Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Ποιος ειναι αυτος???? Χεχε... ούτε εγώ τον ήξερα. Εκείνη την μέρα τον έμαθα.
silverthan Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Αμυντικός του ΟΦΗ, στόπερ, αλλά τον βάζει δεξιά γιατί δεν έχει άλλο...
antreaslam Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 οπως και εγω που γουσταρω τρελα τον παυλαρα ξενερωσα οταν εμαθα τους τροπους με τους οποιους απαλλαξε τον γιο του απο την στρατιωτικη θητεια. εμένα πάλι αυτό με άφησε παντελώς αδιαφορο,αλλά αυτά ειναι προσωπικές επιλογές κ απόψεις... επενεβει ο εισαγελεας για τον αλβαναρα. απελαση εδω και τωρα. όχι όχι,είσαι λαθος.Δεν είναι ζητημα απελασης ενος βρωμοαλβανου,αλλά ζήτημα τιμωρίας ενός ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ ποδοσφαιριστή! ΥΓ: τωρα θυμήθηκα τα αληστου μνημης κωλοδάχτυλα του (σουπερ ,αλλά προβληματικού) νάβας της αεκ,σε παιχνίδι με τον οσφπ,που όταν ισοφάρισε σε 1-1,έκανε 2 κωλοδάχτυλα,κ μετά ισχυρίστηκε στον αθλ.δικαστή ότι έδειξε το σκορ στον κόσμο της αεκ,κ να κάνει υπομονή ....(!!!!) ΥΓ2:χθες η σπορταιμ,είχε γκάφες μπριάκου... είχε ενδιαφέρον να μετρήσει κανείς πόσες αδικίες....έχει εις βάρος ποιων ομάδων,κ σε πόσο σημαντικά ή όχι παιχνίδια!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Ο Μπριάκος ήταν απλά κάκιστος. Ειδικά στο τέλος, του ξέφυγε τελείως το πράγμα στον πειθαρχικό. Αλλά, με δύο λάθος πέναλτι σε ένα παιχνίδι, τι να περιμένεις; Απορώ πώς αυτός ο άνθρωπος έγινε διεθνής διαιτητής. Τέλος πάντων, με την Καλαμαριά ο ΠΑΟ είχε αλλοίωση αποτελέσματος και στους δύο αγώνες. Στην πρώτη, με την πανέμορφη καρατέκα κλοτσιά του Εμπέντε στο 90-φεύγα (εντύπωσή μου, ή από ομορφιά του -ειλικρινά συμπαθέστατου- Πιερ έγινε η όλη μανούρα που οδήγησε στον τραγέλαφο του πέναλτι προχθές στο δεύτερο με το πέναλτι που ακολουθεί φανερό φάουλ και μετά με το πέναλτι που δεν το έδινε ούτε η Παναγία Σουμελά. Κάτι τελευταίο. Βρήκα ένα άρθρο του Νικολόπουλου στο SuperSportFM. Επειδή σπάνια συμφωνώ με τον εν λόγω κύριο, σας δίνω το link, νομίζω ότι κάνει κάποιες εύστοχες παρατηρήσεις (λέει και "υπεράνω" ανοησιούλες, αλλά Νικολόπουλος είναι αυτός)
antreaslam Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 snoob,για το άρθρο του αντιπαθέστατου κ επιεικώς άσχετου κ ηλίθιου νικολακόπουλου,είναι φανερό ότι το έγραψε όταν είχε πανσέληνο,βρήκε παρθένα να κάνει σεξ,του έκατσε,κ της άρεσε κιόλας! Τόσο σπάνιο είναι να πέσει μέσα ο συγκεκριμένος! παρολαυτα, στα περισσότερα εξ όσων λέει ,έχει δίκιο! ΥΓ:σήμερα δεν έχω διάθεση! δυστυχώς έμαθα ότι οι γάβροι που είχαν πάρει εισητήρια για το φάιναλ4, θέλουν να πάνε...:(
revil Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 και γιατι να μη θελουν ρε αντρεα? Μπασκετακι ειναι,καλες ομαδες παιζουν,ε αυτο ελειπε,και γω αν εβρισκα εισητηριο θα πηγαινα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Πάντως βρε παιδιά, μπορεί να μην πήρατε τη νίκη, να αδικηθήκατε κτλ, αλλά δεν πρέπει να έχετε παράπονο. Πέσανε όλοι να σας παρηγορήσουν. Ο Μπούσι και ο Μπριάκος δεν ξέρουν που να κρυφτούν. Φανταστείτε πως θα αισθανόσασταν αν μετά από όλα αυτά, βλέπατε τον παρατηρητή διαιτησίας να βαθμολογεί τον Μπριάκο με 8 και τον Μπούσι να καμαρώνει για τις ενέργειες του.
