Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok... Η διαφορά δυναμικότητας είναι ακόμα χαώδης και ο ΠΑΟ θα το πάρει το πρωτάθλημα αήτητος...

όμως... από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν μπορεί ο Γκέρσον να δουλέψει μακριά από την χώρα του... έχει ξαναδουλέψει και απέτυχε; Μπα...

...όσο και να στηριζόταν σε ατομικές ενέργειες εγώ ξέρω ότι ήταν η καλύτερη ομάδα της ευρώπης τα τελευταία χρόνια... και τώρα που έφυγε ο Γκέρσον κοντεύει να διαλυθεί τελείως... (βέβαια γι' αυτό φταίει κυρίως η κατάσταση στο Ισραήλ)

Για το ποδόσφαιρο... τι να πούμε... αν και δεν νομίζω ότι μπορούμε να κρίνουμε από τα φιλικά... πάντως με μια πρώτη ματιά... μια από τα ίδια ο ΠΑΟ... μόνο που τώρα έχει τον Ρομέρο που απ' ότι φαίνεται... έστω και μισή ευκαιρία μπορεί να την εκμεταλευτεί... θα δούμε βέβαια σε 20 μέρες τι θα γίνει...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ρε παιδια στο ποδοσφαιρο τι βλεπετε?

Όσο για το ποδόσφαιρο, ισχύει ακόμα το 5ετές πλάνο.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται ΗΔΗ στο 2ο έτος υπομονής.

Μόλις ολοκληρωθεί ΤΟ ΠΟΛΥ και το 5ο έτος, ο Τζίγκερ δεν την γλυτώνει...

ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ! :twisted: :mrgreen:

Δημοσ.

Μιας και βλεπω και την Εθνικη στο μπασκετ

Ο Διαμαντιδης στο 1

Ο Σισκαουσκας στο 3

Τι πρεμουρα εχει πιασει γαυρους και ΜΜΕ να μας πεισουν οτι υπαρχει φοβερη ελλειψη λογω Λακοβιτς-Σπανουλη και κυριως για την¨"μετριοτητα" του Μπετσιροβιτς?

Οπως τα βλεπω εγω,δεδομενου οτι ο πλευμεηκερ που θα ερθει θαναι πενταδατος,ο Μπετσιροβιτς θαναι παγκο.Για παγκο μου κανει

περσυ Σπανουλης-Λακοβιτς-Διαμαντιδης παιζανε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ μαζι ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ παιζαμε με 3 κοντους και κυριως λογω του οτι ο Αλβερτης εχει βαρυνει με τα χρονια δεν ειχαμε 3αρι.Φετος 3αρι(οκ,2αρι που παιζει 3αρι) ηταν η πρωτη μας μεταγραφη,ο Σισκαουσκας.Ειλικρινα αμα μενανε(ΠΡΟΣΟΧΗ,ειδικα ο Βασιλης ΜΑΚΑΡΙ να εμενε,για τον Βλακοβιτς χεστηκα) απορω ποιος πιστευει οτι θα ξεκιναγαν και οι 3 ενταδατοι

Με βαρβατο πλευ,εγω σου λεω και τα 2 μας κλασικα 2αρια,ο Χατζηβρετας με τον Μπετσιροβιτς θαναι μαλλον παγκιτες και ειλικρινα ΚΑΙ οι 2 μου ειναι μια χαρα για παγκιτες,σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα θαταν βασικοι

υ.γ. Ωραιος ο Σκουντης,καιρος να σταματησει το παραμυθι με τα φραγκα του Μασιγιαουσκας.Περνει 2,2 και ο Παπαλουκας 2,5

Δημοσ.

Καλά συνεχίστε να λέτε μ@λ@κίες ...οι ισορροπίες άλλαξαν πάλι!Ο γαύρος κλείνει τον Βετούλα

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=25590

ΥΓ.Ο Διαμαντίδης άλλη φορά να σκοράρει από πιο πίσω ακόμα ,ίσως από την γραμμή της επαναφοράς ...

Δημοσ.

