Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει τώρα.Τον Μέσσι το ενδιαφέρει να παίξει μπάλα και την οποία την κατέχει αφάνταστα.Τον Τζιόλη τον ενδιαφέρει να είναι όμορφος και να μην χαλάσει την κόμμωση.Ας δουν αυτοί οι κύριοι που λέγονται ποδοσφαιριστές το γκολ του Μέσσι και μετά ας έρθουν να μας πουν οτι ξέρουν μπάλα.

Ο Μέσσι για Αγγλία δεν κάνει γιατί κυκλοφορούν πολλά τσεκούρια και θα τον σακατέψουν.Θυμηθείτε πρόπερσι με Τσελσι.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εντάξει τώρα.Τον Μέσσι το ενδιαφέρει να παίξει μπάλα και την οποία την κατέχει αφάνταστα.Τον Τζιόλη τον ενδιαφέρει να είναι όμορφος και να μην χαλάσει την κόμμωση.Ας δουν αυτοί οι κύριοι που λέγονται ποδοσφαιριστές το γκολ του Μέσσι και μετά ας έρθουν να μας πουν οτι ξέρουν μπάλα.

Ο Μέσσι για Αγγλία δεν κάνει γιατί κυκλοφορούν πολλά τσεκούρια και θα τον σακατέψουν.Θυμηθείτε πρόπερσι με Τσελσι.

ναι τον σακατεψε ενας και ο μουρινιο ακομα διαμαρτυρετε γιατι λεει οτι εκανε θεατρο. τι δρεπανια ειναι αυτα. γενικα αυτο που κανουν μερικοι αμυντικοι που οταν δεν μπορουν να παρακολουθησουν την ντριπλα του αντιπαλου τον σακατευουν με εκνευριζει παρα πολυ , οι αμυντικοι οπως ο μαλντινι, νεστα κτλ. ποτε δεν εχω δει να το κανουν αυτο απλα του κλεινουν τον χωρο αλλα να μου πεις γιαυτο και ειναι κορυφαιοι στην θεση τους.

Δημοσ.

καταρχήν,διαφωνώ ότι το κύπελλο θα σβήσει τα φετινά χάλια.

αλλά,σε όσους κατηγορείτε τους παίχτες αν τυχόν πανηγυρίσουν το κύπελλο αυτό,να σας ρωτήσω κάτι?πριν κάποια χρόνια,η μάντσεστερ έπαιξε κύπελλο με μια ανύπαρκτη(γουότφορντ ήταν,μιλγουολ ήταν,δε θυμάμαι),η οποία τη δυσκόλεψε πολύ,αλλά τελικά κέρδισε η μαντσεστερ.ακόμα θυμάμαι τους παίχτες της να πανηγυρίζουν τρελλά! δεν βγήκε κανείς να τους κατηγορήσει!

προσωπικά,το είπα από τη στιγμή της πρόκρισης,δε σώνει τίποτα το αν πάρουμε αυτή την κούπα. Αν όμως,την παρουμε,και δω παίχτη να ΜΗΝ πανηγυρίζει,τότε τον γράφω στην μπλακ λιστ,κ προσπαθώ να το εκδηλώσω κ στο γήπεδο.

Συγγνώμη όμως,αλλά εγώ δεν θέλω να το πάρει η λάρισα!Και επειδή αυτή εδώ η γενιά,ήταν παρούσα σε μεγάλες ξεφτίλες για την ιστορία του Παναθηναικού,μην "παρακαλατε" να βρεθείτε μπροστά σε ΑΛΛΗ ΜΙΑ!

Δημοσ.
καταρχήν,διαφωνώ ότι το κύπελλο θα σβήσει τα φετινά χάλια.

αλλά,σε όσους κατηγορείτε τους παίχτες αν τυχόν πανηγυρίσουν το κύπελλο αυτό,να σας ρωτήσω κάτι?πριν κάποια χρόνια,η μάντσεστερ έπαιξε κύπελλο με μια ανύπαρκτη(γουότφορντ ήταν,μιλγουολ ήταν,δε θυμάμαι),η οποία τη δυσκόλεψε πολύ,αλλά τελικά κέρδισε η μαντσεστερ.ακόμα θυμάμαι τους παίχτες της να πανηγυρίζουν τρελλά! δεν βγήκε κανείς να τους κατηγορήσει!

