antreaslam Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ας ξεχάσουμε λίγο τους γάβρους, και ας μιλήσουμε για την ομάδα μας! Καταρχήν, συμφωνώ 1001% με τον κάιζερ,για την διαφορά μορφωτικού επιπέδου και γενικότερης παιδείας,μεταξύ παιχτών του μπάσκετ κ του ποδοσφαιρου! Η διαφορά είναι απλά χαωτική! Δεύτερον, επίσης συμφωνώ με τον κάιζερ,για το ότι ο μητσος κ ο παπαλουκάς είναι υπερ-εκτιμημένοι,λόγω θέσεως! Αντίθετα, ο σίσκα, λόγω θέσεως,αλλά και στυλ, ποτε δε θα ακούσει τους ίδιους διθυράμβους,ενώ είναι (στην χειρότερη),ισάξιος των 2 άλλων ως . . . πολυεργαλείο! (δηλαδή . . . και πάλι συμφωνώ με τον κάιζερ)! Ο τίτλος ξεκινάει και τελειώνει από τον ζέλικο! Ακολουθούν πολλοί. . . Παύλος,Θανασης,Φράγκι,Ιτούδης,σάνι,μπατιστ. . . (παρεπιπτόντως,θεωρώ «αδικία» το ότι ψηφιστηκε ο μήτσος mvp. Για μένα είναι είτε ο μπατίστ(κ για τα 2 παιχνίδια),είτε ο σισκα! νομίζω ότι μετά το φάιναλ4 αυτό,ο βούγιανιτς κέρδισε το συμβόλαιό του για του χρόνου πάντως! Κ πάλι πολλά μπράβο στον κόσμο, που δεν φώναξε ΟΥΤΕ ΕΝΑ σύνθημα για τον οσφπ. Για την υπόθεση παπαλουκά: δεν τον βρίσαμε γιατί έπαιξε στον γάβρο(άλλωστε εκεί απέτυχε παταγωδώς!)! τον βρίσαμε γιατί προκάλεσε παίχτη μας, κ έτσι κέρδισε φάουλ(αντιαθλητικό), που ήταν το 3ο, προκάλεσε εκνευρισμό,και πήρε κ τη μπάλα! Όλα αυτά, από μια ενέργειά του εκτός φάσης! Και στο τέλος,για ποιο λόγο χαιρετούσε ειρωνικά τον κόσμο? η συμπεριφορά του, έδωσε στους κάφρους το έναυσμα ,αλλά έλεος,γήπεδο είναι,όχι εκκλησία!(και στο κάτω κάτω,που ήταν όλοι αυτοί οι υπερασπιστές του δικαίου , στη ριζούπολη,οπού δεν άκουγαν βρισιές το 80% των παιχτών της εθνικής,αλλά κινδύνευσε η σωματική τους ακεραιότητα?)? Ααα! Μπράβο στους γάβρους που στεναχωρήθηκαν! Το λέω μέσα από την καρδιά μου αυτό, ότι τους εκτιμώ πολύ για αυτό! Το αστείο,ότι ο ΠΑΟ δεν είναι αυτοκράτορας που ήδη ειπώθηκε,δεν το σχολιάζω καν, μπορεί να μπει στις ατάκες ομνιλας! Αγωνιστικά, χθες μας έλειψε πολύ ο υγιής τσαρτσαρής ,για τον σμόντις! Μας έκανε μεγάλη ζημιά αυτός! Οι τελικοί, είναι για τους μάγκες κ τους έξυπνους! Και δεν είναι τυχαίο ότι στους διακριθέντες είναι 3 έξυπνοι...μήτσος, τομάσεβιτς κ σίσκα! Και τέλος. . . ΜΑΙΚ ΜΠΑΤΙΣΤ! Γιατί σε αντίθεση με άλλους αμερικανούς,πονάει την ομάδα,μάχεται για αυτήν (κ όχι για τον κόσμο),βοηθάει παντού,και πριν το παιχνίδι 1η φορά που περπατούσε συνέχεια νευρικά,ενώ στο τέλος, έβαλε τα κλαμματα. . . Συγκλονιστικός! ΥΓ: χωρίς να επιτρέπω στη μνήμη μου να ψάξει πολύ,δε μπορώ να θυμηθώ πιο όμορφο μπάσκετ σε τελικό πρωταθλητριών,και με τόσο αγωνια για το σκορ! ΥΓ2:καταπληκτικός στη συνέντευξη τύπου ο σκαριολο! Μπράβο του,που δεν ήταν ο κλασσικός μλκας: κοιτάμε στο μέλλον,αυριο ξημερώνει μια άλλη μέρα,κερδίσατε λόγω διαιτήσιας» κλπ (αν κ η διαιτησία τον ψιλοέσπρωξε)! ΥΓ3:νομίζω ότι μετά το χθεσινό παιχνίδι, ο σίσκα θα είναι σήμερα όλη μέρα με οξυγόνο! ΥΓ4:ποια ήταν η ρωσίδα η γκομενάρα,που καθόταν δίπλα στο γήπεδο,και την έδειχνε όλη την ώρα στον πίνακα? ΥΓ5:είναι τρέλλα,είναι τρέλλα,με το 4ο αστεράκι στη φανέλα!!! ΥΓ6:νομίζω ότι ο πραγματικός αυτοκράτορας, είναι ο ηλυσιακός,τι λες ομνιλας β'?
Chrisxxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 ΥΓ6:νομίζω ότι ο πραγματικός αυτοκράτορας, είναι ο ηλυσιακός,τι λες ομνιλας β'? Φανταζομαι εννοεις εμενα... Αυτοκρατορας ειναι αυτος : http://www.arisbc.gr/index.php?SCREEN=archive&PageID=86 - O Μπετσιροβιτς στη συνεχεια χτυπησε τον Παπαλουκα. και δεν νομιζω να περιμενατε 1 ωρα και κατι για να τον βρισετε. - Η αληθεια ειναι οτι πολυ κακο για το τιποτα η ιστορια με τον Παπαλουκα. - Δεν με ενδιαφερει τι εγινε στη Ριζουπολη. - Ας ξεχάσουμε λίγο τους γάβρους, εγω δεν σε εβρισα!!!- Για mvp θα επελεγα τον Σισκαουσκας, αλλα η ψηφοφορια γινεται νωρις. Εδω βγηκε ο Πασπαλι το '94.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 χωρις να ξερω και πολλα αποτι εγινε χτες,καθως δεν ειδα τον αγωνα ουτε δηλωσεις κτλ,εχω καποιες αποριες.1) διαβασα οτι δεν επρεπε να κραξουν τον παπαλουκα..γιατι ηταν κακο οι βαζελοι να βριζουν τον παπαλουκα δλδ?επρεπε να τον χειροκροτουν δλδ επειδη παιζει εθνικη? στο φιναλε ηταν ο μονος ελληνας της τσσκα και ο μονος που θα μπορουσε να επηρεαστει απο συνθηματα,αφου καταλαβαινε τα λογια.αρα σαν οπαδοι του παο πολυ καλα καναν και τον κραζαν,τον παο βλεπαν οχι την εθνικη. 2) γιατι ηταν κακο ο παπαλουκας να προκαλεσει κτλ?χωρια απτα νευρα σε ενα τελικο, το συμφερον της ομαδας του δε θα κοιταγε? τι επρεπε να λεει ?ειναι ελληνικη ομαδα ο παο και θαμαι καλο παιδι? επαιζε και εκανε οτι μπορουσε για να νικησει η ομαδα που τον πληρωνει... Eιναι απολυτα λογικο ο μονος που σε καταλαβαινει να ειναι ο αντιπαλος οπαδος Τελοσπαντων, επειδη τωρα τελευταια πολλοι μας το παιζουν υπερανω. Επαναλαμβανω, οσοι απο αυτους ειναι οντως απλοι φιλαθλοι καλα κανουν και χειροκροτουν το "καλο παιχνιδι" δεν εχουν ομως ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να μου την λενε εμενα που θελω πρωτα να κερδισει η ομαδα μου και μετα να δω καλο παιχνιδι-ΕΙΔΙΚΑ σε τελικο που ειναι ματς=μια-και-εξω Οσοι απορουν γιατι βριζω τον Παπαλουκα και δεν χαιρομαι το καλο του παιχνιδι ΕΙΤΕ δεν ειναι οπαδοι καμιας ομαδας-πραγμα σπανιο ΕΙΤΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΠΝΕΥΜΑ στο υφος "Αφου το καθωςπρεπει επιβαλλει να μην βριζουμε, ειστε ζωα οσοι βριζετε" Πονταρω στο 2ο, σχεδον αποκλειω καποιος να μην καταλαβαινει αυτο που του λενε ολοι οι οπαδοι ολων των ομαδων οτι ο Παπαλουκας και ο καθε Παπαλουκας εκεινη την στιγμη δεν εχει καμια σχεση με την Εθνικη.Τα "ζωα" που λετε εχουν την ικανοτητα να ξεχωριζουν Εθνικη και συλλογους. Τα γηπεδα μας σε αυτο τον τομεα ειναι οπως ολα τα γηπεδα του κοσμου.Εκτος αν πιστευετε οτι ο Γκατουζο χειροκροτιται απο του οπαδους της Ιντερ επειδη πηρε το Μουντιαλ. Μπορει καποιοι να πορωθηκαν λογω γαβρου με τον Παπαλουκα αλλα ακομα και ο μεγαλος Ντεγιαν χειροκροτηθηκε πριν,μετα και στο πρωτο καλαθι, σε ολα τα υπολοιπα ακουγε "ου" Αντε, αρκετα με τους politically correct
