Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλιστα. Αυτός που έγραψε αυτό το κείμενο λέγεται Γεωργελές και είναι δημοσιογράφος, όχι αναγνώστης. Δεύτερον, καλό θα ήταν να κατανοείτε αυτά που διαβάζετε. Το κείμενο λέει: Φωνάζω στα καλάθια του Παναθηναϊκού, χειροκροτάω, ψιθυρίζω μέσα μου βάλ' το, βάλ' το, σε κάθε βολή και την ίδια ώρα, συνέχεια, το μάτι μου είναι καρφωμένο στον Παπαλουκά, τον προσέχω, τον καμαρώνω. Αυτό σημαίνει, σε -ακόμα πιο- απλά ελληνικά ότι ο συγγραφέας του κειμένου φώναζε βαλ'το βάλ'το στα καλάθια του ΠΑΟ, ΑΛΛΑ την ίδια ώρα κοιτούσε και τον Παπαλουκά.

Προφανώς και δεν είναι εθνική επιτυχία η συλλογική διάκριση. Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ο σεβασμός και ο πολιτισμός. Και για τον Σαρμπέλ ουδόλως μ'ενδιαφέρει, αλλά είναι κι αυτό δείγμα του πολιτισμού. Όταν κάποιος βγαίνει να τραγουδήσει, έστω την ανοησία του, και τον λες εν χορώ μαλάκα, δεν είναι δείγμα πολιτισμού. Όταν κάποιος παίζει μπάσκετ και του βρίζεις τη μάνα, δεν είναι πολιτισμός. Όταν μάλιστα πρόκειται για ένα άτομο που παίζοντας μπάσκετ σε έβγαλε στους δρόμους να πανηγυρίσεις πριν λίγο καιρό, ακόμα περισσότερο.

Ο υπέροχος κόσμος του 1980, που φέρθηκε άψογα και τον αποθέωσαν όλοι, τώρα μας λέει ότι θα πετούσε έξω με τις κλωτσιές κάποιον που θα χειροκροτούσε τον Παπαλουκά. Μάλιστα. Με λίγα λόγια, αμα είσαι στο γήπεδο και μειοψηφείς, την πάτησες. Επίσης, οι ξένοι που έκαναν δηλώσεις δεν καταλαβαίνουν τα συνθήματα. Και "να πεθάνουν όλοι οι Ισπανοί, να βιάσουμε τις μάνες τους και να ξεκοιλιάσουμε τα παιδιά τους" να φώναζε ο κόσμος με ρυθμό, πάλι τα ίδια θα έλεγαν οι Ισπανοί. Αν κάποιος τους έλεγε τι σήμαινε όμως, δε νομίζω ότι θα συμφωνούσαν. Είπαμε, ο καθένας έχει τις απόψεις του.

Το πρόβλημα είναι το εξής. Όποιος έχει γνώμη που μειοψηφεί, όπως εγώ στη συγκεκριμένη περίπτωση ή ο δημοσιογράφος, είναι αντιπαναθηναϊκός, άσχετος, φλώρος, πουλημένος, υποκριτής ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο και, άμα τύχει, τον πετάμε έξω με τις κλωτσιές. Εκεί είναι που ο φανατισμός φλερτάρει με τον φασισμό. Υπάρχει ΜΙΑ απόλυτη αλήθεια, ΜΙΑ ομαδάρα (ο ΠΑΟ ή ο Ολυμπιακός, άδιάφορο), ΕΝΑΣ τρόπος να υποστηρίζεις την ομάδα και όποιος έχει αντίρρηση θα φάει το βρίσιμο του, το ξύλο του, τη γιούχα και θα μας αδειάσει τη γωνιά. Αυτά τα γήπεδα, προφανώς, θέλετε, αυτά έχετε. Το κακό είναι ότι τα έχουμε κι εμείς που τα θέλαμε αλλιώς. Καληνύχτα!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ερώτηση άσχετου, γιατί τον λένε Τζίγγερ;

Δημοσ.

Τζίγκερ ή κάβουρας ή Ραλάκιας.

Τα 2 τελευταία είναι γνωστά γιατί.

Τζίγκερ λένε τον σκύλο του... και απο εκεί του βγήκε.

Δημοσ.