προσωπικά,το είπα από τη στιγμή της πρόκρισης,δε σώνει τίποτα το αν πάρουμε αυτή την κούπα. Αν όμως,την παρουμε,και δω παίχτη να ΜΗΝ πανηγυρίζει,τότε τον γράφω στην μπλακ λιστ,κ προσπαθώ να το εκδηλώσω κ στο γήπεδο.

Συγγνώμη όμως,αλλά εγώ δεν θέλω να το πάρει η λάρισα!Και επειδή αυτή εδώ η γενιά,ήταν παρούσα σε μεγάλες ξεφτίλες για την ιστορία του Παναθηναικού,μην "παρακαλατε" να βρεθείτε μπροστά σε ΑΛΛΗ ΜΙΑ!

αντρεα ενοειτε οτι ειναι ειναι υποχρεωση σου να το παρεις. αμα το χασεις ειναι αλλη μια ξεφτιλα αλλα αν κερδισεις απλα εχεις κανει το καθηκον σου. δεν ειναι ωρα για πανηγυρια εγω προσωπικα αυτο ειπα.

Δημοσ.
ακούστηκε εδώ μεσα,μακάρι να το πάρει η λάρισα,κλπ...

εγώ δεν φτάνω σε αυτό το σημείο,σορρυ,..

+1000 (10 χαρακτηρες)

Δημοσ.
ναι τον σακατεψε ενας και ο μουρινιο ακομα διαμαρτυρετε γιατι λεει οτι εκανε θεατρο. τι δρεπανια ειναι αυτα. γενικα αυτο που κανουν μερικοι αμυντικοι που οταν δεν μπορουν να παρακολουθησουν την ντριπλα του αντιπαλου τον σακατευουν με εκνευριζει παρα πολυ , οι αμυντικοι οπως ο μαλντινι, νεστα κτλ. ποτε δεν εχω δει να το κανουν αυτο απλα του κλεινουν τον χωρο αλλα να μου πεις γιαυτο και ειναι κορυφαιοι στην θεση τους.

Πάντως, αυτό το περιστατικό με τον Τζιόλη είναι όντως για γέλια...Μου θυμίζει εκείνο το ανέκδοτο για την εθνική Ιταλίας με τα 11 διαφορετικά κουρέματα..." Ο μόνος τρόπος να τους βάλεις γκολ είναι στο κόρνερ..Πριν την εκτέλεση, λες στους επιθετικούς σου να βαλουν τα χέρια τους πάνω στα μαλλιά του τερματοφύλακα και των στόπερ και να τα ανακατέψουν..Μετά απο αυτό,είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κανένας τους δεν θα σκεφτεί να πηδήξει στην διεκδίκηση.. θα ψάχνουν το χτενάκι τους.."

Δημοσ.

κοίτα,για τον νέστα,πάντα αναρωτιόμουν,αν όταν τελειώνει το παιχνίδι,κάνει ντους. ο τρόπος παιχνιδιού του,μου δίνει την εντύπωση ότι δεν ιδρώνει καθόλου,ενώ οτ μαλλί του,στη ληξη,είναι πάντα καλύτερο από μοντέλα!

ΥΓ:πως πήγες να κάνεις καριέρα σε αυτή τη χώρα ρε καραγκουν-boy?

Δημοσ.
κοίτα,για τον νέστα,πάντα αναρωτιόμουν,αν όταν τελειώνει το παιχνίδι,κάνει ντους. ο τρόπος παιχνιδιού του,μου δίνει την εντύπωση ότι δεν ιδρώνει καθόλου,ενώ οτ μαλλί του,στη ληξη,είναι πάντα καλύτερο από μοντέλα!

Μυθικό...γενικά τύποι όπως ο Νέστα, ο Τότι και ο Ντελ πιέρο είναι κινητές διαφημίσεις για τη L'Oreal..(αν δεν έχουν κάνει ήδη..). Βλέπεις, έξω, η μπάλα απο την εποχή του Μπεκς και μετά έχει γίνει showbiz. Αρκεί να ρίξεις μια ματια στα μαλλιά του Κρ. Ρονάλντο...