antreaslam Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 επειδή ξαναείχα και παλαιότερα τον τσακωμό για τον πόσο αυτοκράτορας είναι ο άρης,δε θέλω να σχολιάσω τίποτα,παρά μόνο,να σου ζητήσω να τσεκάρεις λίγο τους τίτλους του Παναθηναικού,να μετρήσεις τα ευρωπαικά (ευτυχώς ακόμα θέλεις ένα χέρι!), τα πρωταθλήματα κ τα κύπελλα,και μετά να ξανασκεφτείς κάθε σύγκριση!!! κ κάτι ακόμα! αν ο φράγκι παίξει 1-2 χρόνια ακόμα, θα είναι...περισσότερο αυτοκράτορας από μόνος του,από ότι ο άρης !!!!! ΥΓ:ομνι(για τον real μιλαω),με έχεις μαγέψει! αυτή η ατάκα, ότι κανείς δεν ήθελε το φαιναλ4,κ το πήρε το κρατος,κλπ,με έχει αφήσει άναυδο! να σε ρωτήσω κάτι,επιστρέφοντας οσυ παλαιότερες ατάκες σου? μπορείς να αποδείξεις ότι λες?αν όχι,είσαι συκοφάντης,υβριστής,και να σαι καλά που υπάρχεις και γελάμε! ΥΓ2:όταν έλεγα ας ξεχάσουμε τους γάβρους,δεν εννοούσα μόνο εσένα!εννοούσα όσους πονεσαν κ έβγαλαν χολή!
FilipposMD Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά, δεν είναι θέμα καθώσπρεπισμού. Ποιος ο λόγος να βρίσεις κάποιον; Ο αντίπαλος παίκτης, ακόμα κι αν είσαι οπαδός μιας ομάδας, είναι εκεί για να σε ευχαριστήσει. Θέαμα πας να δεις, γι' αυτό σκας τα λεφτά σου για το εισιτήριο. Αν πάλι δεν πας για το θέαμα και θα σε ευχαριστούσε ένα σκορ 20-18 υπέρ της ομάδας σου, το μονο που σε ενδιαφέρει είναι να ικανοποιήσεις κάποιο σύμπλεγμα κατωτερότητας, άλλη εξήγηση δε βρίσκω. Δεν είναι θέμα ούτε εθνικής ομάδας, ούτε Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού. Τελικά, είναι θέμα διαφορετικής ιεράρχησης των πραγμάτων. Για μένα, η αξία του παιχνιδιού είναι μεγαλύτερη από τη νίκη της ομάδας που υποστηρίζω. Για άλλους, ισχύει προφανώς το αντίθετο. Κάιζερ, δικαίωμά σου είναι να ιεραρχείς όπως θέλεις, αλλά ΔΕΝ είναι να λες π..ανα τη μάνα κάποιου, καλυπτόμενος πίσω από τη δύναμη του όχλου (δεν το λέω προσωπικά, για κάθε οπαδό ισχύει αυτό). Αν το κάνεις στο δρόμο, θα σου κάνουν μήνυση για εξύβριση. Γιατί στο γήπεδο να ισχύουν διαφορετικοί κανόνες; Και, παρεμπιπτόντως, προηγούμενως ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, μέλος του προπονητικού τιμ του ΠΑΟ, στον Σπορ fm και, όταν ρωτήθηκε για τον Παπαλουκά, είπε το εξής, σε γενικές γραμμές: "Είναι απαράδεκτο να τον βρίζουν οι οπαδοί. Κι αν την Κυριακή έγινε κι ένα επεισόδιο με τον Μπετσίροβιτς, την Παρασκευή γιατί τον έβριζαν κάποιοι; Με ποια λογική;".
