Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πιο ευκολο ειναι να βρεις 19χρονη παρθενα φιλτατε

κ τα 2 μου φαίνετε ανήκουν στη σφαίρα του φανταστικού των βιβλίων του st.king.....

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμένα μου'χει μείνει η εξής απορία: αν τα αίσχη του Μπούσι από την Αλβανία τα έκανε ένας κάποιος- υποθετικός- Χιμένες από την Ουρουγουάη, θα πήγαινε για απέλαση; Δε θυμάμαι να πήγε να απελάσει κανείς το Νάβας- ούτε το Μαρκαριάν τώρα που το σκέφτομαι, τότε που κυνηγούσαν διαιτητές από δω κι απο κει μαζί με τον Φιλιππίδη (για τον οποίο δε θυμάμαι να είπε κανένας ότι είναι ντροπή για τη χώρα μας και το ποδοσφαιρό μας).

Επείσης μου φαίνεται ότι μόλις πριν τη διακοπή διάβαζα αναφορές στα άρθρα για το πόσο ποιοτικός είναι ο Μπούσι και πόσο καλό και μετρημένο παιδί είναι. Ενδιαφέρον το πόσο γρήγορα έγινε παλιοαλβανός που είναι παράνομα στην Ελλάδα.

μηπως θα μας τον βγαλεις και αδικημενο τωρα? απλα το κοινο αισθημα στην ελλαδα ειναι πολυ αρνητικο απεναντι στο αλβανικο στοιχειο ε απλα οι εφημεριδες πουλανε οπαδιλικι ακομα και μεσω αυτο του συναισθηματος η ιδια λογικη με τις ομαδες ειναι.

Δημοσ.

small change ,δε μίλησα για απέλαση,ούτε λοιπές αηδίες(εγώ).

για παραδειγματική τιμωρία όμως,ναι. οι δράστες-υπαίτιοι προκλητικών συμπεριφορών,ή σοβαρών τραυματισμών (κάτι ανθρωποειδή στυλ κολτσίδα ή ανατολάκη ή παλαιότερα κολιτσιδάκη κ ξαθόπουλου κ παπαδόπουλου του ηρακλή),πρέπει να τιμωρούνται όσο κ αυτοί που έμειναν εξω εξαιτίας τους (έχει γίνει πρόσφατα σε αγγλία κ γαλλία κ ολλανδία αυτό).

δηλαδή,6 αγωνιστικές ο παπαδόπουλος?6 κ ο μπούσι!

3 μήνες έξω το καημένο το παληκάρι του εθν.αστερα,που είχε σακατέψει ο μπαρμπα γιώργος στο χώρο του κέντρου?3 μήνες κ ο μπαρμπα γιωργος... 6 μήνες έξω ο ρότσα από τον παπαδόπουλο?6 μήνες κ ο παπαδοπουλος!

Δημοσ.
μηπως θα μας τον βγαλεις και αδικημενο τωρα? απλα το κοινο αισθημα στην ελλαδα ειναι πολυ αρνητικο απεναντι στο αλβανικο στοιχειο ε απλα οι εφημεριδες πουλανε οπαδιλικι ακομα και μεσω αυτο του συναισθηματος η ιδια λογικη με τις ομαδες ειναι.

Μα εγω αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι, αφού υπάρχει αμφιβολία για το αν ειναι νομιμος, γιατί δεν ασχολήθηκε ο εισαγγελέας από πριν;; Δηλαδή τώρα ξαφνικά θυμηθήκαμε τα χαρτιά του;;

Συγγνώμη, αλλά κατ'εμέ το να εχουμε έναν άνθρωπο εδώ και να κάνουμε τα στραβά μάτια και μετά μόλις σταματήσει να μας βολεύει να ψάχνουμε να τον απελάσουμε είναι απαράδεκτο.

andreaslam δε μίλησα για κάποιον συγκεκριμένο εδώ μέσα. Εννοούσα αυτή καθ'αυτή την ενέργεια του εισαγγελέα.