FilipposMD ,είσαι οφσάιντ! ναι ρε φίλε! το φάιναλ4, διήρκησε περίπου 10 ώρες ! σε αυτές τις 10 ώρες, εκτός του συνθήματος για τον παπαλουκά,και κανά 2 κλασσικά περί πουτ@ν@ς -αντίπαλο κλπ, δεν ακούστηκε καμία άλλη βωμολοχία!

ακόμα,αν αυτοί που έβρισαν τον παπαλουκά ήταν κάφροι,ο ίδιος που εκβίασε,και φέρθηκε ψεύτικα αν το θέλεις να το πάμε φιλοσοφικά, γιατί να μην "τον βρίσουν"? δηλαδή, αφού η συζητηση πάει σε φιλοσοφικό επίπεδο, εσύ γουστάρεις τον αθλητή που προκαλεί και που κάνει μικροπουστιες για να κερδίσει,αλλά δεν γουστάρεις τους οπαδούς που κάνουν το ίδιο?

επίσης,συγγνώμη αν είμαι απολίτιστος,αλλά προτιμώ τον ύμνο του παναθηναικού από τον σαρμπελ! και επειδή ήμουν εντός γηπέδου,δεν παραφρ'ασθηκε το τραγούδι του σε μορφή συνθήματος,αλλά αντίθετα, τον γράψαμε κανονικά,και συνεχίσαμε το τραγούδι για την ομάδα μας (για το σκοπό δηλαδή που είχαμε πάει στο γήπεδο)!

δεν ξέρω αν έχει τύχει να πας ποτέ σε ευρωπαικά γήπεδα! εκεί που οι οπαδοί της μπάρτσα πανηγυρίζουν τα γκολ που τρώει η ρεαλ, ή εκεί που οι οπαδοί της τορίνο βρίζουν σε ολο το παιχνίδι τη γιούβε,κλπ κλπ! αυτό δεν είναι κάτι απολίτιστο,αλλά κάτι απόλυτα φυσιολογικό! (άλλωστε,οι ίδιοι οι αθλητές χρησιμοποιούν αυτή τη γλώσσα,τους ενοχλεί όταν την χρησιμοποιούν οι άλλοι ε?)

εσείς που θέλατε αλλιώς αυτά τα γήπεδα ε? μάλιστα! το ίδιο φασιστική αποψη με αυτή που κατηγορείς! όποιος δε θέλει το γήπεδο όπως εγώ,είναι απολίτιστος ε?

κοίτα φίλιππε, ο παπαλουκάς έκανε τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα του! Χρησιμοποίησε θεμιτά κ αθέμιτα μέσα! Για μένα?μαγκιά του! Δε μπορεί όμως να μιλάει αυτός για επιπεδο! ούτε να συνεχίζει να προκαλεί κ μετα τη λήξη! (παρεπιπτόντως, γιατί ως "κύριος" που είναι δεν έμεινε να χειροκροτήσει και να συγχαρεί τους πρώτους,όπως συμβαίνει σε όλα τα φαιναλ4,και συνέβη και πέρυσι που το πήρε η ομάδα του?)??????

τουλάχιστον στο γήπεδο του παναθηναικου φίλε φίλιππε,χωράνε πολλές απόψεις! η θύρα 13,που βρίζει όταν χάνεις 1-0,κ αποθεώνει όταν κερδίζεις 1-0. το άλλο κομμάτι της θυρας 13,που αποθεώνει την ομάδα ακόμα κ όταν χάνει 3-0. οι γέροι της παλιάς θύρας 3,που θυμούνται την εποχή δομάζου,κ απαιτούν να το πάρει αηττητος ο παναθηναικός. οι πιτσιρικάδες,που θέλουν τσαμπουκάδες! οι 30αρηδες σαν εμένα,που γουστάρουν να δουν μπάλα,κ να φωνάξουν,κ οι 30αρηδες σαν τον κολλητό μου,που γουστάρει να δει μπαλα,αλλά δεν γωνάζει. Οι αντικειμενικοί φίλαθλοι,που είναι πράγματι αρκετά αντικειμενικοί,και οι "αντικειμενικοί" που επηρρεάζονται από τον κάθε χελάκη κ την φυλλάδα του! δεν έχω δει να πλακώνονται όλοι αυτοί μεταξύ τους,ή με φασιστικό τρόπο να επιβάλει κανείς στην άλλη μερίδα να αποσυρθεί.

