Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά, πιστεύετε σοβαρά ότι θα φύγει η οικογένεια; Αυτή τη στιγμή θα είναι σαν να ομολογούν ότι έβαλαν την ουρά στα σκέλια και τρέχουν. Υπάρχει περίπτωση ποτέ να το κάνουν αυτό;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ετσι και αλλοιως δεν φευγουν ειναι σαν τον καρκινο χρειαζομαστε την βοηθεια της επιστημης για να θεραπευτουμε απο την οικογενεια.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία ομάδα που να δημιουργήθηκε αλλάζοντας συνεχώς παίχτες μέχρι να πετύχει μια καλή 11άδα. Η ομάδα που έχει τώρα ο ΠΑΟ προσωπικά πιστεύω πως είναι μια χαρά. Χρειάζεται χρόνο για να δέσει. 2-3 μεταγραφές θα ήταν υπεραρκετές. Αυτή η ελληνική νοοτροπία να αγοράζουμε παίχτες με το τσουβάλι και να τους αλλάζουμε κάθε χρόνο δε γίνεται πουθενά αλλού και είναι αποδεδειγμένα λάθος.

Πείτε μου ΜΙΑ ομάδα που να φτιάχτηκε με 6 καινούργιους παίχτες που μαγικά έδεσαν μεταξύ τους.

Βέβαια, υπάρχει πλέον και το πρόβλημα νοοτροπίας, γιατί κανένας παίχτης πια στην Ελλάδα δε νιώθει ότι ΑΝΗΚΕΙ σε μια ομάδα, οπότε κανείς δεν προσφέρει το 100% των δυνατοτήτων στο δέσιμο με τους άλλους. Σου λέει γιατί να κάτσω να μάθω πως παίζουν οι συμπαίκτες μου μπάλα, ποιες είναι οι κινήσεις τους και τα ταλέντα τους, όταν του χρόνου θα είμαι αλλού;

Δημοσ.
Δεν υπάρχει καμία ομάδα που να δημιουργήθηκε αλλάζοντας συνεχώς παίχτες μέχρι να πετύχει μια καλή 11άδα. Η ομάδα που έχει τώρα ο ΠΑΟ προσωπικά πιστεύω πως είναι μια χαρά. Χρειάζεται χρόνο για να δέσει. 2-3 μεταγραφές θα ήταν υπεραρκετές. Αυτή η ελληνική νοοτροπία να αγοράζουμε παίχτες με το τσουβάλι και να τους αλλάζουμε κάθε χρόνο δε γίνεται πουθενά αλλού και είναι αποδεδειγμένα λάθος.

Πείτε μου ΜΙΑ ομάδα που να φτιάχτηκε με 6 καινούργιους παίχτες που μαγικά έδεσαν μεταξύ τους.

Βέβαια, υπάρχει πλέον και το πρόβλημα νοοτροπίας, γιατί κανένας παίχτης πια στην Ελλάδα δε νιώθει ότι ΑΝΗΚΕΙ σε μια ομάδα, οπότε κανείς δεν προσφέρει το 100% των δυνατοτήτων στο δέσιμο με τους άλλους. Σου λέει γιατί να κάτσω να μάθω πως παίζουν οι συμπαίκτες μου μπάλα, ποιες είναι οι κινήσεις τους και τα ταλέντα τους, όταν του χρόνου θα είμαι αλλού;

Αυτή η ομάδα δεν θέλει πιά πίστωση χρόνου.Έχει αποδείξει πόσο ανάξια είναι να φορά την πράσινη φανέλα.Πότε δηλαδή περιμένεις να 'δέσει' όπως λες ο Βύντρα με τον Γκούμα καί με όλους τούς άλλους.Αυτή η ομάδα είναι πολύ άρρωστη.Καί το στενάχωρο είναι ότι πριν λίγο άκουσα δηλώσεις τού Γκαλίνοβιτς πού έλεγε ότι αυτός, ο Μπίσκαν καί ο Σέριτς θα συνεχίσουν καί τού χρόνου να φορούν την φανέλα με το τριφύλλι.