geovard Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Αλήθεια τι μπορεί να είπε ο Παπαλουκάς στο αυτί τού Μπετσίροβιτς καί τον έκανε τούρμπο?Γιατί εγώ είδα ότι το επεισόδιο το ξεκίνησε ο Τεό.Καί πήρε αυτό πού ίσως επεδίωκε.Το εσκεμμένο τού Μπετσίροβιτς.Είναι έξυπνος παίχτης ο Παπαλουκάς πού σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει ότι πρέπει να μεταχειριστείς θεμιτά καί αθέμιτα μέσα γιά να κατακτήσεις ένα σπουδαίο αγώνα.Ναί αλλά με τα αθέμιτα μέσα προκαλείς χιλιάδες συμπατριώτες σου, άρα τα ζητάει ο πώλος σου. Το βρίσιμο λοιπόν στον Παπαλουκά ήταν αναμενόμενο πράγμα πού είχε πεί καί ο ίδιος πριν τον αγώνα ότι θα γινόταν αυτό.Πως δηλαδή το είχε προβλέψει?Μήπως είχε στα σχέδιά του να προκαλέσει? Τέλος πάντων,ένας τελικός παιζόταν καί τα νεύρα ήταν σαν ηλεκτροφόρα καλώδια.Αλλά από τη στιγμή πού βρίζει κανείς την μάνα το πιό ιερό πράγμα,χάνει το δίκιο του. Μπείτε στο http://www.papaloukas.net καί εκφράστε τα παράπονά σας ή όσοι νοιώθουν την ανάγκη ας τού ζητήσουν συγγνώμη. Τέλος να πω ότι η νίκη τού Παναθηναικού θεωρώ ότι ήταν από τις μεγαλύτερες της ιστορίας του(αν όχι η μεγαλύτερη) γιατί έπαιζε απέναντι σε μιά πάρα πολύ δυνατή ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ.Σε κανένα από τούς προηγούμενους τρείς τελικούς δεν είχε δυνατότερο αντίπαλο απ' ότι στον χθεσινό αγώνα.
IOCTL Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ , ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ.... -) Ο ρέπορτερ - τσάτσος του Τσίγκερ , Νικολογιάννης ανακοίνωσε στον Σπορ-φμ οτι έκλεισε ο Πεσέιρο και θα είναι και στην κερκίδα στο τελευταίο ματς. -) Μεγάλη στιγμή στην καρίερα του : Τελικός του κυπέλλου Πορτογαλίας οπου τον έχασε με την Σπόρτινγκ. -) Αρνητικό : Πέρυσι πήγε στην Σαουδική Αραβία μόνο και μόνο για τα λεφτά οπου και φέτος έμεινε ελεύθερος. Και ρωτάω στο ΠΑΟ γιατί έρχεται ? γιατί ειναι φιλόδοξος? ΟΧΙ αλλιώς δεν θα πήγαινε στην Σαουδική Αραβία. Γιατί έχει γεμίσει το ιστορικό του με τίτλους? ΟΧΙ γιατί δεν έχει απο αυτούς. ΟΧΙ . Έρχεται γιατί έχει στενούς δεσμούς φιλίας με τον ΒΕΛΙΤΣ (τον πρώην ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ!!! και νυν Τεχνικό διευθυντη ) που θα επιλέξει τον προπονητή... και έρχεται γιατι δεν ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ. Το θεωρώ δεδομένο οτι του χρόνου ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ΘΑ πάμε χειρότερα...
