Freestyler83 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 ας προσεχε ο πρασινος ανεγκεφαλος που ηθελε να τραβηξει και βιντεο... Ρε alsos, τράβα σε κανένα άλσος, κάπνισε λίγο απο το χορταράκι σου, κάνε και τίποτα άλλο (μέτρα τίτλους π.χ.) και όταν ξανακατέβεις γήπεδο, κάνε μια προσευχή (αν πιστεύεις, πράγμα απίθανο, σε κανέναν άλλο πέρα απο τον θείο) να "φύγεις" λίγο διαφορετικά απο τον Φιλόπουλο. Για περιστατικά με νεκρούς καλύτερα να μη μιλάς
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Γι αυτό λοιπόν ας μη βιαστούν κάποιοι να βγάλουν το γκολ τού Μέσσι καλύτερο από τού Μαραντόνα με τούς Άγγλους.Είνα ιεροσυλία μιά τέτοια σύγκριση γιατί ο Μαραντόνα πήρε ..παραμάσχαλα ολόκληρη Εθνική Αγγλίας.Τα τσεκούρια όπως λες.Καί έκανε διπλάσια διαδρομή διανύοντας σχεδόν όλο το γήπεδο. Άλλη εποχή, άλλοι καιροί, άλλα έθιμα, άλλο επίπεδο. Οι άμυνες τότε ήταν γενικότερα πολύ πολύ πιο αδύναμες. Άσχετα με την αγριάδα, είχαν χειρότερες τοποθετήσεις και δεν ήταν τόσο συστηματικοί. Κατά τη γνώμη μου ήταν πολύ πιο εύκολο τότε να καταξιωθείς απ' ότι σήμερα, γιατί σήμερα υπάρχουν πολύ περισσότεροι ποιοτικοί παίχτες. Και όπως είπα και νωρίτερα, πολλοί από αυτούς είναι αμυντικοί. Η διαδρομή ήταν σχεδόν η ίδια, δε έκανε και καμιά πολύ μεγαλύτερη απόσταση ο Μαραντόνα (αν ήταν όντως μεγαλύτερη που ούτε γι' αυτό κόβω το κεφάλι μου). Ο Μέσσι το έβαλε σε πολύ μικρότερη ηλικία. Είχε πολύ καλύτερο τελείωμα. Ο Μαραντόνα σε πιο σημαντικό αγώνα. Α! Και να μην ξεχάσω το σχόλιο του πατέρα μου: -Το είδες το γκολ του Μέσσι; Έβαλε ένα, ολόιδιο με αυτό που είχε βάλει ο Μαραντόνα. -Με το χέρι;
geovard Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 @Manuel Άλλο να ξεπερνάς σχεδόν όλη την Αγγλία καί άλλο κάποιους παίχτες της Χετάφε.Καί δεν έχει να κάνει με τις εποχές πού λές.Έπειτα μην ξεχνάς ότι τότε υπήρχε μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ Αγγλίας Αργεντινής γιατί οι χώρες είχαν βγεί από ένα μεταξύ τους πόλεμο γιά τα νησιά Φώκλαντ. Δεν λέω πολύ άριστη η προσπάθεια τού μικρού αλλά δεν είναι το ίδιο.Το άλλο έμεινε στην Ιστορία.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ναι, κυρίως γιατί σκόραρε με ατιμία, ενώ ο Μέσι τίμια.
geovard Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ναι, κυρίως γιατί σκόραρε με ατιμία, ενώ ο Μέσι τίμια. Μάλλον δεν ξέρεις γιά ποιό γκολ μιλάμε. Ρίξε μιά ματιά να απολαύσεις καί να συγκρίνεις. http://www.youtube.com/watch?v=5ZvOZfzRs_Q&mode=related&search= Εσύ μιλάς γιά το 'χέρι τού Θεού' εδώ. http://www.youtube.com/watch?v=3KtTohS0Pcg&mode=related&search=
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δεν εννοείς το "χέρι του Θεού";
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 A, μάλιστα, αυτό εδώ. Όπου, συγκρίνοντάς το με του Μέσι, εδώ, ξεκινάνε ουσιαστικά από το ίδιο σημείο του γηπέδου και περνάνε τον ίδιο αριθμό παικτών; (6). Δηλαδή, ίδια θέση και ίδιος αριθμός ατόμων. Οκ, γιατί εγώ διαβάζοντας "ιστορικό" θυμήθηκα την ιστορική ατιμία του Μαραντόνα.
