Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το επώνυμό του θυμίζει (φτηνό) ψάρι! είναι από τα πρεζόνια,που όταν παίζαμε ευρωπαικά στη μπάλα,ανέβαινε στο πάνω διάζωμα, πάνω -πάνω,εκεί που είναι οι σημαίες,και ουρλιαζε (ενώ όλοι είχαμε την εντύπωση ότι όπου να ναι θα πέσει)!

τελικά ποτέ δεν έπεσε,και συνεχίζει να....παρέχει υπηρεσίες φροντιστή χόρτου στην παιανια με 1200 περίπου ευρώ το μηνα,κ με δική του μηχανή φυσικά, και εννοείται ότι κανείς δεν του επιτρέπει να ακουμπήσει ποτέ το χόρτο,για να μην το καταστρέψει...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χωρίς Τσαρτσαρή σημαίνει ότι ίσως θα πρέπει να παίξει ο Μπατιστ στο "4" για κάποιο διάστημα με τπ Γιαφτόκας σέντερ

(κάτι που δοκίμασε στο ματς με τον Πανιώνιο, όταν και πάλι ο Τσαρτσαρής ήταν έξω).

Δεν θα μας κάνει εντύπωση αν δούμε κ τον Σισκ ως τεσσάρι για μεγάλο διάστημα.

Βέβαια εκεί παίζεις με τη φλόγα.

όπου φλογα=να μαζέψει ο Σισκ αρκετά φάουλ γρήγορα και να σου λείψει από την επίθεση..

Ο Ντικούδης κάνει καλή χρονιά..Αλλά ρε πστη μου ποτέ δεν τον πήγα 100% σαν παίκτη..

Δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει όλη τη θέση 4 πάνω του..

Το καλό είναι ότι ο Γιαφτόκας έχει κάπως συμμαζευτεί το τελευταίο διάστημα.

Ναι τόσο ώστε να σταθεί αξιοπρεπώς σε ένα F4;;

Δύχολο...

Εχουμε εμπιστοσύνη στον Ζοτς κ βλέπουμε..

Δημοσ.

Τεσσάρι ο Σισκάουσκας; 1.98 είναι ο άνθρωπος, θα τον φάνε ζωντανό!

Μάλλον θα παίξει rotation 5 παικτών σε 2 θέσεις, με Τομάσεβιτς, Γιαφτόκας να παίζουν μόνο ως "5", Ντικούδη μόνο ως "4" και Μπατιστ να εναλλάσσεται.

Όσο για το Γιαφτόκας, έχω την αντίληψη ότι τον τελευταίο μήνα βελτιώνεται. Τουλάχιστον αμυντικά θα πρέπει να πιέσει με το δυνατό του κορμί και να ζορίσει τον Σκόλα και τον Σπλίτερ.

Δημοσ.
http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=15033&m=A10&aa=2

άρθρο (χωρίς αποδείξεις),που "κατηγορεί" τον οσφπ,για υποκινουμενα επεισόδια,για σχέσεις υπαλληλικές με οπαδούς,για κολλητες σχέσεις με τους μπάτσους κλπ...

ΥΓ:ο κόσμος το έχει τούμπανο βεβαια,αλλά επιτέλους τώρα άρχισε να ακούγεται.... (είναι ένας από τους λόγους,που οι υπόλοιποι οπαδοί εν ελλάδι,τους αποκαλούν "ντροπή των οπαδών")....

Μου κάνει εντύπωση με πόση ευκολία αποδέχεστε κάποιο δημοσίευμα που σας συμφέρει,ενω δηλώσεις όπως η παρακάτω,και μάλιστα σε εκπομπή κορυφαίου δημοσιογράφου και σε φιλοπαναθηναικό κανάλι,τη θεωρείται ανυπόστατη.

http://www.youtube.com/watch?v=g5f52...elated&search=

Υ.Γ. Όσο για το ποιοι αποκαλούντε ντροπή των οπαδών το ξέρουν και οι πέτρες.Άραγε οι φίλαθλοι ποιάς ομάδας απουσίαζαν από το πανελλήνιο συνέδριο φιλάθλων που διεξήχθη στην Αθήνα πριν περίπου δύο μήνες?ΠΟΙΑΣ?