konnak Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Για να τελειώνουμε με τον Παπαλουκά, σε όσα ματς έχει παίξει στο ΣΕΦ ο Διαμαντίδης, έχει λάβει αυτό που έλαβε χτες ο Παπαλουκάς; Όχι. Αν ήταν στην ΤΣΣΚΑ ο Διαμαντίδης στη θέση του Παπαλουκά, θα τον αποδοκίμαζαν στο τέλος οι οπαδοί; Όχι. Υπάρχει διαφορά στο ήθος των δύο παικτών. Ο Παπαλουκάς, παικταράς ή όχι, έχει δείξει επανειλημμένως την αλαζονεία του και το καλάμι που έχει καβαλήσει. Δεν δέχομαι θεατρινισμούς από έναν μεγάλο παίκτη - τα ίδια έλεγα για Ριβάλντο το 2002, για μένα δεν θα μπει ποτέ στο Πάνθεον κάποιος κουτοπόνηρος θεατρίνος. Ο Μαραντόνα όταν έβαλε το γκολ με το χέρι δεν βγήκε να πει "μα όχι, με τον ώμο το έβαλα", είπε "ήταν το χέρι του Θεού". Ο Νικολαΐδης έβαλε γκολ με το χέρι και έτρεξε να το πει στον διαιτητή για να το ακυρώσει. Ο Παπαλουκάς έπεσε κάτω λες και τον χτύπησαν με όπλο. Ό,τι έσπειρες θα θερίσεις λοιπόν, όταν ο ίδιος από την Πέμπτη κάνεις δηλώσεις ότι περιμένεις να αποδοκιμαστείς. Συμφωνώ με geovard ότι προετοίμαζε το κλίμα, άλλωστε μια τέτοια αναμπουμπούλα θα είχε κερδισμένη την ΤΣΣΚΑ (αν θυμάστε ήταν το μοναδικό σημείο μετά το 2-3 που πέρασαν μπροστά οι Ρώσοι). Επί της ουσίας τώρα. Έχουμε τεράστια ομάδα. Παίζεις τελικό πρωταθλητριών με την καλύτερη αντίπαλο ομάδα τα τελευταία πέντε χρόνια, την πετυχαίνεις - χάρη στον Παπαλουκά - σε τρομερή βραδιά, και το παίρνεις έχοντας συνεχώς ένα προβάδισμα 5-10 πόντων, με σκορ τεράστιο, 93-91. Μονάδες απίστευτα ποιοτικές, ο Σισκάουσκας απέδειξε ότι είναι το καλύτερο τριάρι στην Ευρώπη, το γκολ-φάουλ στο +8 και με τέτοια πίεση είναι highlight. Του χρόνου που θα είναι ακόμα πιο δεμένη η ομάδα (και αν γίνουν 1-2 κινήσεις ακόμα - αντικατάσταση Ντελκ-Γιαφτόκας με Σπανούλη ή Ζήση και Βούισιτς π.χ.) πιστεύω θα ήμαστε πολύ πιο πάνω από τους υπόλοιπους. Η φετινή ομάδα ήταν κατά το ήμισυ αλλαγμένη από πέρυσι, και όμως μέσα σε 6 μήνες απέκτησε ομοιογένεια που άλλες ψάχνουν για χρόνια. Οπότε με αυτά και μ' αυτά καταλήγουμε στην πηγή του καλού που δεν είναι άλλη από το συνδυασμό Γιαννακοπουλαίων και Ομπράντοβιτς. Είπαν και χτες ότι όσο θέλει θα είναι στον Παναθηναϊκό, και μάλλον θα είναι μέχρι να σταματήσει να κοουτσάρει και πάρει σύνταξη. Τέλος, για τον αυτοκράτορα, οκ, ό,τι πεις. Τα λες αυτά και σε τόπικ ομάδας με 4 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, άσε που και στα εγχώρια σε περνάμε. Αυτοκράτορας με διάρκεια αυτοκρατορίας 5 και κάτι χρόνια (χωρίς ποτέ να έχει αναδειχτεί κορυφαία ομάδα της Ευρώπης) δεν είναι σοβαρά πράγματα και δεν αξίζουν παραπάνω συζήτησης.
