antreaslam Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 IOCTL,θα σου απαντήσω! όταν σας έλεγα εδώ μέσα ότι όλοι οι "πιτσιρικάδες" είναι άμπαλοι, (εκτός νίνη), η μεγαλύτερη μερίδα έπεσε πάνω μου να με φάει! οπότε το να μου τη λες για τον μάντζιο,που όταν τον βλέπω να φοράει την πράσινη φανέλα κ να παίζει σεντερ φορ,αναπολώ εποχές ....στράντλι,δεν παίζει! το να μου τη λες,για τον βαγγελάκη τον μάντζιο,κ τον λεοντίου,επίσης,μια που ... εγώ έχω πει ότι είμαι μεγάλος φαν αυτού που οι πρασινοι οπαδοί έδιωξαν(ονοματι αγγελος)! τέλος,να γιορτάσεις εσύ τα πιο μαύρα 100 χρόνια,γιατί τα δικά μου 100 θα είνια μια χαρά! πιθανώς βλέπεις,να τον ξαναπιούμε στην μπάλα,αλλά στο μπασκετ να ειμαστε μαδρίτη (Φάιναλ4), με 1-2 ευρωπαικές κούπες ακόμα,και πιθανοτατα στο βόλλευ να δω στα πρασινα τον μεγαλυτερο παιχτη του κόσμου,κ το φαιναλ4 στην αθηνα,κ τον ευρωπαικό τίτλο στα πράσινα!οπότε, δε μου ακούγονται καθόλου άσχημα τα 100 χρόνια! ΥΓ:η πραγματική διαφορά,φαίνεται στη σύγκριση των 2 ημερών,συμφωνώ με τον κάιζερ! ΥΓ2:διαφωνησα με πολλές επιλογές του ζέλικο,αλλά τελικά σημασία έχει ότι το παιχνίδι το πήρε ΑΝΕΤΑ! έπεσα αρκετά μέσα στις προβλέψεις μου,για το ότι θα κριθεί στους πόντους μπατιστ κ μπετσιροβιτς,καθώς κ ότι σισκα κ μητσος δε θα πάρουν πολλές επιθετικές ενεργειες,ενώ ήταν φανερός κ ο ρόλος του ανέτοιμου τσαρτσαρη! ΥΓ3:ο ντελκ,αμφιβάλω αν έχει καταλάβει ότι παίζεται ο σημαντικοτερος τίτλος της ευρώπης,δυστυχώς! ΥΓ4:ευχαριστη έκπληξη,το κριάρι,ο γιαφτοκας! ΥΓ5:μια ευχαριστη έκπληξη:ήμουν στο γήπεδο από τις 6,μέχρι σχεδόν τις 12,και δεν φωνάξαμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ σύνθημα για τον γάβρο! ΥΓ6:μπορεί να είναι καφρίλα,αλλά το ευχαριστήθηκα μέσα μου που ο σαρμπέλ τα ψιλοάκουσε! ΥΓ7:αν θέλουμε να είμαστε πολιτισμένοι,μπορούμε! δίπλα μας ήταν από τις άλλες ομάδες,αλλά κανείς δεν τους πείραξε! άρα δεν είναι θέμα "δεν αντέχω να βλέπω δίπλα μου αλλοθρησκους",αλλά απλά,να δείξω ότι είμαι πιο άντρας από τους αλλοθρησκους,κλπ!!! ΥΓ8:νομίζω ότι με την τσσκα,το παιχνίδι θα το κρίνουν φράγκι κ μπετσιροβιτς! τα λέμε στο γήπεδο!!!
dim2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Η ομαδα χρειαζεται μπαγιεβιτς Μονο ο πριγκιπας μπορει να σωσει τον ΠΑΟ Και να φυγει ο Καβουριας
antreaslam Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 ioctl,άσχετα με την πλάκα,το σηματακι σου είναι τρελα! Aρρωστος 7,αν θέλεις να συνεχίσουμε όλοι την συζήτηση στο επιπεδο για την χούντα,πες το,ώστε να σταματήσουμε να απαντάμε όσοι δε θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτό το επίπεδο πλάκας! (σε άλλο επίπεδο,του στυλ που ανέφερες πιο πάνω για επιτυχημενη χρονιά κλπ,μαζί σου)! επίσης, κάτι ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ που έβλεπαν θεωρίες συνωμοσίας πίσω από το Χ στο πρωτάθλημα,θα ήθελα να ανακαλύψω από περιέργια τι θεωρία συνωμοσίας βρήκαν σήμερα! και τέλος, ρε μάγκες,αύριο το τριφύλλι πάει για το 4ο ευρωπαικό!η ομάδα αυτή, αξίζει να ασχοληθούμε μαζί της κατ'αποκλειστικότητα,και να την αποθεώσουμε ανεκαρτήτως αποτελέσματος! και αν στο τέλος,γίνει η στραβή και χάσουμε,μια συμβουλή φίλοι γάβροι...μη βγείτε στο πασαλιμάνι,γιατί θα είναι αστείο θέαμα!!!!!! ΥΓ: η φωνή μου έχει κλείσει από χθες,και μολις ξανανοίξε,αλλά θα ξανακλείσει αύριο... ΥΓ2κάτι αγωνιστικό....παρατήρησε κανείς στα 3-4 λεπτά που επαιξε ο φράγκι, την άμυνά του? απιστευτο θέαμα!!! και μας χρειάζεται κ με τσσκα για σμόντις!!!!
