Freestyler83 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Καλύτερα να μην πάμε στο NBA. Δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ξεπατωθείς για να δώσεις 2-3 αγώνες επίδειξης που θα σε βγάλουν εκτός ρυθμού από τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ σου στόχους για τουλάχιστον 1,5 μήνα. Αν τύχει να επριοδεύει κάποια ομάδα NBA στην Ευρώπη ας παίξουμε μαζί της. Ούτε εμένα με ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Είναι θέμα prestige και δημοσίων σχέσεων μόνο..αν ο καλύτερος head coach της Ευρώπης(=Ζοτς) κρίνει ότι δεν θα μας επηρεάσει ιδιαίτερα, ας πάμε.
firewalker Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Είχε μία ανάλυση πριν λίγο στην ΕΡΑ σπορ για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο με βάση την "κοινή" αρχή τους το 1996 με την κατάκτηση του τροπαίου στο μπάσκετ και την συμμετοχή στα ημιτελικά των πρωταθλητών στο ποδόσφαιρο. Πως από την μία το μπάσκετ το χρησιμοποίησε για να κρατηθεί στην κορυφή και πως το ποδόσφαιρο δεν τα κατάφερε. Δεν ξέρω ποιος το άκουσε αλλά ήταν μία αρκετά καλή προσέγγιση του θέματος.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ρε μην λεμε οτι θελουμε, σιγα μην χασουμε Ευρολιγκα γιατι θα παμε μια βδομαδα στην Αμερικη τον Ιουλιο να παιξουμε 2 φοβερα τεστ που δεν θα παιξουν ευκολα αλλες ομαδες-με τους Σπερς και τους Ροκετς, ομαδες επιπεδου πλευοφφς και τελικων. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πρεπει να παμε, θα γιγαντωθει το ρπεστιζ, θα ειναι μια θαυμασια εμπειρια και γενικα θα παμε ως "Οι Κορυφαιοι της Ευρωπης". Δεν θα πανε 1 βδομαδα διακοπες στις Μπαχαμες, να παιξουν μπασκετ θα πανε
LL_NEO Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Άσε που αν πάμε θα πρέπει να βγουν γρηγορότερα και οι νέες τετράστερες φανέλες τις οποίες περιμένω σα λιμασμένο...
geovard Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Καλά τι μας λένε τώρα ο Παναθηναικός είναι ενιαίος καί αδιαίρετος καί τέτοια.Δεν μού φαίνεται καί τόσο ενιαίος.Γιατί αν ήταν ενιαίος θα είχε μιά κοινή στρατηγική μιά παρόμοια προοπτική.Εμένα τουλάχιστον μού φαίνεται ότι ο Τζίγκερ νοιώθει ότι έχει χάσει το παιχνίδι καί ότι δεν μπορεί να προσφέρει καί πολλά πράγματα σε αντίθεση με τον Παύλο πού ενώ κατακτά το Έβερεστ αμέσως δηλώνει πού βρίσκεται η πιό ψηλή κορυφή να πάμε να την κατακτήσουμε κι αυτή καί εννοώ ότι δεν είχαν κοπάσει ακόμη οι πανηγυρισμοί καί σκεφτόταν το πέμπτο αστεράκι! Συμπέρασμα.Αυτή τη στιγμή το μόνο πού είναι κοινό γιά τα διαφορα τμήματα τού Παναθηναικού είναι η λέξη καί μόνο Παναθηναικός.
