Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
θες να ερθεις να μου τις ριξεις? μια απλη ερωτηση κανω.

Κατούρα και λίγο ρε αδερφέ...

Προσευχήσου να μην ξυπνήσει στραβά ο Παπαλουκάς και αρχίζεις τα παρακάλια στην Πάρις Χίλτον να αγοράσει ποδόσφαιρο και μπάσκετ πακέτο...

Χούλιγκαν των σπρέι...τώρα και του www ... και στο πινγκ πονγκ να χάνατε το πρωτάθλημα έτοιμο το είχες το κλισεδάκι με τα "απόγονοι του στόλου", γι αυτό και το δούλεμα...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ψάχνουν να βρούνε και λογότυπο για τα 100 χρόνια οι μ@λ@κες...

Εγώ προτείνω να βάλουν αυτό για τα επόμενα 100

petrinaxronianz2.jpg

Δημοσ.
Κατούρα και λίγο ρε αδερφέ...

Προσευχήσου να μην ξυπνήσει στραβά ο Παπαλουκάς και αρχίζεις τα παρακάλια στην Πάρις Χίλτον να αγοράσει ποδόσφαιρο και μπάσκετ πακέτο...

Χούλιγκαν των σπρέι...τώρα και του www ... και στο πινγκ πονγκ να χάνατε το πρωτάθλημα έτοιμο το είχες το κλισεδάκι με τα "απόγονοι του στόλου", γι αυτό και το δούλεμα...

εγω εκανα μια απλη ερωτηση αλλα απαντηση δεν πηρα. απογονους του

στολου αποκαλω οσους ειναι καφροι και δεν χρειαζετε να μπεις σε αυτην την

κατηγορια με αυτα που γραφεις. χουλιγκαν δεν ημουν ποτε με την ενοια που

το θετεις αλλα αν καποιος με προσβαλει προσωπικα , οχι οπαδικα δεν εχω

τετοια κοληματα, το θεωρω θεμιτο να τον χτυπησω γιατι καπου οι

λεξεις περισευουν. προσευχεστε και για τον παπαλουκα τωρα για να μετριασετε την πικρα σας? αλλα ενταξει το καταλαβαινω κανετε οτι μπορειτε γιατι ποναει πολυ η

γιορτη του μπασκετ που δεν συμετεχετε. περαστικα. κριμα και θυμαμαι οτι ακουγες και stone roses και σε ειχα για ξηγημενο.

Δημοσ.
Τότε μην μπαίνεις εδώ να κλαψουρίζεις σαν πένθιμη χήρα γιά τις μαλακίες τού Τζίγγερ.Δεν έχουν νόημα χιλιοειπωμένα πράγματα.

Δε κλαψούρισα.

Ίσα- ἰσα που το χάρηκα.

Απλά δεν πρόκειται να βγω και στους δρόμους. Ένα ποστ στο internet όμως μπορώ να το κάνω νομίζω.

Ελπίζω να μην βλάπτω κανένα :D

Δημοσ.
πριν γραψετε ολες τις μαλακιες σας εγραψα οτι δεν με επηρεαζει καθολου το θεωρουσα διολου απιθανο το οτι θα χασουμε. αλλα αυτη η χολη που σταζετε επειδη πονατε με αηδιαζει γιαυτο και πηρες αυτην την απαντηση. αυτο που κανεις δεν ειναι πλακα πλακα κανει ο ρεβιλ και μερικοι αλλοι που ειναι δεκτοι.υπαρχουν μερικα παιδια ολυμπιακοι εδω μεσα που εχουν λογικη , επιπεδο και κανουμε ωραιες συζητησεις ανα διαστηματα. εσεις ακομα δεν μπηκατε εδω και μου μπηκατε ψιλοκυριλε μετα απο λιγο αρχισατε το καφριλικι. εσυ ειδικα αρχιζεις και γινεσε το αλτερ εγκο του ομνιβλαξ σιγα σιγα με την χουντα και τα λοιπα. σιγα σιγα θα αρχισεις να γραφεις και για κρατικες ομαδες. παρεπιπτοντως και εσυ σε διπλο ταμπλο το παιζεις?

λουσιφερ τι θα γινει με τον privateer? ειναι η τριτη φορα που χωνετε στο μπλα μπλα και μου δινει infraction επειδη ειναι γαβρος και τον τσουζει. θα το κανονισεις το θεμα ?

Mάλλον έχεις θόλώσει φιλαράκι.O glezakos απλά σου είπε συχαρητήρια για την επιτυχημένη χρονιά και του χρόνου.Πού την είδες τη χολή?Κλασική ποδοσφαιρική πλάκα.Εσύ θυμάσαι τι απάντησες?Κάτι για γλυφιτζούρια του έλεγες.Ποιόσ την ξεκίνησε λοιπόν την καφρίλα?Εγώ όταν με αποκαλούν απόγονο του στόλου έτσι ξέρω να απαντώ με το "παιδιά της χούντας".Όσο για το διπλό ταμπλό δεν σε καταλαβαίνω.Αν θες εξήγησέ το μου να το λύσουμε και αυτό.