geovard Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ , ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ.... -) Ο ρέπορτερ - τσάτσος του Τσίγκερ , Νικολογιάννης ανακοίνωσε στον Σπορ-φμ οτι έκλεισε ο Πεσέιρο και θα είναι και στην κερκίδα στο τελευταίο ματς. -) Μεγάλη στιγμή στην καρίερα του : Τελικός του κυπέλλου Πορτογαλίας οπου τον έχασε με την Σπόρτινγκ. -) Αρνητικό : Πέρυσι πήγε στην Σαουδική Αραβία μόνο και μόνο για τα λεφτά οπου και φέτος έμεινε ελεύθερος. Και ρωτάω στο ΠΑΟ γιατί έρχεται ? γιατί ειναι φιλόδοξος? ΟΧΙ αλλιώς δεν θα πήγαινε στην Σαουδική Αραβία. Γιατί έχει γεμίσει το ιστορικό του με τίτλους? ΟΧΙ γιατί δεν έχει απο αυτούς. ΟΧΙ . Έρχεται γιατί έχει στενούς δεσμούς φιλίας με τον ΒΕΛΙΤΣ (τον πρώην ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ!!! και νυν Τεχνικό διευθυντη ) που θα επιλέξει τον προπονητή... και έρχεται γιατι δεν ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ. Το θεωρώ δεδομένο οτι του χρόνου ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ΘΑ πάμε χειρότερα... Έχεις απόλυτο δίκιο στα ερωτήματα πού βάζεις. Ο Πεσέιρο είναι σαφώς χειρότερος καί από τον Μουνιόθ (ο οποίος τουλάχιστον σε μερικές ομάδες όπως Σαραγόσσα παρουσίασε έργο) είναι ένας πραγματικά λούζερ προπονητής.Ο Γιώργος Δώνης γιά παράδειγμα είναι πολύ καλύτερος καί έχει δοξάσει καί τον Παναθηναικό ως ποδοσφαιριστής.(Μ αυτό θέλω να πω ότι υπάρχουν λύσεις προπονητή καί πολύ καλύτερες μάλιστα). Καί μιά απορία.Αυτός ό έρωτας με τον Μπάγεβιτς καί η φαγούρα τότε να τον πάρει από τον Ερυθρό Αστέρα τι απέγινε?Είναι πράγματι απορίας άξιον καί πιστεύω ότι δεν θέλει ο ίδιος ο Μπάγεβιτς να έρθει.Ο Δομάζος φωνάζει σ όλους τούς τόνους ότι στο σημείο πού έχει φτάσει ο Παναθηναικός μόνο ο συγκεκριμένος προπονητής μπορεί να τον επαναφέρει. Οι δημοσιογράφοι Γκόντζος,Νικολογιάννης είναι φερέφωνα κολλητάρια τού Τζίγκερ πού ποτέ δεν μπόρεσαν να μας πούν αν καί ξέρουν γιατί το αφεντικό τους σταμάτησε να ενδιαφέρεται γιά τον Ντούσκο.Καί λένε απλά ότι βάζει πόδι ο Βέλιτς!Δηλαδή κουμάντο κάνει ο Βέλιτς στον Παναθηναικό. Δεν σας θυμίζει η φάτσα τού Βέλιτς τον σείζη το πρωτοπαλίκαρο τού πασά στο σήριαλ ο Χριστός ξανασταυρώνεται τού Καζαντζάκη πού έπαιζε η ΕΡΤ πριν πολλά χρόνια πού τον ρόλο υποδυόταν ο Γιώργος Φούντας? Όταν λένε κάθαρση σε όλα τα επίπεδα αναρωτιέται κανείς αν μέσα εκεί υπάρχει καί το όνομα Βέλιτς. Καί η κατρακύλα μάλλον θα συνεχίζεται.Προς τέρψιν των αντιπάλων.Γι αυτή την ομάδα δεν υπάρχει φαίνεται πάτος!!!!!!!!!! Δεν φαίνεται να διδάσκεται ο ραλλίστας από τα λάθη του.Άραγε πως νοιώθει βλέποντας τούς Γιαννακόπουλους να γελάνε μέχρι τ αυτιά καί να χαίρονται με τα μπράβο τού κόσμου? Αλλά τέτοιες χαρές με το μπάσκετ ας μη μιλάμε άλλο γιά ποδοσφαιρικό Παναθηναικό καί μού πέφτει η.... όρεξη.Αυτοί οι Βαρδινογιανναίοι δεν έχουν τον Θεό τους.Δεν αξίζει ούτε να μιλάει κανείς γι' αυτούς.Μόνο γιά τούς...τρελούς τούς Γιαννακοπουλαίους πρέπει. Καί μην ακούω μλκς επειδή ο Ντικούδης υποστηρίζει στο ποδόσφαιρο την ομάδα της πατρίδας του την Λάρισα.Καλά κάνει το παιδί.Δηλαδή ο Ντελκ ήταν από μικρός Παναθηναικός καί δεν το ξέραμε?Παράδειγμα λέω τον Ντελκ δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο.
stelini Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ειναι τρελα με το τεταρτο αστερι στη φανελα!!!!!!!!!!!! Μπραβο στα παιδια!!!!!!!!!!!!!!