crach13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Καλά τι μας λένε τώρα ο Παναθηναικός είναι ενιαίος καί αδιαίρετος καί τέτοια.Δεν μού φαίνεται καί τόσο ενιαίος.Γιατί αν ήταν ενιαίος θα είχε μιά κοινή στρατηγική μιά παρόμοια προοπτική.Εμένα τουλάχιστον μού φαίνεται ότι ο Τζίγκερ νοιώθει ότι έχι χάσει το παιχνίδι καί ότι δεν μπορεί να προσφέρει καί πολλά πράγματα σε αντίθεση με τον Παύλο πού ενώ κατακτά το Έβερεστ αμέσως δηλώνει πού βρίσκεται η πιό ψηλή κορυφή να πάμε να την κατακτήσουμε κι αυτή καί εννοώ ότι δεν είχαν κοπάσει ακόμη οι πανηγυρισμοί καί σκεφτόταν το πέμπτο αστεράκι!Συμπέρασμα.Αυτή τη στιγμή το μόνο πού είναι κοινό γιά τα διαφορα τμήματα τού Παναθηναικού είναι η λέξη καί μόνο Παναθηναικός. εχεις απολυτο δικιο φιλε μου.οταν αγαπας κατι το μονο που σκεφτεσαι τελευταιο ειναι τα λεφτα.οι κοντοι μας ειναι τρελαμενοι με την ομαδα και το δειχνουν συνεχεια με καθε τροπο.ο τζιγγερ δεν νομιζω να εχει περασει τετοια εντυπωση στο κοσμο εξω.δεν λεω οτι δεν αγαπαει τον Παο αλλα με την συμπεριφορα του και τις πραξεις βγαζει ακριβως το αντιθετο δυστυχως.
1980 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 εχεις απολυτο δικιο φιλε μου.οταν αγαπας κατι το μονο που σκεφτεσαι τελευταιο ειναι τα λεφτα.οι κοντοι μας ειναι τρελαμενοι με την ομαδα και το δειχνουν συνεχεια με καθε τροπο.ο τζιγγερ δεν νομιζω να εχει περασει τετοια εντυπωση στο κοσμο εξω.δεν λεω οτι δεν αγαπαει τον Παο αλλα με την συμπεριφορα του και τις πραξεις βγαζει ακριβως το αντιθετο δυστυχως. αυτος δεν αγαπαει τα αντερα του τον παο θα αγαπησει.
FilipposMD Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Για τους φίλους που νευρίασαν επειδή έκανα κριτική για τη συμπεριφορά του κόσμου στο Final 4 και την απέδωσαν, μεταξύ άλλων, σε αντιπάθεια προς τον Παναθηναϊκό και άγνοια της ατμόσφαιρας του γηπέδου. Ιδού τι λέει ένας Παναθηναϊκός, που πήγε και στο γήπεδο. Από το editorial της Athens Voice: Kλείνουν τα φώτα, η μεγάλη στιγμή, πριν τη μεγάλη στιγμή όμως, ladies and gentlemen, δείτε τώρα τη συμμετοχή της Eλλάδος στη Eurovision, τα μεγάφωνα τρίζουν από την ένταση, στο κλειστό υψώνεται ο παιάνας: Γεια σου-Mαρία. Tο γήπεδο όλο με μια φωνή απαντάει στον αοιδό, γεια σου-μαλάκα, και, επιτέλους, έρχεται η συναδέλφωση, οι χούλιγκαν είναι αδέλφια μου, τα ξεχνάω όλα. Aυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκό. Tραγουδάνε, φωνάζουν, παροτρύνουν τους παίκτες, πρέπει να νικήσουν. Στο γήπεδο, λένε, νίκησε για μένα, να κρατήσω τη νίκη σου γυρίζοντας στη ζωή μου, που κατά τα άλλα δεν γνωρίζει τι θα πει νίκη. Mόνο αυτό έχει σημασία, ούτε το θέαμα ούτε το άθλημα, μόνο αυτή η νίκη. Όποιος την εμποδίζει είναι εχθρός. H πιο συγκινητική φιγούρα στο παρκέ είναι ο Παπαλουκάς, ξένος στην πατρίδα του, κάνει το μεγαλύτερο παιχνίδι, όλη η TΣΣKA μόνος του και ακούει ένα ολόκληρο γήπεδο, 20 χιλιάδες άτομα να τον βρίζουν εν χορώ, αυτόν και τη μάνα του. Γιατί είναι καλός, γιατί παίζει μπάλα, γιατί έτσι. Γιατί το πλήθος θέλει τη νίκη. Θέλει