crach13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 δεν ξερω αλλα φετος ανησυχω για την ομαδα μας στο μπασκετ!Κατι δεν μου κανει κλικ...
KaizerSoze Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 ΤΙ δεν σου κανει κλικ...? ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΓΑΥΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΓΑΜΩ 3αρι-σκορερ-σουτερ πηραμε,ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ παικτη,τον Σισκαουσκας 5αρι ΚΑΘΑΡΟ,βαρβατο,πηραμε.Οτι καλυτερο ηταν διαθεσιμο φετος μετα τον Βουισιτς Πηραμε το βασικο 4αρι της Πρωταθλητριας Ευρωπης,τον -Παναθηναικων αισθηματων-Ντικουδη Πηρες τον ΙΣΑΞΙΟ στην Εθνικη Σλοβενιας,αντι-Λακοβιτς,τον Μπετσιροβιτς (δηλαηδ οταν πηραμε στα 24,οσο ειναι τωρα ο Μπετσι,τον Λακοβιτς λεγαμε "Τι παικταρας ειναι αυτος?" ) Πας να παρεις πλευμεηκερ απο το ΝΒΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΜΩΡΕ?
Ic3m@N Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Να σου πω εγώ τι δεν του κάνει κλικ; Το ότι με εξαίρεση τον Γιαφτόκας που τον είχε ανάγκη ο ΠΑΟ σε καμία άλλη θέση δεν έγινε δυνατότερος... (για να μην σου πω ότι αποδυναμώθηκε κιόλας καθώς πλέον δεν ξέρουμε πως και αν θα δέσει η ομάδα)...ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός δυναμώθηκε παντού.... στους ψηλούς...Στακ και Μπουρούση... και στους κοντούς... δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ποιους πήρε... και αν αυτός ο Άκερ είναι τόσο καλός όσο λένε εγώ νομίζω ότι από πλευράς δυναμικότητας ο Ολυμπιακός είναι ένα κλικ πιο πάνω από τον ΠΑΟ... βεβαίως πρέπει να δούμε και τον άλλο παίχτη που θα πάρει ο ΠΑΟ για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα...
LL_NEO Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 εγώ νομίζω ότι από πλευράς δυναμικότητας ο Ολυμπιακός είναι ένα κλικ πιο πάνω από τον ΠΑΟ... Τουλάχιστον αυτός έχει τα @@ να την πει την εχμ γνώμη του. Οπότε Μήτσο μην τον σταυρώσουμε. Ε τι λες; Btw καλόοοοοοο ρε μάγκα. Μπρρρρ φοβηθήκαμε. Θα αποτολμήσω (με κίνδυνο να πάθουν κράμπα οι κοιλιακοί μου απο την πιθανή απάντηση) να ρωτήσω σε ποια ακριβώς θέση και ποιός έναντι ποιου είναι καλύτερος στο γαύρο. Έτσι δλδ για να ξέρουμε... Παρακαλάω να αλλάξει η μέθοδος των πλέυ οφφ και να χρειάζονται 4-5 νίκες για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Όχι τίποτα άλλο να εχουμε και ένα παραπάνω κίνητρο μετά το περσυνό 3-0 Α ρε Μπίλυ έφυγες και νομίζουν ότι ο μπασκετικός Παναθηναικός είναι σαν το χτικιό του ταρίφα. Ρε εδώ κάνουν κουμάντο τα αδέρφια δε μασάμε πουθενά...
crach13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 ΤΙ δεν σου κανει κλικ...? ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΓΑΥΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΓΑΜΩ οχι δεν ειναι αυτο.Να ξερες και που τις γραφω τις γαυροφυλλαδες...Απλα η φυγες των Σπανουλη και Λακοβιτσ μου φαινεται οτι δεν μπορουν να αναπληρωθουν.Μπορει να κανω και λαθος βεβαια.Θα δειξει!
