Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απορώ με εσάς ρε παιδιά.Εδώ καί δυό χρόνια αυτούς τούς παίχτες δεν βλέπουμε?Τι έχουν κάνει ή τι δυνατότητες έχετε δεί σ' αυτούς γιατί εγώ είμαι μάλλον..στραβός φαίνεται.Θα πρέπει να είστε πολύ μικροί ή πολύ άπειροι γιά να μην έχετε εικόνα της ομάδας από το παρελθόν.

Ναι αλλα και οι γκουμομπασιναδες δεν εκαναν και τιποτα ιδιαιτερο απο τα 22 τους μεχρι τα 24-25...

Τοτε αν θυμασαι καλα τα ονοματα Μπασινας και καραγκουνης μονο γελιο προκαλουσαν σε εμας και στους οπαδους αλλων ομαδων(ετσι δεν βγηκε και το ''που πας με τους γκουμομπασιναδες...??'').τοτε που βαζαμε γκολ στο δικο μας τερμα στην ουκρανια και γελαγαν ολυμπιακοι και αεκτζιδες...

Ε αυτοι που προκαλουσαν τοτε περισσοτερες αντιδρασεις των φιλαθλων απο οτι οι τωρινοι...πηραν ευρωπαικο εκαναν πορειες που ''μονο στα ονειρα μας''(προς το παρων τουλαχιστον)και αυτην την στιγμη θα θελαμε πολυ να τους ειχαμε στην ομαδα...

Το λαθος λοιπον ηταν που δεν εμειναν εκεινοι οι παιχτες και ο Τζιολης σημερα να παιζει διπλα στον μπασινα και να μαθαινει και οχι διπλα στο απειρο Μποβιο...

Τωρα αν φυγουν και αυτοι(τζιολης,Μαντζιος κτλ) θα εχουμε παλι τα ιδια και τα ιδια καθε χρονο.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
What are you talking about? Πότε και ποιους; Εκτός αν εννοείς ότι έδεσαν μετά από χρόνια αυτοί οι νέοι παίχτες.

την πρωτια χρονια δεν πηραν πρωταθλημα με το καλημερα?

Δημοσ.

Δεν ξέρω η αλήθεια είναι. Δεν παρακολουθούσα τότε και δεν μπορώ να κρίνω, ίσως να συνέτρεξαν άλλοι λόγοι, ίσως ίσως πολλά.

Όπως και να 'χει όμως, το παράδειγμα ήταν ακραίο. Προφανώς υπάρχει κάποια διαφορά στο να αγοράζεις παίχτες εκατομμυρίων και να δημιουργείς μια καλή ομάδα (που και αυτό ακόμα είναι σπάνια περίπτωση, πιο συνηθισμένο είναι το παράδειγμα της Ρεαλ Μαδρίτης μερικών χρόνων πριν) και άλλο να προσπαθείς με τις πενταροδεκάρες του ΠΑΟ να φτιάξεις με τη μια καλό σύνολο.

Δημοσ.
Δεν ξέρω η αλήθεια είναι. Δεν παρακολουθούσα τότε και δεν μπορώ να κρίνω, ίσως να συνέτρεξαν άλλοι λόγοι, ίσως ίσως πολλά.

Όπως και να 'χει όμως, το παράδειγμα ήταν ακραίο. Προφανώς υπάρχει κάποια διαφορά στο να αγοράζεις παίχτες εκατομμυρίων και να δημιουργείς μια καλή ομάδα (που και αυτό ακόμα είναι σπάνια περίπτωση, πιο συνηθισμένο είναι το παράδειγμα της Ρεαλ Μαδρίτης μερικών χρόνων πριν) και άλλο να προσπαθείς με τις πενταροδεκάρες του ΠΑΟ να φτιάξεις με τη μια καλό σύνολο.