περισσότερο έναν εχθρό, να εκτονώσει πάνω του τη συσσωρευμένη επιθετικότητα, την τυφλή οργή της μάζας, όλες τις πραγματικές και φανταστικές αδικίες που έχει υποστεί σ' αυτή την άδικη, χωρίς νίκες, ζωή. Φωνάζω στα καλάθια του Παναθηναϊκού, χειροκροτάω, ψιθυρίζω μέσα μου βάλ' το, βάλ' το, σε κάθε βολή και την ίδια ώρα, συνέχεια, το μάτι μου είναι καρφωμένο στον Παπαλουκά, τον προσέχω, τον καμαρώνω, ξέρω ότι μετά τον αγώνα θα ξεσπάσει στους φίλους του, θέλω να του πω μη στενοχωριέσαι, δεν έχει να κάνει με σένα, έχει να κάνει με τη μίζερη, τυφλή ζωή τους, οι ίδιοι σε λάτρευαν και σε χειροκροτούσαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πέρυσι το καλοκαίρι. Θα 'θελα οι φίλοι του, οι συμπαίκτες του στην Eθνική να τον αγκαλιάσουν αυτή την ώρα, όμως δεν το κάνουν, αλλά ίσως να είμαι άδικος, ίσως μια τέτοια προσπάθεια σε έναν τέτοιο αγώνα να μη σου αφήνει περιθώρια. Έπειτα όμως, μετά τον αγώνα, οι Έλληνες παίκτες λένε στις τηλεοράσεις πως ήταν ο καλύτερος τελικός, μετά από 20 χρόνια δυο ομάδες πάνω από 90 πόντους, και η μία ομάδα, που πήρε και το κύπελλο, είναι ελληνική και η άλλη, που έπαιξε κι αυτή τόσο καλά, είχε καλύτερο παίκτη έναν Έλληνα επίσης, κι αυτό είναι πολύ τιμητικό για την Eλλάδα.
1980 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Για τους φίλους που νευρίασαν επειδή έκανα κριτική για τη συμπεριφορά του κόσμου στο Final 4 και την απέδωσαν, μεταξύ άλλων, σε αντιπάθεια προς τον Παναθηναϊκό και άγνοια της ατμόσφαιρας του γηπέδου. Ιδού τι λέει ένας Παναθηναϊκός, που πήγε και στο γήπεδο. Από το editorial της Athens Voice: Kλείνουν τα φώτα, η μεγάλη στιγμή, πριν τη μεγάλη στιγμή όμως, ladies and gentlemen, δείτε τώρα τη συμμετοχή της Eλλάδος στη Eurovision, τα μεγάφωνα τρίζουν από την ένταση, στο κλειστό υψώνεται ο παιάνας: Γεια σου-Mαρία. Tο γήπεδο όλο με μια φωνή απαντάει στον αοιδό, γεια σου-μαλάκα, και, επιτέλους, έρχεται η συναδέλφωση, οι χούλιγκαν είναι αδέλφια μου, τα ξεχνάω όλα. Aυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκό. Tραγουδάνε, φωνάζουν, παροτρύνουν τους παίκτες, πρέπει να νικήσουν. Στο γήπεδο, λένε, νίκησε για μένα, να κρατήσω τη νίκη σου γυρίζοντας στη ζωή μου, που κατά τα άλλα δεν γνωρίζει τι θα πει νίκη. Mόνο αυτό έχει σημασία, ούτε το θέαμα ούτε το άθλημα, μόνο αυτή η νίκη. Όποιος την εμποδίζει είναι εχθρός. H πιο συγκινητική φιγούρα στο παρκέ είναι ο Παπαλουκάς, ξένος στην πατρίδα του, κάνει το μεγαλύτερο παιχνίδι, όλη η TΣΣKA μόνος του και ακούει ένα ολόκληρο γήπεδο, 20 χιλιάδες άτομα να τον βρίζουν εν χορώ, αυτόν και τη μάνα του. Γιατί είναι καλός, γιατί παίζει μπάλα, γιατί έτσι. Γιατί το πλήθος θέλει τη νίκη. Θέλει περισσότερο έναν εχθρό, να εκτονώσει πάνω του τη συσσωρευμένη επιθετικότητα, την τυφλή οργή της μάζας, όλες τις πραγματικές και φανταστικές αδικίες που έχει υποστεί σ' αυτή την άδικη, χωρίς νίκες, ζωή. Φωνάζω στα καλάθια του Παναθηναϊκού, χειροκροτάω, ψιθυρίζω μέσα μου βάλ' το, βάλ' το, σε κάθε βολή και την ίδια ώρα, συνέχεια, το μάτι