geovard Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 LOOOL Άλλη δουλειά δεν είχα στη ζωή μου! Να κατεβαίνω να διαδηλώνω για τον βάζελο! Να πάμε και σε καμιά έκθεση να τα σπάσουμε σαν τα μπαόκια. :mrgreen: Τότε μην μπαίνεις εδώ να κλαψουρίζεις σαν πένθιμη χήρα γιά τις μαλακίες τού Τζίγγερ.Δεν έχουν νόημα χιλιοειπωμένα πράγματα. Ξέχασα να πω συγχαρητήρια στον Γιώργο Δώνη.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 παρε και εσυ ενα γλυφιτζουρι παρεα με τον ομνιβλαξ και καθιστε στον καναπε σας. εσενα τουλαχιστον σε πηγα καβαλα δυο φορες μεσα εξω παροτι ειμαι κουτσο αλογο. Τα γλυφιτζουράκια έχουν τελειώσει,κάποιοι τα κατανάλωναν με μεγάλη όρεξη μετά από Ιωνικό,Κέρκυρα.Εργο,Ατρόμητο,Αρη,Λάρισσα και δεν έμεινε τίποτα πλέον.Κερδίσατε μετά από 11 χρόνια και τρέχατε να το παμηγυρίσετε κιόλας στην Παιανία σαν τους οπαδούς του Πας Γιάννενα.Από αυτόν τον Ολυμπιακό τον χειρότερο ίσως της τελευταίας 20 ετίας είσαι καμιά 15αριά πόντους πίσω.
LL_NEO Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Γεγονός ότι ο 40ρης, μπορεί να πήγαινε σε αγώνες πριν πας εσύ.Δεν σημαίνει ότι πρέπει να του το στερήσεις επειδή δεν είναι παιδαρέλι. Μάλιστα. Τόπο στην τρίτη ηλικία δλδ και όσοι έτρεχαν σα μαλάκες όλη τη χρονιά να πάρουν the raw end of the deal έτσι; Ας πήγαινε και ο κάθε μπάρμπας σε κάθε αγωνά όπως τόσοι πιτσιρικάδες και ας ήταν και 85 χρονών δε με ενδιαφέρει. Αλλά όχι ρε γαμώ την πουτάνα τη ζωή να είναι μέσα στο γήπεδο ο κάθε τρέντυ, ο κάθε πολιτικός, το κάθε καριόλι και η κάθε ξεκωλιάρα και τα αδέρφια απέξω. Είναι σαν να έχεις δώσει δανεικά σε ένα γνωστό και μόλις αυτός βρει δουλειά να βγάλει έξω για φαγητό όλους τους κολλητούς (που όμως σφύριζαν αδιάφορα όταν είχε ανάγκη) εκτός απο σένα. Δεν πηγαίνει η παναγία και ο χριστός μαρούλι ύστερα; Όσο για τα σημερινά. Δε θέλω να είμαι ανακόλουθος. Οπότε δε λέω τίποτα διότι αν πω, θα χρησιμοποιήσω τις εκφράσεις που δεσμέυτηκα να μην ξαναχρησιμοποιήσω.
1980 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Στη Παιανια θα πας να υποδεχτεις τους ηρωες που πετυχαν αυτον τον συνταρακτικο αθλο; Και καλυτερα να μην μιλας εσυ για γλυφιτζουρια οσο αφορα το ποδοσφαιρο. οχι θα παω στο μπασκετ να χαρω. πηγαινε χωσου στην τρυπα απο οπου βγηκες τωρα αρουραιε απογονε του στολου. ρε τοσο πολυ σαν ποναει το φιναλ φουρ που το βλεπετε απο τον καναπε που χαρηκατε? τσουζει ε? ρε τελικα ολοι καφροι ειστε εκτος απο τον ρεβιλ και μου το αποδυκνειετε σε καθε περισταση. απογονοι του στολου γνησιοι. δεν θα απαντησω σε κανενα αλλο μυνημα τετιου τυπου εκτος και αν μου επιτεθει καποιος προσωπικα οπου εκει ακολουθω αλλη μεθοδο.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 οχι θα παω στο μπασκετ να χαρω. πηγαινε χωσου στην τρυπα απο οπου βγηκες τωρα αρουραιε απογονε του στολου. ρε τοσο πολυ σαν ποναει το φιναλ φουρ που το βλεπετε απο τον καναπε που χαρηκατε? τσουζει ε? Καλα αντε τραβα να καψεις κανενα διαρκειας στο αεροδρομιο και μην ασχολεισαι με καποιον που σου ριχνει 15 ποντους...με το συμπαθειο!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Στη Παιανια θα πας να υποδεχτεις τους ηρωες που πετυχαν αυτον τον συνταρακτικο αθλο; Και καλυτερα να μην μιλας εσυ για γλυφιτζουρια οσο αφορα το ποδοσφαιρο. τα γαυρακια γιατι μιλανε δεν μπορω να καταλαβω:???: αντε πηγαινετε NΑ ΜΗΝ πανηγυρίσετε το πρωταθλημα και αφηστε εμας να διασκεδαζουμε μετα τα ματς με τον πελατη :mrgreen:
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Φιλε μου εχουμε τοσα πολλα που μπορουμε να ειμαστε επιλεκτικοι...εσεις παλι που ειστε στη διαιτα πανηγυριζετε νικες. Τι να κανουμε; Αντε σας αφηνω να πειτε τα δικα σας...ευχομαι καλη επιτυχια ΚΑΙ αυριο στο μπασκετ!