γιατι δεν εχει λεφτα να δωσει? ο παυλος γιατι τα σκαει καθε χρονο? παρε παιχτες καλους δεν σου λεω να παρεις τους κορυφαιους αλλα οχι τα σαπακια που μαζευει παρε και εναν καλο προπονητη και εδεσε το θεμα. στην τσελσι πετυχε γιατι πηρε τον μουρινιο ο οποιος επελεξε τους παιχτες. τον σεφτσεντκο που του τον κουβαλησε ο αμπραμοβιτς δεν του βγηκε. η ρεαλ ειναι ιδιαζουσα περιπτωση κουβαλαει πολυ σταριλικι και αντε να επιβληθει ο προπονητης. και παλι δυο ποντους πισω ειναι δεν ειναι απιθανο να παρει την κουπα φετος.

Δημοσ.

Έχετε αναρωτηθεί γιατί όποιος παίκτης έρχεται στην ομάδα ή σέρνεται ή είναι κουτσός;

Έχετε αναρωτηθεί γιατί αυτός που σερνόταν, όταν φεύγει από την ομάδα μας αποδίδει καλά στην νέα του ομάδα;

Τι έγινε; Θυμήθηκε την μπάλα;;;

Έχω καταλήξει στο ότι η ομάδα είναι ΣΑΠΙΑ στο εσωτερικό της και θέλει πολλά ηλεκτροσοκ για να ανανήψει...

ΥΓ Επειδή γράφω μετά από καιρό (αηδιασμένος από τα γεγονότα της Παιανίας), να ρωτήσω αν οι δύο βαριά τραυματίες τη γλίτωσαν τελικά;

Δημοσ.
Έχετε αναρωτηθεί γιατί όποιος παίκτης έρχεται στην ομάδα ή σέρνεται ή είναι κουτσός;

Έχετε αναρωτηθεί γιατί αυτός που σερνόταν, όταν φεύγει από την ομάδα μας αποδίδει καλά στην νέα του ομάδα;

Τι έγινε; Θυμήθηκε την μπάλα;;;

Έχω καταλήξει στο ότι η ομάδα είναι ΣΑΠΙΑ στο εσωτερικό της και θέλει πολλά ηλεκτροσοκ για να ανανήψει...

ΥΓ Επειδή γράφω μετά από καιρό (αηδιασμένος από τα γεγονότα της Παιανίας), να ρωτήσω αν οι δύο βαριά τραυματίες τη γλίτωσαν τελικά;

ε αν ειχαν πεθανει θα το μαθαινες απο τις ειδησεις αλλα αφου τους χρησιμοποιησαν για την θεαματικοτητα πλεον δεν τους ενδιαφερει το θεμα.

Δημοσ.
γιατι δεν εχει λεφτα να δωσει?

Οι διαφορές είναι χαοτικές, δεν είναι απλά μικρές. Και όχι ανάμεσα σε Τσέλσι και ΠΑΟ, αλλά ανάμεσα στην τελευταία ομάδα της Α' Εθνικής Ιταλίας και του ΠΑΟ (καλά εκεί δεν είναι χαοτικές, αλλά υπάρχει πάλι μεγάλη διαφορά).

Άσε που κανένας σοβαρός παίχτης δεν έχει καμία όρεξη να έρθει στην Ελλάδα για να παίξει με κακές ομάδες αντιπάλους και να του σφυρίζει ο διαιτητής offside και ηλίθια μικροφαουλάκια όλη την ώρα.

Τα προβλήματα δεν είναι της ομάδας σας. Είναι συνολικά του ελληνικού πρωταθλήματος. Άλλωστε καμία ομάδα δεν είναι ευχαριστημένη από την πορεία της ή το ποδόσφαιρο που αποδίδει. Δεν είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν καλές κινήσεις, αλλά αντί να της κάνουν οι του ΠΑΟ της κάνουν οι του Ολυμπιακού.

Δημοσ.
Οι διαφορές είναι χαοτικές, δεν είναι απλά μικρές. Και όχι ανάμεσα σε Τσέλσι και ΠΑΟ, αλλά ανάμεσα στην τελευταία ομάδα της Α' Εθνικής Ιταλίας και του ΠΑΟ (καλά εκεί δεν είναι χαοτικές, αλλά υπάρχει πάλι μεγάλη διαφορά).