Πιστεύω καί ο ίδιος ο Τζίγγερ έχει μπερδευτεί καί έχει πολλά διλήματα γιατί έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια πολλά λεφτά καί το αποτέλεσμα μηδέν.

Είμαι βέβαιος όπως τον άκουσα να μιλά ότι δεν ξέρει στ' αλήθεια τι πρέπει να κάνει.Να αλλάξει πάλι όλη την ομάδα ή να βασιστεί στο υπάρχον υλικό με μερικές προσθήκες?

Εσύ τώρα πού το βασίζεις ότι δεν θέλει πολλές μςταγραφές?Αυτή η ομάδα δεν έχει καμμία δικαιολογία.Απλά δεν μπορεί.Καί άμα δεν μπορεί κάποιος τον αλλάζεις.Με το να αλλάζουν οι προπονητές σαν τούς σκυταλοδρόμους την σκυτάλη δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.Φέρτε τον κορυφαίο μπροπονητή τού κόσμου καί αμέσως θα γίνςι ρόμπα με αυτό το υλικό.Ποιός στ' αλήθεια πιστεύει ότι ο Μπάγεβιτς παρακαλάει νάρθει στον Παναθηναικό με αυτό το υλικό?Να βάλει το κεφάλι του στον ντορβά?Αν δεν έχει εγγυήσεις ότι θα γίνει γερή ανανέωση, δεν πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο.Σε όποια ομάδα πήγε, έφερε αποτέλεσμα αλλά σκεφτείτε γιατί.Δεν πρόκειται ο Μπάγεβιτς να προπονήσει μικρή ομάδα.Καί ο Παναθηναικός όπως είναι τώρα έχει γίνει μικρή ομάδα.Δεν καίγεται λοιπόν να πάει να καεί τη στιγμή μάλιστα πού οι πράσινοι οπαδοί είναι διχασμένει γιά το άτομό του.

Δημοσ.

Για να το αναλύσουμε το τελευταίο..Ποιοι δεν είναι καλοί παίκτες? Μάντζιος, Δάρλας, Παπαδόπουλος, Γκούμας, Σαλπιγγίδης, Μόρις, Εμπέντε, Λεοντίου, Ιβανσιτς, Γκονζάλες, Νίνης, Μπόβιο????? Με όλο το σεβασμό κύριοι αλλά όλοι οι παραπάνω έχουν δώσει σχετικά καλά δείγματα γραφής και πιστεύω ότι αποτελούν μια καλή βάση..Αρα, δεν χρειάζεται ανανέωση..Χρειάζονται προσθήκες..Και προπονητής με επαγγελματισμο

Το αν η οικογένεια αφήσει τον Παναθηναικό δεν αποτελεί θέμα συζήτησης. Κάποια assets (πόροι-περ. στοιχεία) όπως λένε και οι Άγγλοι δεν τα πουλάς εύκολα..Γιατί? Εδώ δεν είναι θέμα ζημιών ή κερδών..Παντού στον κόσμο μια ομάδα σου δίνει έρεισμα και επιρροή που δεν σου τη δίνουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί. Οπότε μηδέν εις το πηλίκο

Δημοσ.
Για να το αναλύσουμε το τελευταίο..Ποιοι δεν είναι καλοί παίκτες? Μάντζιος, Δάρλας, Παπαδόπουλος, Γκούμας, Σαλπιγγίδης, Μόρις, Εμπέντε, Λεοντίου, Ιβανσιτς, Γκονζάλες, Νίνης, Μπόβιο????? Με όλο το σεβασμό κύριοι αλλά όλοι οι παραπάνω έχουν δώσει σχετικά καλά δείγματα γραφής και πιστεύω ότι αποτελούν μια καλή βάση..Αρα, δεν χρειάζεται ανανέωση..Χρειάζονται προσθήκες..Και προπονητής με επαγγελματισμο

Το αν η οικογένεια αφήσει τον Παναθηναικό δεν αποτελεί θέμα συζήτησης. Κάποια assets (πόροι-περ. στοιχεία) όπως λένε και οι Άγγλοι δεν τα πουλάς εύκολα..Γιατί? Εδώ δεν είναι θέμα ζημιών ή κερδών..Παντού στον κόσμο μια ομάδα σου δίνει έρεισμα και επιρροή που δεν σου τη δίνουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί. Οπότε μηδέν εις το πηλίκο

τωρα αν σου κανουν αυτοι οι παιχτες για τον παναθηναικο ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. τι ειναι αυτα ρε? για παναθηναικο μιλαμε οχι για την δοξα δραμας.

