genius_13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Live STreaming του Τελικου (free,μονο να εχεις απο 768 και πανω..) http://www.soccer-fans.gr/index.php?showtopic=688&hl=
KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δεν ξερω αν συμφωνειτε, αλλα πιστευω οτι φετος ηταν μια απο τις χειροτερες χρονιες σας... Γεννημενος το '79, βλεπω μπαλα και θυμαμαι απο το 85-86' περιπου. 20+ χρονια τωρα, εχω πει 2-3 φορες "Αυτη ειναι η χειροτερη ομαδα του Παναθηναικου που εχω δει".Φετος πιστεψε με, 1η φορα το ΠΙΣΤΕΥΩ.Ειμαστε σαφως χειροτερη απο την ομαδα του '98 που εφαγε 2 απο τον γαυρο με 10 παικτες στον τελικο κυπελλου. Φετος για 1η φορα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, μας κερδιζει οποιος ναναι. Παλια, στα χειροτερα μας χαναμε ολα τα ντερμπυ, ΑΝΤΕ και τα δυσκολα εκτος -Ξανθες, Αρηδες,Ηρακληδες-ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ και καμια γκελα εντος. Αυτο να ερχεται ο καθε Εργοτελακος και ο καθε Ατρομητακος και να εχω 0/2 σε 1 βδομαδα με την Λαρισα δεν το εχω ξαναζησει.
1980 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 λοιπον ολοι ετοιμοι για σημερα? η φωνη εφτιαξε , ξενυχτησαμε απο την υπερενταση παμε στο οακα να το κανουμε κολαστηριο. θα βγαλω και τα πνευμονια μου εξω. ειμαι με 3 ωρες υπνο και δεν μπορω να περιμενω να το σηκωσω το γαμ*****. και να μην το σηκωσω αυτη η ομαδα αξιζει την αποθεωση. αυτα με τους πανηγυρισμους συνεβεναν παντα και ξεκινησαν στα φαιναλ φουρ τελ αβιβ , σαραγοσα , αλλα τουλαχιστον εμεις τοτε ειχαμε φαει πικρα απο εσας και δεθηκαμε με τους αντιπαλους. αυτο που κανατε με τον αγιαξ το 96 για μενα ηταν εντελως ελεεινο αλλα ακρη με αυτα δεν βρισκεις. το συναισθημα του να χαιρεσε οταν χανεις ο αντιπαλος σου σε συλογικο επιπεδο το θεωρω φυσιολογικο για την ψυχοσυνθεση του ελληνα χωρις αυτο να ειναι καλο. δεν ειναι απλα οι χειροτερη ομαδα απο πλευρας υλικου η ποδοσφαιρικη ομαδα η φετινη αλλα και η πιο ανυπολιπτη. ακομα και τοτε που δεν βγηκαμε ουτε ουεφα καλυτεροι ημασταν. μακραν η πιο μαυρη σελιδα στην ιστορια του παναθηναικου και το παραλογο ....εχεις κερδισει τα τρια απο τα τεσσερα αθηναικα ντερμπυ. μια λεξη περιγραφει για εμενα αυτη την ομαδα. ΑΡΡΩΣΤΙΑ.
theos-7- Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 αυτα με τους πανηγυρισμους συνεβεναν παντα και ξεκινησαν στα φαιναλ φουρ τελ αβιβ , σαραγοσα , αλλα τουλαχιστον εμεις τοτε ειχαμε φαει πικρα απο εσας και δεθηκαμε με τους αντιπαλους. αυτο που κανατε με τον αγιαξ το 96 για μενα ηταν εντελως ελεεινο αλλα ακρη με αυτα δεν βρισκεις. το συναισθημα του να χαιρεσε οταν χανεις ο αντιπαλος σου σε συλογικο επιπεδο το θεωρω φυσιολογικο για την ψυχοσυνθεση του ελληνα χωρις αυτο να ειναι καλο. νταξει δε γινονται μονο στην ελλαδα αυτα,παντου ειναι ετσι,ειναι οπαδικα αυτα.. τελευταιο που μου εκανε και εντυπωση: στο πρωταθλημα γερμανιας σε ολα τα γηπεδα πανηγυριζουν κατα τη διαρκεια του αγωνα αν φαει γκολ η bayern ανεξαρτητα απτο ποιος ειναι αντιπαλος της. εκει λεει ή εισαι με τη bayern ή εναντίον...
