Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα μου αρεσουν αρκετα και ειναι λογικο γιατι πολλα μοιαζουν αρκετα. δεν μπορω να διαλεξω ευκολα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει έτσι όπως είναι.

Και με τα 20 λογότυπα επάνω..

Ας το κάνουν σμίκρυνση κ ας το φτιάξουν έτσι..

Δουλειά δεν είχε ο διάολος...

Όταν δεν έχεις στόχους έχεις logo..

Δημοσ.
Εμένα μου αρέσει έτσι όπως είναι.

Και με τα 20 λογότυπα επάνω..

Ας το κάνουν σμίκρυνση κ ας το φτιάξουν έτσι..

Δουλειά δεν είχε ο διάολος...

Όταν δεν έχεις στόχους έχεις logo..

ελα ντε. εδω ξεφτιλιζομαστε θελουμε και γιορτες και πανηγυρια.

Δημοσ.

μάγκες, επειδή ακριβώς η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει, ο εορτασμός των 100 χρόνων, είναι γιατί είμαστε ένας ΣΥΛΛΟΓΟΣ με 100 χρόνια ιστορία!

σε τέτοιες εκδηλώσεις,δεν έχει σημασία,αν έχεις πάρει 10 χρόνια συνεχόμενα πρωταθλήματα,ή αν έχεις 10 χρόνια να σηκώσεις κούπα του καφέ...

δε γιορτάζεις για ΕΝΑ άθλημα,αλλά για όλα,δε γιορτάζεις για τον παναθηναικό του βαρδινογιάννη,αλλά για αυτόν του καλαφάτη,δε γιορτάζεις για να στηρίξεις την τωρινή διοίκηση,αλλά για τα 100 χρόνια του συλλόγου που αγαπάς!

ΥΓ:με αυτή τη λογική,οι φοιτητές δε θα έπρεπε να γιορτάζουν τη 17η νοέμβρη,αφού έχουν φλωρέψει απίστευτα, ενώ κ οι έλληνες δε θα έπρεπε να γιορτάζουν 28η/10,και 25η/3, γιατί οι κυβερνήσεις τους είναι "yes sir",και οι ίδιοι δεν αντιδρούν σε αυτό!

ΥΓ2:σκηνή από το μέλλον....

παρατηρήσεις: ο οσφπ κατακτά μέσα στο 2008 το πρωτάθλημα,και η διοικηση του παο,φοβούμενη τις αντιδρασεις του κόσμου,δεν κάνει τη γιορτή που προσπαθούσε να προγραμματίσει για την άνοιξη του ίδιου έτους,που θα συνδυαζόταν με διάφορες εκδηλώσεις,συναυλιες,φιλικό με μια μεγάλη ομάδα στα εγκαίνια του βοτανικού κλπ....

τόπος: ινσόμνια...

χρόνος: τέλη 2008...

μέλη του ινσόμνια,και οπαδοί του Παναθηναικού,ξεχύνονται στα φόρουμ και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς,και ουρλιάζουν εναντίον των διοικούντων,που δε σεβάστηκαν την ιστορία της ομάδας...ο σπορτ φμ,η σπορντει,ο αλφα,η νετ, φίλαθλος,το γκολ,ο αντ1, κ όλα τα άλλα σιχαμερά μμε, αναγάγουν σε πρώτο θεμα την αγανάκτηση των φίλων του Παο...κ η ζωή συνεχίζεται...

Δημοσ.

ΥΓ2:σκηνή από το μέλλον....

παρατηρήσεις: ο οσφπ κατακτά μέσα στο 2008 το πρωτάθλημα,και η διοικηση του παο,φοβούμενη τις αντιδρασεις του κόσμου,δεν κάνει τη γιορτή που προσπαθούσε να προγραμματίσει για την άνοιξη του ίδιου έτους,που θα συνδυαζόταν με διάφορες εκδηλώσεις,συναυλιες,φιλικό με μια μεγάλη ομάδα στα εγκαίνια του βοτανικού κλπ....

τόπος: ινσόμνια...

χρόνος: τέλη 2008...

μέλη του ινσόμνια,και οπαδοί του Παναθηναικού,ξεχύνονται στα φόρουμ και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς,και ουρλιάζουν εναντίον των διοικούντων,που δε σεβάστηκαν την ιστορία της ομάδας...ο σπορτ φμ,η σπορντει,ο αλφα,η νετ, φίλαθλος,το γκολ,ο αντ1, κ όλα τα άλλα σιχαμερά μμε, αναγάγουν σε πρώτο θεμα την αγανάκτηση των φίλων του Παο...κ η ζωή συνεχίζεται...