και ο Βετουλας τι ειναι? καμια δυναμη που θα αλλαξει τις ισορροπιες?

μαλλον απο τα ρεστα που εμειναν απο την μεταγραφη του Μασιγιαουσκας τον περνετε...

Δημοσ.

ρε παιδια ειναι ανουσιο να καθεστε και να συγκρινετε τις ομαδες απο την στιγμη που δεν τις εχουμε δει ακομα. Ο Παναθηναικος θα εχει 4 καινουργιους παικτες minimum στην ομαδα ενω ο Ολυμπιακος θα παρουσιαστει με καινουργια 5αδα εντελως...Τα τελευταια χρονια ο φαρμακοποιος τα σκαει και παιρνει παικτες και δημιουργησε ενα πολυ καλο συνολο,την στιγμη που ο δικος μας αγοραζε τον Αγαδακο. Περυσι καναμε μια πορεια που δεν την φανταζομαστε οταν ξεκινησε η χρονια και φετος απλα με τις μεταγραφες που εχουν γινει περιμενουμε περισοτερα.Δεν νομιζω οτι ο Βετουλας θα αλλαξει τις ισορροπιες αλλα η ομαδα εχει δυναμωσει παρα πολυ. Υπομονη να δουμε τις ομαδες. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι παιχνιδι για 2 φετος το πρωταθλημα, σε αντιθεση τοσα χρονια πριν που ηταν μονο για τον βαζελο!

p.s. και φετος υπαρχουν και αλλα 2 αδελφια που τα σκανε ομως για τον Ολυμπιακο....

Δημοσ.

υ.γ. Ωραιος ο Σκουντης...

Καλα, ο Σκουντης δεν παλευεται...Απο περσυ όποτε αναφερεται σε παιχτες του ΠΑΟ κανει λες και μιλαει για τη μανα του. Και ενταξει ρε παιδι μου, πες οτι τους θαυμαζεις, δεν μπορεις όμως οταν περιγραφεις αγωνα ολυμπιακου - παο να μιλας τοσο κολακευτικα γιάυτους απαξιωνοντας την αλλη ομαδα. Και ετσι να ειναι τα πραγματα ειναι αντιεπαγγελματικο. Εμενα προσωπικα μου εχει σπασει τα νευρα απο το eurobasket και μετα ο Σκουντης...

Οποτε μονο εκπληξη δεν μου προκαλει το σχολιο που εκανε. Απο ποτε ο Παπαλουκας παιζει στην Ελλαδα και δεν το ξεραμε? Σε λιγο θα κανει συγκρισεις και με το NBA καθως επισης και θα συγκρινει την Τσελσι με τον budjet του ολυμπιακου. Ελεος δλδ. Οι ρωσσοι ανεκαθεν δινανε περισσοτερα λεφτα...

Δημοσ.

μμμ ο σκουντής δεν είναι αυτός πέρσι στους τελικούς μας έτρωγε σε κάθε αγώνα οτι έχασε ο ολυμπιακός κι οχι οτι κέρδισε ο παναθηναικός; ;)

Δημοσ.

Τι πρεμουρα εχει πιασει γαυρους και ΜΜΕ να μας πεισουν οτι υπαρχει φοβερη ελλειψη λογω Λακοβιτς-Σπανουλη και κυριως για την¨"μετριοτητα" του Μπετσιροβιτς?

Εσενα σου εφυγαν οι παιχτες εμενα θα πιασει πρεμουρα? Δεν τιθεται τετοιο θεμα. Εμεις δεν ειμαστε σαν εσας στο ποδοσφαιρο. Ο βαζελος ειχε κι εχει πολλους καλους παιχτες στο μπασκετ γιατι τα σπρωχνει. Απο κει και περα πενταδας παιχτες εφυγαν.Αν εσενα δεν σε νοιαζει θα νοιαζει εμενα? Εμεις αυτο που φωναζαμε και πιεζαμε χρονια να πεσουν λεφτα στην ομαδα, εγινε.Τα αγωνιστικα θα φανουν στο γηπεδο οτι κι αν λεμε μαστορες.Τωρα για το ποιος την εχει πιο μεγαλη (π.χ. 2,5 ο ενας και 2,2 ο αλλος και ο πιο ακριβοπληρωμενος κτλ) ειναι για τα τσουτσεκια και για μας και για σας τα λεω. Το τι παιζει στο παρκε ο καθενας μετραει και μακαρι να παιζει και τζαμπα.Καλυτερα για την ομαδα θα ηταν.