μου είναι καρφωμένο στον Παπαλουκά, τον προσέχω, τον καμαρώνω, ξέρω ότι μετά τον αγώνα θα ξεσπάσει στους φίλους του, θέλω να του πω μη στενοχωριέσαι, δεν έχει να κάνει με σένα, έχει να κάνει με τη μίζερη, τυφλή ζωή τους, οι ίδιοι σε λάτρευαν και σε χειροκροτούσαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πέρυσι το καλοκαίρι. Θα 'θελα οι φίλοι του, οι συμπαίκτες του στην Eθνική να τον αγκαλιάσουν αυτή την ώρα, όμως δεν το κάνουν, αλλά ίσως να είμαι άδικος, ίσως μια τέτοια προσπάθεια σε έναν τέτοιο αγώνα να μη σου αφήνει περιθώρια. Έπειτα όμως, μετά τον αγώνα, οι Έλληνες παίκτες λένε στις τηλεοράσεις πως ήταν ο καλύτερος τελικός, μετά από 20 χρόνια δυο ομάδες πάνω από 90 πόντους, και η μία ομάδα, που πήρε και το κύπελλο, είναι ελληνική και η άλλη, που έπαιξε κι αυτή τόσο καλά, είχε καλύτερο παίκτη έναν Έλληνα επίσης, κι αυτό είναι πολύ τιμητικό για την Eλλάδα. athens voice......η εφημεριδα που εγραφε στο editorial οτι η αθηνα στερειτε gay αισθητικης. μου βρηκες τωρα σοβαρη εφημεριδα. ειπαμε οποιος δεν γουσταρει δεν ερχετε. καλα καναμε και κραξαμε τον λιβανεζο τι μας τον βγαλανε στο φιναλ φουρ τα αθληματα αυτα ειναι αντρικα. μονο παναθηναικος δεν ειναι αυτος που εγραψε αυτη την μαλακια. πες μας και πως λεγετε να τον εχουμε στα υποψην. ας χειροκροτουσε τις βολες του παπαλουκα αν ειχε τα φρυδια αυτος που αποκαλειτε και παναθηναικος. να δω τι αλλη μαλακια θα διαβασω.
antreaslam Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 φίλιππε, επιμένω εδώ και πολλά χρόνια,ότι το θέμα των διακρίσεων των συλλόγων στην ευρώπη,ΔΕΝ ειναι εθνικό,αλλά καθαρά....συλλογικό όπως λέει κ η λέξη! αυτό πρακτικά σημαίνει,ότι καμία ελλάδα δεν είναι υπερήφανη επειδή ο μπατίστ έκανε άλογο στο τέλος τον σμόντιτς,ή επειδή ο σίσκα έκανε τρομερό παιχνίδι! άλλωστε,δεν είναι καν έλληνες! κανένας φίλος του οσφπ δεν πρέπει να αισθανεται άσχημα που στεναχωριέται! ο αθλητισμός είναι (και) θέμα καζούρας, και αυτός ξέριε ότι αύριο θα του τα πρήξουν οι φίλοι του με το 4ο αστεράκι! κανένας παπαλουκάς,δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για επίπεδο, όταν εκβιάζει φάσεις από τον αντίπαλο,ώστε να κερδίσει χτύπημα,και δεν συνεχίζει να προκαλεί,στο τέλος,με τα χέρια πίσω από τα αυτιά(δε σας ακούω),κ με ειρωνικά χειροκροτήματα! κανένας δεν υποχρεώνει τους φίλους του παναθηναικού να χειροκροτήσουν τον σαρμπέλ! δεν κάναμε κάτι κακό,συνεχίσαμε να φωνάζουμε για την ομάδα μας,για το λόγο που είχαμε πάει γήπεδο δηλαδή!(εκτός αν τώρα, παρεξηγηθούν και οι τσιρλίντερς,κ η ομάδα που έκανε τα καρφώματα,γιατί την ώρα που παρουσίαζαν το-περισσότερο συνδεδεμένο με το άθλημα- σόου τους,εμείς συνεχίζαμε να φωνάζουμε για την ομάδα μας)! ας μην ξεχνάμε, ότι δεν βρίσαμε στο 99% του χρόνου που βρισκόμασταν εκεί (εκτός από 1% ενασχόληση με τον παπαλουκά,μετά τον καυγά μάλιστα), και ότι η ατμόσφαιρα ήταν κόσμια! (εκτός αν το γράμμα ενός φιλάθλου,μετραει περισσότερο από δηλώσεις των 3 αντιπάλων προπονητών και αντιπροσωπων του ΝΒΑ κ της ευρολγκα).