αντίθετα, τελευταία, με αρκετά πλάγιο τρόπο , προσπαθούν να με πείσουν ότι είναι κακό που είμαι οπαδός! σόρρυ,αλλά δε θα τους κάνω τη χάρη να αλλάξω,όπως δεν επιθυμώ και εκείνοι να αλλάξουν!!!!όμως αυτό δεν με κάνει απολίτιστο ή κατώτερο ή δεν ξέρω τι άλλο! απλά με κάνει διαφορετικό! τώρα που εγκειται ο φασισμός στα 2 κείμενα....i don't know!

Δημοσ.
(εκτός αν το γράμμα ενός φιλάθλου,μετραει περισσότερο από δηλώσεις των 3 αντιπάλων προπονητών και αντιπροσωπων του ΝΒΑ κ της ευρολγκα).

Και ο Γιαννακόπουλος πάντως τάχθηκε κατά των συνθημάτων εναντίον του Παπαλουκά.

Δημοσ.
Για τους φίλους που νευρίασαν επειδή έκανα κριτική για τη συμπεριφορά του κόσμου στο Final 4 και την απέδωσαν, μεταξύ άλλων, σε αντιπάθεια προς τον Παναθηναϊκό και άγνοια της ατμόσφαιρας του γηπέδου. Ιδού τι λέει ένας Παναθηναϊκός, που πήγε και στο γήπεδο. Από το editorial της Athens Voice:

Kλείνουν τα φώτα, η μεγάλη στιγμή, πριν τη μεγάλη στιγμή όμως, ladies and gentlemen, δείτε τώρα τη συμμετοχή της Eλλάδος στη Eurovision, τα μεγάφωνα τρίζουν από την ένταση, στο κλειστό υψώνεται ο παιάνας: Γεια σου-Mαρία. Tο γήπεδο όλο με μια φωνή απαντάει στον αοιδό, γεια σου-μαλάκα, και, επιτέλους, έρχεται η συναδέλφωση, οι χούλιγκαν είναι αδέλφια μου, τα ξεχνάω όλα. Aυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκό. Tραγουδάνε, φωνάζουν, παροτρύνουν τους παίκτες, πρέπει να νικήσουν. Στο γήπεδο, λένε, νίκησε για μένα, να κρατήσω τη νίκη σου γυρίζοντας στη ζωή μου, που κατά τα άλλα δεν γνωρίζει τι θα πει νίκη. Mόνο αυτό έχει σημασία, ούτε το θέαμα ούτε το άθλημα, μόνο αυτή η νίκη. Όποιος την εμποδίζει είναι εχθρός. H πιο συγκινητική φιγούρα στο παρκέ είναι ο Παπαλουκάς, ξένος στην πατρίδα του, κάνει το μεγαλύτερο παιχνίδι, όλη η TΣΣKA μόνος του και ακούει ένα ολόκληρο γήπεδο, 20 χιλιάδες άτομα να τον βρίζουν εν χορώ, αυτόν και τη μάνα του. Γιατί είναι καλός, γιατί παίζει μπάλα, γιατί έτσι. Γιατί το πλήθος θέλει τη νίκη. Θέλει περισσότερο έναν εχθρό, να εκτονώσει πάνω του τη συσσωρευμένη επιθετικότητα, την τυφλή οργή της μάζας, όλες τις πραγματικές και φανταστικές αδικίες που έχει υποστεί σ' αυτή την άδικη, χωρίς νίκες, ζωή. Φωνάζω στα καλάθια του Παναθηναϊκού, χειροκροτάω, ψιθυρίζω μέσα μου βάλ' το, βάλ' το, σε κάθε βολή και την ίδια ώρα, συνέχεια, το μάτι μου είναι καρφωμένο στον Παπαλουκά, τον προσέχω, τον καμαρώνω, ξέρω ότι μετά τον αγώνα θα ξεσπάσει στους φίλους του, θέλω να του πω μη στενοχωριέσαι, δεν έχει να κάνει με σένα, έχει να κάνει με τη μίζερη, τυφλή ζωή τους, οι ίδιοι σε λάτρευαν και σε χειροκροτούσαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πέρυσι το καλοκαίρι.

