Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
στο ίδιο σημείο καταλήγουμε,αλλά βγάζουμε διαφορετικό συμπέρασμα!

μπάσκετ κ μπάλα έχουν τον ίδιο κόσμο!

τον γιαφτόκας τον στηρίζουμε,αλλά τον βίκτορ τον βρίζουμε! τον σάκοτα,τον στηρίζουμε,τον λεοντίου τον κράζουμε! τον παπανικολάου τον ανεχόμαστε,για τον μπάγεβιτς θα κατεβούμε στους δρόμους! τον ντελκ τον στηρίζουμε,τον σοουζα τον φάγαμε! τον φράγκι τον έχουμε θεό,τον μπασινά τον διώξαμε αφού πρώτα τον κυνηγούσαμε ακόμα κ όταν πήγαινε για φαί! τον λάκοβιτς τον ειχαμε στα ωπα ωπα,μόλις έφυγε τον διαγράψαμε! το ίδιο κ τον ράτζα!

ποια είναι η σωστή συμπεριφορά? το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα!

ο ριβάλντο,στο γάβρο,κάνει ότι ακριβως ζητάω εγω από ένα μεγάλο παίχτη! παίζει 20 παιχνίδια το χρόνο,στα 15 από αυτά είναι στο 8 στα 10,και τα 8-9 απο αυτά,τα κερδίζει μόνος του. αυτό προσπάθησε να κάνει ο σοουζα στο παο,αλλά έπεσε στον παντογνώστη κόσμο του παο,που μαζί με τον αγγελαρα,τον καταδικασαν σε θανατο!

και στο ξαναλέω: το ίδιο θα κάνουμε το καλοκαίρι με όποιον έρθει,κ πάλι θα ζηλεύουμε που ήρθε στο γάβρο ένας νέος "καρεμπέ"! και θα αναρωτιόμαστε γιατί σε εμάς δεν παίζουν ,κλπ κλπ!

ΥΓ:αν δε σεβαστείς τον ίβανσιτς,αλλά σεβόσουν την ομάδα που έκανε τις ευρωπαικές πορείες,που πίσω αριστερά,είχε τον φύσσα,και μπροστά αριστερά,κανέναν συνήθως,και που είχε παίχτες όπως ο νασσιόπουλος,πιο μετά επι αγγελάρα ο κουτσουρες,ο κολιτσιδάκης,και αν επιμείνεις,θα σου παρουσιάσω άλλους 1002 "βύντρες" της εποχής εκείνης!

ΥΓ2:δυστυχώς έχουμε πολύ επιλεκτική μνήμη.... ξεχνάμε τι κάναμε σε εκείνη την ομάδα,και την θεοποιούμε! αυτό μόνο εμείς το κάνουμε ! όσο είναι εδώ είναι σαπάκι,κ μόλις φεύγει ,γίνεται ο παιχταράς που χάσαμε,που τον αφησε η διοίκηση,ουστ,666,κ λοιπα....

Σωστός..Το έχουμε κ εμείς το... ανικανοποίητο σε μεγάλο βαθμό..
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τον γιαφτόκας τον στηρίζουμε,αλλά τον βίκτορ τον βρίζουμε!

Τον βίκτορ δεν έχω ακούσει κανέναν να τον βρίζει. Απλώς ειναι ΚΟΥΛΟΣ ο άνθρωπος και αποκλειστική ευθύνη έχει η διοίκηση και αυτοί που τον επέλεξαν (Λιβαθηνός - Βέλιτς). Δεν φέρνεις εναν σοβαρά τραυματισμένο να παίξει μπάλα και αν σου κάτσει...

Και ας πάμε στην λογική σου για το τι γίνετε στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο με τους παίχτες. Δηλαδή αν κάθε κυριακή αποθεώνουμε απο το 1 εως το 90 τον ΒΥΝΤΡΑ , ΑΝΤΡΙΤΣ , ΡΟΜΕΡΟ , ΜΑΤΖΙΟ και όλους τους υπόλοιπους άμπαλους θα μαθουνε μπάλα και θα γίνουνε παιχταράδες??

Νομίζω είναι φανέρο στον οποιοδήποτε αν ξέρει λίγη μπάλα πότε ένας παίχτης είναι ψυχολογίας και πότε είναι για να καθαρίζει πάγκους σε πρωτάθλημα Δ εθνικής και τέτοιους έχουμε μπόλικους...

Δημοσ.

IOCTL, αυτό που προσπαθώ (φανερά ανεπιτυχώς) να εξηγήσω, είναι ότι όσο συνεχίζει αυτή η μλκια από τον κόσμο του Παο, τόσο θα συνεχίσουν να αποτυγχάνουν όλα τα μεγάλα(γερασμένα) ονόματα,τόσο (λιγότερο) θα παίζουν για τη φανέλα οι έλληνες, τόσο (περισσότερο) θα δινουμε το θάρρος στον ταρίφα να τους συμπεριφερεται στυγνά, και τελικά δε θα κερδίζουμε τίποτα!