geovard Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 A, μάλιστα, αυτό εδώ. Όπου, συγκρίνοντάς το με του Μέσι, εδώ, ξεκινάνε ουσιαστικά από το ίδιο σημείο του γηπέδου και περνάνε τον ίδιο αριθμό παικτών; (6). Δηλαδή, ίδια θέση και ίδιος αριθμός ατόμων. Οκ, γιατί εγώ διαβάζοντας "ιστορικό" θυμήθηκα την ιστορική ατιμία του Μαραντόνα. Κάνεις λάθος.Ο Μαραντόνα ξεκινάει πολύ κάτω από την σέντρα! edit: Μη το γ....ε ε?Άλλο Αγγλία άλλο Χετάφε(Αλήθεια την ήξερες αυτή την ομάδα πριν τρία χρόνια?) Όταν είσαι μικρός καί δεν έχεις πολλές παραστάσεις μπορείς να πείς καί τον Καστίγιο Μαραντόνα!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Όπως και ο Μέσι, αν κάνεις τον κόπο να δεις το link που παρέθεσα. edit: να πω ευθέως ό,τι προσπάθησα να πω με κομψό τρόπο γιατί προφανώς δεν πέρασε το μήνυμα: με την εξώφθαλμη μπινιά που έκανε ο Μαραντόνα στο ίδιο ματς, στα δικά μου μάτια ακύρωσε την δεδομένη ομορφιά του πρώτου, σπάνιου γκολ. Και βέβαια, εξ αρχής ήξερα για ποιο γκολ μιλάς, απλά ήθελα έμμεσα να σου θυμίσω την ατιμία που έκανε στον ίδιο αγώνα. Τώρα, από αμιγώς τεχνικής άποψης (τι κάνει, από που ξεκινάει κτλ) ο Μέσι κάνει ουσιαστικά τα ίδια. Εκτός και αν αρχίσουμε να συζητάμε αν ο Μαραντόνα ξεκίνησε ένα μέτρο πιο αριστερά ή σαράντα πόντους πιο πίσω... Ακόμη και ο αριθμός των παικτών που πέρασαν οι δύο Αργεντίνοι είναι ο ίδιος, 6, όπως αποδεικνύεται από τα δύο βίντεο. Τώρα, αν θέλεις μπορούμε να συζητήσουμε αν η Αγγλία του '86 ήταν καλύτερη στην άμυνα από τη Χετάφε του '07, αλλά κάτι μου λέει πώς ούτε πρόκειται να σε πείσω, ούτε πρόκειται να με πείσεις, οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα.
geovard Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Όπως και ο Μέσι, αν κάνεις τον κόπο να δεις το link που παρέθεσα. edit: να πω ευθέως ό,τι προσπάθησα να πω με κομψό τρόπο γιατί προφανώς δεν πέρασε το μήνυμα: με την εξώφθαλμη μπινιά που έκανε ο Μαραντόνα στο ίδιο ματς, στα δικά μου μάτια ακύρωσε την δεδομένη ομορφιά του πρώτου, σπάνιου γκολ. Και βέβαια, εξ αρχής ήξερα για ποιο γκολ μιλάς, απλά ήθελα έμμεσα να σου θυμίσω την ατιμία που έκανε στον ίδιο αγώνα. Τώρα, από αμιγώς τεχνικής άποψης (τι κάνει, από που ξεκινάει κτλ) ο Μέσι κάνει ουσιαστικά τα ίδια. Εκτός και αν αρχίσουμε να συζητάμε αν ο Μαραντόνα ξεκίνησε ένα μέτρο πιο αριστερά ή σαράντα πόντους πιο πίσω... Ακόμη και ο αριθμός των παικτών που πέρασαν οι δύο Αργεντίνοι είναι ο ίδιος, 6, όπως αποδεικνύεται από τα δύο βίντεο. Τώρα, αν θέλεις μπορούμε να συζητήσουμε αν η Αγγλία του '86 ήταν καλύτερη στην άμυνα από τη Χετάφε του '07, αλλά κάτι μου λέει πώς ούτε πρόκειται να σε πείσω, ούτε πρόκειται να με πείσεις, οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα. Μην δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα.Δηλαδή πού θες να καταλήξεις.Ή ότι το γκολ τού Μέσσι ήταν καλύτερο ή ότι ο Μέσσι είναι καλύτερος τού Μαραντόνα? Το διά ταύτα ποιό είναι?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Το δια ταύτα είναι ότι από τεχνικής άποψης (το τι κάνουν οι δύο, από πού ξεκινάνε, πόσους αντιπάλους περνάνε, πώς τελειώνουν τη φάση) δε βλέπω καμία διαφορά για να πω ότι το ένα είναι σαφώς ανώτερο του άλλου. Υποκειμενικοί παράγοντες (ποιους θεωρείς καλύτερους, όταν ποδοσφαιρικά ανήκουν σε εντελώς άλλες εποχές) έχουμε να συζητήσουμε πολλά, αλλά άκρη δε βγαίνει. Όσο για το ποιος είναι καλύτερος, ας κλείσει πρώτα την καριέρα του ο Μέσι και τα ξαναλέμε.