thefirestarta Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 οχι θα παω στο μπασκετ να χαρω. πηγαινε χωσου στην τρυπα απο οπου βγηκες τωρα αρουραιε απογονε του στολου. ρε τοσο πολυ σαν ποναει το φιναλ φουρ που το βλεπετε απο τον καναπε που χαρηκατε? τσουζει ε? ρε τελικα ολοι καφροι ειστε εκτος απο τον ρεβιλ και μου το αποδυκνειετε σε καθε περισταση. απογονοι του στολου γνησιοι. δεν θα απαντησω σε κανενα αλλο μυνημα τετιου τυπου εκτος και αν μου επιτεθει καποιος προσωπικα οπου εκει ακολουθω αλλη μεθοδο. O NTAΛΚΑC ΓΑΡ ΒΑΡΥC ...ας το ρίξω στο χιούμορ γιατί αλλιώς εισαι για πολλές ντομάτες...
1980 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 O NTAΛΚΑC ΓΑΡ ΒΑΡΥC ...ας το ρίξω στο χιούμορ γιατί αλλιώς εισαι για πολλές ντομάτες... θες να ερθεις να μου τις ριξεις? μια απλη ερωτηση κανω.
IOCTL Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Φίλοι Ολυμπιακοί - Παναθηναικοί μην τσακώνεστε. Ο έχθρος είναι ΕΝΑΣ και για τους 2. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Για τους Παναθηναικούς γιατί βλέπουμε τι έχουν κάνει και τι δεν έχουν κάνει... Για τους Ολυμπιακούς γιατι με ΜΙΚΡΟ Παναθηναικό δεν θα υπάρξει ποτέ ΜΕΓΑΛΟΣ Ολυμπιακός.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 οχι θα παω στο μπασκετ να χαρω. πηγαινε χωσου στην τρυπα απο οπου βγηκες τωρα αρουραιε απογονε του στολου. ρε τοσο πολυ σαν ποναει το φιναλ φουρ που το βλεπετε απο τον καναπε που χαρηκατε? τσουζει ε? ρε τελικα ολοι καφροι ειστε εκτος απο τον ρεβιλ και μου το αποδυκνειετε σε καθε περισταση. απογονοι του στολου γνησιοι. δεν θα απαντησω σε κανενα αλλο μυνημα τετιου τυπου εκτος και αν μου επιτεθει καποιος προσωπικα οπου εκει ακολουθω αλλη μεθοδο. Τόσο πολύ πόνεσε ο Αντσουέ που άρχισες τα απόγονοι του στόλου?Αν δεν σηκώνεις την πλάκα τράβα στο λαγολαγούμι σου και να βγαίνεις μόνο όταν παίζει η πορτοκαλί,η σπυριάρα η μπαλίτσα.Παιδιά της χούντας!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Φιλε μου εχουμε τοσα πολλα που μπορουμε να ειμαστε επιλεκτικοι...εσεις παλι που ειστε στη διαιτα πανηγυριζετε νικες. Για αυτο ειπα διασκεδαζουμε και οχι πανιγυριζουμε. αν εννοεις τα 10 ατομα ...που και αυτα πηγαν γιατι ηταν γλυκο στο 88 το γκολακι τοτε παω πασο ...αυτο δεν ειναι πανιγυρισμος.Μαλλον δεν ειχες γεννηθει το 96 που πανιγυριζαμε την σχεδον προκριση στο τελικο του ch.legue :razz:
1980 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Τόσο πολύ πόνεσε ο Αντσουέ που άρχισες τα απόγονοι του στόλου?Αν δεν σηκώνεις την πλάκα τράβα στο λαγολαγούμι σου και να βγαίνεις μόνο όταν παίζει η πορτοκαλί,η σπυριάρα η μπαλίτσα.Παιδιά της χούντας!!! πριν γραψετε ολες τις μαλακιες σας εγραψα οτι δεν με επηρεαζει καθολου το θεωρουσα διολου απιθανο το οτι θα χασουμε. αλλα αυτη η χολη που σταζετε επειδη πονατε με αηδιαζει γιαυτο και πηρες αυτην την απαντηση. αυτο που κανεις δεν ειναι πλακα πλακα κανει ο ρεβιλ και μερικοι αλλοι που ειναι δεκτοι.υπαρχουν μερικα παιδια ολυμπιακοι εδω μεσα που εχουν λογικη , επιπεδο και κανουμε ωραιες συζητησεις ανα διαστηματα. εσεις ακομα δεν μπηκατε εδω και μου μπηκατε ψιλοκυριλε μετα απο λιγο αρχισατε το καφριλικι. εσυ ειδικα αρχιζεις και γινεσε το αλτερ εγκο του ομνιβλαξ σιγα σιγα με την χουντα και τα λοιπα. σιγα σιγα θα αρχισεις να γραφεις και για κρατικες ομαδες. παρεπιπτοντως και εσυ σε διπλο ταμπλο το παιζεις?
LL_NEO Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Πες μου ρε ελληνοαμερικάνε την έκταση στο Ρέντη ποιος την έδωσε ξέρεις; Ένα κακό είχε η επανάσταση του 67. Ασλανίδης το όνομα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.