Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Συμφωνώ για το κακό timing, αλλά αντίστοιχο σπάσιμο μας έκαναν και εμάς χθες, όταν οι ερωτήσεις που κάναν στον Δώνη ήταν -Πώς σας φάνηκε ο ΠΑΟ; -Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟ την επόμενη σεζόν για να γίνει καλύτερος; -Είχατε παίξει κάποτε στον ΠΑΟ. Πείτε μας διαφορές που βρίσκετε ανάμεσα στην τότε ομάδα και στη σημερινή. Ε, έλεος. Ούτε εγώ έχω τίποτα με τον ΠΑΟ, αλλά όταν παίρνεις κύπελλο μετά από 22 χρόνια και οι άλλοι αντί να ρωτήσουν για σένα, ασχολούνται με το πως έχασε η υπερομαδάρα των άλλων, ε, τα παίρνεις στο κρανίο. Το σημερινό που σας έκαναν το βρίσκω λιγότερο ακραίο. Πώς θα αισθανόσασταν δηλαδή αν ρώταγαν τον προπονητή σας γιατί πιστεύει ότι έχασε η ΤΣΣΚΑ; εδιτ: τζινος είπαμε, συμφωνώ, ήταν απαράδεκτο. Απλά αυτά απ' ότι φαίνεται συμβαίνουν και μάλλον είναι ελληνική νοοτροπία...
Steven Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Τα 40 πέρασαν όμως.. Και όπως και να έχει δεν παύει να είναι ένας από τους καλύτερους παίχτες που διαθέτουμε και του αξίζει περισσότερος σεβασμός από αυτά που γράφει ο 1980... Και δεν νομίζω πως έκανε απολύτως τίποτα ούτε να προκαλέσει ούτε τίποτα... Απλά έπαιξε και γαμω τα μπάσκετ σήμερα....
1980 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Καταλαβαίνουμε ότι χαίρεσαι πολύ αλλά ντάξει...ΕΛΕΟΣ... Ήταν απλά ο κορυφαίος μέσα στο γήπεδο σήμερα... ΑΠΛΑ... Και μετά βρίζεις τον omni (διαιολογημένα) αλλά λες τις ίδιες μαλακίες τώρα.... Τέσπα... δεν πας να φας κανα λουκανικο εσυ ? εχθρος μου ειναι μεσα στο παρκε και θεατρινος μεγαλος τι θες να τον αποθεωσω? δεν προκαλεσε? αφου δεν ησουν μεσα τι πεταγεσε σαν την που.. εσυ? οχι απλα προκαλεσε μονος του προκαλεσε την οργη μεχρι ενος σημειου δεν ασχολουταν κανεις μαζι του και ας εβαζε συνεχεια καλαθια. μετα αρχισε τους ψευτοτσαμπουκαδες και το θεατρο επεφτε κατω μονος του μεχρι και στην κερκιδα εκανε χειρονομιες και με λιγα γλυτωσε. μεγαλος παιχτης παιχταρας μονος του επαιζε για ολη την ομαδα αλλα και μεγαλος καραγκιοζης ταυτοχρονα. κοιτα ρε καταφερε και με συνχησε βραδυατικο. και πολυ ασχοληθηκαμε με τον παπαλουκα να κατσει εκει στην μοσχα και να μην ξαναπατησει εδω. εδω πηραμε το 4 και λεμε για το παπαλουκα.
LL_NEO Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Και δεν νομίζω πως έκανε απολύτως τίποτα ούτε να προκαλέσει ούτε τίποτα... Απλά έπαιξε και γαμω τα μπάσκετ σήμερα.... Όχι δα. Στην περίπτωση του αντιαθλητικού ήταν προκλητικότατος.
Steven Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Εσύ δεν πας να κοιμηθείς να μην πλακωθούμε μέρα που είναι?? Γιατί κάτι τέτοια δεν πας να φας κανα λουκανικο εσυ ? μου τη δίνουν ταμάλα!! Ο becirovic (νομίζω αυτός ήταν) δηλαδή σε εκείνη τη φάση που σήκωσε τα ποδια του στον αέρα λες και τον σκότωναν, τι ήταν, δεν ήταν θεατρίνος? Μέσα στο παιχνίδι είναι αυτά... Btw εσύ δεν νομίζω να είδες replay.. Εγώ είδα...και απλά τον ακούμπησε..
revil Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Παπαλουκα Πηγαινε Ψοφα Τωρα Θεατρινε. που... γιε παπαλουκα που... γιε παπαλουκα. ψοφα σιχαμενε. τον βριζεις επειδη επαιξε καλα? Εκανε τπτ αλλο που δε το πηρα χαμπαρι απο το ραδιο?
