adi32 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 πιστευω πως ελαχιστοι εχουν μεινει ακομα να πιστευουν τα παραμυθια των 2 πορδεδρων και των εφημεριδων
1980 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 βασικα το εχω ξαναπει οτι το βατραχι δεν θα προλαβει να κανει παρελαση γιατι παιζουμε λεωφορο. στο οακα θα την εβγαζε μεχρι τα χριστουγενα τουλαχιστον. οπως και δεν θα ξεχαστει το θαψιμο που ριχνουν οι εφημεριδες στον μουνιοθ για να κανουν αβαντα στον τζιγκερ.
antreaslam Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 κοίτα 1980,είμαστε τόσο "πεινασμένοι" για καλή μπάλα, που ΑΝ,λέω,ΑΝ, παρουσιάσει ο μπάγεβιτς τη δουλειά που έκανε κάποιες χρονιές, τότε μπορεί να κερδίσει πίστωση χρόνου... φοβάμαι όμως,τι θα γίνει,στην 1η στραβή πχ με τον γάβρο... anyway,αν γαμω την τρελα μου, μπορεί να μας κάνει ομάδα αυτός,ας έρθει αυτός! ας έρθει και ο παναγουλιάς με τον αλέφαντο τεχνικό τιμ,αρκεί να δούμε μπάλα...
1980 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 κοίτα 1980,είμαστε τόσο "πεινασμένοι" για καλή μπάλα, που ΑΝ,λέω,ΑΝ, παρουσιάσει ο μπάγεβιτς τη δουλειά που έκανε κάποιες χρονιές, τότε μπορεί να κερδίσει πίστωση χρόνου...φοβάμαι όμως,τι θα γίνει,στην 1η στραβή πχ με τον γάβρο... anyway,αν γαμω την τρελα μου, μπορεί να μας κάνει ομάδα αυτός,ας έρθει αυτός! ας έρθει και ο παναγουλιάς με τον αλέφαντο τεχνικό τιμ,αρκεί να δούμε μπάλα... εστω και αν το κανει το νταβατζιλικι με τους σερβους που κουβαλαει δεν θα αντεξω να το δω στον παναθηναικο.
antreaslam Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ρε συ,εδώ άντεξες να δεις τον σαίνιο με τον σάντος...παλαιότερα,αν τους θυμάσαι,τους τζέισον πόλακ, κρίστο κόλεφ...πιο μετά,τον ελιομάρ καρβάλιο κ τον καπρέντα! τον μάριτς...τον σάριτς,τον αντριτς... τον χούλιο σέζαρ στα 75 του! τον κουτσουρε(!!!!!)!!!! τον φύσσα για 5 χρόνια! τον μητρόπουλο! τόσοι κ τόσοι....ενας-2 νέοι "βαρεσανοβιτς" σε πειράζουν?
1980 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ρε συ,εδώ άντεξες να δεις τον σαίνιο με τον σάντος...παλαιότερα,αν τους θυμάσαι,τους τζέισον πόλακ, κρίστο κόλεφ...πιο μετά,τον ελιομάρ καρβάλιο κ τον καπρέντα! τον μάριτς...τον σάριτς,τον αντριτς...τον χούλιο σέζαρ στα 75 του! τον κουτσουρε(!!!!!)!!!! τον φύσσα για 5 χρόνια! τον μητρόπουλο! τόσοι κ τόσοι....ενας-2 νέοι "βαρεσανοβιτς" σε πειράζουν? σαινιο....ημαρτον τον ειχα ξεχασει και τον συνταξιουχο χουλιο σεζαρ....... ε ρε σαπακια που εχουνε περασει...... καλα τον καρβαλιο δεν τον αναφερω καν.....σαπιοι ρεεε
adi32 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 κορνεδακι λαχταριστο εχω ελαααα παρε παρε αυτο που χρειαζεται να κανουμε ειναι να μην πατησει κανεις στη φιεστα τιτλου που θα κανουμε εμεις και στο τελικο κυπελλου εσεις
1980 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 κορνεδακι λαχταριστο εχω ελαααα παρε παρε αυτο που χρειαζεται να κανουμε ειναι να μην πατησει κανεις στη φιεστα τιτλου που θα κανουμε εμεις και στο τελικο κυπελλου εσεις αυτοι που ειναι να πανε θα πανε. μερικα μυαλα δεν αλλαζουν με τιποτα.