βάζουμε σοτν κουβά τον αδιάφορο κ λίγο τζιόλη, με τον παθιασμένο,αλλά χάλια σε απόδοση παπ. δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι άδικο?

επίσης, όλοι όσοι ασκούν αυτού του είδους την κριτική,που είναι ΣΑΝ βγαλμένη από τα φύλλα της σπορτντέυ , ξεχνούν τι ακριβώς έχει συμβεί στην προηγούμενη ομάδα που θαύμαζουν (τωρα,γιατί τότε....αστα)!

κάθε ομάδα,εχει σαπάκια...με το να τα βρίζεις,ελαχιστοποιείς την πιθανότητα να σου αποδωσουν το 5 στα 10 που μπορούν!

ναι ρε φίλε,αποθέωσε τον κάθε άντριτς-φύσσα-σιγκουρτσον,και πριν το παιχνίδι,άπλωσε 5 ειρωνικά πανό στον ταρίφα...στο ημίχρονο του αποδοκιμασε τον με συνθήματα...ή μην πας γήπεδο ! Με το να πας κ να κράζεις,νομίζω ότι δε μπορείς να κερδίσεις τίποτα....

Δημοσ.
στο ίδιο σημείο καταλήγουμε,αλλά βγάζουμε διαφορετικό συμπέρασμα!

μπάσκετ κ μπάλα έχουν τον ίδιο κόσμο!

τον γιαφτόκας τον στηρίζουμε,αλλά τον βίκτορ τον βρίζουμε! τον σάκοτα,τον στηρίζουμε,τον λεοντίου τον κράζουμε! τον παπανικολάου τον ανεχόμαστε,για τον μπάγεβιτς θα κατεβούμε στους δρόμους! τον ντελκ τον στηρίζουμε,τον σοουζα τον φάγαμε! τον φράγκι τον έχουμε θεό,τον μπασινά τον διώξαμε αφού πρώτα τον κυνηγούσαμε ακόμα κ όταν πήγαινε για φαί! τον λάκοβιτς τον ειχαμε στα ωπα ωπα,μόλις έφυγε τον διαγράψαμε! το ίδιο κ τον ράτζα!

ποια είναι η σωστή συμπεριφορά? το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα!

ο ριβάλντο,στο γάβρο,κάνει ότι ακριβως ζητάω εγω από ένα μεγάλο παίχτη! παίζει 20 παιχνίδια το χρόνο,στα 15 από αυτά είναι στο 8 στα 10,και τα 8-9 απο αυτά,τα κερδίζει μόνος του. αυτό προσπάθησε να κάνει ο σοουζα στο παο,αλλά έπεσε στον παντογνώστη κόσμο του παο,που μαζί με τον αγγελαρα,τον καταδικασαν σε θανατο!

και στο ξαναλέω: το ίδιο θα κάνουμε το καλοκαίρι με όποιον έρθει,κ πάλι θα ζηλεύουμε που ήρθε στο γάβρο ένας νέος "καρεμπέ"! και θα αναρωτιόμαστε γιατί σε εμάς δεν παίζουν ,κλπ κλπ!

ΥΓ:αν δε σεβαστείς τον ίβανσιτς,αλλά σεβόσουν την ομάδα που έκανε τις ευρωπαικές πορείες,που πίσω αριστερά,είχε τον φύσσα,και μπροστά αριστερά,κανέναν συνήθως,και που είχε παίχτες όπως ο νασσιόπουλος,πιο μετά επι αγγελάρα ο κουτσουρες,ο κολιτσιδάκης,και αν επιμείνεις,θα σου παρουσιάσω άλλους 1002 "βύντρες" της εποχής εκείνης!

ΥΓ2:δυστυχώς έχουμε πολύ επιλεκτική μνήμη.... ξεχνάμε τι κάναμε σε εκείνη την ομάδα,και την θεοποιούμε! αυτό μόνο εμείς το κάνουμε ! όσο είναι εδώ είναι σαπάκι,κ μόλις φεύγει ,γίνεται ο παιχταράς που χάσαμε,που τον αφησε η διοίκηση,ουστ,666,κ λοιπα....