βεβαιότητα απο το μέλλον... με απόδοση 1.03 οτι θα γίνει έτσι.

Δημοσ.

Τελικά αποφασίστηκε τι φταίει και φέτος για όλα : o ΜΟΥΝΙΟΘ. Δεν εξηγείτε αλλιώς που πλέον όλες οι φυλλάδες (αντιπρόσωποι ΤΖΙΓΚΕΡ) μας λένε οτι αποτελεί ήδη παρελθόν.

Πόσο κουτούς μας περνάνε? Κάθε χρόνο τα τελευταία 10 χρόνια 3 με 4 προπονητές τον χρόνο αλλάζουνε. Δεν έχουν καταλάβει οτι δεν είναι εκεί το πρόβλημα??

Μα τι λέω , αυτοί το έχουν καταλάβει , εμείς μάλλον δεν το έχουμε καταλάβει που τους αφήνουμε....

Υπομονή άλλα 50 χρόνια , ευχηθήτε να μην κάνει μόνο γιό ο Τζίγκερ ωστέ κάποτε να φύγει απο την οικογένεια η ΠΑΕ.

Δημοσ.

ξέχνα τη διοίκηση και τα λάθη της... από τον μουνιόθ και τα αποτελέσματα (με το υπάρχον βέβαια έμψυχο δυναμικό) είσαι ικανοποιημένος? δικαιούται ο μουνιόθ δεύτερη ευκαιρία, και αν ναι, γιατί δεν δικαιούταν δεύτερη ευκαιρία ο μαλεζάνι πέρυσι, που όλοι έπεσαν πάνω του να τον φάνε?

Δημοσ.

δε θα διαφωνήσω πολύ μαζί σου The_Edge. ναι, έχει κάνει τρελλές γκέλες ο μουνιόθ,και μόλις έδειξε ότι "συμμάζεψε" λίγο την ομάδα, του "ξαναέφυγε".

ο μαλεζάνι,είχε "προλάβει" να χάσει ένα πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του,με άρη κ ηρακλη εντός! αλλά γενικά,ναι, δικαιούταν μια ακόμα ευκαιρία!

το ζήτημα είναι,όταν θα πάρει το καλοκαίρι τον Χ μουνιοθ-βάτραχο-πεσέιρο κλπ, αν θα του φτιάξει την ομάδα όπως εκείνος την θέλει.

ΥΓ: κ για να απαντήσω,τελικά, είμαι απογοητεύμενος από τον μουνιόθ,γιατί ενώ μάζεψε μερικώς την ομάδα,έβγαλε τον νινη,και πήρε τα ντέρμπυ, δεν παρουσίασε σχεδόν πουθενά μια ομάδα που να μπορει να ανταλλάξει 6 πάσες συνεχόμενες, εμφανίστηκε υπερ του δέοντος αμυντικογενής στα εντός έδρας παιχνίδια, στήριξε πολύ κάποιες επιλογές του (παράδειγμα τον παπ,τον τζιόλη,τον γκαλίνοβιτς),που δεν του βγηκαν, και ενώ,ο παναθηναικός του 2ου γύρου,την άνοδό του την οφειλε αποκλειστικα (προσωπική άποψη) σε νίνη κ ιβανσιτς,με βοήθεια από σάλπι κ λεοντίου, τον τελευταίο τον "κρέμασε"!

¨ΟΜΩΣ,όταν υποτίθεται ότι έχεις 2 μπαλαδόρους ,και είναι ολο το χρόνο και οι 2 τραυματίες,όταν έχεις 3 αριστερά μπακ (της πλάκας),κ είναι τραυματίες κ οι 3, κ όταν από λάθος σχεδιασμό του προηγούμενου προπονητή η ομάδα παίζει ένα χρόνο χωρίς σέντερ φορ,ενώ η διοίκηση έχει τιμωρημένο το -υποτίθεται- βασικό σου σέντερ μπακ,εεε, πως να φτιάξεις ομάδα της προκοπής?

Δημοσ.

Ο Τζίγγερ πρέπει να ...δικαστεί γιατί διασύρει ποροπονητές.Έχει την ηθική ευθύνη πού ψάχνει καί εκθέτει γνωστά ονόματα(καί μη όπως ο Μπάκε) βασιζόμενος μόνο στο βάρος της φανέλας αυτής της ομάδας.Η οποία φανέλα τείνει να γίνει πιό ελαφριά καί από τού Εργοτέλη(συγγνώμη από τούς φίλους τού Έργο, παράδειγμα ανέφερα μιάς καί ο Εργοτέλης έχει κι αυτός τη δική του ιστορία από το 1929 πού ιδρύθηκε).