geovard Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 κορνεδακι λαχταριστο εχω ελαααα παρε παρε αυτο που χρειαζεται να κανουμε ειναι να μην πατησει κανεις στη φιεστα τιτλου που θα κανουμε εμεις και στο τελικο κυπελλου εσεις Αυτό θα ήταν απλά ε κ π λ η κ τ ι κ ό ! Έλα όμως πού δεν γίνονται αυτά.Γιά φαντάσου να πάει ο θείος Σωκράτης μόνος να δώσει το κύπελο τού πρωταθλητή καί μόνος να πανηγυρίζει! Ή ο ραλλίστας να πάει μόνος.Αυτό είναι ακόμη πιό δύσκολο γιάτί θα έχει οπωσδήποτε φιλάθλους της Λάρισας μέσα. αυτοι που ειναι να πανε θα πανε. μερικα μυαλα δεν αλλαζουν με τιποτα. Ναί ναί.Είναι οι συνήθεις τύποι πού δεν ξέρουν τι θα πεί καλό ποδόσφαιρο καί επειδή είναι άδεια η ζωή τους κοιτάζουν να γεμίσουν την ώρα τους με ό,τι τύχει. Ή μπορεί να είναι τίποτα ευεργετημένοι τύποι, απόγονοι Λιβαθηνού καί άλλων υπαλλήλων.Παρατρεχάμενοι υπόδουλων δημοσιογράφων τύπου Γκόντζου καί άλλων καί έτσι μαζεύεται ένας σεβαστός αριθμός κλακαδόρων καί περάσαν αυτοί καλά καί μείς χειρότερα!
The_Edge Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 [...] Ναί ναί.Είναι οι συνήθεις τύποι πού δεν ξέρουν τι θα πεί καλό ποδόσφαιρο καί επειδή είναι άδεια η ζωή τους κοιτάζουν να γεμίσουν την ώρα τους με ό,τι τύχει. Ή μπορεί να είναι τίποτα ευεργετημένοι τύποι, απόγονοι Λιβαθηνού καί άλλων υπαλλήλων.Παρατρεχάμενοι υπόδουλων δημοσιογράφων τύπου Γκόντζου καί άλλων καί έτσι μαζεύεται ένας σεβαστός αριθμός κλακαδόρων καί περάσαν αυτοί καλά καί μείς χειρότερα! Επειδή εγώ θα πάω, σε ποιά κατηγορία ακριβώς με κατατάσετε? :-D
1980 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Επειδή εγώ θα πάω, σε ποιά κατηγορία ακριβώς με κατατάσετε? :-D στους ρομαντικους προφανως.
The_Edge Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 στους ρομαντικους προφανως. Aααα, δεν είχα δει τέτοια κατηγορία και ανησύχησα
Freestyler83 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Επειδή αναφέρατε το Ντέρμπυ...Καλά, πως γίνεται σε αυτή την απίστευτη χώρα να ξεπηδούν συνεχώς αθλητικές εφημερίδες κάθε απόχρωσης και να μένουν στην κυκλοφορία τόσο καιρό.....Μα τόσο χαμηλά είναι τα έξοδα έκδοσης...? Η απλά είμαστε τόσο ηλίθιοι που θέλουμε να διαβάζουμε τη γνώμη μας σε χάρτι...(χωρίς να μας ενδιαφέρει η ενημέρωση φυσικά..)?. Απορίες....
john1987 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Παιδια την αλλη βδομαδα ειναι ο τελικος κυπελλου? Το δειχνει στην τηλεοραση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.