HaPagan Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Πραγματικα,για αλλη φορα ντρεπομαι που ειμαι παναθηναικος Σιγά να μην ντρέπομαι που είμαι Παναθηναικός επειδή αυτοί δεν ξέρουν που παίζουν. Ο Παναθηναικός δεν περιορίζεται στο ποδόσφαιρο. Ούτε είμαστε Παναθηναικοί μόνο στις χαρές και στα τραγούδια... Το τελείωμα της χρονιάς αντιπροσωπεύει πλήρως το αγωνιστικό πρόσωπο της φετινής ομάδας. Το απόλυτο χάος... Κουράστηκα πραγματικά με το ποδοσφαρικό μας τμήμα...
firewalker Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Αχ ρε Τζιγκερ ΑΧΡΗΣΤΕ. Είσαι ποδοσφαιρικά ανόητος για να μην πω ηλίθιος.
IOCTL Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Απορώ με τούς καναπεδάτους καί μη οπαδούς τού Παναθηναικού πού δεν βγαίνουν στούς δρόμους να διαμαρτυρηθούν γιά την...ίδέα Παναθηναικός!!!!! http://www.pao.gr Μπορείς να διαμαρτυρηθείς εκεί αρχικά. Νομίζω το άδειο ΟΑΚΑ φέτος δείχνει ποιος είναι ο υγειής κόσμος. Αυτός που ΔΕΝ πηγαίνει πλέον στο γήπεδο. Οι λίγοι που πηγαίνουν είναι οι άρρωστοι. Αυτοί που είναι ικανοποιημένοι με αυτο το συνοθύλευμα. Αυτοι που είναι ικανοποιμένοι με τον Τζίγκερ. Εχω ενα προαίσθημα οτι θα γιορτάσουμε τα πιο μαύρα 100 χρόνια που γιόρτασε ή θα γιορτάσει ποτέ ομάδα.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Ειναι απιστευτοη η διαφορα επιπεδου μεσα σε 24 ωρες 13,000 Πα;ναθηναικη σε μια κολαση, μια ομαδα να σκυλιαζει-γιατι σκυλιασμα ειναι οταν παιζεις αυτη την αμυνα-και προκριση στον τελικο της Ευρωπης εις βαρος μιας εκ των καλυτερων Ευρωπαικων ομαδων Και μετα...Τζιγγερ.Ο Μουνιοθ φταιει ρε που ο Λεοντιου με τον Βαγγελακη ειναι αμπαλοι(κριμα μονο για τον Βαγγελη, τεχνικα το εχει αλλα εχει δουλεψει τοσο λιγο που θα εμεν και στην Ε΄Δημοτικου) υγ. Μαικ Μπατιστ την Πεμπτη¨<<Ποια πιεση?Αμα παιζεις στον Παναθηναικο παντα θα παιζεις με πιεση>> Μαικ Μπατιστ την Παρασκευη 15π και 12ρ Σαββατο...Βαγγελης Μαντζιος ΔΙ ΕΝΤ
Panahs Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ΠΩΠΩ! Πολύ το χάρηκα! ΑΕΛΑΡΑ!!! ΑΕΛΑΡΑΑΑ!! ΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟ!!!! Γαμώ τις γκολάρες φάγαμε. ΈΕΕΕτσι, που θέλανε να πάρουνε το κύπελλο για να δικαιολογηθούν οι άχρηστοι. Καμία δικαιολογία, κανένα έλεος. Έχουμε γίνει ομαδούλα.... του χρόνου ούτε ουέφα...
firewalker Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Ειναι απιστευτοη η διαφορα επιπεδου μεσα σε 24 ωρες 13,000 Πα;ναθηναικη σε μια κολαση, μια ομαδα να σκυλιαζει-γιατι σκυλιασμα ειναι οταν παιζεις αυτη την αμυνα-και προκριση στον τελικο της Ευρωπης εις βαρος μιας εκ των καλυτερων Ευρωπαικων ομαδων Και μετα...Τζιγγερ.Ο Μουνιοθ φταιει ρε που ο Λεοντιου με τον Βαγγελακη ειναι αμπαλοι(κριμα μονο για τον Βαγγελη, τεχνικα το εχει αλλα εχει δουλεψει τοσο λιγο που θα εμεν και στην Ε΄Δημοτικου) υγ. Μαικ Μπατιστ την Πεμπτη¨<<Ποια πιεση?Αμα παιζεις στον Παναθηναικο παντα θα παιζεις με πιεση>> Μαικ Μπατιστ την Παρασκευη 15π και 12ρ Σαββατο...Βαγγελης Μαντζιος ΔΙ ΕΝΤ Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ότι γίνεται συνήθεια πλέον.
Panahs Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Απορώ με τούς καναπεδάτους καί μη οπαδούς τού Παναθηναικού πού δεν βγαίνουν στούς δρόμους να διαμαρτυρηθούν γιά την...ίδέα Παναθηναικός!!!!! LOOOL Άλλη δουλειά δεν είχα στη ζωή μου! Να κατεβαίνω να διαδηλώνω για τον βάζελο! Να πάμε και σε καμιά έκθεση να τα σπάσουμε σαν τα μπαόκια. :mrgreen:
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Συγχαρητηρια παιδια για μια καταπληκτικη χρονια...αντε και του χρονου.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ότι γίνεται συνήθεια πλέον. Αυτο που με φοβιζει περισσοτερο ειναι οτι εγω και υποθετω πολλοι δεν σκασαμε σημερα.Στεναχωρηθηκαμε αλλα δεν σκασαμε.Το βραδυ θα παω στο κλαμπακι μου και αυριο εχει το πραγματικο παρτυ. Θεωρησα οχι δεδομενο αλλα απολυτα φυσιολογικο να χασουμε το Κυπελλο Τζιγγερ πουλα και πουλο!!!!