1980 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 φίλιππε, επιμένω εδώ και πολλά χρόνια,ότι το θέμα των διακρίσεων των συλλόγων στην ευρώπη,ΔΕΝ ειναι εθνικό,αλλά καθαρά....συλλογικό όπως λέει κ η λέξη!αυτό πρακτικά σημαίνει,ότι καμία ελλάδα δεν είναι υπερήφανη επειδή ο μπατίστ έκανε άλογο στο τέλος τον σμόντιτς,ή επειδή ο σίσκα έκανε τρομερό παιχνίδι! άλλωστε,δεν είναι καν έλληνες! κανένας φίλος του οσφπ δεν πρέπει να αισθανεται άσχημα που στεναχωριέται! ο αθλητισμός είναι (και) θέμα καζούρας, και αυτός ξέριε ότι αύριο θα του τα πρήξουν οι φίλοι του με το 4ο αστεράκι! κανένας παπαλουκάς,δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για επίπεδο, όταν εκβιάζει φάσεις από τον αντίπαλο,ώστε να κερδίσει χτύπημα,και δεν συνεχίζει να προκαλεί,στο τέλος,με τα χέρια πίσω από τα αυτιά(δε σας ακούω),κ με ειρωνικά χειροκροτήματα! κανένας δεν υποχρεώνει τους φίλους του παναθηναικού να χειροκροτήσουν τον σαρμπέλ! δεν κάναμε κάτι κακό,συνεχίσαμε να φωνάζουμε για την ομάδα μας,για το λόγο που είχαμε πάει γήπεδο δηλαδή!(εκτός αν τώρα, παρεξηγηθούν και οι τσιρλίντερς,κ η ομάδα που έκανε τα καρφώματα,γιατί την ώρα που παρουσίαζαν το-περισσότερο συνδεδεμένο με το άθλημα- σόου τους,εμείς συνεχίζαμε να φωνάζουμε για την ομάδα μας)! ας μην ξεχνάμε, ότι δεν βρίσαμε στο 99% του χρόνου που βρισκόμασταν εκεί (εκτός από 1% ενασχόληση με τον παπαλουκά,μετά τον καυγά μάλιστα), και ότι η ατμόσφαιρα ήταν κόσμια! (εκτός αν το γράμμα ενός φιλάθλου,μετραει περισσότερο από δηλώσεις των 3 αντιπάλων προπονητών και αντιπροσωπων του ΝΒΑ κ της ευρολγκα). ειναι δυνατον μωρε να ειναι παναθηναικος αυτος και να παρακαλαει να βαζει τις βολες ο παπαλουκας την ωρα που κρινετε το ευρωπαικο. τι αλλη μαλακια θα διαβασω ρε αντρεα. μου αρεσει που γραφει οτι χειροκροτουσε κιολας τις βολες. αν το εκανε αυτο θα εβγαινε με κλωτσιες εξω. εκτος και αν καθοταν στα επισημα που εχει ασυλεια.
LL_NEO Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Αν αυτός είναι Παναθηναικός, τότε ο Λάκης Γαβαλάς πρέπει να ευνουχιστεί επειδή έχει γκαστρώσει το μισό Λεκανοπέδιο Αττικής...
1980 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Επιτέλους! Ένα σωστό πρωτοσέλιδο... ναι αλλα δεν θα κανει ουτε το ενα ουτε το αλλο. Αν ειναι δυνατον να ειναι αυτος απο την εφημεριδα μεσα στο γηπεδο και να εχουν μεινει τοσα παιδια απεξω. αυτος κραζει ουσιαστικα ολο τον κοσμο που ηταν μεσα στο γηπεδο με τις μπηχτες του και δεν εχει καμια σχεση με το αθλημα. εχει παρει και κανενα μαστερ στην κοινωνιολογια ο τυπος και βγαζει αυτα τα συμπερασματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.