johnyboy Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 αμα ερθει το βατραχι εγω αλλαζω ομαδα. Μπα αυτός δεν με ενοχλεί και ας κουβαλήσει και τους Σέρβους που έχουν αφήσει το σύγχρονο στην προηγούμενη 10ετία.Αν πάρουμε κανένα Σόλιντ όμως άντε γειά μετά.Γιατί ο Μουνιόθ έχει ήδη "φύγει". Και καλά θα κάνει γιατί ούτε μεταγραφές θα γίνουν ούτε τίποτα.Θα έρθει κανένας συνταξιούχος πάλι και αυτό είναι όλο.
Puppet-Master Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 κριμα κ γουσταρα μουνιθ. ηλπιζα να αφησουν επιτελους καποιον να κανει προετοιμασια απο νωρις. αλλα μαλλον εχουν αλλα σχεδια οι απο πανω...
tzinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 o μπριακος λεει τεθηκε εκτος πινακων διατησιας!! Ενταξει εκανε μαλακιες, αλλα να βγει τετοια αποφαση μιση ωρα μετα το παιχνιδι δεν εχει ξαναγινει!!
KaizerSoze Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Αυτο με τον Σολιντ το έγραψε η Εσπρεσο των Αθλητικων aka Γατα Εχει τόση αξια όσο οι πληροφοριες του Μπουκουρα πουχει το προποτζιδικο εδώ πιο κατω Ο Μουνιοθ το καλο που του θέλω να φυγει, να παρει και το Νινη μαζι του μην χαραμιστει το παιδι. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ απο πανω, οποτε δεν εχει νοημα. Μαλακας ειναι ο Ζοτς που δεν φευγει απο την Παναθα για ολου του κοσμου τα λεφτα?Εδω τοχει στην ουσια "εν λευκω" το μαγαζι
johnyboy Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 χαχαχα. Εντάξει λόγο του ότι τον ξανά θέλαμε και παλαιότερα γιαυτό λέω μην γίνει καμιά στραβή.Δύσκολο αλλά με το σόι όλα να τα περιμένουμε.
Mika Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Ποσο μαλακας μπορει να ειναι ο Μπουσι?? τον θυμαμαι απο πρωτη αγωνιστικη που τα εχωνε στην Ελλαδα επειδη λεει οι Ελληνες ολο λεμε θα κανουμε αλλαγες και ολο δεν κανουμε τιποτα. Δεν το ξεραμε να ειμαστε σαν τους συμπατριωτες του που εχουν κανει την Αλβανια παγκοσμια δυναμη
1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 χχχχααχ τι πεναλτι ειναι αυτο που εδωσε το παλικαρι αυτο πρεπει να γραφτει στα χρονικα ουτε με του παπουτσελη δεν συγκρινετε. εγω θελω να μεινει η καλαμαρια να περασει ο αλβανος απο την λεωφορο του χρονου. τελικα αυτη η ρατσα ειναι οτι πιο ελεεινο στην υφηλιο. ο προπονητης της καλαμαριας λεει δεχτηκαμε γκολ απο ενα αυστηρο πεναλτι και ευτυχως για μας καρποφορησε η προσπαθεια μας στην τελευταια φαση. ζουμε μεγαλες στιγμες σουρεαλιστικες. γουσταρω. και ο παιχτης επεσε κατω αφου ακουσε το σφυριγμα. τουλαχιστον διασκεδασα σημερα αυτα πραγματικα δεν υπαρχουν.