Δημοσ.
μμμ ο σκουντής δεν είναι αυτός πέρσι στους τελικούς μας έτρωγε σε κάθε αγώνα οτι έχασε ο ολυμπιακός κι οχι οτι κέρδισε ο παναθηναικός; ;)

Αστο φιλε!!! Εγω το μπασκετ το εχω γραμμενο.Θελω ο Θρυλος να πηγαινει καλα αλλα αν μου δωσεις εισιτηριο για τον τελικο ευρωλιγκας με τον ολυμπιακο εκει θα το δωσω να παει κανενας αλλος.Ενα 10λεπτο ειδα περυσι με σπικερ τον Σκουντη κι αν εβλεπα κι αλλο θα ειχα πεθανει απο τα γελια :lol: με τη μεταδοση.

(Και sorry που σου εφαγα τη θεση στην κρεμαλα.Δεν ηξερα!Δεν ρωταγα?)

Δημοσ.

μεταξύ μας ο σκουντής πάει κι έρχετε (μη μου την πέσετε) απλα αν κάνετε τη σύγκριση με τον άλλο το βλακούλη το Χατζηγεωργίου, ρε τι είναι αυτός; Παλι θα τον φάμε στη μαπα στο Μουντομπάσκετ ε; Εεεεε ρε η ΝΕΤ βρήκε τον Παλομπαρίνι της... εργαλείο που λέμε και στην μπάλα, παίζει σε όλες τις θέσεις ΦΤΟΥ

Δημοσ.
Απο ποτε ο Παπαλουκας παιζει στην Ελλαδα και δεν το ξεραμε? Σε λιγο θα κανει συγκρισεις και με το NBA καθως επισης και θα συγκρινει την Τσελσι με τον budjet του ολυμπιακου. Ελεος δλδ. Οι ρωσσοι ανεκαθεν δινανε περισσοτερα λεφτα...

α. Δεν καταλαβα?Εγω ειμουνα που ειπα οτι ο Μασιγιαουσκας περνει τα πιθο πολλα στην Ευρωπη η το ΦΩΣ???

β. Και βεβαια ΟΥΤΕ στην Ελλαδα ολων των εποχων ειναι.ο Ντομινικ και ο Ντεγιαν περναν περισσοτερα

γ. ΠΑΝΤΑ οι Ρωσσοι δινανε πολλα λεφτα?ΠΑΝΤΑ??

Ναι ε?Εγω παλι θυμαμαι την ΤΣΣΚΑ μια ζωη με Ρωσσους μονο.Η κατασταση εχει αλλαξει τα τελευταια 3-4 χρονια

Δημοσ.
Εσενα σου εφυγαν οι παιχτες εμενα θα πιασει πρεμουρα? Δεν τιθεται τετοιο θεμα.
Προφανως το εσενα δεν το εννουσα κυριολεκτικα.Μιλουσα για πολλους γαυρους και κυριως για τις εφημεριδες σας(Φως,Πρωκταθλητης,Σπορτγκευ)

Εμεις δεν ειμαστε σαν εσας στο ποδοσφαιρο. Ο βαζελος ειχε κι εχει πολλους καλους παιχτες στο μπασκετ γιατι τα σπρωχνει. Απο κει και περα πενταδας παιχτες εφυγαν.Αν εσενα δεν σε νοιαζει θα νοιαζει εμενα?

Και ΗΡΘΑΝ παιχτες 5αδας.Γιαφτοκας,Σισκαουσκας ΣΙΓΟΥΡΑ και ο Ντικουδης θα δωσει μαχη με Μπατιστ.Και λογικα και το καινουριο γκαρντ παλι πενταδατος θαναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...