Δημοσ.
τωρα αν σου κανουν αυτοι οι παιχτες για τον παναθηναικο ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. τι ειναι αυτα ρε? για παναθηναικο μιλαμε οχι για την δοξα δραμας.

Δηλαδή δεν σου κάνει κανένας από τους παραπάνω? Να σου θυμίσω ότι στην Ελλάδα παίζουμε όχι στην Primera Division. Αυτό που λέω είναι ότι οι παραπάνω τύποι αποτελούν μια αξιοπρεπή βάση (το ξαναλέω, για τα ελληνικά δεδομένα) και με σωστή καθοδήγηση μπορούν να γίνουν καλύτεροι..

Δημοσ.
Δηλαδή δεν σου κάνει κανένας από τους παραπάνω? Να σου θυμίσω ότι στην Ελλάδα παίζουμε όχι στην Primera Division. Αυτό που λέω είναι ότι οι παραπάνω τύποι αποτελούν μια αξιοπρεπή βάση (το ξαναλέω, για τα ελληνικά δεδομένα) και με σωστή καθοδήγηση μπορούν να γίνουν καλύτεροι..

μονο ο μικρος εχει ταλεντο και ειναι εξελιξιμος. οι αλλοι ειναι αυτο που βλεπεις δεν εχουν περιθωριο βελτιωσης και οχι δεν αξιζουν να φορανε την φανελα του παναθηναικου , δεν ειναι τυχαιο οτι ο κοσμος του παναθηναικου γελαει καθε φορα που βλεπει την εντεκαδα.δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα δεδομενα και στο μπασκετ οι υπολοιπες ομαδες ειναι τρια σκαλια κατω και ο γιανακοπουλος συνεχιζει να φερνει οτι καλυτερο αυτα ειναι δικαιολογιες.

Δημοσ.

Τσέλσι ! (πριν από κάτι χρόνια)

Δημοσ.

Εγω ξερω οτι αν διωξουμε παλι πολλους παιχτες...σε 2 χρονια παλι τα ιδια θα συζηταμε...

Εγιναν λαθη στο παρελθον,ας μην επαναληφθουν.

Το θεμα ειναι να φυγουν αυτοι που δεν προσφερουν καθολου οπως Αντριτς,Μπισκαν,Μπιδης,Αντονσον,θεοδωριδης και βικτορ(αν και συμπαθω αυτον τον παιχτη)

και να αποκτηθουν αλλοι τοσοι καλυτεροι απο τους παραπανω,ωστε οι Τσιολης,Μαντσιος,δαρλας κτλ να παιζουν μονο οταν πραγματικα το αξιζουν και ωστε μεσα απο τον ανταγωνισμο να βελτιωνονται,διοτι απ'οι φαινεται ..το να εχουν μονιμα βασικη θεση στην εντεκαδα δεν ηταν τελικα και τοσο καλο...

Δημοσ.

ενταξει εμενα περα απο τον μικρο δεν μου κανει κανενας αλλος. δεν ξερουν καταρχας που παιζουν, δεν εχουν καθολου τσαμπουκα ειναι αμπαλοι και στερουνται ποδοσφαιρικης εφυιας. απλα οι βαρδινογιανηδες μας καταντησαν να βλεπουμε αυτη την εντεκαδα να κατεβαινει στον αγωνιστικο χωρο και να μην μας σεβετε ουτε η καλαμαρια και να κατεβαινει οποιος γουσταρει στην εδρα μας και να κανει παρτυ. και οπως εχει πει και καποιος παει και παρακατω η ανυποληψια.