Rising1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Βασικά υπάρχει κανονισμός της ΕΠΟ που να λέει οτι ο ΠΑΟ απαγορεύεται να νικήσει αν δεν πιάσει το 110% των δυνατοτήτων του; Δηλαδή έλεος, οκ, δεν παίζουμε καλά, αλλά είναι δικαιολογία να μας γαμάει και ο Μπριάκος από πάνω;
1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Βασικά υπάρχει κανονισμός της ΕΠΟ που να λέει οτι ο ΠΑΟ απαγορεύεται να νικήσει αν δεν πιάσει το 110% των δυνατοτήτων του;Δηλαδή έλεος, οκ, δεν παίζουμε καλά, αλλά είναι δικαιολογία να μας γαμάει και ο Μπριάκος από πάνω; εγω νομιζω οτι ειναι εγκεφαλικα αναπηρος δεν γινετε να δωσεις αυτο το πεναλτι δεν ειναι καν πεναλτι θεατρικη παρασταση ειναι αυτο πρεπει να ανεβει στο youtube.
genius_13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη 15-04-2007 Σήμερα όλη η Ελλάδα παρακολούθησε σε ζωντανή μετάδοση πως γίνονται τα διαιτητικά "εγκλήματα". Είδε έναν από τους φυσικούς αυτουργούς να επανέρχεται, μετά από καιρό, για να επιτελέσει, στυγνά και αποτελεσματικά, το έργο του. Άραγε οι υπεύθυνοι κύριοι της ΚΕΔ, είναι αποφασισμένοι να ικανοποιήσουν την επιθυμία των διαφόρων "Μπριάκων", την οποία συνεχώς με τις διαιτησίες τους εθελοντικά εκδηλώνουν, για την δια παντός απομάκρυνση τους από τα ελληνικά γήπεδα, ή απλά θα παρακολουθούν αμέτοχοι; ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η εσπευσμένη ομολογία αποτυχίας της ΚΕΔ ήρθε αργά, σαν τα δάκρυα. Τώρα που τελειώσε η εντεταλμένη υπηρεσία ορισμένων, ας αναλογιστεί σοβαρά αν η αποπομπή ενός...κούκου αρκεί για να φέρει την άνοιξη. Οταν παιζεις σε μια ομαδα οπως ο Παναθηναικος με τοσο βαρυα φανελα δεν αφηνεις τον καθε Μπουσι να σου κανει χειρονομιες..πας και του σπας τα μουτρα εκεινη την ωρα.
KaizerSoze Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ!!! Γιατι δεν εχει καμια σχεση με την αποδοση στο χορταρι.Η ομαδα ειναι ξεβρακωτη εξωγηπεδικα. Ο Ριβαλντος στα 45 του θα μας γ@μαει οσο υπάρχει το καρκινωμα. Ο βλαμενος φερνει 2-3 παικτες της προκοπης και εχει 500 σαπακια. Ο βλαμενος εχει προεδρο τον αντιπροεδρο του αντιπαλου του. Ο βλαμενος δεν πηρε εισητηρια για κανενα εκτος εδρας ματς. Ο βλαμενος αντεχει τον Γκοτζο (εγω αμα ειχα ενα να μου γλυφει τα @@ ενω βλεπω οτι δεν δουλευει αυτο που φτιανω θα τον εστελνα στο διαολο, αλλα ποιος ειμαι εγω ετσι? ). Ο βλαμενος αντεχει τον Βελιτς και θεωρει οτι ο Μουνιοθ τον κοριδευει που ζηταει παικτες ενω στο Μανατζερ ο βλαμενος εχει παρει πρωταθλημα με τα λιμα (αν και χλωμο, αυτος ειναι ικανος να παρει πρωταθλημα και να κανει exit χωρις save και να το χασει)
