Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι σκατά μπάσκετ ήταν αυτό; Ποιά ΤΣΣΚΑ; Αμα περάσει η Πανάθα το έχει άνετα! Αντε γερά!!!!

Δημοσ.

Καλή επιτυχία στον ΠΑΟ. Δουλεύει αλλά το ένα κανάλι δείχνει ρώσικο χόκευ επί πάγου και το άλλο έχει άθλια ποιότητα... Γαμώτο!!

Δημοσ.

Μπραβο συγχαρητηρια για την εκπληκτικη αμυνα που κρατησε την Tau τοσο χαμηλα.

Καλη επιτυχια στον τελικο!!

Δημοσ.

... ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!

Αυτά είναι! ΤΣΣΚΑ Παναθηναϊκός στον τελικό! Οι δύο καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης! Οι δύο καλύτερες άμυνες του κόσμου!

Το σκορ μπορεί να λήξει 4-3 αλλά από άποψη ονομάτων θα είναι γαμώ τους τελικούς. Επίσης πολύ το χάρηκα που φύγανε από τη μέση οι δύο ισπανικές!

Τον ονειρευόμουν μήνες αυτόν τον τελικό! :D

Δημοσ.

μαζικη εκσπερματωση μεσα στο οακα. δεν βγαινει η φωνη παω να παρω καραμελες και χαμομηλια να ειμαι ετοιμος για την κυριακη.

Δημοσ.
δλδ αν εγω επαιζα στη λιθουανια θα γινομουνα παιχτης επειδη ηταν ο γιασικεβιτσιους και ο σισκαουσκας?

Αν ησουν παικτης του 5 δεν θα γινοσουν παικτης του 9.Θα γινοσουν ομως-η θα σε πλασαρανε τα ΜΜΕ-σαν του 7 με 8

και τη σημαινει οτι εγινε ο λιθουανος Σπανουλης?Σε χαλαγε ας πουμε ο Σπανουλης στον παναθηναικο?

Οχι, θα με χαλαγε να μιλαγε ο Σπανουλης σαν να ειναι ο Λαρρυ Μπιρντ ενω ακομα ειναι μια τριχα απο τα @@ του Μπερντ

Ο Ερντογαν με τον Ρακοσεβιτς μικροι παιχτες ειναι? Τι πανευκολα? Αν

Τους ειδα και σημερα.Μια χαρα "εργαλεια" ειναι, ομως ας φυγει ο Σκολα να σου πω αν βρισκει η Ταου αλλο Σκολα.

Δημοσ.

βασικα η αμυνα που παιξαμε σημερα ηταν απιστευτη. αμυνα για σεμιναριο. φορτωσαμε γρηγορα τον σπλιτερ , τον ρακοσεβιτς τον εξαφανισαμε , ο πριτζιονι το μονο που εκανε ειναι να χτυπιετε και τον σκολα δεν τον χαλασε καθολου που εφαγε πικρα για ακομη μια φορα. με το που βγηκε ο σκολα η ταου διαλυθηκε καναμε παρτι κανονικα. αυτη η τσσκα οσο την ειδα για 15 λεπτα μου φανηκε πολυ λιγη. ρε τον στογιαν τον πανμεγιστο μας ελειψε.

Δημοσ.

Λοιπον, καπου μεταξυ δευτερου πακετου και κραυγης στο κορακι που προφανως θεωρει το κοιταγμα του Χ''βρετα αντιαθλητικο και το κατς του Πριτσιονι επιθετικο μπορω να πω

1. Καποια μερα θα γυρισει κανεις και θα πιασει στις φαπες τον Διαμαντιδη ή τον Μεγαλο Λιθουανο με την αμυνα που παιζουν. Οταν καταφερνεις να κανεις παντελως αχρηστο τον Σκολα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΑΡΕΙΣ, απλα και μονο αχρηστευοντας τους περιφερεικους οι οποιοι για να περασουν μπαλα στον Σκολα επρεπε να κανουν πρωτα το Ε9 τους τοτε παιρνεις το βιντεο του αγωνα, πας στην σχολη προπονητων, ανοιγεις τον προτζεκτορα και ξεκινας

