Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι ρε δεν αποκλειω τιποτα.

Απλα μου την σπαει ξαφνικα να βγαινει ο καθε γαυρος που ΤΩΡΑ θυμηθηκε το μπασκετ να καγχαζει επειδη πηρε ΠΟΙΟΝ?Τον Μασιγιαουσκας,λες και πηρε τον Σακιλ

Θες παραδειγμα απο την ομαδα μου

α. Εστω οτι ερχεται ο Σαβιολα.ΠΟΙΟΣ θα του δινει πασες?Ο Βυντρα?

β.Και εγω σου λεω αντε και ηρθε ο Σαβιολα.Ρε πως κανουν ετσι μερικοι,λες και ειμαστε ιθαγενεις με καθρεφτακια??Σιγα τον Σαβιολα τον Πολιορκητη.Εδω ολοκληρος Μαραντονα και ενα Καρεκα και ενα Αλεμαο τους ηθελε στην Ναπολι

Μποτομ λαιν

Δεν μπορει ο μεχρι και φετος βουβος οπαδος της οποιασδηποτε ομαδας,σε οποιοδηποτε αθλημα να κανει το παγωνι επειδη πηρε 1,ουνο,ουαν,ενα παικτη και μαλιστα οχι τον ΤΟΠ.Διοτι οπως εγω λεω τι να τον κανω τον Σαβιολα οταν παιζω με τον Μπιδη και ο γαυρος μπορει να παρει Ζε Ρομπερτο και εχει παρει αλλους 4-5,ετσι θα περιμενα ο μεσος Ολυμπιακος να σκεφτει "Κατσε ρε,αν εξαιρεσεις τον Μασιγιαουσκας-που στο φιναλε δεν ειναι και Γιασικεβιτσιους-με ποιους εφτιαξα ομαδα,με τον Στακ και τον Ντομερκαντ?"

Ο Γκερσον παντα ειχε μεγαλους παικτες αλλα σε διαφορετικους ρολους.Αλλο ρολο ο Παρκερ,αλλο ο Βουισιτς,αλλο ο Μπαστον

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα σου πω κάτι.

Ο κάθε γαύρος θυμηθηκε τώρα το μπάσκετ όπως λές και συ διότι τις προηγούμενες χρονιές τελειώναμε 8 τη χρονιά αν θυμάσαι,και είχαμε του κόσμου τους καραγκιόζηδες.

Επειδή τυχαίνει να μην έχω παρατήσει το μπάσκετ σε αυτά τα δύσκολα χρόνια,θα σου θυμίσω μερικούς "παιχταράδες" που είχαμε μαζέψει.

Γιαννουζάκος,Καλαμπόκης,Περι,Κορωνιός(έλεος!!!) και να σου θυμίσω και τη μεγαλύτερη μλκία που έχει κάνει ποτέ ομάδα.Μιλάω φυσικά για τον Παπαλουκά και το πως έφυγε αυτός από την ομάδα.Μήπως θες να σου θυμίσω τους προπονητές??Ζούρος,Τόμιτς και δε συμμαζεύετε.

Εγω λοιπόν σα γνήσιος γαύρος χαίρομαι ρε φίλε μου με τον μάτσε και φαντάσου τι μεγάλη μεταγραφή μου φένετε όταν πριν κάποια χρόνια στη θέση του είχα το Γιαννουζάκο.

Κατα τάλλα μαζί σου αλλά όπως και ο παο με το Σαβιόλα θα ανέβει ενα σκαλοπάτι σαν ομάδα έτσι και ο γαύρος με το ματσε.

Το εχω ξαναγράψει σιγά σιγά και με υπομονή γίνονται οι μεγάλες ομάδες.

Δημοσ.

Άσχετο.

Μα καλά αυτός ο Κώτσιος,εκπρόσωπος Τύπου τού Παναθηναικού είναι?'Οπου δεί μαρκούτσι νάτος.Από παλιά αυτό το χάλι.Από τότε πού τον είχαμε εδώ στον ΟΦΗ.

