Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πραγματικά, όποιος παίκτης εκνευρίζεται μέσα στον αγώνα, του αξίζει να του βρίζουν 15 χιλιάδες "αδερφια" τη μάνα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Επίσης, συνήθως, αν βάζει και κανένα κρίσιμο τρίποντο και το πανηγυρίσει, φαντάζομαι ότι του αξίζει και κανένα μπουκάλι στο κεφάλι, έτσι; Είναι βέβαιο ότι αν ο Παπαλουκάς δεν είχε παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά στον Παναθηναϊκό, πάλι τη μάνα θα του έβριζαν, ε; Φαντάζομαι, επομένως, ότι όταν διαμαρτύρεται παίκτης της ομάδας σου στον διαιτητή, αρχίζεις να τον βρίζεις κι αυτόν.

Κρίμα που ήταν και κοστουμαρισμένοι μέσα στο ΟΑΚΑ. Πού πας ρε φίλε; Μάνες ξέρεις να βρίζεις; Όχι; Με ποιο δικαίωμα μπαίνεις στο γήπεδο τότε; Σου αρέσει το μπάσκετ, ε; Αααα, δεν πας καλά, εδώ μας νοιάζει μόνο να κερδίσει η Πανάθα και όλοι οι άλλοι να πέσουν να πεθάνουν...

Όποιος είναι τόσο ανόητος, που, ενώ παρακολούθησε μπάσκετ τόσο υψηλού επιπέδου, κάθεται και βρίζει παίκτη που του χάρισε τέτοιες χαρές τα τελευταία 2 χρόνια, δείχνει το μυαλό που κουβαλάει, όπως είπε και ο Παπαλουκάς. Πώς στο διάολο έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται μέρος του παιχνιδιού όλη αυτή η μεγαλειώδης επίδειξη έλλειψης στοιχειώδους πολιτισμού, δεν ξέρω...

καλα τραγουδα. προφανως δεν εχεις παει ποτε σου σε κρισιμους αγωνες σε συλογικο επιπεδο. εισαι εκτος πραγματικοτητας. αμα εχεις αιμα φιδιου δεν σου φταιω εγω. αγορι μου κανεις δεν ασχολουταν με τον παπαλουκα μεχρι να αρχισει τα καραγκιοζιλικια. και σκοραρε ακαταπαυστα μεχρι να γινει η αναταραχη. καταρχας διαλεγεις επιλεκτικα καποια πραγματα που εγραψα ειπα οτι ειναι παιχταρας αλλα μεγαλος καραγκιοζης και τον εχει παρει πολυ ψηλα τον αμανε. και χειρονομιες στην εξεδρα δεν κανεις αν εισαι μεγαλος παιχτης γιατι κανεις τα πραγματα χειροτερα απο οτι ειναι.

ναι ειναι κριμα που παιδια που τραβιουνται ολο τον χρονο εκει που δεν παταει κανενας να μενουν εξω και να ερχονται κουστουμαρισμενοι φλωροι που δεν ξερουν καν τους παιχτες που παιζουν και να μου εμφανιζονται στο φιναλ φουρ.το μονο που καναν αυτοι οι <<κυριοι>> ηταν να μιλουν προστυχα για τις κοπελες που χορευαν απο κατω και να σχολιαζουν τον κολο τους. λαμογια πολυτελειας που ακουσανε τα καντηλια τους και δεν απαντησανε καν. οσο για το μπασκετ που παρακολουθησα ειπα οτι ηταν απιστευτος αγωνας με φοβερη ενταση και τον ευχαριστηθηκα. ενας πραγματικος τελικος αναμεσα σε μεγαλες ομαδες. θα μας ζαλιζετε πολυ ωρα τα α... ακομα τον θοδωρη? την κουπα την πηρε ο παναθηναικος και ο θοδωρης πηγε στην μοσχα. τελος.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Παναθηναικό και στα παιδιά του. Ήταν φανταστικό παιχνίδι. Θα συμφωνήσω με κάποιους παραπάνω και θα πω οτι δεν άξιζε με τίποτα να το πάρει η CSKA μιας και στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, μόνο ο Παπαλουκάς έπαιζε (αλλά έπαιζει θεικά). Οι υπόλοιποι τρώγανε κάτι φλασάρες και παίζανε που και που αλλά ευτυχώς χωρίς συνέπειες για τον Παναθηναικό. Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ που δουλέψανε τόσο σκληρά και φέρανε έναν ακόμα τίτλο στην Ελλαδίτσα που τους έχει ανάγκη...