antreaslam Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 μην ξεχνάς,ότι με την απόφαση της επιτροπής διαιτήσιας να τον παραπέμψει,χωρίς να περιμένει την βαθμολογία του παρατηρητη,ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΜΠΡΙΑΚΟ! Σύμφωνα με τον καινουριο κανονισμό, αν ένας διαιτητής έχει 2 παραπομπές από παρατηρητές,τότε ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ Α ΕΘΝΙΚΗΣ,κ από διεθνής! ενώ τώρα,το μόνο που του έκαναν,ήταν να του επιβάλουν ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ τιμωρία (3 αγωνιστικές)! revil,ειλικρινά, σε ένα γήπεδο γεμάτο γάβρους,να φωνάζουν υπέρ του οσφπ κ κατά του παο,κ να μην μπορώ να εκφραστώ καθόλου,δε θα μπορούσα να είμαι παρόντας με τίποτα,γιαυτό κ μου έκανε τρομερή εντύπωση που θα έρθουν αυτοί... (ασε που με χάλασε γιατι δε θα παω εγω)!!!
revil Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 προσεξε να δεις τη λογικη μου. τωρα που τοσοι παναθηναικοι ψαχνετε για ενα εισητηριο προφανως δε κοιταω να βρω και γω,ειναι μαλακια και κριμα να μην παει καποιος που παιζει η ομαδα του. Αλλα ειλικρινα σου μιλαω αν υπηρχε ενας σοβαρος αριθμος εισητηριων ακομα,θα πηγαινα χαλαρα. και να σου πω και το αλλο. αν ασχολειθητε πανω απο 30 δευτερολεπτα με τον ολυμπιακο ενω παιζετε φαιναλ φορ ευρωλιγκας ε τοτε τι να πω
antreaslam Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 κοίτα που συμφωνώ κ που διαφωνώ μαζί σου. -αν ήμουν φίλαθλος,ίσως να έκανα κ εγώ το ίδιο με σένα,αλλά είμαι οπαδός,και δε μπορώ,θα αρρωστησω σε ένα κόκκινο περιβαλλόν -αν βέβαια ήμουν φιλαθλος, δε θα με ενδιέφερε αν θα "παρω" το εισητήριο ενός οπαδού,αλλά θα προσπαθούσα να βρω το εισητηριο που θέλω ,για να δω τα παιχνίδια (μου αρέσει πχ ο παπ/νου,αλλά δεν είμαι φαν του. αυτό δε σημαίνει ότι σε συναυλία του,θα περιμένω να εξυπηρετηθούν όλοι οι φαν του πρωτα)! -συμφωνώ,ότι άνω των 30 δευτερολέπτων αν ασχοληθούμε με τον οσφπ,είναι μλκια. -προβλέπω όμως,ότι σε διάρκεια 10 ωρών που είναι οι 4 αγώνες,τουλάχιστον οι 4,θα αφιερωθούν στον οσφπ! -ας είναι τουλάχιστον τα διαλλείματα μεταξύ των παιχνιδιών,κ το "αδιάφορο" παιχνίδι.. -δεν έχω πρόβλημα με τα συνθήματα για τον οσφπ,αρκεί να είναι έξυπνα,να έχουν κάτι να πουν,να ειρωνευτούν... -παρολαυτα βέβαια,η στιγμή των τελευταίων 2 λεπτών στο μπάσκετ,όπου σαν ιεροτελεστία πια, ακούγεται ο ύμνος του παναθηναικού,το όνομα του ζέλικο, κ το αγαπημένο μου σύνθημα (Τον ΠΑΟ μου τον αγαπώ,κ ποτέ δεν τον αφήνω,να παίζει δίχως οπαδούς....), είναι οι στιγμές εκείνες,που μπορούν να με κάνουν να ξεχάσω το παιχνίδι για 2 λεπτά,και να χαζεύω τον κόσμο....
Harkon Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 με όσα έχουν γίνει με δαύτους, φοβάμαι μην πάνε επίτηδες για να κάνουν επεισόδεια εις βάρος του Παο.