Για να εξηγούμαι, σαφώς και πρέπει ο τύπος να τιμωρηθεί με την αυστηρότερη των ποινών. Αλλά η αυστηρότερη των ποινών που προβλέπει ο αθλητικός κώδικας δεν είναι η απέλαση, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

διαβάζοντας το σημερινό άρθρο του πανούτσου,κ αξιολογώντας όσα λέει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος,μου κάνει τρομερή εντύπωση στην περί "μπούσι" ανάλυση,το παρακάτω:

Στην περσινή ομορφιά του ποδοσφαίρου Λεβαδειακός-Ολυμπιακός, μετά το 3-0 υπέρ της Λιβαδειάς, ο Μπούσι διπλάρωνε τους παίκτες του Ολυμπιακού και έλεγε «Σας πηδάμε». Κανά δυο πήγαν να τον σβερκώσουν. Μέχρι που ένας από τους πάλιουρες πέρασε μπροστά από τον πάγκο της Λιβαδειάς και είπε φόρα παρτίδα στον Λεμονή: «Αν δεν τον βγάλεις αυτόν, μπορεί να ρίξουμε και τέσσερα».

μάλιστα.... δε θα είχε ενδιαφέρον,να καλέσει ο αθλητικός δικαστής τον πανούτσο,να τον ρωτήσει τι εννοεί? κ μετά τον σερ τάκις, να μας πει ποιος παίχτης του οσφπ το είπε αυτό? κ μετά τον παίχτη του οσφπ,να μας πει τι εννοούσε?

ik know,i know...ουτοπίες...

Δημοσ.

μάλιστα.... δε θα είχε ενδιαφέρον,να καλέσει ο αθλητικός δικαστής τον πανούτσο,να τον ρωτήσει τι εννοεί? κ μετά τον σερ τάκις, να μας πει ποιος παίχτης του οσφπ το είπε αυτό? κ μετά τον παίχτη του οσφπ,να μας πει τι εννοούσε?

ik know,i know...ουτοπίες...

Μα ο πανούτσος συνέχεια κάτι τέτοια γράφει- άσε να μην πούμε για τον Καρπετόπουλο ο οποίος παρουσιάζεται να γνωρίζει απ'έξω κι ανακατωτά κάθε βρωμοδουλειά στο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου, με ειδίκευση στη διαιτησία. Δείτε το σημερινό του. Με αυτά ποιος αθλητικός εισαγγελέας ασχολείται;

Πάντως, επειδή εγώ θα επιμείνω στο θέμα της απέλασης του Μπούσι, παραθέτω το απόσπασμα από το άρθρο του Πανούτσου, που προηγείται αμέσως αυτού που μας παρέθεσες:

"Στο μόνο που δεν έχουν δίκιο οι παναθηναϊκοί να διαμαρτύρονται είναι στον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετώπισε ο Μπούσι. Αν υπάρχει κάτι, είναι η αμεροληψία με την οποία ο Μπούσι αντιμετωπίζει κάθε αντίπαλο. Εναντίον της ΑΕΚ είχε πλακώσει τα καντήλια και τις επισημάνσεις για το επάγγελμα των μανάδων όλων των επισήμων. Τώρα πού μπόρεσε να έχει τέτοια προνομιακή πληροφόρηση για τις μαμάδες των γκικονοτιάδων ο Μπούσι, παραμένει το μυστικό του. Αντίθετα ο Μπούσι δεν ήθελε να κρατήσει μυστικά από τους οπαδούς του Ιωνικού. Στο ματς της Νίκαιας ο Μπούσι κοίταξε στην κερκίδα, είδε το σημείο που υπήρχαν οι περισσότεροι θεατές, στήθηκε μπροστά τους, κατέβασε το σωβρακάκι και τους τα έδειξε. Κάποιος ρώτησε γιατί δεν τον αλλάζει ο Κατσαβάκης. Η απάντηση ήταν «Αν τον αλλάξουμε, θα πρέπει να έρθει στον πάγκο. Με το που ζυγώσει θα κατεβάσει και πάλι το σορτσάκι και θα τους τα ξαναδείξει». Ο Μπούσι έμεινε στο ματς μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Βγαίνοντας από το γήπεδο, με τη γαλήνη του ανθρώπου που ξέρει ότι έκανε το σωστό, σιγοτραγουδούσε: «Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέ». Ετσι για να δείξει ότι είναι υπεράνω προκαταλήψεων. "

Έστω λοιπόν ότι ο εν λόγω κύριος Μπούσι είναι τέτοιο κουμάσι. Τόσα χρόνια δε μας ένοιαζε; Τόσον καιρό δε δυσφήμιζε το ποδόσφαιρό μας; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ;; Τι εξυπνάδες είναι αυτές;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...