Δημοσ.

Η γιούχα στον παίκτη Παπαλουκά είναι μέσα στο παιχνίδι. Το βρίσιμο της μάνας του είναι σημάδι απολίτιστων ΚΑΦΡΩΝ.

Το εξαιρετικό επιθετικό παιχνίδι του Παπαλουκά είναι δείγμα μεγάλου παίκτη. Το trash talk στον Μπετσίροβιτς και το θέατρο είναι καραγκιοζιλίκι.

Δημοσ.
Η γιούχα στον παίκτη Παπαλουκά είναι μέσα στο παιχνίδι. Το βρίσιμο της μάνας του είναι σημάδι απολίτιστων ΚΑΦΡΩΝ.

Το εξαιρετικό επιθετικό παιχνίδι του Παπαλουκά είναι δείγμα μεγάλου παίκτη. Το trash talk στον Μπετσίροβιτς και το θέατρο είναι καραγκιοζιλίκι.

πριν αρχισει τα καραγκιοζιλικια δεν υπηρχε καν γιουχα. οι παιχτες ετρεξαν να πανε το κυπελο στους απολιτιστους καφρους και τους το αφιερωσαν γιατι αυτοι εκαναν κολαστηριο το γηπεδο οπως πρεπει να ειναι μια καυτη εδρα που ανεβαζει την ομαδα. ναι αυτους που τους στηριξαν ολη την χρονια οχι τους παρατρεχαμενους που ηρθαν στο τελος για να πουλησουν μουρη.

Δημοσ.

Οι παίκτες ευχαρίστησαν τον κόσμο για την συμπαράστασή του, και καλά έκαναν. Οι ίδιοι παίκτες(και ο προπονητής) είναι που αγανακτούν όταν ο κόσμος πετάει μπουκάλια: Θέλουν τη συμπαράσταση, όχι όμως την ακρότητα.

Μεταξύ τους οι παίκτες είναι συνήθως 100% επαγγελματίες, άλλωστε έχουν τόσες χαρές μαζί από την εθνική. Στα 3 φετινά ντέρμπι ΠΑΟ - ΟΣΦΠ παρά την τεράστια ένταση δε συνέβη το παραμικρό μεταξύ παικτών. Γιατί πρέπει να γίνεται το ίδιο με τους οπαδούς;

Δημοσ.

Σε μια χαρά κρίσιμα παιχνίδια έχω πάει, αλλά το έχω κόψει λόγω της καφρίλας. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να βρίσεις παίκτη. Σκέψου να κάνεις εσύ τη δουλειά σου και να σου βρίζουν τη μάνα. Σου φαίνεται λογικό; Το αναφέρω γιατί πρόκειται για μια περίπτωση που και φοβερό θέαμα υπήρχε και είναι και ένας παίκτης που σίγουρα έχει κάνει αυτούς που ήταν μέσα να πανηγυρίζουν. Όσο για το ότι προκάλεσε με τα καραγκιοζιλίκια, αυτά είναι παραμύθια. Αν ήταν έτσι, θα βρίζατε και τον Μπετσίροβιτς που ενεπλάκη σε "επεισόδιο". Η απάντηση, βέβαια, είναι "ναι, αλλά ο Μπετσίροβιτς είναι στην ομάδα μας", οπότε αποδεικνύεται αυτό που λέω, ότι το μόνο που μας νοιάζει είναι να κερδίσει η ομάδα μας και ο τρόπος είναι μάλλον άνευ σημασίας.

