Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1980,εντελώς πληροφοριακά το καραισκάκη είχε κεικλειδώματα στα πέταλα,αλλά δεν είχε καθίσματα...

σωστά,δεν είχε καθίσματα! κ ότι είχε από τσιμέντο, το είχαν προσγειώσει κάποιοι επιστημόνες,στο κεφάλι του νυν τερματοφύλακα μελους σας!

Επίσης, το σύνθημα που ανέφερε ο 1980, έχει ακουστεί τουλάχιστον 1-2 φορές,στην τβ σε μετάδοση παιχνιδιου του οσφπ!

(δεν ανέφερα καν τις περιπτώσεις τζαγκαράκη,κουκούλα,ευθυμιάδη κλπ)!

Η περι΄πτωση παπουτσέλη ομνιλας, είναι ΣΦΑΓΗ. Αν θέλεις να το καταλαβεις, έχει καλώς. Αν δε θέλεις, άρχισε να φωνάζεις μαζί με αλε+τσουκαλά για να βγει ο δούρος στο τηλεφωνο! αλλά βαθειά μέσα σας,ξέρετε την αλήθεια,αυτή είναι η διαφορά....κ αυτό πονάει,να ξέρεις ότι αυτός που σου την λέει,εχει δικιο!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

antreaslam δε με κατάλαβες.. είπα εντελώς πληροφοριακά και το εννοούσα... δε νομίζω να ασχολήθηκα με διαιτησία πουθενά,ποτέ δεν το έχω κάνει και ούτε πρόκειται γιατί απλούστατα δε μενδιαφέρει το ζήτημα...

Δημοσ.
antreaslam δε με κατάλαβες.. είπα εντελώς πληροφοριακά και το εννοούσα... δε νομίζω να ασχολήθηκα με διαιτησία πουθενά,ποτέ δεν το έχω κάνει και ούτε πρόκειται γιατί απλούστατα δε μενδιαφέρει το ζήτημα...

Τώρα με αυτό πού είπες έκανες τη μεγαλύτερη ομολογία εύνοιας.Φυσικά καί δεν έχεις λόγους να μιλάς γιά διαιτησία.Μήπως τάχα είσαι από τούς αδικημένους?Μόνο οι αδικημένοι έχουν λόγους να διαμαρτύρονται.

Το ζήτημα θα αρχίσει να σε απασχολεί όταν ο ο Ολυμπιακός αδικείται συστηματικά από την ράτσα των διαιτητών.Ένα σενάριο πού δεν πρόκειται να δούμε στην πράξη.

Στην Ελλάδα πρέπει να έχεις τόσο καλή ομάδα ώστε να βάζεις καί τον διαιτητή στα δίχτυα με την καλή μπάλλα πού θα παίζεις καί να μην τού αφήνεις πολλά περιθώρια.Δυστυχώς δεν υπάρχουν τέτοιες.

Θυμάμαι ότι σε ένα από τα πρωταθλήματα πού πήρε ο καπετάνιος είχε φερθεί περίπου σαν Κόκαλης με αποτέλεσμα να αμφησβητηθεί εκείνος ο τίτλος.Αυτό στενοχώρησε καί προβλημάτισε τούς οπαδούς τού Παναθηναικού γιατί η διαφορά τους απο αυτούς τού Ολυμπιακού είναι ότι θέλουν να αποκτήσουν κάτι καί να το αξίζουν.Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει ότι οι οπαδοί τού Παναθηναικού(εκτός εξαιρέσεων) σκέφτονται περισσότερο ποδοσφαιρικά.Αυτό πού λένε ότι έχουν στην πλειοψηφία τους ένα άλλο επίπεδο είναι αληθές.Δεν καταπίνουν ότι τούς πλάσάρου δεν μασάνε εύκολα καί συχνά πυκνά δεν διστάζουν να εναντιώνονται στις διοικήσεις τους.Οί φίλαθλοι τού Ολυμπιακού θεωρούν τον Σώκρατες περίπου σαν Νονό.Όπου κανείς δεν εναντιώνεται καί υπάρχει ο όρκος της σιωπής.