Θα 'θελα οι φίλοι του, οι συμπαίκτες του στην Eθνική να τον αγκαλιάσουν αυτή την ώρα, όμως δεν το κάνουν, αλλά ίσως να είμαι άδικος, ίσως μια τέτοια προσπάθεια σε έναν τέτοιο αγώνα να μη σου αφήνει περιθώρια. Έπειτα όμως, μετά τον αγώνα, οι Έλληνες παίκτες λένε στις τηλεοράσεις πως ήταν ο καλύτερος τελικός, μετά από 20 χρόνια δυο ομάδες πάνω από 90 πόντους, και η μία ομάδα, που πήρε και το κύπελλο, είναι ελληνική και η άλλη, που έπαιξε κι αυτή τόσο καλά, είχε καλύτερο παίκτη έναν Έλληνα επίσης, κι αυτό είναι πολύ τιμητικό για την Eλλάδα.

Απλά τρίχες.Να το υπερβάλω καί λίγο?

Κατσαρές!!!

Λόγια αλλόκοτα χωρίς συνοχή καί ουσία.

Ξέρεις καί ένα τρελό να βάλεις να σου γράψει μιά έκθεση ιδεών θα νομίσει ότι έγραψε αριστούργημα!

Δημοσ.

Αντρέα, η έκφραση μου για τον φασισμό δεν εμπνεύστηκε από σένα. Αλλά απόψεις του στυλ "αυτός σιγά μην είναι ΠΑΟ, αν χειροκροτούσε θα τον πετούσαν με τις κλωτσιές, πες μας ποιος είναι να τον ξέρουμε" κτλ. δε μου κάνουν και πολύ δημοκρατικές και τις έχω ακούσει πολλάκις και στις εξέδρες.

Επίσης, όταν λέω ότι δυστυχώς έχουμε τα γήπεδα που θέλετε "εσείς" και όχι "εμείς" (σε πολλά εισαγωγικά ο διαχωρισμός), δε νομίζω ότι είναι φασιστικό. Φασιστικό θα ήταν αν έλεγα ότι πρέπει όποιον βρίζει να τον αρχίζουμε στις κλωτσιές, να μην παίρνει εισιτήρια, να του απαγορεύσουμε να πάει γήπεδο κτλ. Εξάλλου, στην πράξη, αν υποθέσουμε ότι υπάρχει μια κερκίδα "χαλαρή" και πάει ένας "φανατικός" και φωνάζει, πόσο πιθανό είναι να φάει ξύλο ή μπινελίκια; Αντιθέτως, αν εγώ ο φλώρος πάω στη Θύρα 7 ή 13 και χειροκροτώ τον αντίπαλο, απαιτήσω να κάτσω στη θέση μου ή να τηρηθεί η απαγόρευση καπνίσματος, αν υπάρχει, πόσο πιθανό είναι να βγω χωρίς ροχάλες και φάπες από εκεί; Αυτό σημαίνει ότι σε ένα γήπεδο όπως το θέλω εγώ, θα βρεις κι εσύ θέση, ενώ το αντίθετο είναι πολύ αμφίβολο.

Τέλος, για το βρίσιμο. Ναι, και οι ξένοι βρίζουν. Μόνο που εγώ δεν είπα ότι οι ξένοι είναι καλοί κι εμείς μόνο κακοί. Ό,τι και να έχω ακούσει μέχρι τώρα, δεν έχω πειστεί ότι υπάρχει κανένας λογικός λόγος να βρίσεις. Ήταν προκλητικός ο Παπαλουκάς; Ωραία, και λοιπόν; Δηλαδή, αν κάναμε αυτή τη συζήτηση σε μια καφετέρια κι εγώ σε ειρωνευόμουν, θα έβρισκες λογικό να σηκωθείς εσύ κι η παρέα σου και να φωνάζεις "Π... του Φίλιππου η μάνα;". Γιατί λοιπόν στο γήπεδο να είναι λογικό; Γιατί το γήπεδο να είναι ζούγκλα; Αυτή είναι η δική μου απορία.

Δημοσ.

