omnislash Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 και είναι βέβαιο πως θα κάνουν όλες τους προπονητές του κόσμου να ζηλέψουν τον Παναγιώτη Γιαννάκη που έχει την πολυτέλεια να έχει και τους δύο στην ομάδα του, την Εθνική μας. Ποιος αρχιλαλάκας το γραψε αυτό.Καλά είναι αστείοι οι άνθρωποι.βαλτε και διαμαντίδη και Παπαλουκά να παίξουν στο νba.Τόσο αργοί που ναι θα τους διώξουν αμέσως. Κοτάξτε Σπανούλη πως φεύγει αμέσως;Μήπως δεν του άρεσε το nba; Οπαρκερ γιατί έμεινε μήπως γιατί είανι μαύρος ή γιατί παίζει γρήορο μπάσκετ.Και μην ακούσω ανοησίες τύπου στο μουντομπάσκετ τους διαλύσαμε γιατί για τους αμερικανους αυτό είναι ένα τουρνουά της πλακας.
Harkon Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Καλά είναι αστείοι οι άνθρωποι.βαλτε και διαμαντίδη και Παπαλουκά να παίξουν στο νba.Τόσο αργοί που ναι θα τους διώξουν αμέσως. Κοτάξτε Σπανούλη πως φεύγει αμέσως;Μήπως δεν του άρεσε το nba; Οπαρκερ γιατί έμεινε μήπως γιατί είανι μαύρος ή γιατί παίζει γρήορο μπάσκετ.Και μην ακούσω ανοησίες τύπου στο μουντομπάσκετ τους διαλύσαμε γιατί για τους αμερικανους αυτό είναι ένα τουρνουά της πλακας. ... Ποιος αρχιλαλάκας το γραψε αυτό :evil::evil::evil:
revil Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 λολ παραιτουμε,ομνι εχεις απολυτο δικιο,τι παπαλουκας,τι διαμαντιδης,εδω υπαρχει ο απιστευτος ρατζα μπελ(ο αποτυχημενος της ταου αν εχεις ακουστα)και ο σμους παρκερ που μαμει και δερνει(ναι ναι καλα θυμασαι στο αρη απετυχε αυτος)
HaPagan Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 και εγω. αυτην που ηταν κατω στο παρκε δεν ξερω τι ρολο βαραγε που φορουσε μια φουστα στα χρωματα της ρωσιας την προσεξες? Πωπω την είδα σήμερα σε φωτογραφίς στο ιντερνετ! Ασε που είδα κάτι Ισπανίδες να κυκλοφορούν στις κερκίδες... Προβλέπω να μου φτάσει η πίεση 25 αύριο στον τελικό! Πωπω θα μου κλείσει η φωνή και δεν θα μπορώ να μιλήσω τη Δευτέρα το πρωί που παρουσιάζομαι! Χαχαχα!
1980 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Πωπω την είδα σήμερα σε φωτογραφίς στο ιντερνετ! Ασε που είδα κάτι Ισπανίδες να κυκλοφορούν στις κερκίδες... Προβλέπω να μου φτάσει η πίεση 25 αύριο στον τελικό! Πωπω θα μου κλείσει η φωνή και δεν θα μπορώ να μιλήσω τη Δευτέρα το πρωί που παρουσιάζομαι! Χαχαχα! βασικα εγω σε μια ισπανιδα της ταου εβαλα τις φωνες σε καποια φαση γιατι ειχε μια καραμουζα και μου ειχε σπασει τα νευρα. ωραιες και οι ισπανιδες παντως. αλλα μετα το μετανοιωσα και τις ειπα συγνωμη. λοιπον αυτο με τους 40 και βαλε ειναι απαραδεκτο. καζουαλ ντυσιματακι προς νεανικο για το παιζουν ντζοβενα, υφακι χιλιων καρδιναλιων και ολα τα συναφη. το ticket το πηρα στην μαυρη και ηταν απο αυτα των 125 χαμηλα πισω απο την μπασκετα. λοιπον διπλα μου καθοντουσταν κατι τυποι ανιδεοι απο μπασκετ εντελως , το μονο που κανανε ηταν να σχολιαζουν τις κοπελες που χορευανε στα ταιμ αουτ και να μιλουν προστυχα γιαυτες με επιασε αηδια κανονικα δεν πανηγυρισαν καθολου δεν φωναξαν καθολου και μου σπασανε τα νευρα. κριμα στα παιδια που ηταν απεξω και μπηκαν μεσα αυτα τα αχρηστα κορμια. εδω δεν ξερανε ποιος ειναι ο σκολα και σπλιτερ και σε καποια φαση λενε καλη ομαδα ο αντιπαλος ε? θα μπεις με την κουπα στο στρατοπεδο ε? καλη φαση. αντε καλο κουραγιο να το παρει η παναθα να μπεις με ανεβασμενη ψυχολογια.
