KaizerSoze Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 οχι ρε παιδια, χτυπημα στα αρχιδια εφαγε ο ανθρωπος, δεν νομιζο να εκανε θεατρο. Ναι ναι, κατω ο Παπαλουκας, γινεται μανουρα και ο Παπαλουκας πεταγεται και ζηταει αντιαθλητικο. Σαν τους ποδοσφαιριστες που κανουν σαν τον Ελαιας στο Πλατουν και μολις βγει η καρτουλα σηκωνονται και ριχνουν και ενα σπριντ Ασε που φερεται να δηλωσε -Ποιος ειναι τελικα καλυτερος, εσυ ή ο Διαμαντιδης? -Ολοι εχουν τηλεοραση και ολοι ειδαν:evil: Για ποιον?Για ενα παιδι που ζουν μαζι την Εθνικη και ενα ανθρωπο που τον κοιτας και σκυβει το κεφαλι.ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΜΥΤΑΡΟΛΑ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, σε ειδαμε στο τελευταιο 5λεπτο που σε επαιξε προσωπικα ο Μητσος (μεχρι τοτε τον επαιζε ο Σισκα) τι "ματσαρα εκανες" Το παρακατω μηνυμα ειναι c/p απο αλλο φορουμ.Ειναι στα greeklish ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ MHN ME BAΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Επειδη εχει μερικες κακες λεξουλες αν σας ενοχλουν σβηστες τις 1. Aaaaa Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxx (plits...) 2. Osoi eimastan sto gipedo den tha xehasoume POTE aytes tis stigmes, asxeta pou exw afisei ton farigga mou sto kathisma apo tis fwnes kai to tsigaro, kai twra pou iremisa prepei na xtypaw 140 sfigmous aneta 3. APISTEUTO PAIXNIDI, an den itan ta 3 egkefalika pou prepei na perasa kai imoun tipota Real Madritis tha exyna me tin MATSARA pou eida simera. PRAGMATIKA enas logos ou ithela epipleon tin niki einai oti tetoies matsares tha tis thymounte oloi xronia kai kalo einai na eisai o nikitis stin mnimi tous 4. Sto telos den ypirxan systimata, den ypirxe tipota. O MAGKAS TIS ARMADAS TWN TITLWN ekane apsogi douleia alla sto telos gia na bgei to systima prepei na exeis paiktes pou MPOROUN.To akous Dimitraki, Loukako, Alekaki, Vagelaki???? Kai kyriws to akous esy re malaka Gotzo???Wrees oi dikaiologoies peri piesis, peri "ase ta paidia na paixoun", peri psyxologias ktl ALLAAAAA otan i mpala zigisei 700 kila-oso to kathe papari tou Megalou Lithouanou diladi- prepei o paikths na MPOREI na tin balei sto gamimeno to kalathi, opws trypise 2 paiktes o Raimounas, opws karfwse 2 mpasketakia o Maik 5. Raimounas Siskaouskas!!!!XYNW!!!!TI YPERPAIKTIS EINAI AUTOS PANAGIA MOU, san ton Lithouano Diamantidi pio psilos kai xwris mallia einai o THEOS, kanei apisteuta pragmata sto gipedo.Kai kyriws ta TERASTIA PAPARIA TOU ta edeixe stis deyteres voles, exeis 0/2, exeis kratisei tous Rwssous mesa sto paixnidi kai grafeis re thirio 2/2???GEIA SOU RE MAGKA LITHOUANE 6. Dimitris Diamantidis kyrioi!!! Klevei, pasarei, scorarei, organwnei, den tou perneis tin mpala me tin kamia, diysdiei, pernei rimpaount kai bgazei tin pswli tou kai tin paizei stin mapa twn antipalwn 7. ANASTASI MILOS VUGANIC!!!Autos einai o "Lazaros Papadopoulos" tou 2007.2 paixnidakia mourlia, oute lathi oute tipota.Milos paiktara mou geros nasai kai tou xronou tha doume apisteytes omorfies 8. Gia to telos afisa ena paikti pou proskynaei oli i Eurwpi, ton Dejan Tomasevic. Itan krima autos o yperpaiktis na min exei Eurwpaiko. Tetoia mpasketiki paidia, tetoia oxyderkia myalou se 5ari exw na dw...den einai ierosylia na pw oti mono ton Sabonis thymamai na einai 5ari kai na mporei na paixei asos. Diladi to palikari strofarei epikindina gia mpasketmpolista(ase pounai kai omorfopaido kai kati kopeles pou eixame simera sto gipedo prepei na ygranthikan me Dejan) 9. PAPALOUKA, PAPALOUKA