1980 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 εμενα δεν μου κανει καμια εντυπωση ουτε ενοιωσα τιποτα. αυτο ειναι το χειροτερο. με εχει πληγωσει τοσες πολλες φορες το ποδοσφαιρικο τμημα που πλεον βαζω τα γελια δεν με αγκιζει καθολου. ηταν απλα ενα διαλειμα σε φαση χαβαλε αναμεσα στο φιναλ φουρ της ηδονης. η πλακα ειναι οτι το περιμενα να γινει και αυτο δηλαδη το πρωι μου λεει ενα παιδι καλα ρε 1.70 δινουν τον παναθηναικο οτι θα το παρει? τι 1.70 του λεω 2 το λιγοτερο επρεπε να τον δινουν. Συγχαρητηρια παιδια για μια καταπληκτικη χρονια...αντε και του χρονου. παρε και εσυ ενα γλυφιτζουρι παρεα με τον ομνιβλαξ και καθιστε στον καναπε σας. εσενα τουλαχιστον σε πηγα καβαλα δυο φορες μεσα εξω παροτι ειμαι κουτσο αλογο.
geovard Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 http://www.pao.gr Μπορείς να διαμαρτυρηθείς εκεί αρχικά. Νομίζω το άδειο ΟΑΚΑ φέτος δείχνει ποιος είναι ο υγειής κόσμος. Αυτός που ΔΕΝ πηγαίνει πλέον στο γήπεδο. Οι λίγοι που πηγαίνουν είναι οι άρρωστοι. Αυτοί που είναι ικανοποιημένοι με αυτο το συνοθύλευμα. Αυτοι που είναι ικανοποιμένοι με τον Τζίγκερ. Εχω ενα προαίσθημα οτι θα γιορτάσουμε τα πιο μαύρα 100 χρόνια που γιόρτασε ή θα γιορτάσει ποτέ ομάδα. Μπήκα καί στη φόρμα επικοινωνίας έγραψα τα παρακάτω.Μάλλον θα με γράψουνε στ' αρ..... τους. ''Μόλις έχει τελειώσει ο τελικός τού κυπέλου Ελλάδας.Περίμενα να δω μέχρι πού μπορεί να φτάσει η εξαθλίωση αυτής της ομάδας.Τελικά είναι ή όχι ιδέα ο Παναθηναικός?Αν ναί τότε εγκληματούν όσοι με τη στάση τους απαξιώνουν διαρκώς αυτη την ιδέα. Οι νόμοι πού διέπουν την λειτουργία μιάς ΠΑΕ πρέπει να διαφέρουν από αυτούς πού ισχύουν γιά οποιαδήποτε άλλη συμβατική εταιρεία.Γιατί οι ομάδες κουβαλάνε πίσω τους κόσμο πολύ πού πικραίνεται καί ντρέπεται γιά τιν εξευτελισμό.Δεν μας ενδιαφέρει κύριοι ιδιοκτήτες της ομάδας πως διοικείτε τις άλλες σας εταιρείες.Μας ενδιαφέρει όμως το κατάντημα της ΠΑΕ Παναθηναικός.Δεν είναι μόνο δική σας η ομάδα. Όλοι εμείς οι απλοί φίλαθλοι της, είχαμε προβλέψει το κατάντημα της ομάδας με αυτό το υλικό πού διαθέτει.Εσείς αφού δεν το είδατε άρα δεν γνωρίζετε από ποδόσφαιρο.Δεν φταίνε οι προπονητές τούς οποίους αλλάζετε σαν τα πουκάμισα.Πάρτε παίχτες με μεγάλο ειδικό βάρος.Γιά να μην σας εξευτελίζει ό γέρο Ριβάλντο μέχρι τα βαθειά του γεράματά! Νομίζω ότι εκφράζω την αγανάκτηση όλων των υγειών φιλάθλων μας. Λυπάμαι κύριοι αλλά αποτύχατε''.
IOCTL Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μάλλον θα με γράψουνε στ' αρ..... τους. Μάγος είσαι ??? Εγω τους τα λέω πάντως πιο χύμα.. Βρισίδι Αλλα τουλάχιστον βγάζω το άχτι μου :twisted:
1980 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ρε παιδια μην δακτυλογραφητε αδικα ξερετε απο χοντροπετσους? εγω ειπα κατι την προηγουμενη εβδομαδα αφηστε τους εντελως μονος τους αποριψτε τους γιατι χαλιεστε αδικα. μην περιμενετε οτι του χρονου θα αλλαξει κατι μπορει να ειναι και χειροτερα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 παρε και εσυ ενα γλυφιτζουρι παρεα με τον ομνιβλαξ και καθιστε στον καναπε σας. εσενα τουλαχιστον σε πηγα καβαλα δυο φορες μεσα εξω παροτι ειμαι κουτσο αλογο. Στη Παιανια θα πας να υποδεχτεις τους ηρωες που πετυχαν αυτον τον συνταρακτικο αθλο; Και καλυτερα να μην μιλας εσυ για γλυφιτζουρια οσο αφορα το ποδοσφαιρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.