Ο υπέροχος κόσμος του 1980, που φέρθηκε άψογα και τον αποθέωσαν όλοι, τώρα μας λέει ότι θα πετούσε έξω με τις κλωτσιές κάποιον που θα χειροκροτούσε τον Παπαλουκά. Μάλιστα. Με λίγα λόγια, αμα είσαι στο γήπεδο και μειοψηφείς, την πάτησες. Επίσης, οι ξένοι που έκαναν δηλώσεις δεν καταλαβαίνουν τα συνθήματα. Και "να πεθάνουν όλοι οι Ισπανοί, να βιάσουμε τις μάνες τους και να ξεκοιλιάσουμε τα παιδιά τους" να φώναζε ο κόσμος με ρυθμό, πάλι τα ίδια θα έλεγαν οι Ισπανοί. Αν κάποιος τους έλεγε τι σήμαινε όμως, δε νομίζω ότι θα συμφωνούσαν. Είπαμε, ο καθένας έχει τις απόψεις του.

!

μαλιστα δηλαδη ο 1980 ειναι καφρος. εγω προσωπικα δεν θα τον κλωτσουσα δεν χτυπαω κοσμο αν δεν με προσβαλει προσωπικα αλλα το καντηλι θα του το εριχνα. αλλοι ομως θα τον κλωτσουσαν και ο μαγικος κοσμος του 1980 ειναι η πραγματικοτητα και οχι ουτοπια. σου ειπα οτι με τους ξενους ηταν ολα μελι γαλα.βγαζαμε φωτο ανταλλασαμε φανελες και δεν πειραξε κανεις κανεναν. επισης ο δημοσιογραφακος γραφει για χουλιγκαν χουλιγκαν ειναι αυτος που εκφραζει την βια ψυχοσυνθεση του μεσα στον οχλο ειδες να πεσει κανενα αντικειμενο η να ανοιξει καμια μυτη? εκτος αν γιαυτον η φωνη και το καντηλι ειναι βια αλλα ειπαμε το γηπεδο ειναι αντρικο σπορ και για γυναικες ακομπλεξαριστες οχι για ερμαφροδιτα. οποτε ξαναλεω οποιος δεν γουσταρει να μην παταει. και τον παπαλουκα αν τον εβλεπα στον δρομο θα του ζητουσα και αυτογραφο αλλα μεσα στο γηπεδο ειναι εχθρος μου και θα κανω τα παντα για να τον πληγωσω συναισθηματικα αν γινετε. και βεβεα αυτος που το εγραψε ειναι δημοσιογραφος μονο αυτοι ειναι τοσο θρασυδειλοι που χρησιμοποιουν το βημα που τους δωθηκε αφου εχουν απλωσει μια γλωσα μεχρι το πατωμα για να το παρουν και γραφουν αυτα που δεν μπορουν να πουν μπροστα στους αλλους. κλασικο δημοσιογραφακι που βγαζει την χολη του.

Δημοσ.

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΟΛΟΥΚΑ!!!

Ο Παναθηναικος πηρε το 4ο Ευρωπαικο και ασχολουμαστε με τον μυτογκα.

Προσπαθουν ολοι να δωσουν Εθνικο χρωμα σε μια επιτυχια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.Κατω τα χερια ρε!!!Ποιος βοηθησε τον Παναθηναικο?Οι αλλες ομαδες που το 90% των ματς ειναι παιχνιδια προπονησεων? Που μας βαλανε να παιξουμε 3 ματς σε 1 βδομαδα πριν το Φαιναλ Φορ? Που οι παικτες της Εθνικης εχουν να κανουν διακοπες απο του Αγ.Πεους ανημερα?

Το ματς ηταν Παναθηναικος-ΤΣΣΚΑ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ αλλη Ελλήνικη ομαδα.Πως λοιπον μας λενε να μην βριζουμε ενα παικτη της ΤΣΣΚΑ και απο την αλλη μας λενε για "Εθνικη Επιτυχια"??? Ερωτηση, και ξαναβλεπουμε το ματς σε βιντεο να το διαπιστωσετ¨ε...ΠΡΙΝ τα καραγκιοζιλικια του Παπαλουκα εβρισε κανεις τον Μεγαλο Πλευμεηκερ??