geovard Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 εγω νομιζω οτι ειναι εγκεφαλικα αναπηρος δεν γινετε να δωσεις αυτο το πεναλτι δεν ειναι καν πεναλτι θεατρικη παρασταση ειναι αυτο πρεπει να ανεβει στο youtube. Υπήρξαν καί πιό προκλητικά πέναλτι στο παρελθόν όταν άρχιζε η αυτοκρατορία Ολυμπιακός.Το πέναλτυ πού έδωσε ο Παπουτσέλης ήταν δύο μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή!(Καλλιτζάκης σε Ίλια Ίβιτς).Θεωρώ ότι ήταν η περίπτωση εκείνη η πιό προκλητική πού έχω δεί όλα τα χρόνια πού βλέπω μπάλλα.Μιά παρόμοια περίπτωση αλλά όχι στην Ελλάδα ήταν τότε πού με πέναλτυ μαιμού η Γιουβέντους νίκησε την Λίβερπουλ στο Χέιζελ τών Βρυξελλών στον τελικό τού Πρωταθλητριών,τότε πού σκοτώθηκαν 39 Ιταλοί φίλαθλοι από Άγγλους χούλιγκανς. Είπε το πεινασμένο Αλβανό. Εμείς δεν πάμε γιά Τσάμπιονς Λιγκ(Λες καί πάει ο Παναθηναικός!) αλλά πάμε γιά το ψωμί καί είμαστε πιό έξυπνο πού πήραμε αποβολή τού αντίπαλου! Υ/Γ. Τα γεγονότα των τελευταίων κυρίως χρόνων καί η έλλειψη σεβασμού έχει κάνει τον μεγάλο Παναθηναικό πολύ μικρό.Σ' αυτό βέβαια την κύρια ευθύνη έχει ο ιδιοκτήτης τού μαγαζιού. Γιά δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η άλλοτε κατ' εξοχήν ομάδα γιά τα σαλόνια της Ευρώπης καλούμενη Παναθηναικός θα αρκεστεί στις δόξες της συμμετοχής στο κύπελο uefa αφήνοντας έτσι την τιμή της χώρας στα σαλόνια τού CL, στα μεγαθήρια ΑΕΚ καί Ολυμπιακό!
1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Υπήρξαν καί πιό προκλητικά πέναλτι στο παρελθόν όταν άρχιζε η αυτοκρατορία Ολυμπιακός.Το πέναλτυ πού έδωσε ο Παπουτσέλης ήταν δύο μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή!Θεωρώ ότι ήταν η περίπτωση εκείνη η πιό προκλητική πού έχω δεί όλα τα χρόνια πού βλέπω μπάλλα.Μιά παρόμοια περίπτωση αλλά όχι στην Ελλάδα ήταν τότε πού με πέναλτυ μαιμού η Γιουβέντους νίκησε την Λίβερπουλ στο Χέιζελ τών Βρυξελλών στον τελικό τού Πρωταθλητριών,τότε πού σκοτώθηκαν 39 Ιταλοί φίλαθλοι από Άγγλους χούλιγκανς. το ανεφερα και του παπουτσελη το λεγομενο και ως πεναλτυ της σεντρας αλλα αυτο το θεωρω ακομα πιο κωμικοτραγικο.
Greg7vas Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Απορω και που ασχολειστε καν με το ελληνικο πρωταθλημα... Στο οποιο ο σερνομενος ολυμπιακος το παιρνει απο τα μισα του δευτερου γυρου.Φανταστειτε επιπεδο.Το χειροτερο πρωταθλημα στην ιστορια. Σοβαρα στο δευτερο γυρο δεν εχω δει ουτε ενα ματς του ολυμπιακου,εκτος απο τα ντερμπυ. Βαλτε nova ρε να θυμηθειτε το αθλημα και αφηστε τις super-katerines για τα βλαμμενα της λαυριου. Οσο για το πεναλντυ, genius θυμισου στο πρωτο γυρο με καλαμαρια τον εντεμπε ενα βημα πριν την εν ψυχρω δολοφονια του αντιπαλου επιθετικου. Αφηστε λοιπον τις λαλακιες με τα πεναλντυ και τις παραγκες.Εχει μπει στο dna σας πλεον δε μπορω να καταλαβω? Αποψη μου για το σημερινο πεναλντυ: Το κουταβι ο μπριακος βλεπει τον αμυντικο να απλωνει το ποδι,επεσε και ο επιθετικος γαματα και το εδωσε.Δε νομιζω να ειχε δει οτι δεν υπηρχε επαφη και να το εδινε.Εχω δει 20 τετοια πεναλντυ και αλλα 10 χειροτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.