Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

IOCTL ,πράγματι ευρηματικό το κειμενάκι αυτό... στην νταμπλ το βρήκες,στον πρωταθλητή,στην απογευματινή,στο φως,στη σπορτγκευ,ή σε κάνα σπορφμ,μπαμ κ κάτω (μακάρι,αλλά που τέτοια τύχη),φλας,κλπ??

άλλο η στεναχώρια όταν η ομάδα δεν πάει καλά,και αλλο η "κριτική"(σε διάφορα μηνύματά σου) που ασκείς! έχει μεγάλη διαφορά ρε συ,και ελπίζω να καταλάβεις τι εννοώ...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει γραμμή αλλά η ομάδα δεν "πάει καλά" τα τελευταία 11 χρόνια. Τι άλλο θέλεις να κάνω δηλαδή? Όταν μετά απο 11 χρόνια ακούω μας φταίει το γήπεδο , μας φταίει ο Μουνιόθ , μας φταίει η καθαρίστρια των αποδυτηρίων και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.. τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Δημοσ.

Kοιτα, σε αυτα τα 11 χρονια βοηθησε και ο πρακτορας. Ασχετο που ο δικος μας τα εκανε χειροτερα παιρνοντας παικτες που κοστιζουν οσο οι 2 μπροστα ζαντες της Φεραρι

Δημοσ.

οι παναθηναικοί, έχουν την τάση να ξεχνούν εύκολα!

είναι οι ίδιοι οπαδοί,που αναπολούν τώρα,την "ομαδάρα" που έφτασε στους 8, που όταν την είχαν τότε,ήταν "γκουμοκαραγκουνομπασινάδες"!

(παρένθεση: αν θυμάμαι καλά,κ αυτή η ομάδα της οικογένειας ήταν πάντως)!

(παρένθεση2:επειδή όολοι είμαστε ΠΟΛΥ υπερήφανοι για το τι έχει καταφέρει η ομάδα μας στην ευρώπη,να θυμίσω ότι εκτός ουέμπλευ,όλες οι επιτυχίες έχουν γίνει επί οικογένειας)

(παρένθεση3:τη σιχαίνομαι κ εγώ το ίδιο,και μακάρι να γινόταν το 8ο θαύμα να φύγει!αλλά όμως,ελεος πια με τις κριτικες αυτές)!

το έχω ξαναπεί, υπάρχουν κάτι "παναθηναικάρες",πιο ...επικινδυνοι από οτι είναι ο πρωταθλητής,γιατί λενε τα ίδια,αλλά από ..μέσα!

Δημοσ.
οι παναθηναικοί, έχουν την τάση να ξεχνούν εύκολα!

είναι οι ίδιοι οπαδοί,που αναπολούν τώρα,την "ομαδάρα" που έφτασε στους 8, που όταν την είχαν τότε,ήταν "γκουμοκαραγκουνομπασινάδες"!

(παρένθεση: αν θυμάμαι καλά,κ αυτή η ομάδα της οικογένειας ήταν πάντως)!

(παρένθεση2:επειδή όολοι είμαστε ΠΟΛΥ υπερήφανοι για το τι έχει καταφέρει η ομάδα μας στην ευρώπη,να θυμίσω ότι εκτός ουέμπλευ,όλες οι επιτυχίες έχουν γίνει επί οικογένειας)

(παρένθεση3:τη σιχαίνομαι κ εγώ το ίδιο,και μακάρι να γινόταν το 8ο θαύμα να φύγει!αλλά όμως,ελεος πια με τις κριτικες αυτές)!

το έχω ξαναπεί, υπάρχουν κάτι "παναθηναικάρες",πιο ...επικινδυνοι από οτι είναι ο πρωταθλητής,γιατί λενε τα ίδια,αλλά από ..μέσα!

Είμαι Παναθηναικάρα επείδη πάντα θέλω καλύτερους παίχτες απο αυτούς που έχω???

ΗΜΑΡΤΟΝ πια με αυτό το παραμύθι.

Ναι τώρα θέλω καλύτερους παίχτες απο τον ΒΥΝΤΡΑ τον Αντριτς και τον Μπίσκαν.