POUTANAS GIE!!!!NA PAEI NA GAMITHEI KAI AUTOS KAI OLOI OI DHMOSIOGRAFOI.Re malakismena den epaize i Ethniki simera, i CSKA me ton PANATHINAIKO epaize, ti eprepe na kanoume?Na ton xeirokrotisoume?ISA ISA, epeidi einai Ellinas AUTON eprepe na brizoume mpas kai klasei,na brisw poion?Ton SModis?Afou den katalabainei.Pera tou oti itan proklitikotatos KAI NA PA NA GAMITHEI, o opados thelei na "zalizei" tous antipalous, den xerame na stisoume kai kwlo ston malaka ton Papalouka ton mytogka. O opoios vevea exei exelixthei se FOVERO PAIKTI kai mpravo tou kai einai ontws toso kalos oso lene, alla simera ithela na psofisei, den katalaba diladi,ama xaname tha legame "Nai alla xeirokrotisame ton mytogka?"...TO MONO POU DEN KOLLAGE itan sto telos afou eixe teleiwsei to mats kai den eixe noima pleon 10. Pros PAE Panathinaikos a.k.a. Tziggeriakos, Paiania Otan exeis omada pou KAI MPOREI KAI THELEI grafeis sta megala sou arxidia kai diaitisia kai ta panta.Mpaineis, tous gamas kai kaneis kai ena kwlodaxtylo feygontas kyrioi.Ola ta alla...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 κοιταξε ειναι εντελως διαφορετικο, ο δωνης δεν επιασε το μικροφονο να λεει για την παλια του αγαπη τον παναθηναικο Δεν έγραψα για να σχολιάσω τον Ντικούδη. Απάντησα σε ένα δεύτερο θέμα που έχει ανοίξει (με τον Ντ το λύσαμε). Ήταν για να σχολιάσω την γκρίνια κάποιων για τους δημοσιογράφους που ασχολούνταν με τη Λάρισα σήμερα και λέω ότι υπάρχουν και χειρότερα. Ξαναδιάβασε το ποστ και θα καταλάβεις ότι απευθυνόταν στην κακή δημοσιογραφία και μόνο.
1980 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ναι ναι, κατω ο Παπαλουκας, γινεται μανουρα και ο Παπαλουκας πεταγεται και ζηταει αντιαθλητικο. Σαν τους ποδοσφαιριστες που κανουν σαν τον Ελαιας στο Πλατουν και μολις βγει η καρτουλα σηκωνονται και ριχνουν και ενα σπριντ Ασε που φερεται να δηλωσε -Ποιος ειναι τελικα καλυτερος, εσυ ή ο Διαμαντιδης? -Ολοι εχουν τηλεοραση και ολοι ειδαν:evil: Για ποιον?Για ενα παιδι που ζουν μαζι την Εθνικη και ενα ανθρωπο που τον κοιτας και σκυβει το κεφαλι.ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΜΥΤΑΡΟΛΑ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, σε ειδαμε στο τελευταιο 5λεπτο που σε επαιξε προσωπικα ο Μητσος (μεχρι τοτε τον επαιζε ο Σισκα) τι "ματσαρα εκανες" Το παρακατω μηνυμα ειναι c/p απο αλλο φορουμ.Ειναι στα greeklish ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ MHN ME BAΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Επειδη εχει μερικες κακες λεξουλες αν σας ενοχλουν σβηστες τις πεστα ρε μεγαλε σιγα μην του παρουμε και καμια πιπα του παπαλουκα επειδη παιζει στην εθνικη. εχθρος ειναι μεσα στο γηπεδο παιζοταν το ευρωπαικο. τα εγκεφαλικα οντως πολλα εμενα μου ειχανε πεταχτει οι φλεβες και αρχισαν να πονανε τα χερια μου απο την ενταση και τα ποδια μου απο τα κλωτσιδια στις καρεκλες ( πρωτη φορα κλωτσησα καρεκλα αλλα καπου επρεπε να βγαλω την ενταση που ειχα στο σωμα μου) παρα πολυ ενταση γαμω τους αγωνες με φοβερη καταληξη. αντε και του χρονου παμε μαδριτη για το πεμπτο καιζερ. κριμα για τα παλικαρια που μειναν εξω και ειχαν μπει μεσα κατι φλωροι σαρανταριδες που νομιζαν οτι ηρθαν στο μεγαρο μουσικης. ο τομασεβιτς και ο μαικ ηταν συγκλονιστικοι για τον διαμαντιδη τι να πεις τα λογια περισευουν ειναι το παρον και το μελλον μας. μπραβο ρε μητσαρα χρονια σου πολλα και εσενα και του ντεγιαν να μας χαριζετε χαρες. οσο για τον σισκαουσκας τι να πεις καταπληκτικος κατι ηξερε ο μαγκας ο ομπραντοβιτς που τον ηθελε τοσο πολυ . συνεχιζουμε παμε για το πεμπτο.
