Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ακομα καθεστε και μιλατε με τον ομνι?

ρε δε πατε καλα :D

ενταξει ειπα να κανω μια προσπαθεια δεν κανει κακο. απλα γενικα οταν βλεπω

καποιον και τον κραζουν ολοι μαζι και εγω μεσα σε αυτους καμια φορα με πιανει το φιλοτιμο οτι ειναι λιγο

ξενερωμα οτι και αν ειναι ο αλλος.

Δημοσ.

Καταρχήν δεν είπα ότι είσαι Βορειοπροαστιώτης.Απλά το 80% των οπαδών της κρατικής ομαδας που πανε στο γήπεδο διαμένουν εκεί .Ενα 10% διαμένει στη "Μαιμουδούπολη " (νομίζω με έπιασες δεν το λέω ειρωνικά) και ένα 10 % στην Καισαριανή .

αναγνωριζω την ανωτεροτητα του αντιπαλου εχει περασει ποτε απο το μυαλο

σου?

Δλδ εσύ πιστεύεις ότι στην μπάλα έχεις καλύτερη ομάδα από εμένα;Ο αγώνας μπάσκετ στο ΟΑΚΑ ήταν ίδιος με το Καραισκάκη.Τεσπα τι κάθομαι και συζητάω.εδώ βγήκε ολόκληρη Δεσποινα (για τον bellucci fan) να πει ότι είμαστε κλέφτες (με χρήματα του ελληνικού λαού δωροδοκήσαμε τον Ερθρό αστέρα) και μόκο όλα τα Βαρδινοχρηματοδοτούμενα (ραδιόφωνο tv εφημερίδες)

δηλαδη εγω που μενω σε μια κολοπεριοχη το γκυζη πρεπει

να νοιωθω κομπλεξ?

Τσέκαρε το διαμέρισμα που μένεις εσύ και το διαμέρισμα που έχει ο αντίστοιχς στο Χαλανδρι (να μην πω Νέα Ερυθραία).Και όχι κόμπλεξ απλά μια κινητήρια δύναμη για να αποκτήσεις καλύτερο σπίτι από αυτόν που τα βρηκε έτοιμα.

Το ξαναλέω εγώ θίχτηκα με τις εκφράσεις που χρησιμοποιησε ο "βλέπω τη μόνικα μόνο από τις φωτογραφίες" και την απα΄ντηση σε όλο αυτό το λιβελογράφημα του revil.

Δημοσ.
Καταρχήν δεν είπα ότι είσαι Βορειοπροαστιώτης.Απλά το 80% των οπαδών της κρατικής ομαδας που πανε στο γήπεδο διαμένουν εκεί .Ενα 10% διαμένει στη "Μαιμουδούπολη " (νομίζω με έπιασες δεν το λέω ειρωνικά) και ένα 10 % στην Καισαριανή .

Δλδ εσύ πιστεύεις ότι στην μπάλα έχεις καλύτερη ομάδα από εμένα;Ο αγώνας μπάσκετ στο ΟΑΚΑ ήταν ίδιος με το Καραισκάκη.Τεσπα τι κάθομαι και συζητάω.εδώ βγήκε ολόκληρη Δεσποινα (για τον bellucci fan) να πει ότι είμαστε κλέφτες (με χρήματα του ελληνικού λαού δωροδοκήσαμε τον Ερθρό αστέρα) και μόκο όλα τα Βαρδινοχρηματοδοτούμενα (ραδιόφωνο tv εφημερίδες)

Τσέκαρε το διαμέρισμα που μένεις εσύ και το διαμέρισμα που έχει ο αντίστοιχς στο Χαλανδρι (να μην πω Νέα Ερυθραία).Και όχι κόμπλεξ απλά μια κινητήρια δύναμη για να αποκτήσεις καλύτερο σπίτι από αυτόν που τα βρηκε έτοιμα.

Το ξαναλέω εγώ θίχτηκα με τις εκφράσεις που χρησιμοποιησε ο "βλέπω τη μόνικα μόνο από τις φωτογραφίες" και την απα΄ντηση σε όλο αυτό το λιβελογράφημα του revil.

να τα πιασω ενα ενα. αυτα τα ποσοστα που γραφεις δεν στεκουν αλλα ακομα και να στεκανε τι κολημα τρως με τις περιοχες ?