Ναι τότε ήθελα καλύτερους παίχτες απο τον Γκούμα , τον Μάριτς και τον Σάριτς.

Και εγώ θέλω διοίκηση που να έχει μια αξιοπρεπή ομάδα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ και όχι 1-2 φορές κάθε δεκαετία. Εσυ αφού αρκείσε με αυτό κάτσε τρίτος και σου εύχομαι και τέταρτος και πέμπτος και Β εθνική μπάς και βάλετε μυαλό.

Δημοσ.

Η επιστροφή τού Παναθηναικού στην Λεωφόρο δείχνει ότι δεν θέλει ο Τζίγγερ να κάνει σοβαρές μεταγραφές καί με την κίνηση αυτή θέλει να κρύψει την γύμνια του πίσω από τον...εκφοβισμό των αντιπάλων μέσα στο κλουβί.

Αλλά με τις φοβέρες ομάδες δεν γίνονται.

Όλα αυτά τα χρόνια οι απλά έξυπνοι οπαδοί έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.Δεν μασάνε πίσω από κινήσεις εντυπωσιασμού.Δεν μπορεί η οικογένεια να δώσει τίποτα περισσότερο.Η νοικοκυρεμένη διοίκηση σταμάτησε από όταν έφυγε ο καπετάνιος.Δεν πάει άλλο.Έφτασαν πιά στο σημείο οι αντίπαλοι να μην πανηγυρίζουν γιά το πρωτάθλημα πού κατέκτησαν δίκαια.Μέγιστη ντροπή γιά τον Παναθηναικό.Αλλά τι λέμε τώρα.Η πιό μαύρη χρονιά στην ιστορία τού Παναθηναικού!Πέντε ήττες εντός με τις τρείς συνεχόμενες!Δεν έχει ματαγίνει.

Απευθύνομαι τώρα σε όσους γνωρίζουν τα νομικά περί ανωνύνων εταιρειών καί ερωτώ.

Λογικά δεν θα έπρεπε το νομικό καθεστώς πού διέπει την λειτουργία των ΠΑΕ να είναι διαφοροποιημένο από αυτό πού ισχύει γιά οποιαδήποτε ανώνυμη εταιρεία?Καί εξηγώ.

Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο Βαρδινιογιάννης με την Μότορ Όιλ ή άλλες επιχειρήσεις του.Αλλά γιά τον Παναθηναικό πού πολλοί πιστεύουν ότι είναι ιδέα καί επηρεάζει συναισθηματικά εκατομμύρια κόσμου θα έπρεπε να μπορεί εύκολα μιά ομάδα να αλλάζει διοίκηση καί να μην υφίσταται ισόβιο σφιχτό εναγκαλισμό από κάποιο πρόεδρο όπως ο Βαρδινογιάννης.Να υπάρχει δηλαδή ένας τρόπος να γλυτώσει μιά ομάδα από τα νύχια ορισμένων ανίκανων περί τα ποδοσφαιρικά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά γιά μεγάλο χρονικό διάστημα.Δεν είναι δίκαιο?Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Δημοσ.

Το derby με το σημερινό της πρωτοσέλιδο ανοίγει λέει τον δρόμο για επικοινωνία με τους φιλάθλους. Είμαι σίγουρος οτι το τελικό αποτέλεσμα θα λέει

"Φταίνε όλοι εκτός απο τον Τζίγκερ. Μπράβο στην οικογένεια , χωρίς αυτούς θα είμασταν ενα τίποτα."

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που μείνανε με 1.500 φύλλα και ακόμη είναι ανοιχτοί. Κάποιος τους συντηρεί.

Πάντως αν κάποιος έχει το email τους ας το πεί γιατί πρέπει να τα ακούσουν και λίγο οι τσάτσοι...

Δημοσ.

1 καλο προπονητη πηρατε και σεις σε τοσα χρονια και τον διωχνετε?

Α ρε σκαζνι που σας χρειαζεται

Δημοσ.

Λογικά πάει ο Μουνιόθ..

Τον φάγανε.

Τα τελευταία αποτελέσματα ήταν αυτό που περίμεναν .

Κάνει κουάξ-κουάξ κ είναι ήδη ένα νούφαρο απόσταση από την Παιανία.