Δημοσ.

gekas on fire. Σκότωσε και τους πρωτοπόρους της Γερμανίας... και η πρώτη θέση του σκόρερ είναι δεδομένη. Πάντως είναι απίστευτο που σκοράρει σε ΚΑΘΕ μάτς εδώ και 10 αγώνες σχεδόν όταν όλες οι άμυνες πέφτουν επάνω του.

Άσχετα απο συμπάθειες ή όχι στο προσωπό του , νομίζω πλέον είναι ο πιο πετυχημένος Έλληνας ποδοσφαιρίστής που πήγε έξω..

(και γουστάρω πολύ που ένα γήπεδο χοροπηδάει με το συρτάκι λες και χορεύουν heavy metal !:)

Δημοσ.
Εγω ξερω οτι αν διωξουμε παλι πολλους παιχτες...σε 2 χρονια παλι τα ιδια θα συζηταμε...

Εγιναν λαθη στο παρελθον,ας μην επαναληφθουν.

Το θεμα ειναι να φυγουν αυτοι που δεν προσφερουν καθολου οπως Αντριτς,Μπισκαν,Μπιδης,Αντονσον,θεοδωριδης και βικτορ(αν και συμπαθω αυτον τον παιχτη)

και να αποκτηθουν αλλοι τοσοι καλυτεροι απο τους παραπανω,ωστε οι Τσιολης,Μαντσιος,δαρλας κτλ να παιζουν μονο οταν πραγματικα το αξιζουν και ωστε μεσα απο τον ανταγωνισμο να βελτιωνονται,διοτι απ'οι φαινεται ..το να εχουν μονιμα βασικη θεση στην εντεκαδα δεν ηταν τελικα και τοσο καλο...

Συμφωνώ 100%

Δημοσ.

Απορώ με εσάς ρε παιδιά.Εδώ καί δυό χρόνια αυτούς τούς παίχτες δεν βλέπουμε?Τι έχουν κάνει ή τι δυνατότητες έχετε δεί σ' αυτούς γιατί εγώ είμαι μάλλον..στραβός φαίνεται.Θα πρέπει να είστε πολύ μικροί ή πολύ άπειροι γιά να μην έχετε εικόνα της ομάδας από το παρελθόν.Τότε πού έμπαινε στο γήπεδο καί ο αντίπαλος έκανε τούς υπολογισμούς του πώς δεν θα διασυρθεί.Καί τώρα διασύρεται η ίδια η ομάδα καί έχει καταντήσει η χαρά των μικρών.Λυπάμαι αλλά όπως σκέφτεσαι το ίδιο μάλλον σκέφτεται καί ο Τζίγγερ καί πιστεύει ότι με δύο προσθήκες θα λύσει το πρόβλημα.Επιχειρηματικά έχει αποτύχει με την ΠΑΕ Παναθηναικός μέχρι στιγμής.

Καί έτσι πάλι πίκρα τού χρόνου.

Καί στην τελική το να λέμε ότι οι καλύτεροι παίχτες Γκονζάλες ,Βίκτορ δεν έπαιξαν γι αυτό είχαμε αυτό το χάλι εγώ λέω ότι καί να έπαιζαν πάλι τα ίδια θα ήταν.Γιατί οι παίχτες είναι..κουτσά άλογα.Δεν είναι μοι παίχτες πού θα δώσουν την προσωπικότητα στη ομάδα.Απλά κατέχουν το τόπι λίγο καλύτερα από τούς υπάρχοντες.όταν έχεις αρχηγό τον Παπαδόπουλο καλά να τα παθαίνεις καί να απαξιώνεσαι σε όλα τα επίπεδα.Να φτάνεις στο σημείο να σε φτύνει ο Μπούσι!Μιλάμε γιά προσωπικότητες της αλάνας.Αίσχος καί ντροπή καί πάλι αίσχος!

Δημοσ.
Τσέλσι ! (πριν από κάτι χρόνια)

What are you talking about? Πότε και ποιους; Εκτός αν εννοείς ότι έδεσαν μετά από χρόνια αυτοί οι νέοι παίχτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...