Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πες κ' άλλα!!! Γουστάρω!!!

pao_tau-3.jpg

αυτο το 12 που φαινετε στην κερκιδα απο πισω ειμαι εγω!!!! καλα πολυ που σας νοιαζει αλλα με επιασαν τα γελια. φανελα ντομινικ μεσα απο τα αποδυτηρια του 96.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καιζερ προλαβες καθολου τσσκα? οταν μπηκα ηταν 44 -44 και μετα αρχισε να ειναι εκνευριστικα αστοχη η μαλαγα δεν σταυρωσε καλαθι. εγω ετσι οπως την ειδα την τσσκα ειλικρινα δεν μου φανηκε αξιομαχη απλα οι αλλοι σπασανε τα καλαθια στο τελευταιο δεκαλεπτο.

Oλο, απο τις 6 ημουν γηπεδο σερι απο δουλεια

Μαλαγα, κλασσικη καλοδουλεμενη ομαδα. Στο ποδοσφαιρο θα επερνε το Χ.Στο μπασκετ ομως καποια στιγμη, αν δεν εχεις την ποιοτητα, δεν κοιτας τον αλλο στα ματια. Πολυ "ανευρη" ομαδα η ΤΣΣΚΑ μου φανηκε, πολυ τσουκου-τσουκου, δηλαδη "Αντε και να βαλουμε 2 καλαθια εκει, αντε και 2 τριποντα παρακει", οτι κατσει.Απλα οι αλλοι για κει ηταν, να το παλεψουν 35' και μετα να παραδωσουν πνευμα.Ελειπε και ο Σαντιαγκο, ε, πολυ θελει???

Απλα δεν πιστευω οτι θα ειναι τοσο κακη ξανα η ΤΣΣΚΑ

Δημοσ.
Oλο, απο τις 6 ημουν γηπεδο σερι απο δουλεια

Μαλαγα, κλασσικη καλοδουλεμενη ομαδα. Στο ποδοσφαιρο θα επερνε το Χ.Στο μπασκετ ομως καποια στιγμη, αν δεν εχεις την ποιοτητα, δεν κοιτας τον αλλο στα ματια. Πολυ "ανευρη" ομαδα η ΤΣΣΚΑ μου φανηκε, πολυ τσουκου-τσουκου, δηλαδη "Αντε και να βαλουμε 2 καλαθια εκει, αντε και 2 τριποντα παρακει", οτι κατσει.Απλα οι αλλοι για κει ηταν, να το παλεψουν 35' και μετα να παραδωσουν πνευμα.Ελειπε και ο Σαντιαγκο, ε, πολυ θελει???

Απλα δεν πιστευω οτι θα ειναι τοσο κακη ξανα η ΤΣΣΚΑ

οντως ξαφνικα εκανε ενα ξεσπασμα αλλα οχι εντυπωσιακο και η μαλαγα δεν μπορουσε να κανει τιποτα. δεν ξερω νομιζω οτι η ταου ηταν πολυ πιο σκληροτραχυλη ομαδα αν παιξουμε την ιδια αμυνα δεν νομιζω να εχουμε σοβαρο προβλημα.

Δημοσ.
Ο Διαμαντιδης δεν επιασε σπουδαια αποδοση.
ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ και ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ. Αθορυβος αλλα απιστευτος, αν σκεφτεις ποσα ριμπαουντ εδωσε-που γενικα δεν περιμενει καμια ομαδα απο τον ασο-τα κλεψιματα και τις βουτιες του, τα σπλιτ του(οπως στην βομβα της αλλης εκπληξης του αγωνα του Βουγιανιτς), την σιγουρια στο κατεβασμα.

Προσεξε επισης την φοβερη δυνατοτητα που προσφερει στον Ζοτς στα πικ εν ρολς. Εκανε το πικ ο Σκολα ξερω γω και αλλαζε παικτη με τον Πριζιονι.Εκει 9/10 πλευημεηκερς εχουν φαει καρφωμα απο τον ΣΚολα.Ομως οχι ο Μητσος.ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ να περιοριζεις τα πικ-εν-ρολς του αλλου, επειδη στην αλλαγη παικτη, ο κοντος σου μπορει να παιξει-μια εστω λογικη-αμυνα στον αντιπαλο ψηλο

Πως γινεται ρε μαγκες ενας τοσο καλος και εμπειρος παιχτης σα το Ντελκ να μη μπορει να βαλει ενα σουτ μονος του απο τα 3 μετρα?