Freestyler83 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 λεπτομέρεια....το πρώτο γκολ του Μαραντόνα ήταν με το χέρι...Το ΔΕΥΤΕΡΟ ήταν η μεγάλη κούρσα...
geovard Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 . Τώρα, αν θέλεις μπορούμε να συζητήσουμε αν η Αγγλία του '86 ήταν καλύτερη στην άμυνα από τη Χετάφε του '07, αλλά κάτι μου λέει πώς ούτε πρόκειται να σε πείσω, ούτε πρόκειται να με πείσεις, οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα. Νομίζεις ότι είκοσι χρόνια απόσταση μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο? Αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να συγκρίνω ανόμοια (γιατί περί ανόμοιων πρόκειται) πράγματα.Μιλάς γιά το χρόνο λες καί πρόκειται γιά κανένα αιώνα.Αν δεν έχεις ιδίαν άποψη δεν μπορώ να συζητήσω μαζί σου.Αυτά τα,μού είπε ο μπαμπάς μου ή διαβασα ή άκουσα πού λένε πολλοί δεν σού δίνουν ακριβή εικόνα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Νομίζεις ότι είκοσι χρόνια απόσταση μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο? Ναι. Αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να συγκρίνω ανόμοια (γιατί περί ανόμοιων πρόκειται) πράγματα. Περίεργο, εγώ νόμιζα ότι αυτό επιχειρούσες να κάνεις όταν δήλωνες κατηγορηματικά ότι το γκολ του Μέσι δε συγκρίνεται με το "ιστορικό" του Μαραντόνα. Πολύ δε περισσότερο όταν με προκάλεσες να αποφανθώ για το αν είναι ένα 19χρονο παιδί που τώρα ξεκινάει την καριέρα του "καλύτερος" από έναν σχολασμένο αλκοολικό... Μιλάς γιά το χρόνο λες καί πρόκειται γιά κανένα αιώνα. Αυτό είναι αυθαίρετη δική σου ερμηνεία. Εγώ απλά είπα ότι η χρονική διαφορά είναι τέτοια που συγκρίσεις ομάδων είναι προβληματικές. Αν δεν έχεις ιδίαν άποψη δεν μπορώ να συζητήσω μαζί σου.Αυτά τα,μού είπε ο μπαμπάς μου ή διαβασα ή άκουσα πού λένε πολλοί δεν σού δίνουν ακριβή εικόνα. Αν δεν απατώμαι, εσύ είπες ότι "κάνω λάθος" και ότι ο Μαραντόνα άρχισε την επέλασή του κάτω από τη σέντρα (ενώ ο Μέσι όχι, όπως νόμιζες) και όταν σου υπέδειξα το σφάλμα σου έκανες edit στο μήνυμά σου και είπες να μην το γαργαλήσουμε... Το γκολ του Μαραντόνα, fyi, το είδα ζωντανό. Του Μέσι σε βίντεο. Αυτά για μπαμπάδες, διάβασα και άκουσα, πού τα είδες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.