1980 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 εμένα πάλι αυτό με άφησε παντελώς αδιαφορο,αλλά αυτά ειναι προσωπικές επιλογές κ απόψεις... όχι όχι,είσαι λαθος.Δεν είναι ζητημα απελασης ενος βρωμοαλβανου,αλλά ζήτημα τιμωρίας ενός ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ ποδοσφαιριστή! ΥΓ: τωρα θυμήθηκα τα αληστου μνημης κωλοδάχτυλα του (σουπερ ,αλλά προβληματικού) νάβας της αεκ,σε παιχνίδι με τον οσφπ,που όταν ισοφάρισε σε 1-1,έκανε 2 κωλοδάχτυλα,κ μετά ισχυρίστηκε στον αθλ.δικαστή ότι έδειξε το σκορ στον κόσμο της αεκ,κ να κάνει υπομονή ....(!!!!) ΥΓ2:χθες η σπορταιμ,είχε γκάφες μπριάκου... είχε ενδιαφέρον να μετρήσει κανείς πόσες αδικίες....έχει εις βάρος ποιων ομάδων,κ σε πόσο σημαντικά ή όχι παιχνίδια! ειπα και πριν οτι το ειπα πανω στα νευρα μου αν και το οτι ειναι αλβανος με κανει να εκνευριζομαι ακομα περισοτερο γιατι εχω δηλωσει επανειλημενα οτι τρεφω πολυ αρνητικα συναισθηματα γιαυτη την ρατσα αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα. τωρα αν θελουν να ερθουν οι ολυμπιακοι στο οακα και κανουνε μανουρα η υποστηριζουν την αντιπαλο ομαδα να ειστε σιγουροι οτι θα εχουμε πολυ βαριας μορφης επεισοδια μεσα στο οακα νομιζω οτι θα διακοπει ο αγωνας αν γινει εστω και αντιληπτη η παρουσια οπαδων του οσφπ ,μην εχετε καμια αμφιβολια γιαυτο.
small change Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Εμένα μου'χει μείνει η εξής απορία: αν τα αίσχη του Μπούσι από την Αλβανία τα έκανε ένας κάποιος- υποθετικός- Χιμένες από την Ουρουγουάη, θα πήγαινε για απέλαση; Δε θυμάμαι να πήγε να απελάσει κανείς το Νάβας- ούτε το Μαρκαριάν τώρα που το σκέφτομαι, τότε που κυνηγούσαν διαιτητές από δω κι απο κει μαζί με τον Φιλιππίδη (για τον οποίο δε θυμάμαι να είπε κανένας ότι είναι ντροπή για τη χώρα μας και το ποδοσφαιρό μας). Επείσης μου φαίνεται ότι μόλις πριν τη διακοπή διάβαζα αναφορές στα άρθρα για το πόσο ποιοτικός είναι ο Μπούσι και πόσο καλό και μετρημένο παιδί είναι. Ενδιαφέρον το πόσο γρήγορα έγινε παλιοαλβανός που είναι παράνομα στην Ελλάδα.
antreaslam Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 "μανούρα" δε θα κάνουν,για τον απλουστατο λόγο,ότι δε θα φύγουν ζωντανοί,από τους αντίπαλους πολλαπλασιους τους. το ζήτημα είναι,είτε να έρθουν ειρηνικά,να παρακολουθήσουν το παιχνίδι,είτε να πάνε να κάτσουν κοντά στην ταού,αλλά τέλος πάντων,να μην γίνει καμία μορφη προβοκάτσιας (του στυλ,στο 2ο ανάποδο σφύριγμα,καπνογόνο μέσα στο γήπεδο ),κ εκεί τρέχουμε,γιατί θα ξεσηκωθούν κ άλλα μλκισμένα,κ θα γίνει το παιχνίδι κωλος! τέλος παντων,η αναφορά για παροντες γάβρους,έγινε από εμένα,επειδή θα πάνε οι γνωστοί μου,αλλά δεν είναι από τους εκδηλωτικούς οπαδούς,απλά θα πάνε να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια. Αν καταφέρουν , οι γάβροι,να διακόψουν το φάιναλ4 μέσα στο σπίτι μας,με οποιαδήποτε πρόκληση ή επεισόδια πάντως,εεε,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ! έλεος με τη βλακεία πια...Λίγο νιονιό ρε γαμώτο.
revil Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Λίγο νιονιό ρε γαμώτο. Πιο ευκολο ειναι να βρεις 19χρονη παρθενα φιλτατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.