gvaggis Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Έχω μια απορία από χθες και κανείς δε μου την λύνει!!! Άκουσε κανένας από εσάς κάποιο ρεπόρτερ να σχολιάζει αν ύπηρξε ομάδα στο παρελθόν που να σήκωσε τη κούπα και από το 1ο λεπτό του ημιτελικού μέχρι το τελευταίο του τελικό να μην μπόρεσε καμία από τις 2 αντίπαλες ομάδες να την περάσει μπροστά στο σκορ;;;; Γιατί αν δεν ειμαι εντελώς άκυρος σε αυτό που σκέπτομαι,το 51-50 της CSKA πιθανον να μας χάλασε τρελό ρεκορ.. Λέω γω τώρα.... ΥΓ.Χέστε μας με τη Παπαλουκά. ΥΓ2.Και του χρόνου με τον Ζήση θα ναι ώραία και το Πε- και το Πέμπτο για παρέα!!!!
insomniaK Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Έχω μια απορία από χθες και κανείς δε μου την λύνει!!! Άκουσε κανένας από εσάς κάποιο ρεπόρτερ να σχολιάζει αν ύπηρξε ομάδα στο παρελθόν που να σήκωσε τη κούπα και από το 1ο λεπτό του ημιτελικού μέχρι το τελευταίο του τελικό να μην μπόρεσε καμία από τις 2 αντίπαλες ομάδες να την περάσει μπροστά στο σκορ;;;; Γιατί αν δεν ειμαι εντελώς άκυρος σε αυτό που σκέπτομαι,το 51-50 της CSKA πιθανον να μας χάλασε τρελό ρεκορ.. Λέω γω τώρα.... Πρέπει να το είχε καταφέρει η Μακάμπι το 2004 εναντίον της Μπολόνια, δεν κόβω και το χέρι μου όμως.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Λοιπον για να τελειωνουμε με το θεμα Παπαλουκα γιατι δεν μπορω να μιλαω για τον μυτογκα οταν ο Μαγκας της Αρμαδας των Τιτλων μου εχει χαρισει 4ο Ευρωπαικο Οποιος επιμενει να θεωρει οτι επειδη ΑΥΤΟΣ βλεπει τον αγωνα σαν θεαμα και μονο, ακομα και αν αυτος ειναι ο τελικος του Ευρωπαικου Πρωταθληματος και προσπαθει να μας πείσει οτι κακως οι Ελληνες φιλαθλοι αποδοκιμαζαν τους Πορτογαλους παικτες στον τελικο του ΕΥΡΩ ή τους Αμερικανους στον ημιτελικο του Παγκοσμιου Μπασκετ (και μην ακουσω "δεν γινοταν χαμος", ειπαμε, δεν μετραει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα) ή τους Τουρκους στο ματς πριν κανα μηνα και οτι περιμενει να χειροκροτησω τον Σχορτσιανιτη αν τον βρω στους τελικους ανηκει σε μια απο τις 3 κατηγοριες Α. ΟΝΤΩΣ ειναι ουδετερος και τα βλεπει ολα σαν θεαμα και δικαιωμα του αλλα επειδη υπαρχουν οπαδοι, και χθες δεν παιζαμε στο Ηρωδειο αλλα στο ΟΑΚΑ, δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μου την λεει που για να βοηθησω την ομαδα μου προσπαθουσα να ριξω την ψυχολογια του καλυτερου παικτη του αντιπαλου.Ή ΜΑΛΛΟΝ εχει δικαιωμα να το πει αλλα επειδη δεν εχει καμια συναισθιση του τι σημαινει γηπεδο εχω και γω δικαιωμα να τον γραφω στα τριχωτα μου...φρυδια Β. Το παιζει politically correct περι ευγενους αμιλλας ενώ αμα ήταν η δικη του ομαδα θα ουρλιαζε. Ακομα και αν δεν ουρλιαζε, θα μου εκανε -εστω την καλοπροαιρετη-καζουρα την αλλη μερα στο γραφειο π.χ. Επειδη δεν γουσταρω να μου κανουν καζουρα ουτε για το ταβλι, θα κανω οτι μπορω για να τον πειραζω εγω.Και για τον οπαδο αυτο σημαινει "βρισιδι στο γηπεδο εναντιον του αντιπαλου" ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "συνθημα υπερ της ομαδας μου" Γ. Ειναι γαυρος, εχει τσουξει απο χθες, ειχε εναποθεσει ολες τις ελπιδες στον Παπαλουκα που τον βλεπει σαν δικο του παιδι και τωρα που δεν τον χαλουλου καθολουλου προσπαθει να στρεψει το ενδιαφερον στον Παπαλουκα Τελος απο μενα για το θεμα, θα ξαναμιλησω μονο για αθλητικα