Παιδιά δεν είχα δεί ποτέ Τσουκαλά καί Μάτζικ γιατί δεν πιάνουμε το κανάλι αυτό στο Ηράκλειο.Κατέβασα λοιπόν από το youtube μερικά βίντεο καί έπαθα.Αυτόν τον Τσουκαλά ακόμη τον έχουν λυτό?Καί η Ελληνική διακιοσύνη η το Ραδιοτηλεοπτικό πού κοιμούνται?Πάνε καί βάζουν οι μάγκες το σήμα Χ ότι είναι ακατάλληλο γιά ανηλίκους καί αρχίζουν μετά τις βωμολοχίες.Νομίζουν οι δειλοί ότι καλύπτονται πίσω από ένα σήμα.Άκουσα ότι ένα βράδυ ο Κόκαλης πήρε τηλέφωνο καί συμμετείχε σε συζήτηση.Είναι αλήθεια?Μα καλά κοτζάμ επιχειρηματίας δεν ντρέπεται να γίνεται χούλιγκαν τού χειρίστου είδους?Καί οι οπαδοί(οι σωστοί) τού Ολυμπιακού πως ανέχονται μιά τέτοια κατάσταση?Θα μού πείτε ότι εδώ φώναζαν ζήτω γιά Σαλιαρέλη καί Κοσκωτα!

Δημοσ.

ρε geovard τρέχει κάτι με την πάρτη μου που με κατατάσεις κιόλας που ανήκω αδικημένος ή όχι.ξεκόλλα λίγο το μυαλό σου. σουπα κάτι ή πιάστο με τη μία ή άστο καλύτερα. σου ξαναλέω σε απλά ελληνικά... δε με απασχολεί το θέμα διαιτησία... το πρωτάθλημα δε μου τόφαγε ο δούρος αλλά οι 20 γκέλες που είχα κάνει.. όταν έλεγαν ότι κουμάντο κάνει ο καπετάνιος εμένα προσωπικά δε μουφταιγε η διαιτησία αλλά η διοίκηση-μπάχαλο που άφηνε τους παίχτες απλήρωτους... τώρα το πιάνεις ή θες πιο λιανά??

Δημοσ.
ρε geovard τρέχει κάτι με την πάρτη μου που με κατατάσεις κιόλας που ανήκω αδικημένος ή όχι.ξεκόλλα λίγο το μυαλό σου. σουπα κάτι ή πιάστο με τη μία ή άστο καλύτερα. σου ξαναλέω σε απλά ελληνικά... δε με απασχολεί το θέμα διαιτησία... το πρωτάθλημα δε μου τόφαγε ο δούρος αλλά οι 20 γκέλες που είχα κάνει.. όταν έλεγαν ότι κουμάντο κάνει ο καπετάνιος εμένα προσωπικά δε μουφταιγε η διαιτησία αλλά η διοίκηση-μπάχαλο που άφηνε τους παίχτες απλήρωτους... τώρα το πιάνεις ή θες πιο λιανά??

Μια ωραία λογική συμψηφισμών είναι αυτή. Είναι της μόδας και στην πολιτική. Το σκέφτηκες να κατέβεις;

Δημοσ.

@theos-7-

Όχι δεν έχω τίποτα με την πάρτυ σου αλλά μου τη δίνει να το παίζεις υπεράνω.Καί καλά δεν σε ενδιαφέρει η διαιτησία.Πάντως δημιουργεί ερωτηματικά πού δεν σε απασχολεί η διαιτησία.Καί πρόσεξε ε?Το πιστεύουμε αυτο χωρίς πλάκα.Είναι σίγουρο όταν σε ευνοεί η διαιτησία να μην σε απασχολεί.

Καί βέβαια ενώ λες ότι δεν ασχολείσαι με την διαιτησία γενικώς, μετά διακαιολογείσαι καί το περιορίζεις μόνο στο πρωτάθλημα πού έχασες.Ας τα βάλουμε σε μιά ζυγαριά να τα μετρήσουμε.