Άσε που κανένας σοβαρός παίχτης δεν έχει καμία όρεξη να έρθει στην Ελλάδα για να παίξει με κακές ομάδες αντιπάλους και να του σφυρίζει ο διαιτητής offside και ηλίθια μικροφαουλάκια όλη την ώρα.

Τα προβλήματα δεν είναι της ομάδας σας. Είναι συνολικά του ελληνικού πρωταθλήματος. Άλλωστε καμία ομάδα δεν είναι ευχαριστημένη από την πορεία της ή το ποδόσφαιρο που αποδίδει. Δεν είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν καλές κινήσεις, αλλά αντί να της κάνουν οι του ΠΑΟ της κάνουν οι του Ολυμπιακού.

καλα δεν ειπα για πρωτοκλασατους ειπα να μην φερνουν σαπακια. δωστους τα λεφτα και θα δεις για ποτε θα ερθουν. στο μπασκετ δηλαδη με ποιους παιζει ο παο με αυτους που κερδιζει με 60 ποντους διαφορα? ολη η μπασκετικη ευρωπη

θελει να παιξει στον παναθηναικο αυτη την στιγμη. αυτο με τις καλες κινησεις στον ολυμπιακο δεν το πιασα δεν βλεπω καμια καλη κινηση.

Δημοσ.

Αυτό λέω και εγώ. Πουθενά δε γίνονται καλές κινήσεις επειδή έχουμε κακό πρωτάθλημα και κανένας δε θέλει να έρθει να παίξει.

Αυτή είναι και η διαφορά με το μπάσκετ. Άσε που εκεί τα ποσά είναι πολύ μικρότερα, οπότε δεν υπάρχουν και αυτές οι χαώδεις διαφορές στους μισθούς. Αλλά εννοείται ότι θα θέλει ο άλλος να έρθει να παίξει σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα μπάσκετ. Σε ένα από τα χειρότερα ποδοσφαίρου όμως;

Δημοσ.
Αυτό λέω και εγώ. Πουθενά δε γίνονται καλές κινήσεις επειδή έχουμε κακό πρωτάθλημα και κανένας δε θέλει να έρθει να παίξει.

Αυτή είναι και η διαφορά με το μπάσκετ. Άσε που εκεί τα ποσά είναι πολύ μικρότερα, οπότε δεν υπάρχουν και αυτές οι χαώδεις διαφορές στους μισθούς. Αλλά εννοείται ότι θα θέλει ο άλλος να έρθει να παίξει σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα μπάσκετ. Σε ένα από τα χειρότερα ποδοσφαίρου όμως;

μα δεν ειναι πλεον στα καλυτερα πρωταθληματα το ελληνικο μετα τον παναθηναικο και τον ολυμπιακο ακολουθει το χαος στο μπατζετ. εδω παλια επαιζε ο μακντανιελ στον ηρακλη που ηταν παιχταρας.

Δημοσ.
Απορώ με εσάς ρε παιδιά.Εδώ καί δυό χρόνια αυτούς τούς παίχτες δεν βλέπουμε?Τι έχουν κάνει ή τι δυνατότητες έχετε δεί σ' αυτούς γιατί εγώ είμαι μάλλον..στραβός φαίνεται.Θα πρέπει να είστε πολύ μικροί ή πολύ άπειροι γιά να μην έχετε εικόνα της ομάδας από το παρελθόν.Τότε πού έμπαινε στο γήπεδο καί ο αντίπαλος έκανε τούς υπολογισμούς του πώς δεν θα διασυρθεί.Καί τώρα διασύρεται η ίδια η ομάδα καί έχει καταντήσει η χαρά των μικρών.Λυπάμαι αλλά όπως σκέφτεσαι το ίδιο μάλλον σκέφτεται καί ο Τζίγγερ καί πιστεύει ότι με δύο προσθήκες θα λύσει το πρόβλημα.Επιχειρηματικά έχει αποτύχει με την ΠΑΕ Παναθηναικός μέχρι στιγμής.