Αν ειμαστε ολοι καφροι γιατι δεν τον βρισαμε στα αλλα του παιχνιδια?Γιατι δεν βρισαμε τον Κακιουζη?Γιατι δεν βρισαμε τον Βασιλειαδη και τον Μαυροκεφαλιδη?ΠΟυ ειναι ολοι αυτοι που τωρα σκιζονται οταν σε παιχνιδι Ελληνικου Πρωταθληματος ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ευρωπαικο τροπαιο βριζονταν οι παικτης της Εθνικης Ντικουδης, Διαμαντιδης, Χ''βρεττας, Τσαρτσαρης? Πως δικαιολογουν με επιχειρηματα οτι ο Παπαρολουκας εχει δικαιωμα να πωρονεται και να εκβιαζει τους διαιτητες και να εχει ΑΜΕΣΟ οφελος ενω εμεις οχι που στο φιναλε δεν παιζουμε και η συνεισφορα μας ειναι καθαρα ψυχολογικη?(δηλαδη αυτος δικαιουται να κανει καραγκιοζιλικια και να περνει ποντους η ομαδα του ενω εμεις δεν μπορουμε καν να τον βρισουμε, μια πραξη που ποντους δεν προσφερει αμεσα)

Τελος με τον γιωτα και ους υποστηρικτες του

Δημοσ.

Πράγματι έτσι είναι.Γινόταν ένας Ευρωπαικός τελικός μέσα στη χώρα του καί αυτό λέει πού ονειρευόταν ο μίστερ Παπαλουκάς αμέσως μετά την περσινή κατάκτηση από την ΤΣΣΚΑ ήταν ακόμη μία, μέσα στη χώρα του.Αφού λοιπόν είδε ότι ό,τι καί να έκανε δεν θα μπορούσε να το σηκώσει στο ΟΑΚΑ άρχισε τούς θεατρινισμούς με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει τον κόσμο προκαλώντας.Γιατί δεν νομίζω να κόλλησε το στόμα του στο αυτί τού Μπετσίροβιτς γιά να τού πεί πόσο καλός του φίλος είναι ε?

Δηλαδή επειδή ο κύριος αυτός έχει καβαλήσει την κάλαμο(αν καί πολύ καλός παίχτης) καί νομίζει ότι είναι Θεός πρέπει δηλαδή ένα ολόκληρο γήπεδο να γράψει στα αποτέτοια του την ομάδα πού αγαπά καί να κάνει τουμπεκί παρακολουθώντας ένα θέατρο παραλόγου?Η όλη συμπεριφορά του δείχνει μιά μεγάλη υποτίμηση προς τον κόσμο τού Παναθηναικού.

Δηλαδή οι παίχτες τού Ποναθηναικού δεν είχαν δικαίωμα στο όνειρο γιά τον κύριο Τεο?

Ο Ομπράντοβιτς είναι γάτα καί ήξερε ότι όσους πόντους καί να βάλει ο Παπαλουκάς, αν πιέσει τούς υπόλοιπους τότε το παιχνίδι δεν το χάνει.Κι ας νόμιζε ό Τεό ότι μπορούσε μόνος του να το κλέψει όπως ό ίδος είπε σε δηλώσεις του, το παιχνίδι.

Αλλά καλά είναι πιά όπως ειπώθηκε καί πριν να σταματήσει η ιστορία με τον συγκεκριμένο παίχτη.Ήταν ένας αγώνας όπου κθένας από την μεριά του το ήθελε πολύ το παιχνίδι, αλλά είναι άσχημο οι άλλοι παίχτες της ΤΣΣΚΑ πού δεν ήταν καί Έλληνες να είχαν καλύτερη συμπεριφορά από τον 'δικό' μας.

Δημοσ.

Από το contra.gr

Συγνώμη ζητούν από τον Παπαλουκά οι Πελαργοί

"""Όταν παίζεις στον αγώνα πωρώνεσαι για να κερδίσεις. Έτσι και ο Θοδωρής. Και οι "ανεγκέφαλοι" όμως πωρώνονται για τον ίδιο λόγο! Τους άκουγα να τον βρίζουν γύρω μου και σκεφτόμουν την ποιότητα της φάρας μας, πόσο γρήγορα ξεχνάμε, πόσο αχάριστοι γινόμαστε! Οι Πελαργοί που βρίσκονταν σε διάφορα σημεία του γηπέδου, Παναθηναϊκοί και μη, τα έβαζαν με τους διπλανούς τους, ζητώντας εξηγήσεις. Οι πολλοί όμως παρασύρονταν από την ψυχολογία του όχλου. Και έβριζαν άσχημα και άδικα.