1980 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Λοιπον για να τελειωνουμε με το θεμα Παπαλουκα γιατι δεν μπορω να μιλαω για τον μυτογκα οταν ο Μαγκας της Αρμαδας των Τιτλων μου εχει χαρισει 4ο Ευρωπαικο Οποιος επιμενει να θεωρει οτι επειδη ΑΥΤΟΣ βλεπει τον αγωνα σαν θεαμα και μονο, ακομα και αν αυτος ειναι ο τελικος του Ευρωπαικου Πρωταθληματος και προσπαθει να μας πείσει οτι κακως οι Ελληνες φιλαθλοι αποδοκιμαζαν τους Πορτογαλους παικτες στον τελικο του ΕΥΡΩ ή τους Αμερικανους στον ημιτελικο του Παγκοσμιου Μπασκετ (και μην ακουσω "δεν γινοταν χαμος", ειπαμε, δεν μετραει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα) ή τους Τουρκους στο ματς πριν κανα μηνα και οτι περιμενει να χειροκροτησω τον Σχορτσιανιτη αν τον βρω στους τελικους ανηκει σε μια απο τις 3 κατηγοριες Α. ΟΝΤΩΣ ειναι ουδετερος και τα βλεπει ολα σαν θεαμα και δικαιωμα του αλλα επειδη υπαρχουν οπαδοι, και χθες δεν παιζαμε στο Ηρωδειο αλλα στο ΟΑΚΑ, δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μου την λεει που για να βοηθησω την ομαδα μου προσπαθουσα να ριξω την ψυχολογια του καλυτερου παικτη του αντιπαλου.Ή ΜΑΛΛΟΝ εχει δικαιωμα να το πει αλλα επειδη δεν εχει καμια συναισθιση του τι σημαινει γηπεδο εχω και γω δικαιωμα να τον γραφω στα τριχωτα μου...φρυδια Β. Το παιζει politically correct περι ευγενους αμιλλας ενώ αμα ήταν η δικη του ομαδα θα ουρλιαζε. Ακομα και αν δεν ουρλιαζε, θα μου εκανε -εστω την καλοπροαιρετη-καζουρα την αλλη μερα στο γραφειο π.χ. Επειδη δεν γουσταρω να μου κανουν καζουρα ουτε για το ταβλι, θα κανω οτι μπορω για να τον πειραζω εγω.Και για τον οπαδο αυτο σημαινει "βρισιδι στο γηπεδο εναντιον του αντιπαλου" ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "συνθημα υπερ της ομαδας μου" Γ. Ειναι γαυρος, εχει τσουξει απο χθες, ειχε εναποθεσει ολες τις ελπιδες στον Παπαλουκα που τον βλεπει σαν δικο του παιδι και τωρα που δεν τον χαλουλου καθολουλου προσπαθει να στρεψει το ενδιαφερον στον Παπαλουκα Τελος απο μενα για το θεμα, θα ξαναμιλησω μονο για αθλητικα καιζερ δεν θα καθομαστε να απολογουμαστε κιολας. οποιος δεν γουσταρει να μην παταει στο γηπεδο και να μην βλεπει τον αγωνα αφου θιγετε η ελιτιστικη του παιδεια. εγω ειδα κοπελες χτες στο γηπεδο με πολυ πιο παθος για την ομαδα απο κατι τυπακια ελεγκαντ που απορω τι ηρθαν να κανουνε. ενας λογος που ολες οι ευρωπαικες ομαδες θεωρουν πολυ δυνατη εδρα το οακα ειναι ο κοσμος του παναθηναικου. και ναι θα βρισω τον παπαλουκα αφου μου εδωσε και το δικαιωμα για τον επηρεασω συναισθηματικα οσο μπορω. Το γηπεδο ευτυχως δεν ειναι εκκλησια γιατι αν ηταν εκλησια δεν θα παταγα ουτε εγω ουτε πολλοι αλλοι γιατι οποιος μου πει οτι δεν εχει βρισει ποτε αντιπαλο παιχτη σε αγωνα ειναι μεγαλος υποκριτης κατι σαν αυτους που πανε στην εκκλησια ταχτικα δηλαδη. και επιστρεφω στα αθλητικα γιατι το θεμα αυτο τελειωσε για μενα. απο την αλλη εβδομαδα ερχετε ο σπανουλης ελλαδα να συζητησει με τον παυλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.