Δημοσ.

τι ανέφερε ένας εκ των δολοφόνων (αντιγράφω από σπορτάιμ)

Πιο συγκεκριμένα ο οπαδός του Ολυμπιακού στην κατάθεσή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για τα επεισόδια στη Λεωφόρο Λαυρίου πριν από τον αγώνα βόλεϊ μαζευτήκαμε στην “Ερυθρόλευκη Στρατιά”, τον σύνδεσμό που είναι κοντά στο γήπεδο Καραϊσκάκη και αποφασίσαμε να πάμε στην Παιανία να πάρουμε το αίμα μας πίσω για δύο περιστατικά που είχαν γίνει στο Παγκράτι.

Εκεί και τις δύο φορές ήταν το παιδί που σκοτώθηκε στην Παιανία από τον Κολωνό και το είχαμε σταμπάρει από τότε. Αυτός ήταν γνωστός και είχε χτυπήσει παιδιά δικά μας.

αυτό το πιστεύω κ εγώ. γιαυτό κ δε στεναχωρήθηκα,ούτε φώαναξα συνθήματα για το παιδί,παρά μόνο σιώπησα κ λυπηθηκα για την γενικότερη κατάντια μας! τώρα,πολύ φοβάμαι,επειδή αυτοί πήραν το αίμα τους πίσω από το παγκράτι,μην πάνε οι άλλοι να πάρουν το αίμα τους πίσω από την παιανία,κλπ!

Εκεί στην “Ερυθρόλευκη Στρατιά” ήμασταν περίπου 50 άτομα. Λίγες μέρες πριν από τα επεισόδια βρεθήκαμε οι αντίπαλοι φίλαθλοι, στο Περιστέρι μάλλον, στην πλατεία, στο δημαρχείο και δώσαμε ραντεβού για την Παιανία. Εκεί ήταν και το παιδί που σκοτώθηκε. Δεν μαλώσαμε εκεί και δώσαμε ραντεβού για την Παιανία.

άρα,υπάρχει κάποιος κώδικας τιμής μεταξύ των "αλητων",μια που βρέθηκαν face to face,κ δε σκοτώθηκαν! απλά στη συνέχεια,δεν τηρήθηκε,γιαυτό αντί για νοσοκομείο είχαμε νεκροτομείο! τώρα,το ότι δώθηκε ραντεβού από τους στρατηγούς,για το που θα συναντηθούν τα στρατευματα,είναι από μόνο του γελοίο κ αναξιο σχολιασμού!

Συναντηθήκαμε στο Καραϊσκάκη. Εκεί οι Ν.Κ., Τ.Π., Μ.Μ. και Μ.Κ. μάς είπαν ότι όποιος δεν ήθελε να πάει, να έφευγε και όσοι πήγαιναν δεν θα έκαναν πίσω. Μαζεύτηκαν όλοι οι σκληροπυρηνικοί του Ολυμπιακού. Εμένα μου φώναζαν όταν πήγαινα στο γήπεδο γιατί είμαι πρεζάκι, όμως με φώναζαν για το ξύλο γιατί ξέρουν ότι μπαίνω πάντα μπροστά».

έτσι είναι οι σωστοί αρχηγοί! πορώνουν το στράτευμα,ώστε να μπορεί να πολεμήσει για τα ιδεώδη του! κ βέβαια,δεν τον ήθελαν μαζί τους στο γήπεδο,γιατί πρέπει να φαίνονται κύριοι προς τα έξω,μην κοπεί η επιδότηση...

«Μέσα και Σέρβοι»

«Εκεί, στο Καραϊσκάκη, είδα ότι όλα τα παιδιά, γύρω στα 300 άτομα, είχαν κράνη, φωτοβολίδες, ξύλα, μαχαίρια, σιδερολοστούς, έτοιμοι για επεισόδια. Εγώ είχα σιδερολοστούς και φορούσα κράνος. Μαζί μας ήταν και 50 Σέρβοι από την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα. Στον Σταυρό που κάναμε στάση οργανωθήκαμε καλά. Πήραμε ξύλα, πέτρες, λοστάρια και ό,τι άλλο βρίσκαμε. Ήμασταν έτοιμοι για πόλεμο.