οχι στην μπαλα εχω χειροτερη ομαδα απο εσενα αναφερομουν στο βολευ. μονο και μονο που εχω μεσα εναν πρωταθλητη κοσμου στα 26 του και κορυφαιο στην θεση του στον κοσμο τα λεει ολα. εχω φιλους και συγγενεις που μενουν σε χαλανδρι κτλ. σε σπιτια πανακριβα αλλα παρολαυτα ολα αυτα μου φαινονται ανουσια δεν τραβαω ζορι δεν με απασχολει το διαμερισμα αλλα ο ανθρωπος ο οποιος μενει σε αυτο. δηλαδη η κινητηρια δυναμη για να αποκτησω αυτο που βρηκε ο αλλος ετοιμο ειναι να τον αποριψω επειδη συνεβηκε αυτο?και στην τελικη επειδη μενω σε κολοπεριοχη δεν σημαινει οτι δεν περναω και καλα δεν καθομαι ολη μερα μεσα στο σπιτι και δεν θελω πισινα και τζακουζι μεσα στο σπιτι. τι λογικη ειναι αυτη. τα βρηκε ετοιμα μαγκια του καλα εκανε και εγω βρηκα ετοιμα πολλα πραγματα με αποριπτεις και εμενα γιαυτο? σιγα μην κατσω να χαλασω την οποιαδηποτε ανθρωπινη σχεση εχω με αυτον τον ανθρωπο επειδη του εκατσε η καλη. ετσι ειναι η ζωη σιγα. οσο γιαυτο με την γυναικα του φασιστα τι να σου πω σου ειπα οτι η τυπισα ειναι εντελως ανυποληπτη και την επεφτε σε ολη την ομαδα του παο στα αποδυτηρια για τετοιο ατομο μιλαμε. τωρα τι αξια εχουν τα λογια ενος τετοιου ατομου και για ποιον λογο βγηκε μετα απο τοσα χρονια να τα πει το αφηνω στην οποια κριση σου. και αν συνεχισεις να επαναλαμβανεις αυτο για την κρατικη ομαδα θα αρχισω να φοβαμαι μηπως εισαι εκεινος ο γερος που βγαινει στο τιβι ματζικ το βραδυ και λεει για την κρατικη ομαδα συνεχεια.

Δημοσ.
εδώ βγήκε ολόκληρη Δεσποινα

Έεεετσιιιι. Για να δείχνουμε τι επίπεδο έχουμε, τι και ποιους πιστεύουμε.

Και ένα site που καλό θα ήταν να επισκεφτείς.

Δημοσ.
Έεεετσιιιι. Για να δείχνουμε τι επίπεδο έχουμε, τι και ποιους πιστεύουμε.

Και ένα site που καλό θα ήταν να επισκεφτείς.

ρε εδω βγηκε ο υπευθυνος προγραματος του ματζικ και διεκοψε μια εκπομπη σαν

εκτατο νεο οτι η ΚΥΡΙΑ!!!!! δεσποινα πως την λενε ειπε οτι το ματς ηταν

πληρωμενο.

Δημοσ.

Παιδιά φοβάμαι καί σιχαίνομαι μαζί.Φοβάμαι τη βαρβαρότητα των ανενγκέφαλων.Τη στιγμή πού αντίπαλοι παίχτες στο βόλευ βρίσκονται αγκαλιασμένοι καί σιωπούν στη μνήμη ενός άτυχου ανθρώπου,κάποιοι υπάνθρωποι ορύονται στις κερκίδες σαν μαιμούδες,βρίζοντας καί λερώνοντας τη μνήμη ενός ανθρώπου πού οι ομοιδεάτες τους σκότωσαν χωρίς αναστολές.Αμετανόητοι πού δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι ζούν καί κυκλοφορούν δίπλα μου.Ήθελα να ξέρω αν ο μακαρίτης Φιλόπουλος ήταν οπαδός τού Ολυμπιακού αυτοί θα φέρονταν έτσι.Προφανώς θα κάθιζαν σαν Παναγίες σε περισυλλογή.Ντροπή τους.