δεν συμφωνω σε ολα οσα λες αλλα δεν προλαβαινω τωρα να το αναλυσω. οταν πηγαμε στους 8 του τσαμπιονς λιγκ στο πρωταθλημα ο κροκους σου εκανε φοβερο πολεμο και ψυχολογικο (κοτες κτλ. γεια σου ρε αντωνη με την αξιοπρεπεια σου) και μεσω διαιτησιας. εγω εκεινη την ομαδα δεν την εκραζα απλα εκνευριζομουν που δεν την προστατευε ο ιδιοκτητης και μου ειχε βαλει το φερεφωνο να τρωει το κραξιμο και να μπει μεσα να κοπαναει τον διαιτητη που και εγω το ηθελα αλλα δεν εχω κανενα δικαιωμα.εδω μετα την ριζουπολη

η διοικηση εβαλε τον φιλιπιδη να τους πει κοτες αντι να τους πει και ενα συγνωμη που επιτρεψανε να γινει αυτο το αηδιαστικο πραγμα και μολις πλακωσανε οι οπαδοι ειναι τοσο ηλιθιοι που κυνηγαγανε τους παιχτες αντι για τον φιλιπιδη που προφανως ειχε εξαφανιστει. μεχρι και με τον βαζεχα τα βαλανε τα οργια. εγω την μπαλα σκοπευω να την διαγραψω δεν ξαναπαταω γιατι κανει κακο στην υγεια μου.μπασκετ και παλι μπασκετ.

Δημοσ.

sorry αν χαλάω το όλο μένος που ξαφνικά βγάζουμε προς την οικογένεια,αλλά ακόμα και όταν εσείς πανηγυρίζατε για την είσοδο στους 8,εγώ τους έβριζα,γιατί στην ελλάδα έπαιρνα το μακρύτερο,ενώ κ τώρα,που όλοι τους βρίζετε, αισθανομαι την ανάγκη να επισημάνω για να μην χαθεί στα..πολλά, ότι αυτή η ρημαδο-οικογένεια,έκανε τον παναθηναικό επι ημέρων της γνωστό στην ευρώπη (όλες οι πορείες εκτός του ουέμπλευ,έγιναν επί βαρδινογιαννισμού),δεν χρωστούσε ποτέ,κλπ κλπ...

όσο για εκείνη την ομάδα, δε μπορεί να πηγαινες γήπεδο τότε,και να μου πεις ότι είχε τη στήριξη του κόσμου! προσωπικά με αρρώσταινε αυτή η τρελλη γκρίνια που υπήρχε και τότε! (άλλωστε,το "κότες" το είπε στο τέλος αυτής της γενιάς ο κρόκους....till then?μη συγχέεις τα γεγονότα).

ΥΓ: η λέξη "βαρδινογιάννης" στα αυτιά μου, είναι σαν συναγερμός,σα να με αποκαλέσει κάποιος....γαβρο!;) όμως, αυτή την κριτική,να τα ισοπεδώσουμε όλα,να διαλύσουμε τα πάντα,φταίνε όλοι,κλπ,που μου θυμίζει την λουκά στα καλυτερά της,εγώ δεν μπορώ να την υιοθετήσω!

κάποιοι ηθικοί κανονες,λένε ότι όταν ο άλλος είναι πεσμένος,δε χτυπάμε...έτσι, το να βρίσω τον Χ άντριτς μέσα στο γήπεδο,μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι θα προσφέρει στην ομάδα?

ΥΓ:με τους υπαλλήλους του οσφπ που ήταν εντός των επεισοδίων,τι θα γίνει? θα μαθουμε ποιοι ήταν,ποιοι τους είχαν προσλάβει,σε ποιες θέσεις,κλπ? θα έχει πολύ πολύ ενδιαφέρον αν επαληθευτούν όσα κυκλοφορούν off the record....

ΥΓ2:για μένα,το ΤΕΛΕΙΟ παράδειγμα συμπεριφοράς σε προβληματικό παίχτη,είνια αυτό με τον ράτζα! όσο ήταν εδώ,αποθέωση,παροτι στα μισά παιχνίδια έπαιζε 15 λεπτά λόγω προβληματων στα γόνατα,και σε αυτά τα λεπτά δεν πηδούσε καθόλου,και μόλις έφυγε,χλιαρό χειρόκροτημα και αδιαφορία!

από την παραπάνω συμπεριφορά,κέρδισε ο παναθηναικός,αυτό είναι δεδομένο!

Δημοσ.
IOCTL, αυτό που προσπαθώ (φανερά ανεπιτυχώς) να εξηγήσω, είναι ότι όσο συνεχίζει αυτή η μλκια από τον κόσμο του Παο, τόσο θα συνεχίσουν να αποτυγχάνουν όλα τα μεγάλα(γερασμένα) ονόματα,τόσο (λιγότερο) θα παίζουν για τη φανέλα οι έλληνες, τόσο (περισσότερο) θα δινουμε το θάρρος στον ταρίφα να τους συμπεριφερεται στυγνά, και τελικά δε θα κερδίζουμε τίποτα!