δεν είναι η 1η φορά μεταγραφής χουλιγκανς! λες να ψάχνει ο χοχοχοχο,ποιος τρέχει γρήγορα για να τον πάρει στη θέση του μπόρχα?έτσι κ αλλιώς,σέρβος είναι,εξ ορισμού καλύτερη μπάλα θα ξέρει!

αλλά το καλό είναι παρακατω...αληθεια,γιατί έγινε η στάση?

Άλλωστε γι΄ αυτό πηγαίναμε, κανένας δεν ενδιαφερόταν για το παιχνίδι. Τη στάση την κάναμε γιατί έφυγαν οι Ζητάδες που μας συνόδευαν και εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να εξοπλιστούμε καλύτερα.

ελα ρε επιστήμονα,δεν το καταλαβαμε ότι δε σε ενδιέφερε το παιχνίδι! παλι καλά που ξέρατε ότι έχει παιχνίδι! ένας νοήμονας άνθρωπος να με βοηθήσει,γιατί έφυγαν οι ζητάδες ρε παιδιά?

Φτάνοντας στο σημείο οι Παναθηναϊκοί μάς πέταξαν μολότοφ, πέτρες, μπουκάλια και φωτοβολίδες

να τα κ τα άλλα τα καλόπαιδα,που έτυχε να έχουν πάνω τους μολότοφ κλπ!!!!

αλλά εμείς δεν σπάγαμε και πέφταμε πάνω τους.

ετσι,γερά ρε,σιγά μη σπάσετε από τους ανύπαρκτους φλώρους! σιγά,το πολύ πολύ να πεθάνετε!

Οι Σέρβοι που ήταν μαζί μας πέταξαν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

κανένα παράπονο!!!!είχαν φέρει κ εφόδια μαζί,μην τους πούμε ανοργάνωτους!!! next time,παρακαλω για αληθινές χειροβομβίδες,όχι αυτές που κάνουν απλά μπαμ μπουμ!

Εγώ ήμουν στην πρώτη γραμμή μαζί με τον Τ.Κ., τον Μ.Μ. και τον Μ.Κ., τον Τ.Π. και τον Μ. Όλοι εκτός από εμένα κρατούσαν μεγάλα μαχαίρια».

όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία,αλλά αληθεύει ότι απαγορεύονται σε αυτού του είδους τους τσαμπουκάδες τα μαχαίρια,κ ειδικά πάνω από τη μέση? τελικά για πες,φάγατε κανέναν,για να έχετε μετά να περηφανεύεστε στην στρατιά,ότι φάγατε αυτόν που σας είχε πάρει το πανό σας?

«Ζητώ συγγνώμη»

«Όλοι στην πρώτη σειρά φορούσαμε κράνη εκτός από τον Ν.Κ. Κάνουμε “ντου” στους Παναθηναϊκούς.

εεε,μετά δεν έχουν άδικο οι άλλοι όταν βγάζουν τα ανάλογα πανό πάντως!

(ο ΝΚ , μάλλον έχει πιο σκληρό κεφάλι από τουβλο,γιαυτό κ έμεινε ακάλυπτος)!

Όλοι έφυγαν και μόνο ο Κολωνιώτης έμεινε τελευταίος και έγραφε τα επεισόδια με το κινητό τηλέφωνο.

αν είναι αληθεια αυτό,ας με συγχωρήσει η μνήμη του παιδιού,αλλά ήταν πολύ μαλάκας!

Πέσαμε όλοι πάνω του.

σωστο,δίκαιο κ αντρικειο!

Εγώ του έριξα δύο με το σίδερο στο κεφάλι. Ο Τ.Κ., ο Τ.Π., ο Μ.Μ. τον χτύπησαν με ξύλο, ενώ ο Κ. και ο Τ. με μαχαίρι. Τον είδα που έπεσε από το δικό μου χτύπημα

κ να τον φτυνατε τόσοι πολλοί,θα είχε πάει από πνιγμό....