Αλλά ρε γαμώτο δεν σε απασχολεί η διαιτησία οπότε δεν μπορώ να ρωτήσω ποιός έχει ευνοηθεί περισσότερο αυτή τη δεκαετία,γιατί ίσως δεν ξέρεις.'Η μήπως γνωρίζεις?Αν γνωρίζεις σε προκαλώ να το πείς.Να δούμε έχεις το θάρρος της γνώμης σου?

Είσαι μέλος της θύρας 7 αν κρίνω από το όνομά σου?

Δημοσ.

Το να αναφέρεις για πέναλτυ με μικρότερες ομάδες, είναι σχετικό!

Δεν θα απαντησω σε ολα λογο χρονου. Απλα να σου πω οτι απαντησα στο geovard που εγραψε "Θεωρώ ότι ήταν η περίπτωση εκείνη η πιό προκλητική πού έχω δεί όλα τα χρόνια πού βλέπω μπάλλα"....Δεν νομιζω οτι αναφερετε σε μικρες ή μεγαλες ομαδες. Γενικα μιλαει. Επομενως σε αυτο που λεω ειναι λαθος ο αντιλογος σου. Εκτος αν ξεκινας ενα νεο θεμα.

Για το πέναλτυ του σαλπιγγίδη,έχεις δίκιο ότι δεν είναι πέναλτυ,αλλά όχι και παπουτσελειο! του παπουτσέλη,αν το θυμάσαι,ήταν περίπου 1-1,5 μέτρο έξω,όχι 10 εκατοστά!

Ε!τωρα το να κατσουμε και να τις μετρησουμε (τις αποστασεις απο τη γραμμη), δεν νομιζω οτι εχει και τοσο νοημα. Μιλαμε για πεναλτι εξω απο τη μεγαλη περιοχη. Το αποτελεσμα μετραει. Και μαλιστα αυτο που ειχαμε πει για το φετινο δικο σας, ειναι οτι ναι μεν ειναι πιο κοντα στην περιοχη αλλα το πεδιο ηταν ξεκαθαρο. Μπορουσε ο διαιτητης και ιδιαιτερα ο εποπτης που δεν ειχε ουτε ενα παιχτη να του κοβει το πεδιο, να το δει στο πολυ χαλαρο.

Εν παση περιπτωση ας αφησουμε αυτες τις ανουσιες συγκρισεις και ας δουμε οτι περα απο τα χαλια της διαιτησιας, οι ομαδες μας ειναι για τα μπαζα και ακομα πιο για το μπαζα ειναι το συνολο του Ελληνικου ποδοσφαιρου.

Δημοσ.

Kαι εν τελει πειτε μου γιατι φταιει ο ολυμπιακος για το χτεσινο πεναλντυ?

Αν επρεπε να κατηγορησετε καποιους, αυτοι θα επρεπε να ειναι

α) Η καλαμαρια η οποια πρεπει να σωθει παση θυσια ή

β) Η αεκ με την οποια παλευετε για τη δευτερη θεση.

γ) (τραβηγμενο)Ο ιδιος ο παναθηναικος ο οποιος ετοιμαζει το εδαφος στο βατραχι.

Ο ολυμπιακος ο οποιος εχει παρει τον τιτλο εδω και 10 αγωνιστικες,γιατι να το στησει?

Λυστε μου την απορια χωρις ειρωνιες και κομπλες.Στους γραφικους θα απαντησω στο αναλογο υφος.

Δημοσ.
@theos-7-

Όχι δεν έχω τίποτα με την πάρτυ σου αλλά μου τη δίνει να το παίζεις υπεράνω.

δεν το παιζω υπεράνω είναι ένα ζήτημα που ξαναματαεπαναλαμβάνω δε μενδιαφέρει.

Καί βέβαια ενώ λες ότι δεν ασχολείσαι με την διαιτησία γενικώς μετά διακαιολογείσαι καί το περιορίζεις μόνο στο πρωτάθλημα πού έχασες.