Να δηλώνουν οι παίχτες οι οποίοι έχουν πολιτισμό οι άνθρωποι ότι μετά τον αγώνα σαν πολύ καλοί φίλοι πού είναι μεταξύ τους βγαίνουν παρέα οπότε δεν καταλαβαίνουν τον κόσμο της εξέδρας γιατί να έχει πρόβλημα.Τι λέμε τώρα!

_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._

Από πότε νομιμοποιείται η δικτατορίνα να μιλάει καί να λέει μλκς.Τα καλόπαιδα τού Μάτζικ γνώρισαν τι εστί χούντα καί Δέσποινα?(Φτού ρε γαμώτο καί λένε Δέσποινα τη γυναίκα μου!)Όταν είχαν τη χώρα στο γύψο επί μιά εφταετία καί η μαντάμ Δέσποινα έλυνε καί έδενε(φανταστείτε ποιοί μας κυβερνούσαν.Δύσμοιρη Ελλάδα καί πού βρίσκεσαι διεθνώς στη θέση πού είσαι, είναι ένα θαύμα αν σκεφτούμε πόσοι ανίκανοι κυβέρνησαν αυτό τον τόπο).

Δεν κάθομαι να ακούσω ούτε την μαντάμ ούτε τον φαλακρό ο οποίος έλεγε σε μιά συγκέντρωση λίγο πριν τις 'έκλογές' γιά το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ, ότι εμείς σας αγαπάμε καί αν μας αγαπάτε καί σείς θα το αποδείξετε την Κυριακή με το ΝΑΙ πού θα ρίξετε στην κάλπη!Αδιάβλητες εκλογές!

Αν ψάξετε εφημερίδες της εποχής θα δείτε ότι το τότε Υπουργείο Αθλητισμού με το Ασλανίδη επικεφαλής μοίραζε αφειδώς χρήματα σε όλες τις μεγάλες ομάδες (λες καί τα έβαζαν από την τσέπη τους) καί έτσι περνούσαν αυτοί καλά καί μείς καλύτερα!

Το τρίπτυχο ήταν Ησυχία Τάξις καί Ασφάλεια καί το σλόγκαν, Ελλάς Ελλήνων Χριστανών.

Ποδόσφαιρο στην ασπρόμαυρη τηλεόραση σε καθημερινή βάση.Δεν θα ξεχάσω τα Σαββατιάτικα ματς τού Αγγλικού πρωταθλήματος σε κονσέρβα.Από εκεί παιδί ακόμη έμαθα την Γούλβς την Κόβεντρυ την Κρύσταλ Πάλας την Ντέρμπυ Κάουντυ την Σέφιλντ την Νότιγχαμ(δύο φορές πήρε το κύπελο πρωταθλητριών!) πού μεσουρανούσαν τότε.Οι μάγκες δεν γούσταραν σηκωμένα κεφάλια.Βαθύ ύπνο καί αποπροσανατολισμό ήθελαν.Σε αυτά τα καθίκια δίνουν πίστη τα παιδιά τού Μάτζικ?Αλλά πως να γίνει ε?Πες πες έτσι γιά να μείνει η ρετσινιά.

Δημοσ.
Παιδιά φοβάμαι καί σιχαίνομαι μαζί.Φοβάμαι τη βαρβαρότητα των ανενγκέφαλων.Τη στιγμή πού αντίπαλοι παίχτες στο βόλευ βρίσκονται αγκαλιασμένοι καί σιωπούν στη μνήμη ενός άτυχου ανθρώπου,κάποιοι υπάνθρωποι ορύονται στις κερκίδες σαν μαιμούδες,βρίζοντας καί λερώνοντας τη μνήμη ενός ανθρώπου πού οι ομοιδεάτες τους σκότωσαν χωρίς αναστολές.Αμετανόητοι πού δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι ζούν καί κυκλοφορούν δίπλα μου.Ήθελα να ξέρω αν ο μακαρίτης Φιλόπουλος ήταν οπαδός τού Ολυμπιακού αυτοί θα φέρονταν έτσι.Προφανώς θα κάθιζαν σαν Παναγίες σε περισυλλογή.Ντροπή τους.Να δηλώνουν οι παίχτες οι οποίοι έχουν πολιτισμό οι άνθρωποι ότι μετά τον αγώνα σαν πολύ καλοί φίλοι πού είναι μεταξύ τους βγαίνουν παρέα οπότε δεν καταλαβαίνουν τον κόσμο της εξέδρας γιατί να έχει πρόβλημα.Τι λέμε τώρα!