Γινόταν πόλεμος και ο καθένας έσωζε το τομάρι του. Η κατάσταση είχε ξεφύγει. Γινόταν μάχη σώμα με σώμα, πόλεμος. Από τους Παναθηναϊκούς ήταν ο Ηλ., ο Κ. και ο Η.Π. Εγώ δεν ήθελα να πεθάνει το παιδί. Νιώθω τύψεις. Στη θέση του θα μπορούσα να ήμουν εγώ. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά του».

ρε μεγάλε,αν ήθελες δηλαδή να πεθάνει,θα κουβαλούσες ούζι,με το οποίο θα άδειαζες καμια 50αριά σφαίρες επάνω του?>

(προσεξατε το κορυφαίο έτσι?γνωρίζονται με τα μικρά τους)!

Στο μεταξύ ευθύνες στην Αστυνομία για τα επεισόδια της Λαυρίου έριξαν οι πέντε ύποπτοι που κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης στην εισαγγελία. Και τα πέντε άτομα, εκ των οποίων οι δύο είναι στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ζήτησαν την ακύρωση της μέχρι τώρα δικογραφίας λόγω σφάλματος στην διαδικασία των καταθέσεων, ενώ σε ερώτηση ρεπόρτερ τηλεοπτικού σταθμού δήλωσαν άσχετοι με το όλο ζήτημα. Παράλληλα, χαρακτήρισαν «ψυχοπαθή και ναρκομανή» τον ύποπτο που κατέθεσε πως σκότωσε μαζί με άλλους τρεις τον Φιλόπουλο. Οι ύποπτοι πήραν προθεσμία και θα παρουσιαστούν ξανά στον εισαγγελέα στις 24 και 27 του μήνα.

απορώ πραγματικά,αν ο εισαγγελέας,άσχετα από το αν θα μπορέσει να δέσει κατηγορίες ή όχι,πίστεψε έστω κ μια τους λέξη...

Η αστυνομία έχει μεγάλες ευθύνες για τα επεισόδια της Λαυρίου σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι πέντε ύποπτοι, εκ των οποίων οι δύο είναι στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που κλήθηκαν να καταθέσουν το πρωί της Πέμπτης στην εισαγγελία. Όλοι τους ακολούθησαν κοινή υπερασπιστική γραμμή, λέγοντας πως οι αστυνομικές αρχές δεν έκαναν τίποτε για να εμποδίσουν την πομπή από μηχανάκια, παρά το γεγονός ότι πέρασαν μέσα από την Αθήνα και παρότι πολλοί επιβαίνοντες σε αυτά είχαν κοντάρια και άλλα «υλικά πολέμου».

συμφωνώ ότι έχει τεράστιες ευθύνες...αλλά αυτά τα 5 άτομα,ξέχασαν να μας πουν τι συννενόηση γίνεται πριν απο τα επεισόδια με τους μπάτσους...

επίσης,το ένα το στέλεχος,γιατί ζητάει ευθύνες από τους μπάτσους αφού γυρνούσε ολη την ελλάδα για να στρατολογήσει μέλη για το ξύλο? είνια ο ίδιος που έχει τρέξει πολλές φορές για τέτοια πράγματα,κ κατά τύχη εμφανιστηκε κ πάλι στο χώρο των επεισοδίων...

Παράλληλα, οι δικηγόροι των πέντε ατόμων ζήτησαν την ακύρωση της δικογραφίας καθώς υποστηρίζουν πως οι μέχρι τώρα καταθέσεις έγιναν με παράνομο και εσφαλμένο τρόπο.

1ον)ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ

ή

2ον)κάτι άλλο?

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ερώτηση ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού «MEGA», όλοι τους δήλωσαν «αθώοι και άσχετοι με το όλο ζήτημα». Μάλιστα, όταν ρωτήθηκαν αναφορικά με την κατάθεση ενός άλλου υπόπτου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι χτύπησε τον Μιχάλη Φιλόπουλο μαζί με άλλα τρία άτομα, απάντησαν πως το συγκεκριμένο άτομο ήταν ψυχοπαθής και ναρκομανής.