Όσο για το αίμα φιδιού. Δηλαδή ο παίκτης που τρέχει επί 40 λεπτά, σπρώχνεται και μάχεται για να πετύχει κάτι που θα αλλάξει τη ζωή του, δε δικαιούται να ξεφύγει 1 δευτερόλεπτο και να κάνει καραγκιοζιλίκι, αλλά ο οπαδός που κάθεται στην καρεκλίτσα του και η μόνη διαφορά που θα δει στη ζωή του είναι ότι θα ικανοποιήσει τον κομπλεξισμό του για λίγες μέρες, αν πάρει το κύπελλο, δικαιολογείται να ξεφεύγει και να κάνει καφρίλες; Ψιλοάδικο το βλέπω αυτό...

Εντάξει, οι κοστουμάτοι μπορεί να πήγαν για φιγούρα πχ, αλλά και πάλι, το επιχείρημα "δε φωνάζει, τι δουλειά έχει εδώ" είναι αντιπροσωπευτικό του φασιστικού κλίματος που επικρατεί στα γήπεδα. Χειροκροτάς τον αντίπαλο ενώ εμείς όχι; Σου ρίχνουμε και μια φάπα να στρώσεις. Δε μιλάω προσωπικά για σένα 1980, είναι γενικότερες διαπιστώσεις που με έχουν διώξει από τα γήπεδα.

Δημοσ.
Σε μια χαρά κρίσιμα παιχνίδια έχω πάει, αλλά το έχω κόψει λόγω της καφρίλας. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να βρίσεις παίκτη. Σκέψου να κάνεις εσύ τη δουλειά σου και να σου βρίζουν τη μάνα. Σου φαίνεται λογικό; Το αναφέρω γιατί πρόκειται για μια περίπτωση που και φοβερό θέαμα υπήρχε και είναι και ένας παίκτης που σίγουρα έχει κάνει αυτούς που ήταν μέσα να πανηγυρίζουν. Όσο για το ότι προκάλεσε με τα καραγκιοζιλίκια, αυτά είναι παραμύθια. Αν ήταν έτσι, θα βρίζατε και τον Μπετσίροβιτς που ενεπλάκη σε "επεισόδιο". Η απάντηση, βέβαια, είναι "ναι, αλλά ο Μπετσίροβιτς είναι στην ομάδα μας", οπότε αποδεικνύεται αυτό που λέω, ότι το μόνο που μας νοιάζει είναι να κερδίσει η ομάδα μας και ο τρόπος είναι μάλλον άνευ σημασίας.

Όσο για το αίμα φιδιού. Δηλαδή ο παίκτης που τρέχει επί 40 λεπτά, σπρώχνεται και μάχεται για να πετύχει κάτι που θα αλλάξει τη ζωή του, δε δικαιούται να ξεφύγει 1 δευτερόλεπτο και να κάνει καραγκιοζιλίκι, αλλά ο οπαδός που κάθεται στην καρεκλίτσα του και η μόνη διαφορά που θα δει στη ζωή του είναι ότι θα ικανοποιήσει τον κομπλεξισμό του για λίγες μέρες, αν πάρει το κύπελλο, δικαιολογείται να ξεφεύγει και να κάνει καφρίλες; Ψιλοάδικο το βλέπω αυτό...

Εντάξει, οι κοστουμάτοι μπορεί να πήγαν για φιγούρα πχ, αλλά και πάλι, το επιχείρημα "δε φωνάζει, τι δουλειά έχει εδώ" είναι αντιπροσωπευτικό του φασιστικού κλίματος που επικρατεί στα γήπεδα. Χειροκροτάς τον αντίπαλο ενώ εμείς όχι; Σου ρίχνουμε και μια φάπα να στρώσεις. Δε μιλάω προσωπικά για σένα 1980, είναι γενικότερες διαπιστώσεις που με έχουν διώξει από τα γήπεδα.