1980 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 νταξει δε γινονται μονο στην ελλαδα αυτα,παντου ειναι ετσι,ειναι οπαδικα αυτα.. τελευταιο που μου εκανε και εντυπωση: στο πρωταθλημα γερμανιας σε ολα τα γηπεδα πανηγυριζουν κατα τη διαρκεια του αγωνα αν φαει γκολ η bayern ανεξαρτητα απτο ποιος ειναι αντιπαλος της. εκει λεει ή εισαι με τη bayern ή εναντίον... καλα παντου γινονται αλλα δεν βγαινουν σαν και εμας στους δρομους με καπνογονα να πανηγυριζουν. αλλα αυτο ειναι λογω του ταμπεραμεντου του ελληνα μαλλον. καλα και εγω χαιρομαι ( που λεει ο λογος ) οταν χανει ο γαβρος γυρω στα πεντε λεπτα κραταει αλλα μονο οταν εχω καλη διαθεση αν δεν ειμαι στις καλες μου δεν θα κατσω να δω τον αγωνα καν. και παλι μερικες φορες με ενοχλει που το νοιωθω αυτο αφου δεν σε εχω κερδισει εγω.αυτο που αναφερεις με την μπαγερν νομιζω γινετε και με την γιουναιτεντ και εχει πολλους εχθρους και στα μμε.
theos-7- Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 α γεια σου, ειναι και το ταμπεραμεντο στη μεση,ειμαστε πιο εκφραστικοι σαν λαος,χωρια του οτι αν κανει καποιος κατι για πικαρισμα κτλ εμεις πρεπει να κανουμε κατι 100 φορες πιο κραυγαλεο κτλ για ανταποδωση.. ps. ειτε στις καλες μου ειτε στις κακες μου δε βλεπω αλλες ομαδες. σπανια να δω και ευρωπαικα ματς.. ειμαι του στιλ(ψιλοκαφρικο βεβαια,αλλα ετσι ειμαι) αν δεν παιζει ο ολυμπιακος δε βρισκω λογο να κατσω να δω αγωνα,δε μου κανει καμια αισθηση...
DIMITRISG Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 ps. ειτε στις καλες μου ειτε στις κακες μου δε βλεπω αλλες ομαδες. σπανια να δω και ευρωπαικα ματς.. ειμαι του στιλ(ψιλοκαφρικο βεβαια,αλλα ετσι ειμαι) αν δεν παιζει ο ολυμπιακος δε βρισκω λογο να κατσω να δω αγωνα,δε μου κανει καμια αισθηση... κριμα.δηλαδη τσαμπιονς λινγκ βλεπεις α'γυρο μονο ε;
1980 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 α γεια σου, ειναι και το ταμπεραμεντο στη μεση,ειμαστε πιο εκφραστικοι σαν λαος,χωρια του οτι αν κανει καποιος κατι για πικαρισμα κτλ εμεις πρεπει να κανουμε κατι 100 φορες πιο κραυγαλεο κτλ για ανταποδωση.. ps. ειτε στις καλες μου ειτε στις κακες μου δε βλεπω αλλες ομαδες. σπανια να δω και ευρωπαικα ματς.. ειμαι του στιλ(ψιλοκαφρικο βεβαια,αλλα ετσι ειμαι) αν δεν παιζει ο ολυμπιακος δε βρισκω λογο να κατσω να δω αγωνα,δε μου κανει καμια αισθηση... πρεπει να δεις τους ρωσους διπλα διπλα με ελληνες στο οακα. τελευταιο δεκαλεπτο το σκορ στην αρχη ηταν 44 -44 και που και που φωναζαν ενα τσσκα τι ψυχρα ειναι αυτη ρε την εκρηκτικοτητα του ελληνα και του ιταλου δεν την εχει κανενας αλλος λαος.