κ αφού είσαστε αθώοι ρε μεγάλε,γιατί ζητάτε ακύρωση?αφήστε να λάμψει η αλήθεια,να μην σπιλωθεί κ το όνομά σας...

πότε θα ξαναβρεθείτε βρε?και που?αφού είναι που είναι άχρηστοι,ηλίθιοι και στημένοι οι μπάτσοι,τουλάχιστον δεν μας ανακοινώνετε κάθε φορά τον τόπο διεξαγωγής των αγώνων σας,να μαζεύουμε τα αμάξια μας κ τους δικούς μας ανθρώπους?

Δημοσ.

Γι αυτό λοιπόν ας μη βιαστούν κάποιοι να βγάλουν το γκολ τού Μέσσι καλύτερο από τού Μαραντόνα με τούς Άγγλους.Είνα ιεροσυλία μιά τέτοια σύγκριση γιατί ο Μαραντόνα πήρε ..παραμάσχαλα ολόκληρη Εθνική Αγγλίας.Τα τσεκούρια όπως λες.Καί έκανε διπλάσια διαδρομή διανύοντας σχεδόν όλο το γήπεδο.

ακούστηκε εδώ μεσα,μακάρι να το πάρει η λάρισα,κλπ...

εγώ δεν φτάνω σε αυτό το σημείο,σορρυ,..

Όχι όχι κατά βάθος δεν το θέλω αλλά δεν γουστάρω η κατάκτηση τού κυπέλου να είναι η αφορμή γιά να πούν τα παληκάρια οι παίχτες ότι πέτυχαν καί τίποτα σπουδαίο.Γιατί το κύπελο Ελλάδας είναι ένα χάπι παρηγοριάς.Γιά μένα αλλά καί γιά σας πιστεύω η ομάδα απέτυχε φέτος παταγωδώς.Δεν ξεπλένονται κάποια πράγματα.

Ας σκεφτεί ο καθένας σε ποσα ματς φέτος ξετρελάθηκε με το ποδόσφαιρο πού έπαιξε η ομάδα.Ας μού θυμίσει καί μένα γιατί εγώ φαίνεται έχω μείνει με τις αναμνήσεις με Ρότσα Ζάετς καί Σαραβάκο.

@Alsos

Θα μπορούσες μετά θάνατον να προσφέρεις στην επιστήμη καί στην κοινωνία αν οι επιστήμονες ανέλυαν τον εγκέφαλό σου να δούν πού βρίσκεται το σφάλμα.

Στην Λαυρίου δεν βρέθηκαν απλά οπαδοί των δύο ομάδων.Βρέθηκαν άρρωστοι άνθρωποι ένθεν κακείθεν πού αν κάνεις το ψυχογράφημά τους,θα δείς ότι χρήζουν ιατρικής βοήθειας.Το οπαδιλίκι ήταν απλά μιά πρόφαση.Τα άτομα αυτά διψούν γιά αίμα.Σίγουρα στις οικογένειές τους δεν κάθισαν ποτέ να ακούσουν κανένα.Σίγουρα τις διαφορές τους τις λύνουν με το ξύλο.Κι έπειτα λες εσύ ότι καλά να πάθει ο πράσινος πού τα έβαλε με τον κόκκινο...Μέσα σου νοιώθεις νικητής κατά βάθος.Γιατί οι απώλειες ήταν από τούς άλλους.Θέλει μεγάλη ...αντρειοσύνη να βαράνε πέντε άτομα έναν ε?Αυτοί είναι οι μάγκες οι ...Πειραιώτες?Γιατί πέρυσι πού κατέβηκαν Ολυμπιακοί εδώ στο ματς με τον ΟΦΗ κραύγαζαν ότι είναι μάγκες Πειραιώτες.Ναί την έχασαν την μαγκιά οι παλιοί ρεμπέτες καί την βρήκαν τα αποβράσματα.Καί όταν μιά παρέα Οφιτζήδων τούς έκενε ντού το έβαλαν οι μάγκες στα πόδια σαν...λαγοί.Τέσπα.

Δημοσ.

Kαι η πλακα ειναι οτι ο καλυτερος παικτης και πιο ομορφος εκει μεσα ειναι ο Καναβαρο!!!:mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...