1ον δε δικαιολογούμαι,δεν υπάρχει και λόγος δλδ.. 2ον,περιορίστηκα σε συγκεκριμένα γεγονότα που συνήθως χρησημοποιούν πολλοί ολυμπιακοί,για να καλύψουν αδυναμίες της ομάδας...

Ας τα βάλουμε σε μιά ζυγαριά να τα μετρήσουμε.

ας τα απλώσουμε και σε μέτρο να τα μετρήσουμε...;)

Αλλά ρε γαμώτο δεν σε απασχολεί η διαιτησία οπότε δεν μπορώ να ρωτήσω ποιός έχει ευνοηθεί περισσότερο αυτή τη δεκαετία,γιατί ίσως δεν ξέρεις.'Η μήπως γνωρίζεις?Αν γνωρίζεις σε προκαλώ να το πείς.Να δούμε έχεις το θάρρος της γνώμης σου?

θα απαντούσα σε ότι θες,αλλά ξεκινάς ειρωνικά.....

ήμουν στην 7,δεν είμαι εδώ και κάποια χρόνια...

Δημοσ.
Kαι εν τελει πειτε μου γιατι φταιει ο ολυμπιακος για το χτεσινο πεναλντυ?

Αν επρεπε να κατηγορησετε καποιους, αυτοι θα επρεπε να ειναι

α) Η καλαμαρια η οποια πρεπει να σωθει παση θυσια ή

β) Η αεκ με την οποια παλευετε για τη δευτερη θεση.

γ) (τραβηγμενο)Ο ιδιος ο παναθηναικος ο οποιος ετοιμαζει το εδαφος στο βατραχι.

Ο ολυμπιακος ο οποιος εχει παρει τον τιτλο εδω και 10 αγωνιστικες,γιατι να το στησει?

Λυστε μου την απορια χωρις ειρωνιες και κομπλες.Στους γραφικους θα απαντησω στο αναλογο υφος.

ειπε κανεις οτι φταιει ο ολυμπιακος????????? ειπα το μονο μεσο που ειχε η καλαμαρια ηταν ο τζιγκερ. η δευτερη θεση εχει κριθει απο την προηγουμενη αγωνιστικη τι να επηρεασει η αεκ ακομα και αν μπορουσε που δεν μπορει βλεπε το 3-3 στο οακα. ο κριτερ μετα δυναμιτισε το κλιμα και αναγκαστηκα να ανατρεξω δεκα χρονια πισω. αντρεα σορρυ αλλα νομιζω οτι εισαι αδικος με τον θεος 7 απλα μια διευκρινιση μου εκανε δεν ειπε κατι αλλο το παιδι. και οι δυο εχουμε σφαξει μικρες ομαδες αλλα αυτο το πεναλτυ καταρχας ηταν δυο μετρα εξω και εκτοξευτηκε ο ιβιτς και δευτερον ηταν επιδειξη δυναμης του κοκκαλη κατα του βαρδινογιανη. θυμαμαι ακομα οτι εκεινη την μερα στην εκπομπη του γεωργιου το βραδυ βγαιναν γαυροι και ελεγαν μακαρι να το εδινε και απο την σεντρα για να εκδικηθουμε τον βαρδινογιαννη για οσο ελενχε την διαιτησια. καισαρας στην θεση του καισαρα δηλαδη. δεν βγαζουμε την ουρα μας απεξω αλλα σε ντερμπυ δεν εχει ξαναγινει ποτε κατι τετιο τοσο κραχτο και με μηνυμα ηρθα να παρω την θεση σου.

Δημοσ.

τι λέτε να φτιάξουμε ένα παραμυθάκι?ΕΣΤΩ ΟΤΙ υπάρχει:στην ίδια χώρα,ο ίδιος σύλλογος,με τους ίδιους οπαδούς,την ίδια αγορά...

στο άθλημα Α,που είναι ο βασιλιάς των σπορ,ο σύλλογος αυτός έχει έσοδα Χ4 σε σχεση με το άθλημα Β,και Χ15 με το άθλημα Γ.

Η αγορά είναι πράγματι μιικρή,κ δυσχεραίνει τις προσπάθειες να έρθουν μεγάλα ονόματα στο σύλλογο αυτό....

