Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι έχουν αμαυρώσει την ιστορία της ομάδας καλό είναι να μη συμμετέχουν στούς εορτασμούς ή αν συμμετάχουν να φροντίσουν κα κρύβονται διακριτικά ώστε να μη προκαλούν με την παρουσία τους.

Αλήθεια ξέρει κανείς τι εορταστικές εκδηλώσεις ετοιμάζονται? Καί θα γίνουν στο γήπεδο αποκλειστικά ή καί αλλού?Π.χ σε θέατρα πλατείες κ.λ.π

Θα ήταν καλό να συνδυαζόταν με πρωτάθλημα τού χρόνου.Φανταστείτε να έρθει ο Μπάγεβιτς καί να πάρει τον τίτλο.Ξαφνικά θα μείνει στην ιστορία .Καί αυτό το πρωτάθλημα δεν θα ξεχαστεί ποτέ γιατί θα είναι ορόσημο!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ είμαι υπέρ του Μπαγιεβιτς, όλες οι ομάδες του αποδεδειγμένα παίξανε μπαλάρα και πήρανε και τίτλους.

Λύση όμως πού σύμφωνα με τον Νικολογιάννη τού οποίου το ρεπορτάζ ακούω τώρα είναι σχεδόν αδύνατη γιατί λέει ο Μπάγεβιτς δεν έχει μάθει να δουλεύει με τεχνικό διευθυντή πού είναι ο Βέλιτς!Έχει θέσει βέτο ο Βέλιτς να μην έρθει ο Μπάγιεβιτς!Ρε ο Βέλιτς!Το ακούσατε?

Να γιατί ο Παναθηναικός κατάντησε ο περίγελος καί η χαρά των μικρών ομάδων.Γιατί η διοίκηση έδωσε το δικαίωμα στον Βέλιτς καί στον κάθε Βέλιτς καί στο κάθε Κροατικό κατάλοιπο(δεν εννοώ τον Ζάετς) να κάνουν κουμάντο στην ομάδα της καρδιάς σας.Μαύρα τα βλέπω καί τα επόμενα χρόνια.

Τι προτείνω?Έρχεται ο Μπάγεβιτς σφίγγουν οι κώλοι συμμορφώνει την ομάδα καί όταν ωριμάσει ο καιρός προχωρά ο Τζίγγερ στην απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος προπονητή ικανό να τον οδηγήσει στα Ευρωπαικά μονοπάτια,Γιά την ώρα πρέπει κάποιος(ιδανικός ο Ντούσκο) να τούς μάθει να κερδίζουν τον Εργοτέλη καί τον Ατρόμητο!

Δημοσ.

Μόλις άκουσα οτι το final four δεν θα το μεταδώσει η ΕΡΤ αλλά το συνδρομητικό και ξενέρωσα πολύ.

ΕΡΤ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ??? ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ???

Δημοσ.

Από πρόπερσι έχει πάρει τα δικαιώματα της Euroleague το συνδρομητικό. Τώρα θυμηθήκαμε να κράξουμε; Βέβαια, αν η ΕΡΤ έδινε κάποιο υπέρογκο ποσό για να πάρει τα δικαιώματα της διοργάνωσης τότε πάλι θα βγαίναμε να κράξουμε και να πούμε ότι χαλάει τα λεφτά μας δεξιά και αριστερά...

Δημοσ.
Μόλις άκουσα οτι το final four δεν θα το μεταδώσει η ΕΡΤ αλλά το συνδρομητικό και ξενέρωσα πολύ.

ΕΡΤ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ??? ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ???

ουτε στον καναπε δεν θα το δουμε. θα ξεσπιτωθουμε κιολας. 65 ευρω εγω δεν δινω για την νοβα. ειναι απιστευτα ακριβο σε σχεση με την υπολοιπη ευρωπη. ειναι εκβιασμος στιγνος επειδη δεν υπαρχει ανταγωνισμος.

Δημοσ.
ουτε στον καναπε δεν θα το δουμε. θα ξεσπιτωθουμε κιολας. 65 ευρω εγω δεν δινω για την νοβα. ειναι απιστευτα ακριβο σε σχεση με την υπολοιπη ευρωπη. ειναι εκβιασμος στιγνος επειδη δεν υπαρχει ανταγωνισμος.

Εδώ καί χρόνια έχω το αναλογικό καί δεν προλαβαίνω να δώ παρά κάποιο σπουδαίο ματς όπως το Μάντσεστερ-Μίλαν καί άλλα πιό ασήμαντα.Γιά ταινίες δεν το συζητώ λόγω χρόνου.Θα ήθελα να ξέρω κάποιος πού έχει NOVA πότε προλαβαίνει να βλέπει τόσα κανάλια.Άσε πού πράγματι είναι ακτριβό γι αυτό το βάζουν προσφορά το πακέτο γιά να σού τα πάρουν μετά.

Να πω ότι καί το αναλογικό το θεωρώ ακριβό με αυτά πού προσφέρει.