Μπασκετ 1.0.1

Αμυνα

2. Ρε τι κριμα που εφυγε αυτος ο Γιακα και πηραμε το παλτο τον Μπετσιροβιτς στην θεση του

3. Απο τον Ντελκ το περιμενα απο τον Γιαφτοκας τον βρηκα.4' λεπτα επαιξε το παιδι αλλα εκπληκτικος αμυντικα. Αν επαιζε κανα 20λεπτο θα εκανε πανω απο 10 ταπες

4. Μαθαμε ποιο απο τα 2 στυλ μπασκετ υπερισχυει.Ωρα να μαθουμε την Κυριακη ποια απο τις 2 ομαδες παιζει το ιδιο στυλ καλυτερα.

Δημοσ.
Λοιπον, καπου μεταξυ δευτερου πακετου και κραυγης στο κορακι που προφανως θεωρει το κοιταγμα του Χ''βρετα αντιαθλητικο και το κατς του Πριτσιονι επιθετικο μπορω να πω

1. Καποια μερα θα γυρισει κανεις και θα πιασει στις φαπες τον Διαμαντιδη ή τον Μεγαλο Λιθουανο με την αμυνα που παιζουν. Οταν καταφερνεις να κανεις παντελως αχρηστο τον Σκολα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΑΡΕΙΣ, απλα και μονο αχρηστευοντας τους περιφερεικους οι οποιοι για να περασουν μπαλα στον Σκολα επρεπε να κανουν πρωτα το Ε9 τους τοτε παιρνεις το βιντεο του αγωνα, πας στην σχολη προπονητων, ανοιγεις τον προτζεκτορα και ξεκινας

Μπασκετ 1.0.1

Αμυνα

2. Ρε τι κριμα που εφυγε αυτος ο Γιακα και πηραμε το παλτο τον Μπετσιροβιτς στην θεση του

3. Απο τον Ντελκ το περιμενα απο τον Γιαφτοκας τον βρηκα.4' λεπτα επαιξε το παιδι αλλα εκπληκτικος αμυντικα. Αν επαιζε κανα 20λεπτο θα εκανε πανω απο 10 ταπες

4. Μαθαμε ποιο απο τα 2 στυλ μπασκετ υπερισχυει.Ωρα να μαθουμε την Κυριακη ποια απο τις 2 ομαδες παιζει το ιδιο στυλ καλυτερα.

Πες κ' άλλα!!! Γουστάρω!!!

pao_tau-3.jpg

Δημοσ.

καιζερ προλαβες καθολου τσσκα? οταν μπηκα ηταν 44 -44 και μετα αρχισε να ειναι εκνευριστικα αστοχη η μαλαγα δεν σταυρωσε καλαθι. εγω ετσι οπως την ειδα την τσσκα ειλικρινα δεν μου φανηκε αξιομαχη απλα οι αλλοι σπασανε τα καλαθια στο τελευταιο δεκαλεπτο.

Δημοσ.

Να πω και γω δυο πραγματακια για τον αγωνα.

Ο Διαμαντιδης δεν επιασε σπουδαια αποδοση. Αλλα αυτος ο παναθηναικος σου βγαζει μια αισθηση οτι απο καπου θα το βρεις, δε γινεται.

να σας πω την αληθεια τον μπετσιροβιτς δε τον ειχα σε υποληψη.σημερα μου εβγαλε τα ματια.

Και καταλαβατε ενα πραγμα?Σημερα ο παναθηναικος δεν επιασε μεγαλη αποδοση. Αλλα κερδισε ευκολα μια πολυ καλη ομαδα. τι να πει κανεις.

Επισης.

Πως γινεται ρε μαγκες ενας τοσο καλος και εμπειρος παιχτης σα το Ντελκ να μη μπορει να βαλει ενα σουτ μονος του απο τα 3 μετρα?

Την κυριακη ειναι η αποκορυφωση. Οι 2 καλυτεροι ευρωπαιοι πλευ παιζουν αντιπαλοι. εκει ειναι που εγω ως 3 ματι,που δε με πολυκαιει κιολας,καθομαι και απολαμβανω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...