Τί είναι;

Φέρτε ΤΩΡΑ τον Λίνεν...

Γερμανική πειθαρχία κ τα μυαλά στα κάγκελα.

Το πλάνο με τον τζιώλη μέσα στη μεγάλη περιοχή να παρακολουθεί μεγαλοπρεπέστατα κ την δεύτερη ντρίπλα του Μπέλεμ κ το σουτ ήταν όλα τα λεφτά..

Δημοσ.

Πότε κλείνει ένα μαγαζί?Ή στην καλύτερη πότε αλλάζει χέρια?

Απάντηση

Όταν δεν μπαίνει πελάτης μέσα ούτε γιά δείγμα.

Αν λοιπόν οι οπαδοί τού Παναθηναικού περιφρονήσουν αυτούς πού επί χρόνια τούς δουλεύουν πιστεύω ότι κάτι θα γίνει.Να μην πατάει κανείς στο γήπεδο.Να επιστρέψει τα διαρκείας.Να μην πάει κανείς στον τελικό τού κυπέλλου.Εξ άλλου τι περιμένει από τον τελικό τού κυπέλου.Να δώσει την ευκαιρία στον Τζίγκερ να πεί ότι κατέκτησε(αν κατακτήσει) ένα τίτλο?Γιά να γίνουν όλα αυτά πού προτείνω χρειάζονται οπαδοί πού να σκέφτονται.Όποιος αγαπά την ομάδα,αυτό τον καιρό δεν ασχολείται με την ομάδα.Έχει φάει εξ άλλου τόσο δούλεμα επί χρόνια πού δεν πάει άλλο.Είναι να τραβάς τις..τρίχες σου αν ακούς τον Γκόντζο τον Νικολογιάννη καί τον Κοντό.Φαίνεται καθαρά ότι οι άνθρωποι είναι υπάλληλοι.Εν μέρει τούς δικαιολογώ γιατί έχουν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους καί γι αυτό κάνουν..γαργάρες.

Δεν το πιστεύω όμως ότι θα γίνει η αποχή πού προτείνω γιατί υπάρχουν τόσο αρρωστάκια οπαδοί πού είναι τόσο μα τόσο μαζόχες πού λένε βαράτε με καί ας κλαίω.Πας ρε φίλε στο γήπεδο να δείς τι.Τον Λεοντίου καί τον Τζιώλη?Τις κορδελιάστρες?Εγώ λέω μετά βεβαιότητας ότι όλοι οι παίχτες τού Ολυμπιακού είναι πολυτιμότεροι αν τούς πάρεις ένα προς έναν από αυτούς τούς δύο.Εκεί απέτυχε ο Μουνιόθ.Βρήκε άσχετους καί νόμισε ότι θα επενδύσει πάνω τους.Καί βέβαια δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο παίχτες.Όταν μόνος σου χωρίς πίεση έχεις όλο το χρόνο να καρφώσεις την μπάλλα στα δίκτυα καί δεν το κάνεις τότε πρόκειται γιά ανικανότητα.Μιλάω γιά την κεφαλιά(Μάλλον προσπάθεια γιά κεφαλιά τού Σαλπιγγίδη προχθές).Τέλος πάντων αν δεν έρθουν εφτά με οχτώ παίκτες εγνωσμένης αξίας έτοιμοι αμέσως να μπούν μέσα καί να αλλάξουν την εικόνα, πάλι πρωταθλητής θα είναι τού χρόνου ο Ολυμπιακός με τον μπάρμπα Ριβάλντο.Όποιος λέει ότι μπορεί μιά ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό με τούς παίχτες από τις ακαδημίες της κυρίως κάνει λάθος.Ολόκληρη Μάντσεστερρ με ένα σωρό ακαδημίες καί δείτε πόσοι παίχτες γέννημα θρέμα παίζουν βασικοί.Αν δεν κάνω λάθος μόνο ο Σκόουλς ο Γκίγκς καί κανά δυό άλλοι πού βρίσκονται μάλιστα στα τελειώματά τους.

ολες οι μεγάλες ομάδες αγοράζουν μεγάλους παίχτες καί μέσα σ' αυτούς ψήνονται καί οι μικροί πού μπαίνουν σταδιακά στην ομάδα.

