DIMITRISG Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 ΒTW ο μαλακας ο συριγος (τον σιχαινομαι οσο δεν παει, ενα ειρωνικο σκουληκι που νομιζει οτι τα ξερει ολα, μονο που δεν ζηταει μεταλιο για την τιμη που μας κανει να κανει μεταδοση) ειναι υπευθηνος για το οτι χαλασε το 100% σε ολα τα ποσοστα στον διαμαντιδη. Ειχε 100% σε βολες, 2ποντα, τριποντα μεχρι που το σχολιασε ο σκουλικας και αμεσος εχασε ο διαμαντιδης την μοναδικη του βολη χεχεχε Συριγος : "αμυντικο φαουλ του βουκοβιτς (πως διαολο τον λενε) το οποιο θα ηταν επιθετικο.Και θα ηταν επιθετικο αν εβαζε καλυτερα τα ποδια του στο παρκέ.Και δεν τα εβαλε γιατι ερχετε απο τραυματισμο και 2 χιαστους το παιδι." Καλα τι κουφα πεταγε ο αχρηστος ρε παιδια , και κατι αλλα που να τα πρωτοθυμηθώ
firewalker Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Συριγος :"αμυντικο φαουλ του βουκοβιτς (πως διαολο τον λενε) το οποιο θα ηταν επιθετικο.Και θα ηταν επιθετικο αν εβαζε καλυτερα τα ποδια του στο παρκέ.Και δεν τα εβαλε γιατι ερχετε απο τραυματισμο και 2 χιαστους το παιδι." Καλα τι κουφα πεταγε ο αχρηστος ρε παιδια , και κατι αλλα που να τα πρωτοθυμηθώ Ο εκφωνητής πρέπει να ήταν κολλητός τους γι' αυτό δεν τον κλώτσησε!!!
Strategos Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Αχ μας χαρισε χαρα τουλαχιστον η ΚΑΕ γιατι απο την ΠΑΕ οι πικρες ηταν μεγαλες. Btw Μεχρι το ημιχρονο ειδαμε μπασκετ(ουτε αμηνα ουτε τπτ)(καλα τι ηταν αυτο το follow up του batist το τρελό), μετα στρατηγική σκέτη. H διαιτησία 70-30 επαιξε τους ρωσσους μας αδικησε πολύ. Παμε για αλλα τωρα...
firewalker Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δεν περιγράφω άλλο!!! Πάω για νάνι! Όνειρα γλυκά απόψε (μετά από τον χθεσινό εφιάλτη)!!! Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό! Πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκό! Εεε, οοο. Πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκό!
talikra Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά πήραμε Κούπα ευρωπαική και οι άλλοι στην ERT (στην αθλητική κυριακή) μιλάμε για κύπελλο HOL πάμε καλά ρε ΞΥΠΝΗΣΤΕ ρεεεεεε
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Και ερχομαι στο εξης απηθανο που πεταξε ο ντικουδης στα αποδυτηρια στους πανυγηρισμους. Πανε με το μικροφωνο και του λενε τι εχεις να πεις και λεει συγχαρητηρια στην λαρισα και τον αντσουε!!!!!!!!!! Καθαρη μπηχτη (ειδικα με το υφακι που το ειπε) για τον ποδοσφαιρικο παναθηναικο. Νομιζο ηταν εντελος απαραδεκτη δηλωση απο παιχτη που φοραει το ιδιο σημα στην φανελα (παναθηναικοι ειναι και οι δυο, ειτε μπασκετ, ειτε ποδοσφαιρο) Δεν ήταν μπηχτή. Ο Ντικούδης είναι Λαρισαίος. Simple as that. Και εγώ διαφωνώ με το να λέγονται αυτά (αν είναι δυνατόν), αλλά άλλο τόσο διαφωνώ με το ότι κρέμασαν πανό οι Παναθηναϊκοί στον τελικό που έλεγε "ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ" (και καλά από Λαρισαίους και εντελώς τυχαίως ήταν το μεγαλύτερο που υπήρχε, άσε τώρα... λες και είχαν καμιά κάψα οι Λαρισαίοι να διαφημίσουν ότι "ναι ρε! Είμαστε και εμείς από Λάρισα αλλά είμαστε ΠΑΟ!) Αντίστοιχη δήλωση είχε κάνει ένας παίχτης που έπαιζε στο εξωτερικό (δεν μπορώ να θυμηθώ να πάρει η ευχή, νομίζω Barcelona, κάτι τέτοιο, γενικά μεγάλη ομάδα) και πήρε η ομάδα του το Πανευρωπαϊκό (και πάλι νομίζω, δε μπορώ να τη θυμηθώ την ιστορία ρε γαμ) και στις δηλώσεις έλεγε "Μεγάλη επιτυχία" και εννοούσε την άνοδο της ΑΕΛ στη Β' Εθνική (αν δεν κάνω για άλλη μια φορά λάθος). Κάτι τέτοιο. Οι δημοσιογράφοι δεν ήξεραν τι τους έλεγε. Αυτό θυμάμαι. Πετούσε κάτι ονόματα Λαρισαίων ποδοσφαιριστών κτλ.
firewalker Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά πήραμε Κούπα ευρωπαική και οι άλλοι στην ERT (στην αθλητική κυριακή) μιλάμε για κύπελλο HOL πάμε καλά ρε ΞΥΠΝΗΣΤΕ ρεεεεεε Μην ξεχνάς ότι από πίσω υπάρχουν μερικά τηλεοπτικά συμβόλαια αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρό!