Καί έτσι πάλι πίκρα τού χρόνου.

Καί στην τελική το να λέμε ότι οι καλύτεροι παίχτες Γκονζάλες ,Βίκτορ δεν έπαιξαν γι αυτό είχαμε αυτό το χάλι εγώ λέω ότι καί να έπαιζαν πάλι τα ίδια θα ήταν.Γιατί οι παίχτες είναι..κουτσά άλογα.Δεν είναι μοι παίχτες πού θα δώσουν την προσωπικότητα στη ομάδα.Απλά κατέχουν το τόπι λίγο καλύτερα από τούς υπάρχοντες.όταν έχεις αρχηγό τον Παπαδόπουλο καλά να τα παθαίνεις καί να απαξιώνεσαι σε όλα τα επίπεδα.Να φτάνεις στο σημείο να σε φτύνει ο Μπούσι!Μιλάμε γιά προσωπικότητες της αλάνας.Αίσχος καί ντροπή καί πάλι αίσχος!

Ωραία, σε προκαλώ να τα βάλεις κάτω..Γκονζάλες, Παπαδόπουλος, Μώρις εμφανίστηκαν την σεζόν 2003/2004 και κάναμε νταμπλ. Ο Γκονζάλες έκανε δύο καλές χρονίες και τραυματίστηκε στην 3η αλλά έγινε ο μόνος παίκτης που βλέπεις να σκυλιάζει στο γήπεδο για να μην χάσει. Βρες μου κάποιον άλλο σε αυτήν την ομάδα με τον εγωισμό και την τεχνική του κατάρτιση...ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ..Αλλά βέβαια..., όταν έβαζε τις λόμπες με Αρσεναλ και Ρόζενμποργκ ήταν κάλος.... Ο Παπαδόπουλος από όταν ήρθε είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι που κάηκε απο την προσπάθεια (πρωτάθλημα, Εuro, Ολυμπιάδα, ξανά πρωτάθλημα και μετά τραυματισμοί...)ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?.ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΕ GEOVARD ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΑ. ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ.Ο Μώρις σίγουρα παθαίνει διαλήψεις που και που αλλά τέτοιο πακέτο στον παναθηναικό εγώ προσωπικά είχα καιρό να δω. Δηλαδή ο Μάντζιος και ο Δάρλας που έχουν και οι δύο κληθεί στην εθνική δεν εχουν περιθώριο βελτίωσης???? Ο Ιβανσιτς δεν ήταν φέτος από τους λίγους παίκτες που ξεχώρισαν? Προσωπικά δεν πιστεύω οτι του λείπει κάτι για αριστερό εξτρεμ. Ολόκληρο World Soccer του έχει κάνει αφιέρωμα εγώ θα πω οτι είναι άσχετος??? Ο Νίνης δεν προοδεύει ταχύτατα??Ο Γκούμας δεν μπορεί να προσφέρει ακόμα, ειδικά στο ψηλό παιχνίδι?Βρες μου καλύτερο χαφ σε αυτη την σειρά απο τον Μπόβιο..

Λοιπόν, ξέρω οτι σαν Παναθηναικοι έχουμε μια τάση να είμαστε λίγο εστετ και να απαξιώνουμε γρήγορα αλλά αυτό παραπάει...Ο Βαρδινογιάννης σίγουρα είναι άθλιος διοικητικά αλλά γαμώτο μου δίχνει μια διάθεση να φέρει κάτι καλύτερο στον ΠΑΟ ,εκτός και αν κανένας μας ήξερε ότι και ο Μπίσκαν και ο Κονσεισάο και ο Βίκτορ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ήταν κουτσοι..

Τελος δεν μίλησα μόνο για προσθήκες παικτών, αλλά και για προπονητή με κάλυψη και για αυξηση του μπάτζετ.