παρολαυτα,αποφασίζει να δημοσιοποιήσει στο άθλημα Α, πρόταση στον αθλητή Σεφτσένκο, στο άθλημα Β,στον αθλητή Γουίλκινς, και στο άθλημα Γ στον αθλητή Ντάντε.

στη φανταστική αυτή ιστορία,ο σύλλογος αυτός,τρώει 3 ισάριθμες χυλόπιτες,κ η ευρώπη γελάει μαζί του που"τόλμησΕ" να σηκώσει τόσο ψηλά το βλεμμα!

ΟΜΩΣ,γίνεται η έκπληξη,κ οι 2 τελευταίοι αθλητές έρχονται!

όλοι σκέφτονται: Τι μλκες, ήρθαν για πικ-νικ,καταστρεφουν την καριέρα τους...

όμως,στο άθλημα Β κ Γ, συνεχίζουν κ παίρνουν τους καλύτερους,κ οι ακόμα καλύτεροι,δηλώνουν ότι θέλουν να έρθουν εδώ (πχ ο καλύτερος βολλευμπολιστας στον κόσμο-τζιμπα)!

παίχτες που φεύγουν,μιλάνε με τα καλύτερα για αυτήν την ομάδα, ενώ παίχτες από όλη την ευρώπη βλέπουν ως ΑΝΕΛΙΞΗ στην καριέρα τους να έρθουν σε αυτόν τον σύλλογο...

Στο άθλημα Α, αντίθετα,ο ικανοτατος στην οδηγηση μοτοσακό προεδρος του,πέφτει από τη μια λούμπα στην άλλη... Εμπιστεύεται λάθος ανθρώπους,φέρεται στυγνά,αλλά ζηταει συναίσθημα,πληρώνει καλά, αλλά σε λάθος μεριές,

δνε προστατεύει καθόλου την ομάδα του,μαλώνει με τους οπαδούς του, τακιμιάζει για το στοίχημα με αυτόν που τόσα χρόνια τον πηδάει...

τελικό αποτέλεσμα... Ο καθένας θεωρεί οτι μπορεί να παίξει παιχνιδια στην πλατη του ΠΑΟ,εντός κ εκτος ομάδας,κ πράγματι μπορεί...κ η ομάδα μικραίνει,μικραίνει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ! Κ στα αλλα 2 ,στο...Β,και στο ...Γ, ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ επικίνδυνα,κ κάθε σύγκριση με κανει να χαμογελάω από μεγαγχολία,που κάποιοι ανίκανοι παίζουν με τα συναισθήματα και την καβλα κάποιων ανθρώπων! ευτυχώς,όπου αλλού υπάρχειτμήμα του συλλογού αυτού, κάθε ημέρα κ αυξανόμαστε,κ τραγουδάμε πιο δυνατά,πιο υπερήφανα,,,

θα πείτε ότι δε γίνονται αυτά τη σήμερον ημέρα ε?

κάθε ομοιότητα με προσωπα κ καταστάσεις,είναι συμπτωματική...

Δημοσ.
τι λέτε να φτιάξουμε ένα παραμυθάκι?ΕΣΤΩ ΟΤΙ υπάρχει:στην ίδια χώρα,ο ίδιος σύλλογος,με τους ίδιους οπαδούς,την ίδια αγορά...

στο άθλημα Α,που είναι ο βασιλιάς των σπορ,ο σύλλογος αυτός έχει έσοδα Χ4 σε σχεση με το άθλημα Β,και Χ15 με το άθλημα Γ.

Η αγορά είναι πράγματι μιικρή,κ δυσχεραίνει τις προσπάθειες να έρθουν μεγάλα ονόματα στο σύλλογο αυτό....

παρολαυτα,αποφασίζει να δημοσιοποιήσει στο άθλημα Α, πρόταση στον αθλητή Σεφτσένκο, στο άθλημα Β,στον αθλητή Γουίλκινς, και στο άθλημα Γ στον αθλητή Ντάντε.