revil Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Εχω την εντυπωση παντως οτι ο παναθηναικος εχει και καλα παιδια.Απο τις φατσες τους και μονο,οχι οτι ξερω κανεναν. Χατζηβρετας,Μπετσιροβιτς,Μητσος,Τσαρτσαρης,Σισκαουσκας και γενικα ολοι δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να σου κανουν λαδια. εντιτ : Α και κατι αλλο. Δειχνουν να σεβονται την ομαδα τους ρε. Βλεπεις το καλυτερο ελληνα πλευμεικερ που εχω δει οσο βλεπω μπασκετ(22 ειμαι) και σταζει μελι,δε θελει να φυγει ποτε. Βλεπεις τον μπετσιροβιτς που ΜΑΚΑΡΙ να ειχατε κρατησει το γιακα μπας και περναμε κανα πρωταθλημα και χυνει στην ιδεα του να παιζει για τον παναθηναικο. Και βλεπεις και τον Τζιωλη να παιζει η ομαδα του μπαλα και αυτος να φτιαχνει το μαλλι. Ξυλοοοοοο
KaizerSoze Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Εχω την εντυπωση παντως οτι ο παναθηναικος εχει και καλα παιδια.Απο τις φατσες τους και μονο,οχι οτι ξερω κανεναν.Χατζηβρετας,Μπετσιροβιτς,Μητσος,Τσαρτσαρης,Σισκαουσκας και γενικα ολοι δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να σου κανουν λαδια. Και που να ακουσεις δηλωσεις.Δεν εχει σχεση με ομαδα, αρχιζω να πιστευω οτι εχει σχεση με αθλημα.Ακους μπασκεμπολιστα και μετα ακους ποδοσφαιριστη και ειναι σαν να μιλαει καθηγητης της Παντειου απεναντι σε χαπακωμενο τσογλανι
geovard Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μεγάλος παίχτης είσαι όταν έχεις καί σεμνότητα πού ο Παπαλουκάς δεν έχει.Παρακολουθώ τις δηλώσεις του εδώ καί καιρό με προσοχή καί έχω να πω ότι ο άνθρωπος πρέπει να προσγειωθεί λίγο γιατί το χαρακτηριστικό των μεγάλων αθλητών είναι η επίγνωση πού έχουν ότι δεν είναι Θεοί.Ο ίδιος ο Έτορε Μεσίνα τον κατσάδιασε γιατί σε δηλώσεις του πριν το φάιναλ φορ είπε ότι ποιά Μάλαγα τώρα καί είμαστε οι καλύτεροι καί είμαστε από τώρα τελικό καί άλλα σχετικά.Μπορεί βέβαια να έγινε έτσι αλλά δεν κάνεις ρε φίλε τέτοιες δηλώσεις.Γιατί στον αθλητισμό ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκτεθείς. Δεν νομίζω ο Διαμαντίδης να έκανε ποτέ τέτοιες δηλώσεις. Αφού λοιπόν είναι καλός παίχτης ας είναι καί λίγο πιό σοβαρός στις δηλώσεις του. Αν προσέξατε τις δηλώσεις τού Ομπράντοβιτς είπε ότι χαίρομαι να δουλεύω με τόσο καλά παιδιά πού έχω.Δεν είπε τόσο καλούς παίχτες! Η ηρεμία καί το καλό κλίμα έφεραν το Ευρωπαικό στον Παναθηναικό είπε. Ο Μεσίνα πού λέτε τα έψαλλε στον μίστερ Τεό γιατί με τις δηλώσεις του μπορούσε όπως είπε να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα.Περί ψυχολογίας οι προπονητές γνωρίζουν καλύτερα.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μεγάλος παίχτης είσαι όταν έχεις καί σεμνότητα πού ο Παπαλουκάς δεν έχει.Παρακολουθώ τις δηλώσεις του εδώ καί καιρό με προσοχή καί έχω να πω ότι ο άνθρωπος πρέπει να προσγειωθεί λίγο γιατί το χαρακτηριστικό των μεγάλων αθλητών είναι η επίγνωση πού έχουν ότι δεν είναι Θεοί.Ο ίδιος ο Έτορε Μεσίνα τον κατσάδιασε γιατί σε δηλώσεις του πριν το φάιναλ φορ είπε ότι ποιά Μάλαγα τώρα καί είμαστε οι καλύτεροι καί είμαστε από τώρα τελικό.Μπορεί βέβαια να έγινε έτσι αλλά δεν κάνεις ρε φίλε τέτοιες δηλώσεις.