Πάει λοιπόν καί ο μίστερ Μουνιόθ κατά πως δείχνουν τα πράγματα.Αλλά κι εκείνοι οι καημένοι(οι προπονητές) δεν ήξεραν δεν ρώταγαν?

Πάμε τώρα στην φημολογούμενη έλευση τού δίδυμου Μπάγεβιτς-Βαζέχα.(Γίνεται σχετική ψηφοφορία στο http://www.balla.gr)

Θα ήθελα να ρωτήσω τούς φίλους μου εδώ πού αντιδρούν γι' αυτή τη κίνηση,να μού εξηγήσουν τον λόγο.Δεν πιστεύω ότι είναι πιό Παναθηναικοί ας πούμε από τον 'στρατηγό' η τον Οικονομόπουλο 'η τον Καρούλια πού είναι σφόδρα υπέρ της λύσης Μπάγεβιτς την δεδομένη στιγμή πού πας να φτειάξεις ομάδα.Ο Δομάζος δήλωσε ότι το μεγαλύτερο κέρδος από τον ερχομό τού Μπάγεβιτς θα είναι η..φασίνα των αποδυτηρίων καί η πλήρης αξιοποίηση των μικρών.

Κάποιος μού είπε ότι τον εκνεύριζε ο τρόπος πού ο 'βάτραχος' πανηγύριζε τα γκολ εναντίον τού Παναθηναικού.Μα το ίδιο θα κάνει άμα θα βάζει γκολ ο Παναθηναικός αύριο μεθαύριο γιατί ό άνθρωπος είναι επαγγελματίας.Λέτε να έγινε ξαφνικά Γαύρος όταν όλοι ξέρουμε ότι η ομάδα της καρδιάς του είναι η ΑΕΚ?

Γι αυτό σας λέω ότι με αυτόν τα πράγματα θα βελτιωθούν.Το ερώτημα όμως είναι κατά πόσον θα γίνει αυτό.Έπειτα το βέβαιο είναι ότι απ' ότι εχει δείξει με την ως τώρα παρουσία του στην Ελλάδα,οι οπαδοί τού Παναθηναικού θα πρέπει να περιοριστούν στα εντός συνόρων,γιατί γιά Ευρώπη ο Ντούσκο δεν είναι γιά μεγάλα πράγματα.Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος πού εγώ δεν γουστάρω Μπάγεβιτς.Γιατί όπως συνεχώς λέω,εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό το πρωτάθλημα,αλλά η Ευρώπη.

Θα δείξει λοιπόν μιά καλή έως πολύ καλή εικόνα εντός των συνόρων καί μιά από τα ίδια στις Ευρωπαικές διοργανώσεις(εκτός καί αν ο Τζίγγερ γίνει Αμπραμόβιτς)

Υ/Γ

Καί μην κάνει τη βλακεία ο Τζίγγερ καί φέρει τον Πεσέιρο, γιατί θεωρώ τον Μουνιόθ κλάσεις ανώτερο απ΄αυτόν.

Καί μην στέκστε τόσο πολύ στούς εορτασμούς εκτός καί αν έτσι όπως καταντήσαμε είμαστε γιά τα..πανηγύρια!

Όταν οι δικηγόροι προσβάλλουν την νοημοσύνη τού πολίτη.

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngentityid=797660&lngdtrid=246

Δημοσ.

geovard,για τους εορτασμούς των 100 χρόνων,διαφωνώ 1000% μαζί σου. Και επειδή Παναθηναικός Αθλητικός Σύλλογος δεν είναι μόνο το πανηγυράκι του ταρίφα, αλλά κ τα κορίτσια που κλαίνε στο βόλλευ, κ το μπάσκετ που μας κάνει κάθε χρόνο περήφανους,κ το πόλο που κατάφερε να σωθεί κ πάει για 6αδα,κ τα παιδια της αρσης βαρών,του πινγκ πονγκ,όλων των αθλημάτων...

όλοι αυτοί δεν είναι για τα πανηγύρια,και 100 χρόνια ιστορίας,δεν είναι για τα πανηγύρια επίσης! θα έιναι ΤΡΟΜΕΡΟ λάθος,να μην εορταστούν όπως πρέπει τα 100 χρόνια!

θα γελάει η ιστορία μαζί μας,όπως γέλασε με την οικογένεια του ταρίφα,που είχε αναγράψει στα μάτριξ τότε, Παναθηναικός, 20 χρόνια ιστορίας (εννοώντας από όταν μας πήραν αυτοί).