KaizerSoze Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Να σου πω εγώ τι δεν του κάνει κλικ; Το ότι με εξαίρεση τον Γιαφτόκας που τον είχε ανάγκη ο ΠΑΟ σε καμία άλλη θέση δεν έγινε δυνατότερος... ΕΚΤΟΣ του Γιαφτοκας εχουμε 1. Πηραμε 3αρι.Τον Σικαουσκας.Σκορερ.Σουτερ.Ηγετη,η εστω ενα απο τους καλυτερους με Μπαρνιανι-Νικολα της πρωταθλητριας Ιταλιας Μπενετον. 2. Πηραμε δυνατο 4αρι.Τον Ντικουδη.Τοσο καιρο παιζαμε με το μοναδικο δυνατο 4αρι μας τον Μπατιστ στο 5.Πλεον ελευθερωνεται αυτος.Και εχεις και τον Ντικουδη καβατζα 3. ΑΝτικατεστησες τον Βλακοβιτς με τον μπετσιροβιτς.Εντομεταξυ μιλας τωρα με ενα ανθρωπο που πιστευει οτι η ομαδα κερδισε και μονο που εφυγε ο Βλακοβιτς.ΕΙΔΙΚΑ ο περσυνος Βλακοβιτς ,εμενα να εβαζες θαχα καλυτερα ποσοστα στα σουτ(δεν το λεω για πλακα,ειλικρινα ωρες ωρες επειδη επαιζα μπασκετ,πιστευω οτι θαμουνα καλυτερος,ιδιο υψος εχουμε αλλωστε) ΠΩΣ αποδυναμωθηκαμε?Χασαμε στην ουσια ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ και εχοθμε δυναμωσει σε 3 αλλες θεσεις.Και περιμενουμε και τον ΝΒΑερ (για να μην σου πω ότι αποδυναμώθηκε κιόλας καθώς πλέον δεν ξέρουμε πως και αν θα δέσει η ομάδα)...Δηλαδη ΕΦΥΓΕ ο Λακοβιτς και χαλασαν οι αυτοματισμοι?Διοτι ο Σπανουλης 1 χρονο επαιξε σε μας και εδεσε.Οποτε ποια η διαφορα? α. ο Μπετσιροβιτς αποκτηθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ για αυτο το λογο.Επειδη ξερει πολυ καλα τα πικ εντ ρολς β. Η ομοιογενεια ειναι υπερτιμημιμενη.Δηλαδη η Μπαρτσα που πηρε Τιραμ-Ζαμπροτα και θελει Βιειρα να φοβαται μην χασει ομοιογενεια? Και στο φιναλε η ομοιγενεια ειναι καλη αν εχεις καλους παικτες.Οτι ομοιογενεια και αν εχεις οι παικτεσ του 6 η του 7 θα πανε στο 6 η στο 7.Δηλαδη δεν μπορει εξαιτιας των αυτοματισμων ο Σπανουλης να γινει Τζορνταν. Πηραμε παικταραδες και πλεον οι αυτοματισμοι που θα μαθουν(δηλαδη ο Διαμαντιδης 2 χρονια,ο Σπανουλης 1 χρονο και ο Μπατιστ 2 χρονια ειναι "μακροχρονοσ" κορμος για να καταλαβω? ) στους ψηλούς...Στακ και Μπουρούση... Πωπω τι λες ρε παιδι μου ε? Το σεντερ του Αρη και τον αναπληρωματικο σεντερ της ΑΕΚ? ΒΑΘΟΣ εδωσε,δεν ενισχυθηκε! Οσο και να τον λεω παιδοβουβαλο δεν βρισκω πως κερδισε σε ποιοτητα (εκτοσ απο βαθος) με Στακ και Μπουρουση,εναντι Σοχρτσινιτη-Ζιζιτς και στους κοντούς... δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ποιους πήρε... Ποιους πηρε? Τον πρωην πλευμεηκερ του Μακεδονικου Τον Ντομερκαντ που τοσα χρονια στην Ευρωπη πλεον ξερουμε που φτανει ο ισκιος του και Παρκερ δεν θα γινει ποτε Και τον Μασιγιαουσκας.Ενα καλο σουτερ και σκορερ.Ενα παικτη εργαλειο σε μια ομαδα καλυμενη απολα ταλλα αλλα για ηγετη μιας νεας ομαδας δεν ξερω.Εδω στην Ταου με Σκολα και Ευρολιγκα δεν πηρε
Ic3m@N Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 1) ...ο πρώη πλέυ μέικερ που Μακεδονικού παραλίγο να οδηγήσει φέτος μόνος του την Τσιμπόνα στους 8... 2) Γιατί χρειαζόταν ενίσχυση στους ψηλούς ο Ολυμπιακός; οχι... απλά πλέον έχει πολύ περισσότερες επιλογές 3) Ο Σπανούλης πλέον είχε μάθει τα συστήματα και γενικά τι ζητάει από αυτόν ο Ομπράντοβιτς... με τον Μπετσίροβιτς πρέπει πάλι να γίνουν όλα από την αρχή... και πέρσυ με τον Σπανούλη δεν χρειαζόταν να γίνει αυτό αμέσως (άσχετα αν έγινε) γιατί μπροστά του είχε Διαμαντίδη και Λάκοβιτς. 4) Είπα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και τον άλλο παίχτη που θα πάρει ο ΠΑΟ 5) Ναι τα αδέρφια κάνουν κουμάντο... αλλά αυτό μέχρι πέρσυ...γιατί φέτος δεν είναι μόνοι τους... 6) Για το περσυνό 3-0... δεν χρειάζονται σχόλια.. ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος και το πήρε πάλι... φέτος να δούμε... δεν χρειάζεται να βγάζουμε συμπεράσματα και να λέμε πολλά από τώρα... ακόμα δεν τους έχουμε δει...