τον σεβασμο που απαιτουσε ο παπαλουκας επρεπε να τον κερδισει. οι κουστουματοι οχι απλα δεν χειροκροτουσαν τον αντιπαλο αλλα δεν ξερανε καν τους παιχτες που παιζανε μονο με τις κοπελες ασχολουνταν τουλαχιστον αυτοι που ειχα γυρω μου. ο παιχτης πρεπει να ειναι επαγγελματιας και να μην κανει χειρονομιες στις κερκιδες. φανατισμος ειναι λογικο να υπαρχει οταν παιζετε μια κουπα στην ελλαδα ειμαστε οχι στην ζυριχη. ειναι το ταμπεραμεντο του ελληνα. οσο γιαυτο που λες για κομπλεξισμο φιλε μου εγω απο σημερα επιστρεφω στους κανονικους ρυθμους της ζωης μου και απλα κραταω τα συναισθηματα που ενοιωσα και τις στιγμες που εζησα και προχωραω δεν ειναι ολη μου η ζωη η παναθα αλλα ειναι κατι που αγαπαω παρα πολυ και το στηριζω. και οταν βριζεις την μανα του παιχτη δεν το ενοεις πραγματικα δεν σου φταιει σε τιποτα η γυναικα αυτον βριζεις απλα προσπαθεις να τον πληγωσεις συναισθηματικα. οσο για το αν ηταν παραμυθια οι θεατρινισμοι και οι προκλησεις του θα μου επιτρεψεις να εχω καλυτερη εικονα γιατι ημουν πολυ κοντα στο παρκε και εβλεπα ολες τις φασεις απο παρα πολυ κοντα και οπως προειπα μερικα πραγματα δεν τα πιανει η καμερα. αυτα. αμαν πια με τον παπαλουκα βαρεθηκα να μιλαω γιαυτον.οσο για τα μπουκαλια και τα υπολοιπα δεν αφορουν εμενα οποτε δεν εχω να απολογηθω για κατι.

Δημοσ.
Πραγματικά, όποιος παίκτης εκνευρίζεται μέσα στον αγώνα, του αξίζει να του βρίζουν 15 χιλιάδες "αδερφια" τη μάνα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Οχι, οποιοσδηποτε παικτης ειναι αντιπαλος πρεπει να τον βριζουμε.Ειτε εκνευριζται ειτε οχι.Ο αγωνας ειναι μαχη, σιγα μην τον χειροκροτουσα κι ολας οταν εβαζε τα καλαθια.ΠΟυ ταχεις δει αυτα γραμμενα?

ΕΙΔΙΚΑ ο Παπαλουκας που ειναι και Ελληνας και καταλαβαινει Ελληνικα επρεπε να ακουσει περισσοτερα

Επίσης, συνήθως, αν βάζει και κανένα κρίσιμο τρίποντο και το πανηγυρίσει, φαντάζομαι ότι του αξίζει και κανένα μπουκάλι στο κεφάλι, έτσι;

Επεσε 1!!! ενα, one, uno αντικειμενο??Πες, επεσε?

Είναι βέβαιο ότι αν ο Παπαλουκάς δεν είχε παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά στον Παναθηναϊκό, πάλι τη μάνα θα του έβριζαν, ε;

Γιακα Λακοβιτς

Φαντάζομαι, επομένως, ότι όταν διαμαρτύρεται παίκτης της ομάδας σου στον διαιτητή, αρχίζεις να τον βρίζεις κι αυτόν

Δεν συνηθιζω να βριζω παικτες της ομαδας μου,δεν ειμαι μαζοχας

εδώ μας νοιάζει μόνο να κερδίσει η Πανάθα και όλοι οι άλλοι να πέσουν να πεθάνουν...

Εχμ...ξερει..βασικα...ΝΑΙ!!!

Δεν καταλαβα, που το λεει οτι πρεπει να ειμαι φιλαθλος και οχι οπαδος?Δηλαδη αμα χαναμε εγω θα επρεπε να χαρω επειδη ειδα καλο παιχνιδι?Τι λες τωρα?