Steven Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Όχι δα. Στην περίπτωση του αντιαθλητικού ήταν προκλητικότατος. Είναι η αλήθεια πως δεν μπορώ να ανακαλέσω την φάση που λες... Έδωσαν και πολλά αντιαθλητικά σήμερα.. Το έβλεπα και στα ρώσικα..:p
tzinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Manuel Συμφωνώ για το κακό timing, αλλά αντίστοιχο σπάσιμο μας έκαναν και εμάς χθες, όταν οι ερωτήσεις που κάναν στον Δώνη ήταν -Πώς σας φάνηκε ο ΠΑΟ; -Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟ την επόμενη σεζόν για να γίνει καλύτερος; -Είχατε παίξει κάποτε στον ΠΑΟ. Πείτε μας διαφορές που βρίσκετε ανάμεσα στην τότε ομάδα και στη σημερινή. Ε, έλεος. Ούτε εγώ έχω τίποτα με τον ΠΑΟ, αλλά όταν παίρνεις κύπελλο μετά από 22 χρόνια και οι άλλοι αντί να ρωτήσουν για σένα, ασχολούνται με το πως έχασε η υπερομαδάρα των άλλων, ε, τα παίρνεις στο κρανίο. κοιταξε ειναι εντελως διαφορετικο, ο δωνης δεν επιασε το μικροφονο να λεει για την παλια του αγαπη τον παναθηναικο, ισα ισα το αποφευγε και τους ελεγε ειμαι προπονητης της λαρισας, ξεχαστε τον παναθηναικο. Οι δημοσιογραφοι κανανε αυτο που λες. Ο ντικουδης δεν ρωτηθηκε για την λαρισα, για τα συναιασθηματα του απο την κατακτηση του ευρωπαικου τον ρωτησανε και αυτος λεει "συγχαρητηρια στηεν αελαρα και τον αντσουε οοοεεοεοεε"!! Μονος του τα πε, δεν τον προκαλεσαν Ενταξει τρελα της στιγμης πανω στις σαμπανιες ητανε, θελω να πιστευω,και χωρις βαθυτερα νοηματα, διοτι αμα το παρει κανεις σοβαρα μεχρι και διακοπη συμβολαιου και αφορισμο απο τους οπαδους σηκωνει!
LL_NEO Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Steven τώρα άκουγα ράδιο και έλεγαν ότι είχε ρίξει μπόλικα μπινελίκια στον αγώνα και ότι είχε γενικώς προκλητική συμπεριφορά. Καλά έκανε ρε παιδί μου, δεν τον κατακρίνω. Δουλειά του και δουλειά μας. edit: Χρεώθηκε ένα αντιαθλητικό στον Μπετσίροβιτς επειδή έριξε μια στα αρχίδια του Παπαλουκά. Για το τι προηγήθηκε λέω και για το πόσο θεατρικά έπεσε κάτω ο Παπαλουκάς διοτι αμα το παρει κανεις σοβαρα μεχρι και διακοπη συμβολαιου και αφορισμο απο τους οπαδους σηκωνει! Αν τον πάρουν είδηση οι κοντοί αυτό, δεν τον βλέπω καλά το Δήμο...
Steven Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Τώρα τι να σου πω... Αυτά είναι κάπως σαν να λες μου το είπε η φίλη της γκόμενας του αδερφού μου..... κανείς δεν ξέρει αν ισχύει ή όχι παρά μόνο ο ίδιος..... Όπως και να έχει άμα θες να βρίσεις τον Σκόλα πχ..μαζί σου και εγώ...αλλά ντάξ.. ο Theo είναι Theo... Όπως το βλέπει ο καθένας πάντως...
1980 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Εσύ δεν πας να κοιμηθείς να μην πλακωθούμε μέρα που είναι?? Γιατί κάτι τέτοια μου τη δίνουν ταμάλα!! Ο becirovic (νομίζω αυτός ήταν) δηλαδή σε εκείνη τη φάση που σήκωσε τα ποδια του στον αέρα λες και τον σκότωναν, τι ήταν, δεν ήταν θεατρίνος? Μέσα στο παιχνίδι είναι αυτά... Btw εσύ δεν νομίζω να είδες replay.. Εγώ είδα...και απλά τον ακούμπησε.. πως θα πλακωθουμε πετοντας ατακες? τελοσπαντων το αφηνω αυτο. γιατι δεν εχει νοημα ειναι ουτοπικο. τον βριζεις επειδη επαιξε καλα?Εκανε τπτ αλλο που δε το πηρα χαμπαρι απο το ραδιο? ειπα οτι ειναι παιχταρας πολυ μεγαλος παιχτης. οχι δεν τον βριζω γιαυτο και μεχρι εκει που αρχισε τα ψευτονταηλικια και το θεατρο δεν τον εβριζε κανενας. μετα εκανε και κατι χειρονομιες στην κερκιδα και εγινε εντελως κολαση το γηπεδο. τελοσπαντων εδω πηραμε την κουπα και ασχολουμαστε με τον μαλακα. ειπαμε και στην μαδριτη θα ειναι ωραια με το πεμπτο για παρεα. γεια σου μωρη παναθα μας τρελανες παλι. παιδια σορρυ για την ενταση αλλα ειμαι φορτισμενος συναισθηματικα steven δεν τρεχει τιποτα απλα δεν ησουν μεσα για να δεις τι καραγκιοζιλικια εκανε δεν τα πιανει ολα η καμερα.