Στην τελική, τι να πω, γνώμες...Σεβαστή και η δικια σου και η δικιά μου

Δημοσ.
Ωραία, σε προκαλώ να τα βάλεις κάτω..Γκονζάλες, Παπαδόπουλος, Μώρις εμφανίστηκαν την σεζόν 2003/2004 και κάναμε νταμπλ. Ο Γκονζάλες έκανε δύο καλές χρονίες και τραυματίστηκε στην 3η αλλά έγινε ο μόνος παίκτης που βλέπεις να σκυλιάζει στο γήπεδο για να μην χάσει. Βρες μου κάποιον άλλο σε αυτήν την ομάδα με τον εγωισμό και την τεχνική του κατάρτιση...ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ..Αλλά βέβαια..., όταν έβαζε τις λόμπες με Αρσεναλ και Ρόζενμποργκ ήταν κάλος.... Ο Παπαδόπουλος από όταν ήρθε είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι που κάηκε απο την προσπάθεια (πρωτάθλημα, Εuro, Ολυμπιάδα, ξανά πρωτάθλημα και μετά τραυματισμοί...)ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?.ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΕ GEOVARD ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΑ. ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ.Ο Μώρις σίγουρα παθαίνει διαλήψεις που και που αλλά τέτοιο πακέτο στον παναθηναικό εγώ προσωπικά είχα καιρό να δω. Δηλαδή ο Μάντζιος και ο Δάρλας που έχουν και οι δύο κληθεί στην εθνική δεν εχουν περιθώριο βελτίωσης???? Ο Ιβανσιτς δεν ήταν φέτος από τους λίγους παίκτες που ξεχώρισαν? Προσωπικά δεν πιστεύω οτι του λείπει κάτι για αριστερό εξτρεμ. Ολόκληρο World Soccer του έχει κάνει αφιέρωμα εγώ θα πω οτι είναι άσχετος??? Ο Νίνης δεν προοδεύει ταχύτατα??Ο Γκούμας δεν μπορεί να προσφέρει ακόμα, ειδικά στο ψηλό παιχνίδι?Βρες μου καλύτερο χαφ σε αυτη την σειρά απο τον Μπόβιο..

Λοιπόν, ξέρω οτι σαν Παναθηναικοι έχουμε μια τάση να είμαστε λίγο εστετ και να απαξιώνουμε γρήγορα αλλά αυτό παραπάει...Ο Βαρδινογιάννης σίγουρα είναι άθλιος διοικητικά αλλά γαμώτο μου δίχνει μια διάθεση να φέρει κάτι καλύτερο στον ΠΑΟ ,εκτός και αν κανένας μας ήξερε ότι και ο Μπίσκαν και ο Κονσεισάο και ο Βίκτορ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ήταν κουτσοι..

Τελος δεν μίλησα μόνο για προσθήκες παικτών, αλλά και για προπονητή με κάλυψη και για αυξηση του μπάτζετ.

Στην τελική, τι να πω, γνώμες...Σεβαστή και η δικια σου και η δικιά μου

Όλοι αυτοί που λές έστω να δεχτώ ότι είναι αξιοπρεπείς (για το ελληνικό πρωτάθλημα πάντα) ως μονάδες, ομάδα πάντως δεν είναι. Και για να κάνεις ομάδα θέλεις τουλάχιστον προγραμματισμό και χρήματα (και πολλά άλλα).

Αλλά για να σου κάνω και μια σύγκριση με το παρελθόν

Συγκρίνεις Νικοπολίδη με εμπέντε ; βύντρα με σεϊταρίδη ; Γκούμα με κυριάκο ; Μόρις με χένρικσεν ; Δάρλα με μινχ ; Μπόβιο με μπασινά ; Τζίολη με σόουζα ; με καραγκούνη μήπως ; με βαζέχα ; οεο ; ? ;

Γιατί όλοι οι παραπάνω, πριν κάποια χρόνια, στην ομάδα σου έπαιζαν και είναι κλάσεις ανώτεροι από τους τωρινούς. Και όχι το ότι έχεις 5 μικρούς στην ομάδα και τους βάζεις αυτό δεν σημαίνει ότι θα σου βγει ο νέος κυριάκος μπασινάς κτλ. Άλλο κάποιος να έχει ταλέντο και να τον βάζεις (νίνης) και άλλο να τον βάζεις επειδή δεν έχεις άλλο (δάρλας βύντρα). Και όταν βάζεις έναν 17 χρονο στην ομάδα και σου κάνει την διαφορά στην ομάδα, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Δημοσ.