Δημοσ.

Τα περι ντοματόπτωσης συνέχισε τα σε ΠΜ.Αν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ, θα στις πετάξω ρε αδερφέ, για να μην μου λες πως δεν απάντησα..

Δημοσ.
Mάλλον έχεις θόλώσει φιλαράκι.O glezakos απλά σου είπε συχαρητήρια για την επιτυχημένη χρονιά και του χρόνου.Πού την είδες τη χολή?Κλασική ποδοσφαιρική πλάκα.Εσύ θυμάσαι τι απάντησες?Κάτι για γλυφιτζούρια του έλεγες.Ποιόσ την ξεκίνησε λοιπόν την καφρίλα?Εγώ όταν με αποκαλούν απόγονο του στόλου έτσι ξέρω να απαντώ με το "παιδιά της χούντας".Όσο για το διπλό ταμπλό δεν σε καταλαβαίνω.Αν θες εξήγησέ το μου να το λύσουμε και αυτό.

με εχεις δει εμενα ποτε να μπαινω στο δικο σας και να ειρωνευομαι μετα απο καποια ηττα σας οχι απο εμας? αλλο η πλακιτσα αλλο η ειρωνια και ειδικα απο μελη που εμφανιζονται εδω μια φορα το χρονο. εγω με φιλο μου γαβρο τον ειδα τον αγωνα και πανηγυριζαμε μαζι το γκολ της λαρισας για χαβαλε αμα περιμενα απο αυτον τον αγωνα να χαρω θα ημουνα για γελια. οσο για το διπλο ταμπλο ξερεις πολυ καλα τι ενοω ειναι καινουργιο φρουτο στο μπλα μπλα και δη στα οπαδικα.

Τα περι ντοματόπτωσης συνέχισε τα σε ΠΜ.Αν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ, θα στις πετάξω ρε αδερφέ, για να μην μου λες πως δεν απάντησα..

οκ σου ερχομαι.

παιδια συγνωμη αλλα δεν θα χαλαστω αλλο χτες περασα μια υπεροχη βραδυα σημερα θα περασω αλλη μια και αυριο ελπιζω να το σηκωσω. καλο βραδυ.

Δημοσ.

Ρε Ολυμπιακοί πηγαίντε στο δικό σας φόρουμ. Το πάτε φυρί φυρί για κλείδωμα όλων των οπαδικών φόρουμ?? Τέλος.

Παραθέτω και το δικό μου σήμα που έστειλα στην ΠΑΕ για τα 100 χρόνια της ομάδας. Νομίζω είναι το φαβορί και θα το επελέξουν. Θα αρέσει πολύ του προέδρου. :mrgreen:

Δημοσ.
Ρε Ολυμπιακοί πηγαίντε στο δικό σας φόρουμ. Το πάτε φυρί φυρί για κλείδωμα όλων των οπαδικών φόρουμ?? Τέλος.

Παραθέτω και το δικό μου σήμα που έστειλα στην ΠΑΕ για τα 100 χρόνια της ομάδας. Νομίζω είναι το φαβορί και θα το επελέξουν. Θα αρέσει πολύ του προέδρου. :mrgreen:

Χτυπιέμαι από τα γέλια!

Να κάνουμε ένα δικό μας άτυπο διαγωνισμό εδώ μέσα.:mrgreen:

Δημοσ.

ειδα ενα καβουρι προχτες στο σκαι με κατι δαγκανες να με το συμπαθειο. κανα τετιο να βαλεις γιατι τετοιου ειδους πρεπει να ειναι αυτα που εχει στις τσεπες του.

Δημοσ.
Γιατί είμαι άρρωστος με τον Ολυμπιακό.

Με άρρωστους όμως δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα δεν συμφωνείς?

---------------------------------------------------------------------

mimilatevn9.th.jpg

Δημοσ.

Δεν σας χαλασε!!!:mrgreen: Περα απο την πλακα...εγω δεν περιμενα να καταντησει ετσι ο Παναθηναικος...Δεν ξερω αν συμφωνειτε, αλλα πιστευω οτι φετος ηταν μια απο τις χειροτερες χρονιες σας...Αυτο που θα μου την σπασει αγρια αυριο ειναι οτι στις πρασινες εφημεριδες ολο το εξωφυλλο θα ειναι αφιερωμενο στον τελικο του μπασκετ κ για την ηττα ουτε λογος...ως συνηθως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...