Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

του ριμπο που το δα, ειναι μεν βιαια κινηση, παιζει ενα χτυπο στη μπαλα και πιθανο και στο χερι του αντιπαλου επειδη την κραταει μια ωρα και δεν την αφηνει να κανουν το φαουλ. Και φυσικα ως δια μαγειας ο αντιπαλος πιανει την μουρη του λες και εφαγε ντιρεκτ. Αποτομη κινηση μεν, αλλα οχι στη μουρη που εκανε ψευτικα ο αλλος οτι τον χτυπησε.

Του παπαδοπουλου δεν το δα

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
του ριμπο που το δα, ειναι μεν βιαια κινηση, παιζει ενα χτυπο στη μπαλα και πιθανο και στο χερι του αντιπαλου επειδη την κραταει μια ωρα και δεν την αφηνει να κανουν το φαουλ. Και φυσικα ως δια μαγειας ο αντιπαλος πιανει την μουρη του λες και εφαγε ντιρεκτ. Αποτομη κινηση μεν, αλλα οχι στη μουρη που εκανε ψευτικα ο αλλος οτι τον χτυπησε.

Του παπαδοπουλου δεν το δα

o παπαδοπουλος λεει κερδισε πεναλτι και μετα χαστουκισε τον αντιπαλο. δεν παμε καλα. για τον ριβαλντο τον εχω για ψυχραιμο ατομο πρεπει να του σπασε το νευρικο συστημα ο αλλος για να το κανει αυτο και ο αλλος πρεπει να ηταν θεατρινος αποκλειετε να τον χτυπησε ο συγκεκριμενος παιχτης.

καλα εντελως κωμικοτραγικα πραγματα. ο διαιτητης δινει πεναλτι σε παιχτη της καλαμαριας που επεσε μονος του κατω στις καθυστερησεις ο αλλος τραβαει σφαλιαρες

στον παιχτη που του εκανε πεναλτι τσιρκο εντελως.

Δημοσ.

το πεναλντι το ειδα, πρεπει να εισαι ξαδερφος του τσουκαλα για να πεις οτι ητανε λοολ. Κατι ακουσα για ροχαλες και χαστουκια με τον παπαδοπουλο, θα εχει πλακα θα κατσο να το δω στις φασεις το βραδυ χεχε

Δημοσ.
Mπραβο μεγαλε διαιτητή Μπριακο..εκανες καλα την δουλεια σου.Τωρα παιξτε μονοι σας στο μπουρδελο της Superleague.

ποια δουλεια του ρε φιλε απλα ειναι ανικανοι και αχρηστοι ολοι δεν νομιζω να

υπηρχε δολος. αφου δεν υπαρχει περιπτωση να φτασουμε την αεκ που μοιραζει

πενταρες.

το πεναλντι το ειδα, πρεπει να εισαι ξαδερφος του τσουκαλα για να πεις οτι ητανε λοολ. Κατι ακουσα για ροχαλες και χαστουκια με τον παπαδοπουλο, θα εχει πλακα θα κατσο να το δω στις φασεις το βραδυ χεχε

και εγω θελω να το δω θα πεσει πολυ γελιο. εδω ειδα που δειχνανε τα επεισοδια

στο αγρινιο και με επιασε νευρικο γελιο. διακοπη για 15 μερες και μετα

μπουκαρανε ολοι μεσα και πλακωσανε τους παιχτες.

Δημοσ.

Eμ οταν ο ταριφας μου εβαζε τον γιο του πρακτορα προεδρα τωρα ας παρει τα @@ μου γιατι σιγα μην κουνηθει στην ΕΠΟ(που εχει ακομα την διαιτησια) ο γιος του πρακτορα για χατηρι του Παναθηναικου

Αλλα μηπως δεν τον συμφερει τον Τζιγγερ???Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΥΕΦΑΚΙ!!! Πως να δικαιολογησει τον Παλτονσον και τον Αχρηστανοβιτς αμα παιζεις ΤΛ?Ενω στο ΟΥΕΦΑΚΙ λες "Εγω ρε παιδια τον Ρουνευ ήθελα να φέρω, αλλά δεν ερχόταν οπότε έκλεισα των Αμπαλάουσκας, τον Μαραντονα της Βαλτικης"

Δημοσ.
Eμ οταν ο ταριφας μου εβαζε τον γιο του πρακτορα προεδρα τωρα ας παρει τα @@ μου γιατι σιγα μην κουνηθει στην ΕΠΟ(που εχει ακομα την διαιτησια) ο γιος του πρακτορα για χατηρι του Παναθηναικου