Ο βαζέχα δεν συγκρίνετε διότι ήταν φαινόμενο για τα Ελληνικά δεδομένα.Τώρα για τα ονόματα που λέμε να πάρουμε , εγώ λέω πως χωρίς οργάνωση σε μια ομάδα δεν κάνεις τίποτα.Και εμείς είμαστε σκορποχώρι.

Δημοσ.
Όλοι αυτοί που λές έστω να δεχτώ ότι είναι αξιοπρεπείς (για το ελληνικό πρωτάθλημα πάντα) ως μονάδες, ομάδα πάντως δεν είναι. Και για να κάνεις ομάδα θέλεις τουλάχιστον προγραμματισμό και χρήματα (και πολλά άλλα).

Συγκρίνεις Νικοπολίδη με εμπέντε ; βύντρα με σεϊταρίδη ; Γκούμα με κυριάκο ; Μόρις με χένρικσεν ; Δάρλα με μινχ ; Μπόβιο με μπασινά ; Τζίολη με σόουζα ; με καραγκούνη μήπως ; με βαζέχα ; οεο ; ? ;

Συμφωνω απολυτα!

Εγω θα κραταγα απο την τωρινη ενδεκαδα του ΠΑΟ 3-4 το πολυ.Οι υπολοιποι πολυ απλα εχουν αποδειξει οτι δεν αξιζουν να φορουν την πρασινη φανελα.

(παντως οταν ο Μορις ειχε διπλα του τον Χενρικσεν,τετοιες μαλακιες δεν τις εκανε.)

Δημοσ.

Γιατί όλοι οι παραπάνω, πριν κάποια χρόνια, στην ομάδα σου έπαιζαν και είναι κλάσεις ανώτεροι από τους τωρινούς. Και όχι το ότι έχεις 5 μικρούς στην ομάδα και τους βάζεις αυτό δεν σημαίνει ότι θα σου βγει ο νέος κυριάκος μπασινάς κτλ. Άλλο κάποιος να έχει ταλέντο και να τον βάζεις (νίνης) και άλλο να τον βάζεις επειδή δεν έχεις άλλο (δάρλας βύντρα). Και όταν βάζεις έναν 17 χρονο στην ομάδα και σου κάνει την διαφορά στην ομάδα, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Σωστά λες ρε dark αλλά εκείνο που μου την δίνει είναι ότι ακόμα και όταν είχαμε τους παραπάνω στην ομάδα κανένας τους δεν κέρδισε τον σεβασμό μας. Loser τους ανεβάζαμε, κότες τους κατεβάζαμε και ειδικά μετά τη Ριζούπολη έγινε το σώσε..Αρκετοί από αυτούς έφυγαν άσχημα και μόνο κάποιοι ξένοι άφησαν καλές εντυπώσεις, (για να δουν και αυτοί βέβαια τα αμάξια τους σπασμένα μετά τη Ριζουπολη...) Το τρομερό είναι ότι παρολο που τοτε οι μονάδες μας ήταν καλύτερες, ούτε τότε παίξαμε καλή μπάλα...Αγκομαχούσαμε να κερδίσουμε στα εκτός και ποτέ η ομάδα δεν μάγεψε (αν εξαιρέσω 1999-2000 και περιστασιακά το 2003-2004). Βλέπεις λοιπόν ότι φέρνουμε κύκλους γύρω απο το ίδιο σημείο..Σίγουρα τα πραγματα ήταν καλύτερα τότε αλλα και πάλι κάτι μας έφταιγε....

Τι να πω, πιστεύω ότι οι βάσεις υπάρχουν αλλά πρέπει να αλλάξουν πολλά...Και κυρίως η αρρωστημένη ψυχολογία της Παιανίας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...