όσο για το μπάγεβιτς, αν μπορεί να με κάνει να δω καλή μπάλα,ας έρθει. είναι απλό! αν τολμήσει κ σηκώσει χέρι σε οπαδό,ή βρίσει,για μένα μπαίνει black list μόνιμα,γιατί δεν θα είναι η 1η φορά.

το μόνο που με "κολλάει"¨στον μπάγεβιτς (πια),είναι η γκρίνια στην 1η στραβή....

Δημοσ.
geovard,για τους εορτασμούς των 100 χρόνων,διαφωνώ 1000% μαζί σου. Και επειδή Παναθηναικός Αθλητικός Σύλλογος δεν είναι μόνο το πανηγυράκι του ταρίφα, αλλά κ τα κορίτσια που κλαίνε στο βόλλευ, κ το μπάσκετ που μας κάνει κάθε χρόνο περήφανους,κ το πόλο που κατάφερε να σωθεί κ πάει για 6αδα,κ τα παιδια της αρσης βαρών,του πινγκ πονγκ,όλων των αθλημάτων...

όλοι αυτοί δεν είναι για τα πανηγύρια,και 100 χρόνια ιστορίας,δεν είναι για τα πανηγύρια επίσης! θα έιναι ΤΡΟΜΕΡΟ λάθος,να μην εορταστούν όπως πρέπει τα 100 χρόνια!

θα γελάει η ιστορία μαζί μας,όπως γέλασε με την οικογένεια του ταρίφα,που είχε αναγράψει στα μάτριξ τότε, Παναθηναικός, 20 χρόνια ιστορίας (εννοώντας από όταν μας πήραν αυτοί).

όσο για το μπάγεβιτς, αν μπορεί να με κάνει να δω καλή μπάλα,ας έρθει. είναι απλό! αν τολμήσει κ σηκώσει χέρι σε οπαδό,ή βρίσει,για μένα μπαίνει black list μόνιμα,γιατί δεν θα είναι η 1η φορά.

το μόνο που με "κολλάει"¨στον μπάγεβιτς (πια),είναι η γκρίνια στην 1η στραβή....

Σωστός, αλλά το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει δώσει τελευταία πολύ πίκρα καί όπως ξέρεις το ποδόσφαιρο κουβαλάει πολύ κόσμο.

Δημοσ.

ναι,αλλά δεν είναι, "100 χρόνια παε",είναι 100 χρόνια ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ! αυτό σημαίνει, ότι και 9οι να βγουμε στη μπάλα, οι "εορτασμοι" πρέπει να μη σταματήσουν!!

ΥΓ:πάντως,αν και ειμαι -πια- από τους μετριοπαθείς στο θέμα του βάτραχου, ομολογώ ότι με ζορίζει λίγο η ιδέα 100 χρόνων με αυτόν προπονητή...

ΥΓ2:ώραια η δήλωση του φράγκι! να πάρουμε αυτό,να είμαι παρόντας στα 100 χρόνια,και μετά σταματάω!!!!!! (καριέρα μύθος! μετά από χρόνια,θα τον περιγράφουμε στα παιδιά μας,σαν το κράμα ουιλτ τσαμπερλέιν,με μαικλ τζόρνταν)!!!!

Δημοσ.

Χωρίς Μαρθοβουρτσισμούς και τα λοιπά..(συναυλίες,φειγ βολάν και τρομπέτες) η ένσταση μου με το λογότυπο είναι απλή...

Είναι ενέργεια που επιμελήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και ούτε τα κορίτσια του βόλει που κλαίνε κτλ κτλ κτλ και ούτε ο Καλαφάτης...

Εγώ μόνο στο site της ΠΑΕ το είσα το σκηνικό και εκέι έγινε και η ψηφοφορία.

Επίσης θα ήθελα πολύ να δω αν το τελικώς επιλεγόμενο λογότυπο θα το υιοθετήσουν και τα υπόλοιπα τμήματα ή θα το δούμε μόνο στις φανέλες στη μπάλα...

ΑΝ το είχαν βγάλει οι Γιαννακόπουλοι θα ήμουν ΟΚ.

Εν όψη final-4 και ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ επιτυχιών...

Επειδή όμως είναι μια ιδέα της σαπίλας της παιανίας στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που η ομάδα είναι από τις πιο κακοδιαχειρισμένες του πρωταθλήματος και μου έχει δώσει πολλά κιλά πίκρα δεν το δέχομαι διόλου θετικά και ξαναλέω....

Οποιος δεν έχει στόχο

έχει logo...

Το αν θα γιορτάσουμε κ πώς τα 100 μας χρόνια είναι άλλο-άσχετο ζήτημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...