DIMITRISG Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 θυμαμαι οταν δεν μπορουσε να βαλει γκολ ο παναθηναικος εβαζε στο '80 αλλαγη καβουρα και καραβιδα και παντα εμπαινε γκολ
theos-7- Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 αν στο τελος γίνει η στραβή και χάσουμε,μια συμβουλή φίλοι γάβροι...μη βγείτε στο πασαλιμάνι,γιατί θα είναι αστείο θέαμα!!!!!! γιατι,σεχουμε συνηθισει ετσι? μη μου πεις παλι για τοτε που αποκλειστηκατε απο ajax και βγηκαν 30 ατομα-πιτσιρικαδες και πανηγυριζαν...ελεος...
fanpan Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Αυτή είναι μεγάλη απόλαυση.Να βλέπεις τους γαύρους να πανυγηρίζουν!!Φανταστείται πόσο τους πόνεσε το διπλό στο Καραισκάκη και ακόμα περισότερο πόσο θα τους πονέσει αύριο η κούπα!!!!!!!Γι αυτό και αύριο αν γίνει τίποτα και χάσουμε τον τίτλο θέλω να δω 20.000 γαυράκια στον Πειραιά να πανηγυρίζουν.........
theos-7- Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Αυτή είναι μεγάλη απόλαυση.Να βλέπεις τους γαύρους να πανυγηρίζουν!!Φανταστείται πόσο τους πόνεσε το διπλό στο Καραισκάκη και ακόμα περισότερο πόσο θα τους πονέσει αύριο η κούπα!!!!!!!Γι αυτό και αύριο αν γίνει τίποτα και χάσουμε τον τίτλο θέλω να δω 20.000 γαυράκια στον Πειραιά να πανηγυρίζουν......... εμ αγορινα μου γλυκια αυτο δεν παιζει να το δεις και το ξερεις..αρα γιατι το λες? για να δημιουργεις και καλα εντυπωσεις? α,το 2πλο στο καραισκακη δεν καταλαβα πως το κολλησες τωρα αλλα τεσπα...
fanpan Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Εντάξει το διπλό στο καραισκάκη που ανέφερα ψιλοάσχετο ήταν αλλά μη μου πείς ότι αν σηκώσουμε αύριο την κούπα θα χαρείτε εσύ και οι ομοιδεάτες σου.Όποιος μένει προς περιστέρι μερειά και είδε ορισμένους ολυμπιακους με φανέλες να κορνάρουν πανυγηρικά μέσα από τα αμαξάκια τους ας επιβεβαιώσει............
antreaslam Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 theos-7-,είσαι πολύ σίγουρος ότι ήταν μόνο 30 τότε? δεν ξέρω (ειλικρινά) πόσο ετών ήσουν,αλλά εγώ θυμάμαι χιλιάδες γάβρους να πανηγυρίζουν,κ τον "κύριο" χελάκη να βγαίνει τότε στο δελτίο του μεγκα,και να τους δικαιολογεί! και ναι ρε συ,είστε οι μόνοι οπαδοί που έχουν βγει στους δρόμους για να πανηγυρίσουν ήττα αντιπάλου! κ μάλιστα σε διοργάνωση που δεν παίζατε καν εσείς! (με πιάνουν τα γέλια πχ να έβγαιναν ,έστω,ΜΟΝΟ 2000 παναθηναικοί,όταν ο αέρας πήρε τη μπάλα από τον ελε,και ο κόντε έκανε το γκολ.... )! αυτά!