Αγχος και κρυο. Το σουτ ειναι τεχνικη+ρυθμο.Τον Ρετζι Μιλλερ να παρεις, αν παιζει 2' ανα 5 ματς τα πρωτα σουτ θα πανε σιδερο. Καλο οτι δεν εκβιαζει προσπαθειες

Δημοσ.

πιστεύω ότι ΠΑΟ και ΤΣΣΚΑ έκαναν συντήρηση δυνάμεων σήμερα - έβγαλαν την υποχρέωση, που λέει ο λόγος - και την Κυριακή θα κατέβουν και τα μάτια των παικτών θα γυαλίζουν - killer instinct και τα ρέστα. Άντε, μπας και δούμε λίγο σοβαρό μπάσκετ την Κυριακή, γιατί σήμερα, ειδικά στο ΤΣΣΚΑ - Μαλαγα, πιο πολύ ξύλο έβλεπα παρά μπάσκετ.

Δημοσ.

A,και κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση

Απιστευτη ποικιλια σε παικτες.Για ολα τα γουστα.Βγαλε κοντο, βαλε ψηλο, βγαλε ευλεκτικο βαλε βαρυ, βγαλε σουτερ,βαλε μπουκαδορο.Διναμε φαουλ αβερτα γιατι ειχαμε λυσεις.

Δημοσ.

και χωρις τσαρτσαρη να συμπληρωσω εγω.

αυτος ο ντικουδης απο την εποχη της αεκ μαρεσε αλλα τωρα εχει φτιαξει πολυ

απο σπορτφμ το παρακατω κειμενακι

Απλά... απολαύστε τη μονομαχία Διαμαντίδη-Παπαλουκά την Κυριακή στον τελικό. Οι καλύτεροι πλέι μέικερ της Ευρώπης τίθενται αντιμέτωποι και είναι βέβαιο πως θα κάνουν όλες τους προπονητές του κόσμου να ζηλέψουν τον Παναγιώτη Γιαννάκη που έχει την πολυτέλεια να έχει και τους δύο στην ομάδα του, την Εθνική μας.

Δημοσ.

Μας εκαναν και παλι υπεριφανους.

Μπραβο τους.Εκαναν την Ταου να παρακαλάει να τελιωσει ο αγωνας.

Ελπιζω να κανουν το ιδιο και στην CCSKA.

Δημοσ.

Μέσα ήμουν και εγώ! Στο πάνω διάζωμα στη θύρα 44! Δίπλα και πάνω από τους Ρώσους. Τι να πει κανείς για αυτή την ομάδα... Ποιά Ταού; Απουσιάζε από το γήπεδο. Και αυτό το πέτυχε η ομάδα απλά παίζοντας την καλύτερη άμυνα όλων των εποχών, χωρίς να νοιαστεί για την επίθεση της!!! Πάμε ρε Ζέλικο προπονητάρα!! :)

Δημοσ.
Δίπλα και πάνω από τους Ρώσους. Τι να πει κανείς για αυτή την ομάδα...

Bασικα τι να πει κανεις γιαυτες τις Ρωσσιδες, έπαθα πλάκα

Δημοσ.
Bασικα τι να πει κανεις γιαυτες τις Ρωσσιδες, έπαθα πλάκα

και εγω. αυτην που ηταν κατω στο παρκε δεν ξερω τι ρολο βαραγε που φορουσε μια φουστα στα χρωματα της ρωσιας την προσεξες?

Δημοσ.

Όλα ωραία. Αν ήταν μέσα και όσα αδέρφια πρέπει και όχι η κάθε θείτσα και ο κάθε χοντρομπαλάς μπουχέσας σαραντάρης θα ήταν ακόμα καλύτερα...

Δημοσ.

εμ ρε νεο δε το εχεις παρει χαμπαρι??

το φαιναλ φορ ειναι κατι σαν ιβεντ βλεπεις απο πιτσιρικια 5 χρονων μεχρι θειτσες 70 που δεν εχουν τι αλλο να κανουν.για να μη πω για τις γκομενες που οταν τους λες μπατιστ σε κοιτανε σαν ηλιθιες.

Δημοσ.
Όλα ωραία. Αν ήταν μέσα και όσα αδέρφια πρέπει και όχι η κάθε θείτσα και ο κάθε χοντρομπαλάς μπουχέσας σαραντάρης θα ήταν ακόμα καλύτερα...

Δηλαδή σε 14 χρόνια θα είσαι μπουχέσας?

• Moderators
Δημοσ.

Γεγονός ότι ο 40ρης, μπορεί να πήγαινε σε αγώνες πριν πας εσύ.

Δεν σημαίνει ότι πρέπει να του το στερήσεις επειδή δεν είναι παιδαρέλι. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...