Κατά τα άλλα γιά τον Παναθηναικό προβλέπω μιά χρονιά απ τα ίδια.Ο Τζίνγκερ θα συμβιβαστεί με τη δεύτερη θέση.Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σημαντικά καί η ψαλίδα ανοίγει κι άλλο.

edit:

Γιά το μπάσκετ δεν χωράει συζήτηση.Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να διώξει τον....Ομπράντοβιτς από τον ΠΑΟ μόνο τότε θα δεί άσπρη μέρα.Αλλά μ@λ@κες είνα οι αδελφοί?

Δημοσ.

Ο μπετσίροβιτς είναι ο παγκίτης του Λάκοβιτς στην εθνική και είναι ενας παίχτης που αν βρεθεί στη μέρα του σκοτώνει.Οταν παίξαμε με τη Σλοβενία,στο μοναδικό αγώνα που χάσαμε είχε ξεσκιστεί να βάζει πόντους.Πολύ καλή μεταγραφή μου ακούγεται.

Δημοσ.

Σαβιόλα... όνειρο ήταν και πάει...

http://www.sport-fm.gr/index.jsp

"Αρνητική κατάληξη είχε για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση Σαβιόλα. Ο 25χρονος Αργεντίνος επιθετικός απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα, κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί και με την επίσημη απάντηση της Μπαρτσελόνα στην πρόταση του «τριφυλλιού» ως την Παρασκευή.

Ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη μεταγραφή η χαμηλή ανταγωνιστικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος. Στο προσκήνιο πλέον ο παίκτης, αγνώστων στοιχείων, που έχει εντοπιστεί. "

Δημοσ.

"Αρνητική κατάληξη είχε για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση Σαβιόλα. Ο 25χρονος Αργεντίνος επιθετικός απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα' date=' κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί και με την επίσημη απάντηση της Μπαρτσελόνα στην πρόταση του «τριφυλλιού» ως την Παρασκευή.

Ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη μεταγραφή η χαμηλή ανταγωνιστικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος. Στο προσκήνιο πλέον ο παίκτης, αγνώστων στοιχείων, που έχει εντοπιστεί. "[/quote']

απο οτι φαινεται κανενας παικτης "σταρ" που εχει προτασεις απο μεγαλες ομαδες και ειναι σε ηλικια κατω των 28 δεν προκειται να ερθει να παιξει σε Ελληνικη ομαδα. Και εμεις με τον Ζε Ρομπερτο αν τον θελει η Μιλαν δεν εχουμε καμια ελπιδα...

Δημοσ.

Μα το προβλημα το δικο μου ηταν αυτο

Οτι ετσι δουλευει η φαμπρικα

Οταν δεν θες να δωσεις λεφτα και λες για Ρομενταλ και Γκρονγκιερ που καταληγουν σε Σουηδιες και Δανιες δεν μπορεις να πεις "Δεν ερχονται Ελλαδα",δεν σε πιστευει κανενας

Οποτε λες "Σαβιολα κυριοι"

ΕΜ ΕΛΑ ΠΟΥ Ο ΣΑΒΙΟΛΑ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ...???

Οποτε εσυ ΚΑΙ λεφτα δεν δινεις ΚΑΙ ειναι πιστευτη η δικαιολογια γιατι ΟΝΤΩΣ δεν ερχεται Ελλαδα ο Σαβιολα

Ξερεις πως μπορεις να αποδειξεις οτι δεν πουλαγες φουμαρα??

Πας και περνεις τον Καστρομαν ή τον Σοριν.Παικτες που ειναι μεν καλοι και γνωστοι αλλα προσωπικα-αλλα και αντικειμενικα-ΔΕΝ ειναι ταξη μεγεθους ικανη να πουνε "Κοιτα Τζιγγερ,οσα και να δωσεις εγω Ελλαδα δεν ερχομαι"

Δημοσ.
Πας και περνεις τον Καστρομαν ή τον Σοριν[/b'].Παικτες που ειναι μεν καλοι και γνωστοι αλλα προσωπικα-αλλα και αντικειμενικα-ΔΕΝ ειναι ταξη μεγεθους ικανη να πουνε "Κοιτα Τζιγγερ,οσα και να δωσεις εγω Ελλαδα δεν ερχομαι"

Και θα μπορούσες να καμαρώνεις ότι έφερες τον αρχηγό της εθνικής Αργεντινής που όπως και να το κάνουμε δεν είναι μικρό πράγμα γιά Ελληνική ομάδα.