Ε λοιπόν πολύ έξυπνος αυτός ο Ρίμπο.Σού λέει ,όταν ήταν γιά μεταγραφή στον Ολυμπιακό.Πού αλλού θα βρώ πιό αστείο πρωτάθλημα να το παίρνω αμαχητί καί να με έχουν καί βασιλιά.Δεν εξηγείται αλλιώς ό τρελός έρωτας του Ρίμπο με τον Ολυμπιακό.Αν ήταν σε Ισπανία,Ιταλία απ όπου πέρασε,ήδη θα καθόταν στην πολυθρόνα δίπλα στο ...τζάκι να λέει παραμύθια καί ποδοσφαιρικές ιστορίες στα πολλά παιδάκια του. Εδώ όμως είναι Ελλάντα!

Δημοσ.

1. Δεν ειναι θεμα αξιας, ειναι θεμα νοοτροπιας. Δημοσιο φορεβα...Αφου δεν θα τους "απολυσει" κανεις-εδω θελουμε ανανεωση στο Σεριτς- και αφου παντα θα φταινε "οι αλλοι" στα παπαρια τους κιολας ολα.

2. Αυτη την φαση προσεξα και γω στις ειδησεις.Την νηφαλια ηρεμια του αιθεριου ποδοσφαιριστη Αλεξανδρου Τζιωλη.

Δημοσ.

σωστος

το θεμα των ομαδων μας δεν ειναι οι προπονητες

εχουμε αλλαξει 10αδες εμεις και 100αδες εσεις (τα ελεγε και ο Μαλε)

αν δε ερθουν παικτες δε γινεται τιποτα

και οχι 20 παικτες δανεικα σαπακια το χρονο και του χρονου αλλοι 20

προτεινω να ενωθουμε Ολυμπιακοι Παναθηναικοι και να φορτωθουμε κορνεδες

Δημοσ.
1. Δεν ειναι θεμα αξιας, ειναι θεμα νοοτροπιας. Δημοσιο φορεβα...Αφου δεν θα τους "απολυσει" κανεις-εδω θελουμε ανανεωση στο Σεριτς- και αφου παντα θα φταινε "οι αλλοι" στα παπαρια τους κιολας ολα.

ρε πούστη μου,ακούω ανανέωση στον κροάτη φύσσα,κ τρελαίνομαι! δεν μπορεί να είναι αλήθεια!

2. Αυτη την φαση προσεξα και γω στις ειδησεις.Την νηφαλια ηρεμια του αιθεριου ποδοσφαιριστη Αλεξανδρου Τζιωλη.

η κινούμενη διαφήμιση της λορεάλ, ο παίχτης που νομίζει ότι είναι μεγάλο όνομα της ιταλίας,εξαιτίας του μαλλιού κ της κορδέλας....

τα έλεγα από την αρχή της χρονιάς για αυτό το σαπάκι,πόσο θα πληρώσουμε τις 2 γκολάρες που είχε βάλει στην 4αρα εκτός έδρας(όπως πληρώσαμε κ του νασσιόπουλου στο αμβούργο, κ όπως πληρώνουμε κ την εμφάνιση του μάντζιου με τον πάοκ,αλλά εκεί υπάρχει η δικαιολογία ότι έχουμε όλους κ όλους 3 επιθετικούς)!

το θεμα των ομαδων μας δεν ειναι οι προπονητες

εχουμε αλλαξει 10αδες εμεις και 100αδες εσεις (τα ελεγε και ο Μαλε)

το θέμα είναι Και ο προπονητής. δε μπορεί να έχεις πχ τον αλέφαντο! αλλά συμφωνώ ότι δε μπορεί να θεωρείς λίγους τον κάθε προπονητή που έρχεται (αληθεια ρε πούστη μου,πως τους πείθουν κ συνεχίζουν κ έρχονται?)?

προτεινω να ενωθουμε Ολυμπιακοι Παναθηναικοι και να φορτωθουμε κορνεδες

καθόλου κακή ιδέα πάντως!!!!!!!!!!! αλλά βάζεις στοίχημα ότι εσείς θα πουλήσετε 15.000 διαρκείας,κ εμείς,στην "ανακαινισμένη" λεωφόρο,5.000?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...