Δημοσ.
http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=15033&m=A10&aa=2

άρθρο (χωρίς αποδείξεις),που "κατηγορεί" τον οσφπ,για υποκινουμενα επεισόδια,για σχέσεις υπαλληλικές με οπαδούς,για κολλητες σχέσεις με τους μπάτσους κλπ...

ΥΓ:ο κόσμος το έχει τούμπανο βεβαια,αλλά επιτέλους τώρα άρχισε να ακούγεται.... (είναι ένας από τους λόγους,που οι υπόλοιποι οπαδοί εν ελλάδι,τους αποκαλούν "ντροπή των οπαδών")....

Μου κάνει εντύπωση με πόση ευκολία αποδέχεστε κάποιο δημοσίευμα που σας συμφέρει,ενω δηλώσεις όπως η παρακάτω,και μάλιστα σε εκπομπή κορυφαίου δημοσιογράφου και σε φιλοπαναθηναικό κανάλι,τη θεωρείται ανυπόστατη.

Υ.Γ. Όσο για το ποιοι αποκαλούντε ντροπή των οπαδών το ξέρουν και οι πέτρες.Άραγε οι φίλαθλοι ποιάς ομάδας απουσίαζαν από το πανελλήνιο συνέδριο φιλάθλων που διεξήχθη στην Αθήνα πριν περίπου δύο μήνες?ΠΟΙΑΣ?

Δημοσ.

μετα απο αυτο διαβασες καθολου τι γραψαμε? τις ντροπες κρατα τες για παρτη σου δεν ταιριαζουν εδω μεσα.

Δημοσ.

που ρε φούστη μου! τελικά με κρέμασε ο άλλος,και πούλησε το εισητήριο στη μαύρη αγορά (550 ευρώ ρε μάγκες,το εισήτηριο των 80). αντε κ εγώ από την tv...

ΥΓ:να το ξεπέρασε ο τσαρτσαρής το βλέπω δύσκολο ! ή λεμε μούφες για να τους μπερδέψουμε κ να νομίζουν ότι θα παίξει, ή δεν είχε τίποτα!

Δημοσ.
μετα απο αυτο διαβασες καθολου τι γραψαμε? τις ντροπες κρατα τες για παρτη σου δεν ταιριαζουν εδω μεσα.

Δέν είχα ποτέ σκοπό να αναφερθώ σε ντροπές.Κάποιος άλλος χρησιμοποιήσε πρώτος αυτή τη φράση και εγώ του απάντησα στο ανάλογο ύφος.Πριν κάνεις λοιπόν υποδείξεις φίλε μου διάβαζε σε παρακαλώ λίγο προσεκτικότερα.

το url που εδωσες δεν οδηγει καπου φιλε

Δημοσ.
Δέν είχα ποτέ σκοπό να αναφερθώ σε ντροπές.Κάποιος άλλος χρησιμοποιήσε πρώτος αυτή τη φράση και εγώ του απάντησα στο ανάλογο ύφος.Πριν κάνεις λοιπόν υποδείξεις φίλε μου διάβαζε σε παρακαλώ λίγο προσεκτικότερα.

ναι σιγα μην κατσω να διαβασω ολα τα ποστ για να σου απαντησω σε καταλληλο υφος. οτι δινεις θα παιρνεις απο εμενα εφοσον με παιρνει και εμενα η μπαλα εσυ να προσεχεις τους χαρακτηρισμους σου. ενταξει ημαρτον την "ολοκληρη δεσποινα" μας εβαλες σε λινκ. . εγω εχω μιλησει για την συγκεκριμενη δεν θα τυπωνω παλι τα ιδια κατσε και ψαξε πισω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...