theos-7- Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Εντάξει το διπλό στο καραισκάκη που ανέφερα ψιλοάσχετο συμφωνω αν και καταλαβαινω οτι το λες για πικρισμα λογω της ημερας ήταν αλλά μη μου πείς ότι αν σηκώσουμε αύριο την κούπα θα χαρείτε εσύ και οι ομοιδεάτες σου. προσωπικα δε θα στεναχωρηθω κιολας,αλλα δε θα τρελλαθω και απτη χαρα μου αν χασετε να σπω την αληθεια.προτιμω να χασετε λογω αντιπαλοτητας αλλα βασικα ουτε κρυο ουτε ζεστη...και σιγουρα δε θα κατσω και να το δω... τωρα γενικα το βρισκω λογικοτατο να χαρουν αν χασετε,οχι μονο οι ολυμπιακοι,αλλα και ολοι οι υπολοιποι..δε νομιζω δλδ να δω κανα παοκι ή αεκτζη που να χαρει αν νικησετε.... Όποιος μένει προς περιστέρι μερειά και είδε ορισμένους ολυμπιακους με φανέλες να κορνάρουν πανυγηρικά μέσα από τα αμαξάκια τους ας επιβεβαιώσει............ το λες και μονος σου,ορισμενους... τωρα πιστευω να βγαινουν απο 4-5 αυτοκινητα που κορναραν συμπερασματα για 4εκατ. κοσμο,ειναι λιγο ακυρο...
theos-7- Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 theos-7-,είσαι πολύ σίγουρος ότι ήταν μόνο 30 τότε? δεν ξέρω (ειλικρινά) πόσο ετών ήσουν,αλλά εγώ θυμάμαι χιλιάδες γάβρους να πανηγυρίζουν,κ τον "κύριο" χελάκη να βγαίνει τότε στο δελτίο του μεγκα,και να τους δικαιολογεί!και ναι ρε συ,είστε οι μόνοι οπαδοί που έχουν βγει στους δρόμους για να πανηγυρίσουν ήττα αντιπάλου! κ μάλιστα σε διοργάνωση που δεν παίζατε καν εσείς! (με πιάνουν τα γέλια πχ να έβγαιναν ,έστω,ΜΟΝΟ 2000 παναθηναικοί,όταν ο αέρας πήρε τη μπάλα από τον ελε,και ο κόντε έκανε το γκολ.... )! αυτά! 25 ειμαι τωρα αρα υπολογισε.. εγω παντως δε θυμαμαι χιλιαδες,μπορει και να μην ηταν 30 στο φιναλε(+δεν εχω ορεξη να το ψαξω τωρα)αλλα δεν ηταν και χιλιαδες αποτι θυμαμαι...αντε ναταν οσοι χωρουσαν σε 2 καφετεριες απο τις 10 που εχει στο πασαλιμανι... επισης εγω θυμαμαι τους δικους σας οπαδους να τρεχουν στο αεροδρομιο το 95 να υποδεχτουν τη σεβιλλη και το σούκερ που επαιζε με τον ολυμπιακο και μαλιστα σε διοργάνωση που δε συμμετέχατε εσεις... και στα 2 παραδειγματα λοιπον ακυρη η γενικευση πιστευω....
antreaslam Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 το παραδειγμα σούκερ, είναι αληθινό,αλλά μιλάμε για 200 ατομα,τα οποία τον αποθέωναν λόγω της συνεχούς σχέσεως με τον οσφπ,δεν βγήκαν στους δρόμους,ενώ η "αποθέωση" του,οφειλόταν κ σε μια ελπιδα που είχε αφήσει ο ιδιος ότι μπορεί να έρθει! δε με ενοχλεί που θέλει ο κάθε γάβρος να χάσω,αντίθετα το βρίσκω απόλυτα υγιές! όμως,άλλο το ένα,και άλλο το να βγει κάποιος στους δρόμους! (για τον κόσμο στο πασαλιμάνι επιμένω,γιατί ήταν πολύς,σε καμία περίπτωση δεν ήταν τόσο λίγος)! ΥΓ:επαναλαμβάνω! δεν θέλω υποστηριξη από γάβρους! απλώς θεωρώ γελοίο το "στους δρόμους,αποκλείστηκαν...οι άλλοι"!
genius_13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Σημερα ειναι η μεγαλη μερα! Πρεπει να πατήσουμε και την ΤΣΣΚΑ! Και εχουμε την ομαδα για να το κανουμε! Παμε ρε Παναθα κανε μας ξανα υπερηφανους!
theos-7- Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 antreaslam δε θα κολλησω στο ποσοι ηταν γιατι δεν μπορω να θυμηθω με την καμια τωρα,αν εισαι σιγουρος πασο,δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω αφου δε θυμαμαι.. αλλα αν κατσεις να θυμηθεις ειχε γενικα ετσι η κατασταση τοτε.. εσεις τρεχατε στ'αεροδρομιο να υποδεχτειτε αντιπαλους,καθοσασταν στα final four σε τελαβιβ και σαραγοσα, να υποστηριξετε τους αντιπαλους και πανηγυτιζατε μαζι τους, οι δικοι μας πανηγυριζαν που αποκλειστηκατε.. ηταν και λιγο μοδα της εποχης που εχει ξεκοψει πιστευω τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.