LL_NEO Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Για το περσυνό 3-0... δεν χρειάζονται σχόλια.. ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος και το πήρε πάλι... φέτος να δούμε... δεν χρειάζεται να βγάζουμε συμπεράσματα και να λέμε πολλά από τώρα... ακόμα δεν τους έχουμε δει... και αν αυτός ο Άκερ είναι τόσο καλός όσο λένε εγώ νομίζω ότι από πλευράς δυναμικότητας ο Ολυμπιακός είναι ένα κλικ πιο πάνω από τον ΠΑΟ ........................................
Ic3m@N Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 ναι ρε συ αφεντικό τώρα από πλευράς δυναμικότητας-παιχτών ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα πιο μπροστά...αλλά πρέπει να δούμε και ποιον θα πάρει ο ΠΑΟ...
konnak Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Θες να τους πάρουμε matchup έναν προς έναν τους παίκτες, να δούμε από πλευράς δυναμικότητας παικτών γιατί έχετε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά σας;
zaxoys Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 ο Παο όντως θα έχει χάσει σε ομοιογένεια , ο Ολυμπιακος όμως δεν έχασε απλώς ,τώρα δεν έχει καθόλου , είναι εντελώς νέα ομάδα ρίξε μια ματιά στην 5αδα του και στις αλλαγές...οπότε ας μην μιλάμε για ομοιογένεια καλυτερα Έλα μην παραπονιέστε τουλάχιστον θα νικάτε εύκολα το μαρούσι για να φτάσουμε τελικό και μπορεί και το 3-0 με λίγη τύχη να γίνει 3-1 Ο Ζίζιτς έμεινε ή όχ?
KaizerSoze Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Το ποδοσφαιρο αστο,με 9 καινουριους παικτες χτυπαμε Ηρακλη για 3η θεση
yorgosd Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Ο παναθηναικός στο μπάσκετ φέτος πάλι θα το πάρει το πρωτάθλημα...Δεν έχει αποδυναμωθεί...αντίθετα θα είναι πολύ καλύτερος.Ο ολυμπιακός το μόνο που κατάφερε είναι να μειώσει τη διαφορά δυναμηκότητας(ΟΧΙ να την αφανήσει) και να κερδίσει το πρωτάθλημα των εντυπώσεων...Και τέλος το μεγαλύτερο ατου του ΠΑΟ σε σχέση με τον ολυμπιακό δεν είναι κάποιος παίχτης αλλά ο Ομπράντοβιτς.Κατά την προσωπική και ταπεινή μου άποψη ο Γκέρσον δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί σε ένα χρόνο(τόσο είναι το συμβολαιο του) να φτιάξει υπερομάδα..Επίσης δεν μπορεί α δουλέψει έξω από τη χώρα του...Θα είναι έξω απ τα νερά του...Ο ολυμπιακός φέτος θα στειρηχθεί περισσότερο σε ατομικές ενέργειες...ΤΙ έκανε άλλοστε και η μακάμπι τόσα χρόνια... Το πρόβλημα μας δεν είναι στο μπάσκετ...Στο ποδόσφαιρο να δούμε τι θα κάνουμε...Αν δεν κάνουμε 2 μεταγραφές δεν μας βλέπω καθόλου καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.