konnak Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Steven ο Τεο στην επίμαχη φάση πέφτει κάτω υποτίθεται (αφού δεν το είδαμε από κοντινότερη κάμερα) από ένα χτύπημα στην κοιλιά από τον Μπετσίροβιτς. Αμέσως μετά ο Σμόντις χτυπάει μπροστά στα μάτια και των δύο διαιτητών των Μπετσίροβιτς, και τιμωρήθηκε με αντιαθλητικό μόνο ο Σάνι! Προσωπικά μου θύμισε το θέατρο του Ριβάλντο με Τουρκία το 2002. Σιγά ρε μαλάκα, σιγά τα αίματα κοινώς, μέχρι τότε τους είχε κερδίσει όλους πιστεύω, αλλά εκεί άρχισε να το χάνει. Θέατρα και εκμαιεύσεις αντιαθλητικών δεν ταιριάζουν με την αξία του. Α, και μην ξεχάσω ότι στις δηλώσεις του αναφέρει: "Δεν νομίζω ότι κλειδί ήταν η άμυνα. Άλλα πράγματα είναι τα κλειδιά, δεν θέλω να αναφερθώ". Πλάκα κάνει, έτσι; Με τέτοια σκανδαλωδώς ευνοϊκή διαιτησία υπέρ της ομάδας του, στην έδρα μας, ζητάει και τα ρέστα; Δεν φτάνω στο άκρο του 1980 (ο οποίος ωστόσο μπορεί να έχει δει και περισσότερα μιας και ήταν μέσα) αλλά προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό με το θέατρο στην επίμαχη φάση. Είσαι μεγάλος παίκτης κύριε; Να φέρεσαι σαν μεγάλος παίκτης. ΥΓ: Και ο Συρίγος είπε κάτι για μια χειρονομία που είχε κάνει παλιά ως παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά νομίζω ότι δεν την θυμόταν κανείς απ' όσους ήταν στο γήπεδο. Ό,τι έκανε σήμερα αρκούσε.
Steven Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 δηλαδή θες να συναντηθούμε??? :) Άμα είναι έλα από εδώ.. Το Μόναχο είναι ωραία πόλη... η Αθήνα είναι μπουρδελο, ασε που την ξέρω... Εσύ έχεις ερθει εδώ.? Εεεε? Θα παμε να δούμε και τον τελευταιο αγώνα της Bayern.. Τώρα που κλειδώσαμε τη θέση στο UEFA θα παίξουν χωρίς αγχος.... hehe
1980 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 δηλαδή θες να συναντηθούμε??? :) Άμα είναι έλα από εδώ.. Το Μόναχο είναι ωραία πόλη... η Αθήνα είναι μπουρδελο, ασε που την ξέρω... Εσύ έχεις ερθει εδώ.? Εεεε? Θα παμε να δούμε και τον τελευταιο αγώνα της Bayern.. Τώρα που κλειδώσαμε τη θέση στο UEFA θα παίξουν χωρίς αγχος.... hehe ειπα τελειωσε μην το συνεχιζεις. θα ασχολουμαστε πολυ ακομα με τον παπαλουκα τελοσπαντων παω για υπνο οι κλασικες αναλυσεις του ινσομνια εδω πηραμε την κουπα και κανουμε την τριχα τριχια. καλο βραδυ σε ολους εγω περασα υπεροχα.
tzinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 οχι ρε παιδια, χτυπημα στα αρχιδια εφαγε ο ανθρωπος, δεν νομιζο να εκανε θεατρο. 3 ρεπλαι και ακομα ψαχναμε τι εγινε αλλα στο τελος απο αλλη καμερα φενετε οτι τρωει ενα χτυπημα εκει κοντα. Δεν ηταν θεατρο, χτυπημα και υπουλο απο τον μπετσιροβιτς υπηρχε, τωρα στην συνεχεια επρεπε και ο σμοντις να παρει αντιαθλητικο λογω του σπρωξιματος. Αλλα οχι οτι ο παπαλουκας ειναι υπουλη οχια επειδη επεσε κατο απο χτυπημα στα @@, τι να κανε δηλαδη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.