fanpan Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Και 2 κακίες : 1.Κορυφαίος ο Παπαλουκάς και σαν παίχτης και σαν άνθρωπος αλλά όταν πήγε και κόλισε το πρόσωπό του πάνω στον Μετσιροβιτς(αν δεν κάνω λάθος) όταν έφαγε την τάπα και ξεκίνησε η μανούρα έφαγε πολλά #@@#@.Και για αυτό και στο τέλος οι αποδοκιμασίες. 2.Η ΝΕΤ κάνει μιάμιση ώρα αφιέρωμα στον τελικό κυπέλου του Σαββάτου....Ωραίο timing διάλεξαν
DIMITRISG Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 θα ειχε κερδισει η τσσκα παντως αν επαιζε κατ αυτο τον τροπο Στο μπάσκετ όταν το ματς κρίνεται στον πόντο, μπιστάς, μπιστάς, κατεβάζεις την μπάλα, περνάς το κέντρο, περιμένεις καθώς κυλούν τα δευτερόλεπτα και στο τέλος την πετάς κάνοντας την προσευχή σου το θυματε κανεις ;
talikra Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Και 2 κακίες :1.Κορυφαίος ο Παπαλουκάς και σαν παίχτης και σαν άνθρωπος αλλά όταν πήγε και κόλισε το πρόσωπό του πάνω στον Μετσιροβιτς(αν δεν κάνω λάθος) όταν έφαγε την τάπα και ξεκίνησε η μανούρα έφαγε πολλά #@@#@.Και για αυτό και στο τέλος οι αποδοκιμασίες. 2.Η ΝΕΤ κάνει μιάμιση ώρα αφιέρωμα στον τελικό κυπέλου του Σαββάτου....Ωραίο timing διάλεξαν Οχι φίλε μου τώρα μεταδίδουν τα προηγούμενα Κύπελλα της ΑΕΛ se Retro θα μας τρελλάνουν οι τύποι ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟΙ. Και όχι τίποτα άλλο να βλέπεις τον Παπαρ@@@ και την Πσο@@@ου να μιλάνε για basket Εκει να δεις γέλια μας έχουν ξενερώσει Βραδίατικα Υ.Γ Δεν έχω τίποτα με την ΑΕΛ, με την ΕRT τα έχω
1980 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Το Σηκωσα !!!! Το Σηκωσα !!! Το Σηκωσα!!!!!! Θα Ανεβασω Βιντεακια απο γηπεδο και ομονοια. Και Στην Μαδριτη Θα Ειναι Ωραια Με Το Πεμπτο Για Παρεα. Παπαλουκα Πηγαινε Ψοφα Τωρα Θεατρινε. που... γιε παπαλουκα που... γιε παπαλουκα. ψοφα σιχαμενε. Ευχαριστω. Ειμαι Με Τρεις Ωρες Υπνο Απο Χτες Παω Να Κοιμηθω Μεσα Στην Ηδονη. Τριφυλλαρα Εισαι Τρελλα Με Τα Τεσσερα Αστερια Στην Φανελα. Αυτα.
LL_NEO Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Τρελαινομαι Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Steven Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Παπαλουκα Πηγαινε Ψοφα Τωρα Θεατρινε. που... γιε παπαλουκα που... γιε παπαλουκα. ψοφα σιχαμενε. Καταλαβαίνουμε ότι χαίρεσαι πολύ αλλά ντάξει...ΕΛΕΟΣ... Ήταν απλά ο κορυφαίος μέσα στο γήπεδο σήμερα... ΑΠΛΑ... Και μετά βρίζεις τον omni (διαιολογημένα) αλλά λες τις ίδιες μαλακίες τώρα.... Τέσπα...
tzinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 manuel το ακουσα και εγω οτι ειναι λαρισαιος και αυτο καπως δικαιολογει την δηλωση, αλλα ακομα και στο σουπερσπορτ ο παρουσιαστης (ο βαγγελης) απορει για την δηλωση και κυριος το υφακι με το οποιο την εκανε. Ηταν σαν να λεει "πουτανες βαζελακια σας το καρφωσε ο αντσουε, ΑΕΛΑΑΡΡΡΑΑΑΑ" λοοολ. Οταν το ειδα ου πηγε το μυαλο σε καθαρη μπηχτη και ειρωνικο σχολιο για τα χαλια του ποδοσφαιρου. Τελικα αν την εκανε σαν οπαδος της ΑΕΛ ειναι ακομα χειροτερα και πιο ατυχες να μιλας με τετοιο υφος για μια αποτυχια του συλογου που υπηρετεις. Θα μπορουσε να πει αν και λυπαμαι για την ητα του παναθηναικου, χαιρομαι για την νικη της ομαδας της πολης μου, αλλα αυτος φωναζε σας το εκατσε ο αντσουε λολ
LL_NEO Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Για κάτσε ρε Steven. Αντίπαλος δεν ήταν; Σιγά μη του βαράμε και παλαμάκια. Αυτά ας τα κάνουν οι Ολυμπιακοί μπας και τον τουμπάρουν να ξαναγυρίσει στο λιμάνι. Σεβασμός επειδή είναι παίχτης της Εθνικής αλλά μέχρι εκεί. Για 40 είναι αντίπαλος και αντιμετωπίζεται ως τέτοιος. Κοινώς παναγίες και χριστοί μέχρι να ματώσει το αυτί του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.