Συμφωνω 1000% με αυτα που λες.

Δημοσ.

σόρρυ ρε geovard,αλλά αν τον έφτυνε ο ζιντάν,θα ήταν τιμή του?

επιλογη ποιανού το σάλιο θα φάει στα μούτρα???

(μην ξεχνάς ότι κανείς δεν προκάλεσε ποτέ τον κάθε βύντρα)!

Δεν κατάλαβες το πνεύμα μου.Αναφέρομαι στην έλλειψη σεβασμού προς τον αρχηγό τού πάλαι ποτέ μεγάλου Παναθηναικού.Αν ο ..ασήμαντος Αλβανός ονόματι Μπούσι δεν σε σέβεται τότε τι περιμένεις?

Όσο γιά τον Ζιντάν έχει άλλα..όπλα πιό αντρικά.Δεν φτύνει όπως συνήθως κάνουν τα μικρά παιδιά αλλά βαράει με καρφωτές κεφαλιές:-D

(Αυτό με τον Βύντρα πού λες δεν τόπιασα.Τι εννοείς?)

Υ/Γ

Κάτι γίνεται με τον Βερόν.Ο οποίος γεννήθηκε 9 Μαρτίου 1975 δηλαδή 32 χρονών.Το πρωί το δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου(γαβρόφιλο) έλεγε τι τον θέλουν τώρα αυτόν τπν 35άρη.Ή τί τον θέλουν τον Μπάγεβιτς γιά να τούς διχάσει.Βλέπω μιά ταραχή από τη μεριά των φιλάθλων τού Ολυμπιακού πού έχει να κάνει κυρίως με την πιθανή έλευση Μπάγεβιτς καί με τις πιθανόν καλές μεταγραφές.Όταν βλέπεις τον αντίπαλο να ανησυχεί αυτό είναι καλό.

Φίλοι μου Ολυμπιακοί μού λένε.Έλα μωρέ τώρα τι τον θέλετε τον Ντούσκο να σας δημιουργήσει προβλήματα?Καί σε απάντησή μου ότι με αυτόν προπονητή βγήκατε από τα πέτρινα χρόνια δεν ξέρουν τι να πούν.

edit:

Σ' αυτή τη φάση ο Τζίγγερ πρέπει να κάνει ότι ακριβώς έκανε καί ο Κόκαλης στην αρχή της παντοκρατορίας του.Αφού έφαγε στην αρχή τις φάπες του,πήρε Μπάγεβιτς καί ότι καλό από παίχτες κυκλοφορούσε στην Ελληνική αγορά τού έφτειαξε ομάδα δεκαετίας(γιά πρωτάθλημα μιλάμε πάντα γιατί γιά Ευρώπη άστα να πάνε) καί ενδιάμεσα δεν τον χρειάστηκε πιά τον κύριο Μπάγεβιτς.

Έντάξει ας πούμε κάποιον άλλον καλό προπονητή πού να ξέρει να κτίζει ομάδες καί το σημαντικό να γνωρίζει από την μίζερη Ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.Άντε, αντί να κραυγάζετε καί να είστε αρνητικοί προτείνετε ως άλλοι σύμβουλοι στον Τζίγγερ κάποιον προπονητή.Ξέρετε κανέναν με αυτά τα στοιχεία να τού τον προτείνουμε?Γιατί δηκαδή καλύτερη γνώμη έχει ο Λιβαθηνός όταν τον ρωτάει ο Τζίγγερ γιά πρόσωπα?

Δημοσ.

Παντως,μη θεοποιουμε τον Μπαγεβιτς.

Τις χρονιες που ηταν στην Αεκ και τον γαβρο,ειχαν πολυ καλες ομαδες και σαν μοναδες και ως συνολο.

Δημοσ.

ο σπικερ ξενερωσε την ζωη του :D :D :D

Εστω και στην κακη μερα που βρεθηκαν τα πολυβολα μας (Νταντε , Γκομεζ) κερδισαμε. Δεν το χανει το πρωταθλημα αυτη η ομαδα

Δημοσ.
ο σπικερ ξενερωσε την ζωη του :D :D :D

Εστω και στην κακη μερα που βρεθηκαν τα πολυβολα μας (Νταντε , Γκομεζ) κερδισαμε. Δεν το χανει το πρωταθλημα αυτη η ομαδα

παντως ο πανταλεων μου ειπε τις προαλες οτι θελανε τον γαβρο στον τελικο για να τους πατησουν κατω. οπως και να εχει η κουπα ειναι κουπα.

Δημοσ.

Δυστυχώς κατά πάσα πιθανότητα ο Κώστας Τσαρτσαρής χάνει το Final Four!!! Λόγο ενοχλήσεων στην μέση του. Γκαντεμιά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...