1980 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 παμε ρε παναθα. ε ρε γλεντια τι εβλεπα χτες και τι βλεπω σημερα. το χαος.
Snolly Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 παμε ρε παναθα. ε ρε γλεντια τι εβλεπα χτες και τι βλεπω σημερα. το χαος. χαχαχαχαχαχαχα - εγώ συγκρίνοντας με το Μίλαν - Μάντσεστερ νομίζω πως αυτό που βλέπω τώρα είναι σε αργή ταχύτητα.
DIMITRISG Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 χαχαχαχαχαχαχα - εγώ συγκρίνοντας με το Μίλαν - Μάντσεστερ νομίζω πως αυτό που βλέπω τώρα είναι σε αργή ταχύτητα. Ο παναθηναικος ειναι η μιλαν ή η μαντσεστερ ;
IOCTL Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μεγάλη μπάλα για άλλη μια φορά. Σύμφωνα με τους σχολιαστές της ΝΕΤ ο ΠΑΟ πρέπει να έχει την dream team του ποδοσφαίρου. Ευτυχώς που είναι και ο Βασσάρας και πάει το σπρώξιμο κάργα.... ΥΣ. Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ Γκέκας πάλι σκόραρε? Συνεχίστε να τον κράζετε και θα βγεί πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Γερμανία
Socratis_g Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 O Μάντζιος τη παλεύει? Ευτυχώς που υπάρχει κ το μπάσκετ.
IOCTL Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ . ο Ματζιος είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ. Επαιξε ενα μεγάλο παιχνίδι φέτος με τον ΠΑΟΚ. Ας του κάνουμε δεκαετές. Έτσι andreaslam?? ΟΛΟΙ είναι παιχταράδες. Ο ΜΟΥΝΙΟΘ φταίει για ΟΛΑ. Του χρόνου με άλλο προπονητή θα γίνουν όλοι αυτόματα ΖΙΝΤΑΝ . Έτσι τζίγκερ ??? Χωρίς πλάκα πάντως και με ομάδα ερασιτεχνικού να παίζαμε θα μπορούσε κάλιστα να μας κερδίσει. Αύριο το χάσουμε η το πάρουμε ας τους χειροκροτήσουμε ακόμη μια φορά και ας φωνάξουμε... το γνωστό σύνθημα
john1987 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Πραγματικα,για αλλη φορα ντρεπομαι που ειμαι παναθηναικος. Παιδακι πεντε χρονων να βαλεις,θα την εσπρωχνε στο πλεχτο.
geovard Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Η απόλυτη εξαθλίωση!Φέτος τα..σαίνια έσπασαν όλα τα κοντέρ!Ούτε με ντοπάρισμα δεν τσουλάνε αυτοί οι πάιχτες! Όταν όλοι μας όλη τη χρονιά φωνάζουμε γιατί βλέπουμε το χάλι αυτής της ομάδας οι ιδιοκτήτες μήπως νομίζουν ότι έχουν καμμιά Μίλαν.Άρα δεν ξέρουν ντιπ από μπάλλα. Να μείνουν μόνο Ίβανσιτς,Νίνης καί όλοι οι άλλοι να πάρουν δρόμο.Απορώ με τούς καναπεδάτους καί μη οπαδούς τού Παναθηναικού πού δεν βγαίνουν στούς δρόμους να διαμαρτυρηθούν γιά την...ίδέα Παναθηναικός!!!!! Γιά όσους πήγαν στον Βόλο.Ερώτημα.Δεν ήξεραν τι θα δούν? Μπράβο στη Λάρισα πού είδε τούς ψόφιους καί δεν τούς λυπήθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.