Γιατί στον αθλητισμό ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκτεθείς.Δεν νομίζω ο Διαμαντίδης να έκανε ποτέ τέτοιες δηλώσεις. Αφού λοιπόν είναι καλός παίχτης ας είναι καί λίγο πιό σοβαρός στις δηλώσεις του. Ο οποιος Παπαλουκας παρακαλω ειναι καπως υπερεκτιμημενος.Ειναι ενας ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ μεν, εως φοβερος αλλα ΤΟΣΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ οσο και η προβολη απο τα ΜΜΕ ειναι κυριως απορροια οτι στην θεση του ειναι αυτος και ο Διαμαντιδης. Τα υπολοιπα μεγαλα πλευμεηκερ-Παρκερ,Γιασικεβιτσιους κτλ-εχουν παει ΝΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ειναι νομος προσφορας και ζητησης, απλα θεωρω-ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ισυχει αυτο-οτι ενω ειναι παικταραδες μεν, εχουν γινει ποιο "παικταραδες" λογω ελλειψης αλλω.Ο αντιστοιχος Παπαλουκας στο 3 (πχ Σισκαουσκας) ή στο 4 ξερω γω, εχει λιγοτερο μισθο και λιγοτερη προβολη επειδη υπαρχουν ακομα "ημιψηλα" κορμια που να ξερουν μπασκετ
zaxoys Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 sms σε ssport : ΤΖΙΓΚΕΡ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΕ loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
silverthan Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 sms σε ssport : ΤΖΙΓΚΕΡ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΕ loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Μας έκαναν περήφανους για άλλη μια φορά, μπράβο σε όλους...
revil Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα στον τελικό (μη ξεχνάτε πως μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε σε λυγμούς) ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν είχε όρεξη για κουβέντες. Ωστόσο φρόντισε να... βάλει στη θέση τους αυτούς τους ανεγκέφαλους που τον αποδοκίμασαν έντονα. Και σίγουρα είναι οι ίδιοι που τον χειροκροτούν με την Εθνική ομάδα. "Τι να πούμε... Θα μου έκανε εντύπωση αν δεν με έβριζαν. Ο καθένας δείχνει το ήθος που κουβαλάει", τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος για να αναφερθεί στη συνέχεια στην αναμέτρηση: "Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου. Παίξαμε κάτω από πολύ σκληρές συνθήκες. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και το απέδειξε. Χαίρομαι για τα παιδιά που πανηγυρίζουν. Ηρθαμε για να κερδίσουμε και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε". απο το contra.gr
vastravoud Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μπορεί να συμπεριφέρθηκε κάπως προκλητικά ο Παπαλουκάς στη φάση με το trash-talk στον Μπετσίροβιτς που αντέδρασε, αλλά μην ξεχνάτε ότι τα νεύρα σε έναν τελικό είναι πάντα τεντωμένα. Ο Θοδωρής είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παίκτης, ο καλύτερος πασέρ στην Ευρώπη και είπε μόνο καλά λόγια ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ. Ξέρετε ποιός κερδίζει; Το Ελληνικό μπάσκετ, και αυτό εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει.
paschalia Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Συγχαρητήρια στην ομάδα . Μπορεί το ποδόσφαιρο να σας πηγαίνει πίκρα στην πίκρα αλλά τέτοιες επιτυχίες ισοφαρίζουν κ με το παραπάνω . Άξιοι .