κάθεται και βρίζει παίκτη που του χάρισε τέτοιες χαρές τα τελευταία 2 χρόνια,

Ε τοτε οταν ερθει ο γαυρος να χειροκροτω τον Σχορτσιανιτη.Μπορει να χασω αλλα θα εχω χειροκροτησει τον Σχορτσιανιτη. Ακουσες εμενα να γκρινιαζω που βριζανε οι γαυροι τον Διαμαντιδη?Εκτος αν η Εθνικη δεν κατεβαζει 12αδα αλλα μονο τον Παπαλουκα.Αν εισαι απλα φιλαθλος ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ και δεν θα σου πω ποτε γιατι χειροκροτεις τον Ππαλουκα, αλλα αν δεν παιζει Εθνικη Ελλαδος-Παναθηναικος τοτε θα βριζω τον αντιπαλο ειτε λεγεται Παπαλουκας είτε Λανγκτον και δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μου την λες.

Πώς στο διάολο έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται μέρος του παιχνιδιού όλη αυτή η μεγαλειώδης επίδειξη έλλειψης στοιχειώδους πολιτισμού, δεν ξέρω...

Παιζεις τελικο Ευρωλιγκας και εισαι οπαδος της μιας ομαδας, δηλαδη δεν εχεις παει για χαβαλε, τι θα κανεις?

Οσο για το επιπεδο του κυριου Παπαλουκα το ειδαμε με τους θεατρινισμους του στο αντιαθλητικο και με τις απεριγραπτες δηλωσεις του για τον Δημητρη Διαμαντιδη, ενα παιδι που το χαιρεται ολη η Ελλαδα για τον χαρακτηρα του. Αλλα δεν τον χαλασε τον μυτογκα...

Δημοσ.

Οσο για το επιπεδο του κυριου Παπαλουκα το ειδαμε με τους θεατρινισμους του στο αντιαθλητικο και με τις απεριγραπτες δηλωσεις του για τον Δημητρη Διαμαντιδη, ενα παιδι που το χαιρεται ολη η Ελλαδα για τον χαρακτηρα του. Αλλα δεν τον χαλασε τον μυτογκα...

τον χαλασε παρααααααα πολυυυυυυυυ. και για να πω και κατι αλλο αν ειμασταν απολιτιστοι καφροι θα ειχαμε επεισοδια και στις κερκιδες που ειμασταν μαζι με τους οπαδους των αλλων ομαδων με τους οποιους μιλουσαμε βγαζαμε φωτογραφιες και αλλα πολλα. δεν εγινε το παραμικρο ισα ισα που ηταν πολυ καλο το κλιμα. σε καποια φαση που ηταν τα νευρα τσιτωμενα τους την ειπαμε λιγο με τις καραμουζες αλλα αυτο γιατι μας ειχαν παρει τα αυτια ηταν εκνευριστικος ο θορυβος αλλα μετα τα βρηκαμε τους ειπαμε και συγνωμη για τις φωνες. να μην λεμε και οτι θελουμε ο μυτογκας προκαλεσε την οργη μονος του ο κοσμος μια χαρα ητανε.

Δημοσ.

Ααααα, άλλαξε και ο τίτλος του τόπικ! ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Euroleague CHAMPIONS!!!. Στην πρώτη σελίδα δεν μπήκε ακόμη σαν είδηση...

Δημοσ.
Τι δήλωσε για τον Διαμαντίδη;

Στο γκαλα της Ευρολιγκα

-Τελικα εσύ ή ο Διαμαντιδης ειναι καλυτερος?

-Ολοι εχουν τηλεοραση και ειδαν ποιος ειναι καλυτερος

Μιλαμε για ενα παιδι που εκτος απο συμπαικτης του στην Εθνικη του μιλας και σκυβει το βλεμμα, που πηρε το βραβειο και το εδωσε στους συμπαικτες?

Δημοσ.

Ναι μωρε το παιδι, αυτος ολα καλοπροεραιτα τα κανει, εμεις ειμαστε οι καφροι...Για τον Παπαρολουκα μια ζωη δικαιολογιες, για τον κοσμο "ολοι καφροι"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...