στη φανταστική αυτή ιστορία,ο σύλλογος αυτός,τρώει 3 ισάριθμες χυλόπιτες,κ η ευρώπη γελάει μαζί του που"τόλμησΕ" να σηκώσει τόσο ψηλά το βλεμμα!

ΟΜΩΣ,γίνεται η έκπληξη,κ οι 2 τελευταίοι αθλητές έρχονται!

όλοι σκέφτονται: Τι μλκες, ήρθαν για πικ-νικ,καταστρεφουν την καριέρα τους...

όμως,στο άθλημα Β κ Γ, συνεχίζουν κ παίρνουν τους καλύτερους,κ οι ακόμα καλύτεροι,δηλώνουν ότι θέλουν να έρθουν εδώ (πχ ο καλύτερος βολλευμπολιστας στον κόσμο-τζιμπα)!

παίχτες που φεύγουν,μιλάνε με τα καλύτερα για αυτήν την ομάδα, ενώ παίχτες από όλη την ευρώπη βλέπουν ως ΑΝΕΛΙΞΗ στην καριέρα τους να έρθουν σε αυτόν τον σύλλογο...

Στο άθλημα Α, αντίθετα,ο ικανοτατος στην οδηγηση μοτοσακό προεδρος του,πέφτει από τη μια λούμπα στην άλλη... Εμπιστεύεται λάθος ανθρώπους,φέρεται στυγνά,αλλά ζηταει συναίσθημα,πληρώνει καλά, αλλά σε λάθος μεριές,

δνε προστατεύει καθόλου την ομάδα του,μαλώνει με τους οπαδούς του, τακιμιάζει για το στοίχημα με αυτόν που τόσα χρόνια τον πηδάει...

τελικό αποτέλεσμα... Ο καθένας θεωρεί οτι μπορεί να παίξει παιχνιδια στην πλατη του ΠΑΟ,εντός κ εκτος ομάδας,κ πράγματι μπορεί...κ η ομάδα μικραίνει,μικραίνει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ! Κ στα αλλα 2 ,στο...Β,και στο ...Γ, ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ επικίνδυνα,κ κάθε σύγκριση με κανει να χαμογελάω από μεγαγχολία,που κάποιοι ανίκανοι παίζουν με τα συναισθήματα και την καβλα κάποιων ανθρώπων! ευτυχώς,όπου αλλού υπάρχειτμήμα του συλλογού αυτού, κάθε ημέρα κ αυξανόμαστε,κ τραγουδάμε πιο δυνατά,πιο υπερήφανα,,,

θα πείτε ότι δε γίνονται αυτά τη σήμερον ημέρα ε?

κάθε ομοιότητα με προσωπα κ καταστάσεις,είναι συμπτωματική...

εγω δεν το θεωρω καν επιστημονικη φαντασια οτι αν ο παυλος ειχε το ποδοσφαιρο θα ειχε φτασει την ομαδα σε τετοιο επιπεδο που θα μου εφερνε τον σεφτσενκο. μιλαν θα ειμασταν. στο μπασκετ ειμαστε αυτην την στιγμη η πιο εμπορικη και πιο ελκυστικη ομαδα για καθε μπασκετμπολιστα που θελει να παιξει στην ευρωπη. απλα πραγματα.

Δημοσ.

Σ αυτη την υποθετικη ιστορια υπαρχουν ολα ..... η ομορφη χωρα ,ο ηρωας (ιν α γουι), ο κακος(αντε,μη ικανος) βασιλιας, η πριγκιπεσσα (2 μαλιστα πριγκιπεσσες )που προσφερονται για εντυπωσιασμο και ευκαιρια να αισθανονται καλα οι πολιτες αυτης της χωρας, ο κακος ο δρακος (δεν αναφερεται αλλα το μυαλο ολων εκει ειναι) και τα μικρα παιδακια που ακουνε-παρακολουθουνε την ιστορια εντυπωσιαζονται σχεδον μαγευονται-ταυτιζονται τοσο πολυ που φτιαχνουν και αυτα με την σειρα τους ιστοριες φανταστικες.....

Υ.Γ : Καμμια διαθεση για φλεεεειμ ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...