Αλλά εδώ μας χορεύουν όπως γουστάρουν.Όλοι συνομωτούν με σκοπό να την πληρώνει πάντα ο καταναλωτής.

Εν ολίγοις το NOVA ταιριάζει στούς αργόσχολους καί όσους δεν τούς ενδιαφέρει η τιμή.

Δημοσ.
Τι προτείνω?Έρχεται ο Μπάγεβιτς σφίγγουν οι κώλοι συμμορφώνει την ομάδα καί όταν ωριμάσει ο καιρός ...
Οχι ρε Γιωργη, μην πεφτεις στην παγιδα!!!

Αυτο θελουν, να σιχαθεις τοσο πολυ την "αλλη λυση"-που σιγα μην υφισταται-που να πεις "Μπαγεβιτς και παλι Μπαγεβιτς"

Και ερωτω για αλλη μια φορα

Ο καραφλας με το μουσι με τι προσοντα εγινε τεχνικος διευθυντης???Μεταφραστης του Σαντος δεν ηταν??

Δημοσ.

Έχω κάτι φίλους στο Σλαβικών και Βαλκανικών Σπουδών που έχουν εντυπωσιαστεί με τις ευκαιρίες που ανοίγονται πλέον στον τομέα τους...

Δημοσ.
Οχι ρε Γιωργη, μην πεφτεις στην παγιδα!!!

Αυτο θελουν, να σιχαθεις τοσο πολυ την "αλλη λυση"-που σιγα μην υφισταται-που να πεις "Μπαγεβιτς και παλι Μπαγεβιτς"

Και ερωτω για αλλη μια φορα

Ο καραφλας με το μουσι με τι προσοντα εγινε τεχνικος διευθυντης???Μεταφραστης του Σαντος δεν ηταν??

μπορει να εχει μακρια γλωσα. πιανει σε κατι τυπακια στυλ τζιγκερ το γουσταρουν αυτο.

Δημοσ.
Θα ήθελα να ξέρω κάποιος πού έχει NOVA πότε προλαβαίνει να βλέπει τόσα κανάλια.

Προφανώς η NOVA δεν είναι για να τα βλέπεις όλα. Είναι για να έχεις επιλογές. Άλλες φορές έχεις όρεξη για ντοκιμαντέρ, άλλες για ταινία (που έχει 3-5 πάντα οπότε διαλέγεις) κτλ

Βέβαια, ενώ αυτός είναι ο λόγος που το παίρνεις, στο τέλος η αλήθεια είναι πως καταλήγεις να βλέπεις αυτά που έβλεπες και πριν.

Γενικά η τηλεόραση είναι ρουτίνα. Βλέπεις πάντα τα ίδια και απλά τρως το χρόνο σου. Δε νομίζω να γίνει ποτέ κάτι που θα περνάς ευχάριστα την ώρα σου όποτε το θελήσεις. Αυτή είναι η δουλειά του ίντερνετ.

Μόνο για τα αθλητικά αξίζει η τηλεόραση (+τα ντοκιμαντέρ της NOVA)

Δημοσ.
Παιδιά, τι παίχτηκε με τον Ομπράντοβιτς έναν παίκτη και κάποιο στοίχημα;

Τσεκαρε εδω πασα Μπετσιροβιτς

http://www.superbasket.gr

Για οσους βαριουνται...βγαινει αιφνιδιασμο, την φερνει 2 φορες γυρω απο την μεση, σηκωνεται, κανει πως θα πασαρει αριστερα και την περναει κατω απο το ποδι στα δεξια τελικα.Αστο, μαγικο....

ενιγουει μετα πηγε στον Ζοτς γιατι το ειχε κανει στην προπονηση και του λεει ο Ζοτς "Αν το κανεις και σε αγωνα σου κανω το τραπεζι", οποτε ο Σανι μαλλον θα φαει καλα

Δημοσ.

Φραστικό επεισόδειο ΓΚΟΥΜΑ - ΒΥΝΤΡΑ :

BYNTRA : Μην αφήνεις κενά στην άμυνα!! (lololololol - ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ)

ΓΚΟΥΜΑΣ : Εμένα δεν θα μου μιλάς έτσι! Θα με σέβεσαι! Γίναμε όλοι ίσοι εδώ μέσα!

BYNTRA : Ασε ρε Γιαννάκη... Ολη η Ελλάδα γελάει μαζί σου... (AXAXAXAXAXAXAXAXAXA - ΕΝΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΛΟΥΚΑ ΔΕΝ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.)

Μετά αρπαχτήκανε στα χέρια και τους χωρίσανε οι υπόλοιποι..

Στην αρχή νόμιζα οτι μπερδέψανε τα ονόματα και τα βάλανε ανάποδα. Ο βύντρα είπε στον Γκούμα να μην αφήνει κενά στην άμυνα και οτι γελάει όλη Ελλάδα μαζί του. Το έχω ξαναπεί.... αυτό το παιδί έχει χοντρό ΒΥΣΜΑ που παίζει μπάλα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...