δομάζος ο Σαραβάκος καό άλλοι παλαίμαχοι να βλέπουν τον μη Παναθηναικό Βέλιτς να λύνει καί να δένει στην ομάδα.

Είπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ότι θα αλλάξουν πρόσωπα καί πράγματα διότι ήταν μιά άκρως αποτυχημένη χρονιά.Απορία.Ο Βέλιτς πού θα διατηρήσει το πόστο του μάλιστα με αναβαθμισμένες αρμοδιότητες υπήρξε από τούς επιτυχημένους την φετινή χρονιά?

Δημοσ.
ΕΠΟΣ! :mrgreen:

Και οι φήμες οργιάζουν για τον Ρίμπο στο Αεκάκι.

Εμείς όπως πάντα τον ύπνο του δικαίου.

Θα πάρουμε πάλι κανα Μπόβιο - Ρομέρο - Αντριτς και θα βγαίνει ο χασάπης ΜΗΤΣΟΥ να κάνει δηλώσεις. Ποιός ρίμπο ? Ο καινούργιος παιχταράς μας ΜΙΝΙΤΣ είναι όσοι 20 ριβάλντο.

Δημοσ.

Τελικα οι λατρεις του θεαματος δεν ηρθαν σημερα...

Ενιγουει, λογω λιγου κοσμου πηγα στα μπλε. ΑΙΣΧΟΣ!!!Καλυτερα πισω απο την μπασκετουλα μου, με το φθηνο το διαρκειας μου, τουλαχιστον εκει μιλαμε για μπασκετ και ας μην βλεπουμε καλα.

Τα θεματα των μπλε ηταν

1. Γιουροβιζιον

2. Τζιγγερ

3. Ριβαλντο

4. Αννιτα Πανια και ο Κολλημενος(ειναι ο χοντρος που φωναζει "Οξωωω" στις βολες"

5. Σπανουλης

Για μπασκετικο Παναθηναικο κουβεντα

Δημοσ.

παμε μωρη παναθα παλι θα χασουμε. ετσι να σπασουμε καθε αρνητικο ρεκορ. αφηνουμε παρακαταθηκη και για το μελλον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...