Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
δεν το θελουμε με την ενοια οτι δεν μας λεει κατι αλλα ειναι δεδομενο οτι πρεπει να το παρεις γιατι εισαι παναθηναικος.

Κοίτα, μην νομίζεις ότι και εδώ η ψυχολογία είναι "πάμε να κάνουμε άθλο". Για δεδομένο το έχουμε ότι πρέπει να το πάρουμε (εδώ που φτάσαμε).

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρέπει νά έχει μεγάλη πίκρα ο Μασιγιάουσκας αν διαβάσει κανείς τη συνέντευξή του.Τι θα πεί ποτέ στον Παναθηναικό δεν θα πάω όταν ο πονηρός δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανες αν οι οπαδοί τού Παναθηναικού σε γούσταραν?

Ή γιά καινούργιο μας το λέει ότι θα υποστηρίζει την Ταού?Αφού υπήρξε παίχτης της καί έχει διπλό λόγο να είναι σήμερα με τούς Ισπανούς.

Eπ, λιγα με τον Λιθουανο τουριστα

Εδω τον ρωτησαν "Ο Ντομινικ ειναι ο μεγαλυτερος Αμερικανος που εχει ερθει στην Ευρωπη"?? ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΥΛΉΣ???"Οχι δεν ηταν κατι ιδιεταιρο, ο καλυτερος ηταν ο Αλφονσο Φορντ!!!" Καλα που δεν ειπε ο Γουολτερ Μπερυ!!

Για παντα στο λιμανι μεγαλε Λιθουανε που σε εκαναν μαγκα ο Σισκα με τον Γιασικεβιτσιους και πηγες ΝΒΑ και επαιζες λιγοτερο απο τον Σπανουλη. Ε ρε τι γιωτας ειναι αυτος? ο Καζλαουσκας δεν ελεγε το καλοκαιρι οτι ειναι χαζος??(κυριολεκτικα, οχι κοριδευτικα, ο Καζλαουσκας τον θεωρει παικτη με χαμηλο IQ literally)

Δημοσ.
kaizer unfair σε βρισκω

Που???

Οτι ειπε ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ για Ντομινικ?

Οτι ο Καζλαουσκας τον θεωρει-αυτο ειναι αληθεια-ανθρωπο(οχι παικτη) χαμηλου IQ?

Οτι ο Γιασικεβιτσιους με τον Σισκαουσκας τον καναν μαγκα και οτι η Ταου τον αντικατεστησε πανευκολα με τον Ερντογαν και τον Ρακοσεβιτς και οτι στο ΝΒΑ ηταν ο Λιθουανος Σπανουλης???

Που εχω αδικο?

Δημοσ.

πανμεγιστη μαλακια για ντομινικ ναι

καζλαουσκας ναι,οπως επισης το ιδιο εχει πει και ο σκοτ

στο τριτο ομως ρε φιλε..

δλδ αν εγω επαιζα στη λιθουανια θα γινομουνα παιχτης επειδη ηταν ο γιασικεβιτσιους και ο σισκαουσκας?

Και στην ταου τοτε γιατι εκανε την καλη χρονια του?

και τη σημαινει οτι εγινε ο λιθουανος Σπανουλης?Σε χαλαγε ας πουμε ο Σπανουλης στον παναθηναικο?Προσωπικα,αν ερχοταν ο Σπανουλης στον ολυμπιακο θα εκανα κολοτουμπες. Και κατι αλλο ρε συ. Ο Ερντογαν με τον Ρακοσεβιτς μικροι παιχτες ειναι? Τι πανευκολα? Αν ερχοντουσαν στον ολυμπιακο παλι κολοτουμπες θα εκανα.

Δημοσ.

Δεύτερη φορά στη ζωή μου που αγόρασα Goal news.

Έχω βάλει ήδη τιμωρία τον εαυτό μου για να μη το ξανακάνω...

Είχε περιποιημένο αφιερωματάκι όμως στην ομάδα..

Ρε πστη μου βλέπω τους πρώην παίκτες όπως:

Κάτας , Μιντλετον, Ντέγιαν, Ρότζερς, Κουτλουάι, Στόγιαν, Μουλαομέροβιτς, Κοχ και

(εκτός που μόλις αναλογίζομαι τι έχουν φέρει στην Ελλάδα οι Γιανακόπουλοι με πιάνει ίλλιγγος...!)

διαπιστώνω πως όλοι στάζουν μέλι για τη Πανάθα..

Την αγαπούν ρε!

Α ρε Τζίγγερ σεμινάρια που θέλεις.....

ΥΓ. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΟΥΥΥΥΠΑΑΑΑΑΑΑ!!!

• Members
Δημοσ.

Βρήκα τα εξής:

17:30 Unicaja - CSKA Moscow (Euroliga) LiveTV.ru => Tvants Sopcast Tvants Makaiko => Sopcast CT2 => Tvants Tvants WMediaPlayer (High) WMediaPlayer (Low) 20:30 Panathinaikos Athens - Tau Ceramica (Euroliga) Makaiko => Sopcast CT2 => Tvants Tvants WMediaPlayer (High) WMediaPlayer (Low)
από: http://melzev.iespana.es/websporttv.htm

Ελπίζω να δουλεύουν...

• Members
Δημοσ.

Ευτυχώς παίζουμε δεύτεροι, οπότε μπορούμε να δοκιμάσουμε την αξιοπιστία των links στον απογευματινό αγώνα...

Δημοσ.

ρε συ genious δώσε τα link εδώ. δεν μπορούμε να τα δούμε να δεν είμαστε registered...

To ESPN Vivo πάντως δεν έχει καθόλου καλή ποιότητα...:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...