Δημοσ.

Και καλά να σου παίξει. Αν σου προκύψει όμως Ντάνι ή Φλάβιο;

Οπότε βολεύεσαι με τα αζήτητα των μέτριων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (που συνήθως είναι χειρότεροι από τους Έλληνες που έχεις) και λες ότι έκανες μεταγραφές.

Δημοσ.

"Αρνητική κατάληξη είχε για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση Σαβιόλα. Ο 25χρονος Αργεντίνος επιθετικός απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα' date=' κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί και με την επίσημη απάντηση της Μπαρτσελόνα στην πρόταση του «τριφυλλιού» ως την Παρασκευή.

Ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη μεταγραφή η χαμηλή ανταγωνιστικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος. Στο προσκήνιο πλέον ο παίκτης, αγνώστων στοιχείων, που έχει εντοπιστεί. "[/quote']

Δε πα να γ@#%^ει!

Μας τα πρήξανε τόσο καιρό με τον Σαβιόλα... για να φάμε τώρα το Χ.

Στο διάλο κι είχα χαρεί... ειδικά τον τελευταίο καιρό με όλα αυτά που λέγανε.

Δημοσ.

o mariano gkonzales μπορει να βγει και πιο χρησιμος ΑΝ ερθει. νομιζο ειναι καλο δεξι χαφ για τα ελληνικα δεδομενα, θεση που χρειαζεσται και δεν θα στοιχισει 6-7 μιλιονια.

Αυτο που μου την εσπαγε τοσο καιρο που εριχνα ματιες σε ντερμπι, σπορταιμ...κτλπ ηταν οτι ειχαν δεδομενο οτι ο παναθηναικος εκανε την υπερβαση και κινειται σε αλλα δεδομενα ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με την προταση!! οποιο ρεπορταζ και να διαβαζα τα ιδια, δειχνει ο παο τις προθεσεις του, ξοδευετε ο παο, πεζει σε αλλα επιπεδα...κτλπ λες και τα ειχε δοσει ηδη τα φραγκα. Βεβαια ηξερε κατα 99% οτι δεν υπηρχε περιπτοση να χρειαστει να τα δοσει. ΝΑ δουμε τορα 7 μιλλιονια για σαβιολα, αλλα 2-3 για τους υπολοιπους που θα περνατε παραλληλα με τον σαβιολα μας κανουνε μια 10ρια μιλλιονια που εχουμε στην ακρη, που θα πανε???? Μονο ο σαβιολα πεζει σε αφτα τα λεφτα?

και δεν την λεο σαν γαβρος στον βαζελο (διοτι αν και πηρμαε παιχτες και ξοδεψαμε καποια λεφτα, παλλι παραμυθι πεφτει και ουτε καμια υπερβαση εγινε) αλλα σαν ελληνας οπαδος που μας δουλευουν, αν δεν βαριομουν κανα προινο στο μαγαζι θα χα κοψει τις εφημεριδες προ καιρου!

Δημοσ.

Τωρα το κανουν και στο μπασκετ πλεον. Σας στελνουν παιχτες που τους θελουν αλλες 2 ομαδες του ΝΒΑ και ειναι και νεοι. Δηλαδη ημαρτον. Οσα λεφτα και να του δωσουν, αν οντως τον θελουν ομαδες απο το ΝΒΑ δεν παιζει να ερθει. Εκτος αν πουλανε φυκια οι εφημεριδες για να το παρουσιασουν μετα ως τη μεγαλυτερη μεταγραφη του αιωνα.

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=25095

Έλεος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...