«Πως θα γίνει να κερδίσει ο Παναθηναϊκός και να μη χάσει ο Θοδωρής;» αναρωτιόμουν πριν καν ξεκινήσει το Final 4. Στον τελικό διχάστηκα εντελώς. Ένας "διαστημικός" Θοδωρής τα έβαλε μόνος του με ολόκληρο τον Παναθηναϊκό, με 20.000 ανθρώπους και γυάλιζε το μάτι του ως το τέλος. Ο Θοδωρής που ξέρουμε δηλαδή, όπως ακριβώς τον ξέρουμε και τον θέλουμε. Κι όταν έχασε, σαστισμένος και δακρυσμένος χειροκρότησε τους υβριστές του. "Ειρωνικά", πρόλαβε να πει ένας από αυτούς. "Και πολύ σας πέφτει" του απάντησε η Πελαργίνα μπροστά μας και τον κοίταξε λοξά.

Μόλις τελείωσε ο αγώνας και έσβηναν τα φώτα, καμιά 20αριά Πελαργοί συγκεντρώθηκαν στην κερκίδα πίσω από το ένα καλάθι, μαγνητισμένοι από το πανό του Συνδέσμου "Vamos Grecia" που αναρτήθηκε σε εκείνο το σημείο από την πρώτη ημέρα του τουρνουά. Αυθόρμητα μια μίνι "συνέλευση" ξεκίνησε αμέσως, έχοντας ως πρώτο θέμα τον Θοδωρή.

"Οι βρισιές κατά τη διάρκεια του αγώνα δικαιολογούνται, αν θες, λόγω της έντασης" είπε ο δάσκαλος, "όχι όμως και μετά το τέλος αυτού, που έληξε άλλωστε νικηφόρα για την ελληνική ομάδα" πρόλαβε να συμπληρώσει και οι περισσότεροι από εμάς συμφώνησαν. "Συγγνώμη παιδιά, έχετε δίκιο!" είπαν δύο τυχαίοι φίλαθλοι που "κόλλησαν" στην παρέα και άκουσαν τη συζήτηση. Τι να το κάνεις όμως; Οι μάσκες είχαν ήδη πέσει και όλοι έδειξαν το χαρακτήρα τους. Οι πολλοί, οι Πελαργοί και ο Θοδωρής. Συγνώμη φίλε, εκ μέρους τους!""

Σχόλιο δικό μου - σε σύνδεση με όσα ειπώθηκαν: Κάποιοι μπερδεύουν τον "συλλογικό αγώνα" με τον "αγώνα Εθνικής ομάδας". Τα "οπαδικά" συναισθήματα με τα "συναισθήματα υποστήριξης Εθνικής ομάδας". Στην πρώτη περίπτωση είμαστε Παναθηναϊκοί. Στη δεύτερη είμαστε Έλληνες. Ξεχωρίστε τα.

...Και όπως είπε και ο kaizerSoze Ε-Λ-Ε-Ο-Σ με τον Παπαλουκά πλέον.

Υ.Γ.: Και για όποιους καλοθελητές γυρίσουν κάποιες σελίδες πίσω και βρουν το προηγούμενο post στο οποίο ρωτάω για ποιο λόγο έβριζαν τον Παπαλουκά, ΔΕΝ θα πάω να το κάνω edit, διότι με έπεισαν οι προλαλήσαντες.

Δημοσ.

ειχα βαλει ενα αρθρο πριν μερικες σελιδες που ελεγε κατω τα χερια απο την κουπα. αυτη η κουπα ειναι μονο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. παιζουμε μονοι μας σε ενα μη ανταγωνιστικο πρωταθλημα και το κυπελο αυτο το πηρε η ομαδα, ο προπονητης οι γιανακοπουλοι και ο ΚΟΣΜΟΣ του παναθηναικου. αντε γιατι καθε φορα που ειτε τρωει καζο ο παναθηναικος η επιτυνχανει κατι σημαντικο εμφανιζονται κατι επιστημονες εδω που αρχιζουν τις φιλοσοφιες και τις αντιγραφες απο εφημεριδες και ιστοσελιδες. αρκετα. παμε για το πεμπτο ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Δημοσ.

Mονοι μας κιολοι τους ρε!

Ετσι, βεντουζα...

Ντελκ τελος λοιπον, και μην αρχισετε τις βλακειες μην τα παρει ο προεδρος και φερην τον Ουεηντ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...