geovard Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Πέρα όμως από την εκρηκτικότητα τού Έλληνα το άρρωστο τού πράγματος είναι όταν κάποιοι χαίρονται περισσότερο από μιά ήττα τού αντιπάλου παρά από την ίδια την νίκη της ομάδας τους.Οι άνθρωποι αυτοί έχουν την ίδια συμπεριφορά καί στην προσωπική τους ζωή,είναι οι ίδιοι πού ζηλεύουν τον γείτονα γιατί πήρε καλύτερο αυτοκίνητο από το δικό τους ή γιατί έχει ωραία γκόμενα(εντάξει αυτό δεν είναι καί τόσο άρρωστο! ) Σίγουρα δεν μπορείς να χαίρεσαι αν είσαι Ολυμπιακός καί την euroleague σήμερα την κατακτήσει ο Παναθηναικός.Γιατί μιλάμε γιά συλλογικό επίπεδο καί όχι Εθνικό γενικά.Αλλά αν τη χάσει την κούπα ο ΠΑΟ καί συ βγείς στούς δρόμους γιά να πικάρεις τούς οπαδούς του,προσβάλλεις πιό πολύ την ίδια σου την ομάδα πού δεν μπήκε καν στην τετράδα της διοργάνωσης. Οι άνθρωποι πού νοιώθουν γεμάτοι καί γενικά ευχαριστημένοι με την ζωή τους προσπαθούν να χαίρονται με αυτά πού οι ίδιοι πετυχαίνουν καί όχι με τις αποτυχίες τών συνανθρώπων τους. Όποιος χαίρεται(καί μιλάμε το κάνει συστηματικά όχι μιά δυό φορές) περισσότερο με τις αποτυχίες των άλλων γιά σκεφτείται μήπως ο ίδιος έχει κάποιο 'έλλειμα'' καί προσπαθεί έτσι να ανέβει ή να νοιώσει καλύτερος. edit: Γιά το κύπελο Ελλάδας. Είχα πεί σε παλιότερο μήνυμα πως ίσως ήταν καλύτερα να μην πάρει το κύπελλο Ελλάδας ο Παναθηναικός.Γιατί απλώς θα μετριαζόταν η αίσθηση της διάλυσης πού υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.Αρκετοί από εδώ είχαν πεί τότε, μα καλά τι λες τώρα.Ένα κύπελο είναι πάντα ένα κύπελο.Ελπίζω ότι τώρα τουλάχιστον θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι ο ίδιος ο Τζίγκερ κατάλαβε πόσο δραστικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα πρέπει να γίνουν. Πέιτε μου.Δεν σας έβγαλαν από τα ρούχα σας οι δηλώσεις Βέλιτς?Μίλαγε ο άνθρωπος με μιά σιγουριά(καί μάλιστα αμέσως μετά τη λήξη τού τελικού!), ότι θα συνεχίσει καί τού χρόνου να διαφεντεύει στο τεχνικό τιμ πού εμένα μού έδωσε την εντύπωση ότι δεν θα αλλάξουν καί πολλά τού χρόνου.Ο ίδιος ο Τζίγκερ έχει πεί ότι το μέγεθος της αποτυχίας είναι πολύ βαρύ γιά την ιστορία τού Παναθηναικού καί χρειαζονται μεγάλες αλλαγές σε πρόσωπα καί πράγματα. Θα δούμε.Απρίλης Μάης κοντά το θέρος!
revil Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 εγω σημερα παντως μια χαρα θα χαρω αν το παρετε,γιατι εχετε καποιος παιχτες τους οποιους παω τρελα λογο εθνικης, και εκτος αυτου ειναι τελειο να λες οτι εχεις κερδισει στην εδρα του τον πρωταθλητη ευρωπης(χουμορ το 2 ε)
Members gsarig Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 tvants://www.tvants.com/tvants/?k=18e597d5ead42950b2408963b11e2800 Με tvants
kika1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 με ποιους παιζουν? σε ποιο καναλι ποσο ειναι τωρα? θενξ
pyro Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Στη Νόβα είναι, αμα δεν έχεις βαλε το ράδιο στα 101,κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.