1980 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα στον τελικό (μη ξεχνάτε πως μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε σε λυγμούς) ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν είχε όρεξη για κουβέντες. Ωστόσο φρόντισε να... βάλει στη θέση τους αυτούς τους ανεγκέφαλους που τον αποδοκίμασαν έντονα. Και σίγουρα είναι οι ίδιοι που τον χειροκροτούν με την Εθνική ομάδα. "Τι να πούμε... Θα μου έκανε εντύπωση αν δεν με έβριζαν. Ο καθένας δείχνει το ήθος που κουβαλάει", τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος για να αναφερθεί στη συνέχεια στην αναμέτρηση: "Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου. Παίξαμε κάτω από πολύ σκληρές συνθήκες. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και το απέδειξε. Χαίρομαι για τα παιδιά που πανηγυρίζουν. Ηρθαμε για να κερδίσουμε και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε". απο το contra.gr και εσυ μας το εδειξες το ηθος σου θοδωρη και ακουσες αυτα που σου αξιζαν. πολυ ασχοληθηκαμε με τον καραγκιοζη. μεγαλη πικρα που εμειναν τα αδερφια απεξω και ειχαμε μεσα κουστουμαρισμενους φλωρους που νομιζαν οτι ηρθαν στο μεγαρο μουσικης πολλα εισητηρια δεν πηγαν σε σωστα χερια. κριμα και αδικο. ωραιοι οι ισπανοι της μαλαγας κεφατοι με παλμο τους υποστηριξαμε στον μικρο τελικο επεσε τρελη γιουχα στην ταου και μετα γιναν ενα με εμας μεχρι το τελος. φοβερη ατμοσφαιρα. αυτο που δεν καταλαβα ηταν γιατι στα καθισματα διπλα στο παρκε ηταν μονο ρωσοι τι εγινε ρε παλικαρια της ευρωλιγκα μας την επεσαν τα ρωσακια? τελικα αυτη η εναλαγη αυτο το τριημερο μας εδειξε οτι στο μπασκετ εχουμε 12 αντρες με ολη την ενοια της λεξεως και στην μπαλα 11 παιδακια που πρεπει να πανε σπιτι τους επειγοντως.
FilipposMD Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 και εσυ μας το εδειξες το ηθος σου θοδωρη και ακουσες αυτα που σου αξιζαν. πολυ ασχοληθηκαμε με τον καραγκιοζη. μεγαλη πικρα που εμειναν τα αδερφια απεξω και ειχαμε μεσα κουστουμαρισμενους φλωρους που νομιζαν οτι ηρθαν στο μεγαρο μουσικης πολλα εισητηρια δεν πηγαν σε σωστα χερια. κριμα και αδικο. Πραγματικά, όποιος παίκτης εκνευρίζεται μέσα στον αγώνα, του αξίζει να του βρίζουν 15 χιλιάδες "αδερφια" τη μάνα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Επίσης, συνήθως, αν βάζει και κανένα κρίσιμο τρίποντο και το πανηγυρίσει, φαντάζομαι ότι του αξίζει και κανένα μπουκάλι στο κεφάλι, έτσι; Είναι βέβαιο ότι αν ο Παπαλουκάς δεν είχε παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά στον Παναθηναϊκό, πάλι τη μάνα θα του έβριζαν, ε; Φαντάζομαι, επομένως, ότι όταν διαμαρτύρεται παίκτης της ομάδας σου στον διαιτητή, αρχίζεις να τον βρίζεις κι αυτόν. Κρίμα που ήταν και κοστουμαρισμένοι μέσα στο ΟΑΚΑ. Πού πας ρε φίλε; Μάνες ξέρεις να βρίζεις; Όχι; Με ποιο δικαίωμα μπαίνεις στο γήπεδο τότε; Σου αρέσει το μπάσκετ, ε; Αααα, δεν πας καλά, εδώ μας νοιάζει μόνο να κερδίσει η Πανάθα και όλοι οι άλλοι να πέσουν να πεθάνουν... Όποιος είναι τόσο ανόητος, που, ενώ παρακολούθησε μπάσκετ τόσο υψηλού επιπέδου, κάθεται και βρίζει παίκτη που του χάρισε τέτοιες χαρές τα τελευταία 2 χρόνια, δείχνει το μυαλό που κουβαλάει, όπως είπε και ο Παπαλουκάς. Πώς στο διάολο έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται μέρος του παιχνιδιού όλη αυτή η μεγαλειώδης επίδειξη έλλειψης στοιχειώδους πολιτισμού, δεν ξέρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.