Αλλα μηπως δεν τον συμφερει τον Τζιγγερ???Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΥΕΦΑΚΙ!!! Πως να δικαιολογησει τον Παλτονσον και τον Αχρηστανοβιτς αμα παιζεις ΤΛ?Ενω στο ΟΥΕΦΑΚΙ λες "Εγω ρε παιδια τον Ρουνευ ήθελα να φέρω, αλλά δεν ερχόταν οπότε έκλεισα των Αμπαλάουσκας, τον Μαραντονα της Βαλτικης"

ρε καλα ειμαστε στο ουεφα μετα απο αυτα που ειδα με την γιουναιτεντ δεν θελω να βγουμε τσαμπιονς λιγκ κρυος ιδρωτας με επιασε μονο που σκεφτηκα τον βυντρα να μαρκαρει τον κριστιανο ροναλντο . για καμια πενταετια ασε να βγαινουν οι αλλοι να ξεφτιλιζονται μηπως μεχρι τοτε ισως εχουμε αλλαξει καμια 30ρια παιχτες και 10 προπονητες μπας και γινει καμια στραβη και φτιαξουμε μια αξιοπρεπη ομαδα. τουλαχιστον θα χανουμε που θα χανουμε να μην τρωμε 7αρες.

Δημοσ.

Φάνηκε απο το πρωτο λεπτο οτι ο Μπριακος ηθελε Χ1.

Εκανε οτι μπορουσε.

1)αποβολη μονο του Παπαδοπουλο(επρεπε και ^%^%^% μπουσι)

2)Μη αποβολη του Γαλανοπουλου που εριξε αγκωνιά στον Νινη

3)Πεναλτυ Μουφα υπερ της καλαμαριας

4)Μη αποβολη του Μπουσι με το γκολ.

Το πέναλτι-μούφα στην Καλαμαριά

http://www.panatha.gr/images/stories/2006_2007/football/champ/kalamaria_pao/moufa.avi

Και η χειρονομία του %$^^$#$$@!

http://www.panatha.gr/images/stories/2006_2007/football/champ/kalamaria_pao/xeironomia.avi

Δημοσ.
Φάνηκε απο το πρωτο λεπτο οτι ο Μπριακος ηθελε Χ1.

Εκανε οτι μπορουσε.

1)αποβολη μονο του Παπαδοπουλο(επρεπε και ^%^%^% μπουσι)

2)Μη αποβολη του Γαλανοπουλου που εριξε αγκωνιά στον Νινη

3)Πεναλτυ Μουφα υπερ της καλαμαριας

4)Μη αποβολη του Μπουσι με το γκολ.

Το πέναλτι-μούφα στην Καλαμαριά

http://www.panatha.gr/images/stories/2006_2007/football/champ/kalamaria_pao/moufa.avi

Και η χειρονομία του %$^^$#$$@!

http://www.panatha.gr/images/stories/2006_2007/football/champ/kalamaria_pao/xeironomia.avi

μα ειναι ξεκαθαρισμενη υποθεση το ποιος θα παρει την δευτερη θεση απλα ειναι

ανικανος.

Δημοσ.

όλα αυτά γίνονται για να φέρει τον βάτραχο.Θέλει να δείξει στον κόσμο πως δεν κάνει ο Μουνιόθ. Τώρα είναι σίγουρος ο βάτραχος.

Δημοσ.
όλα αυτά γίνονται για να φέρει τον βάτραχο.Θέλει να δείξει στον κόσμο πως δεν κάνει ο Μουνιόθ. Τώρα είναι σίγουρος ο βάτραχος.

αυτο θα ειναι το τελειωτικο χτυπημα.

Δημοσ.

πλακα εχει παντος, ολοι οι υποκριτες κατσανε και διακοψανε το πρωταθλημα χωρις στο ενδιαμεσο να παρουν τιποτα σοβαρα μετρα και ριζοσπαστικες αποφασεις, για να ξαναρχισουμε και να εχουμε ροχαλες, χαστουκια, μπουκαλια, μπουνιδια, φασαριες κατι λεει το σουπερσπορτ τωρα για πολυ ξυλο σε ενα αγωνα στο γηπεδο αγρινιου, δεν καταλαβα ποιες ομαδες....κτλπ

edit - τελικα ηταν στο παναιτολικο νομιζο τα επισοδια με πολυ ξυλο και στον μεσηνιακο λεει κυνηγουσαν οι οπαδοι το δικο τους προπονητικο team

Δημοσ.

Κάτι πήρε το μάτι μου σε ένα site ότι συζητάμε και με Σόλιντ. Μα την παναγία αν γίνει αυτό δεν ξανά ασχολούμαι με ποδόσφαιρο.

Δημοσ.
αμα ερθει το βατραχι εγω αλλαζω ομαδα.

του χρονου ομως παιζουμε λεωφορο και το βατραχι δεν θα κανει ουτε παρελαση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...