για να ειμαστε δικαιοι και εγω εχω ακουσει δικους μας οπαδους να λενε συνθηματακια του στυλ τιμη και δοξα στους θυρωρους που κλεισανε τις πορτες και ειχαμε νεκρους. ιδιο το μοντελο του ανθρωπου ειναι απλα το ενα φοραει κοκινα και το αλλο πρασινα. μην το ψαχνεις.

Δημοσ.
για να ειμαστε δικαιοι και εγω εχω ακουσει δικους μας οπαδους να λενε συνθηματακια του στυλ τιμη και δοξα στους θυρωρους που κλεισανε τις πορτες και ειχαμε νεκρους. ιδιο το μοντελο του ανθρωπου ειναι απλα το ενα φοραει κοκινα και το αλλο πρασινα. μην το ψαχνεις.

Ασφαλώς καί σαρκοφάγα υπάρχουν σε όλους τούς χώρους.Αλλά πιστεύω ότι οι σωστοί φίλαθλοι είναι καί οι περισσότεροι.Ε ας απομονώσουν αυτά τα αποβράσματα.

Σκέψου ότι η Εθνική Ελλάδας θα τιμωρηθεί γιά τις μλκς τέτοιων ατόμων.Κάνουν δηλαδή ζημιά ούτως ή άλλως.

Θα σού πω ένα περιστατικό.

1986.Κύπελο Ελλάδας ημιτελικά Ολυμπιακό Στάδιο αγώνας ΠΑΟ-ΑΕΚ 2-2.

Είμαι μέσα μαζί με ένα φίλο μου καί από δίπλα μου ένας άγνωστος οπαδός τού Παναθηναικού πού λυσσασμένα από το πρώτο λεπτό δεν σταματούσε να βρίζει με ότι λέξεις μπορείς να φανταστείς τούς παίχτες της ΑΕΚ καί ειδικά τον Σάντμπεργκ ένα πολύ καλό Σουηδό πού είχε τότε η ομάδα της ΑΕΚ.

Φαντάσου ότι δεν έβαζε μέσα τη γλώσσα του ούτε στο ημίχρονο.Οπότε κάποια στιγμή αφού μού είχε σπάσει τα φρύδια τού λέω.Σκάσε ρε μαλακισμένο επιτέλους!Τι τόθελα?Κάνει νόημα καί μας την πέφτουν με το φίλο μου κάτι δικοί του από τα πίσω καθίσματα καί αν δεν μας υποστήριζαν μερικοί μεγάλης ηλικίας άνθρωποι ακόμη θα τρώγαμε ξύλο.Επειδή ο φίλος μου υπηρετούσε φαντάρος τότε φοβήθηκε μη καί μας τραβάνε μέσα καί βρεί τον μπελά του καί σηκωθήκαμε καί φύγαμε σε άλλες θέσεις γιά να δούμε το δεύτερο ημίχρονο.Φεύγοντας από εκεί μας κορόιδευαν τα καλόπαιδα φωνάζοντας μας κότες καί γελούσαν.Αυτοί οι δειλοί δεν πάνε ποτέ μόνοι τους.

Καί είμασταν καί ομοιδεάτες τους.Φαντάσου να είμαστε καί αντίπαλοι!

Δημοσ.

Οταν καποιος αποκαλει υποτιθεται υποτιμητικα καποιον "παιδι του μπαμπα" σημαινει πως θεωρει κατορθωμα να μην ξερει ο ιδιος ποιον εχει μπαμπα?

Δημοσ.

Κρίμα, κρίμα για σήμερα. Με τέτοιο αντιαθλητικό στο τελευταίο λεπτό δε θέλω να κερδίσουμε. Ευτυχώς που δεν έβαλε ο Διαμαντίδης τις βολές.

Δημοσ.

Τελικά κερδίσαμε με το απίστευτο τρίποντο του Χατζηβρέττα από τα 10 μέτρα, αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τη νίκη αυτή :(

Πιστεύω ότι ο Ζοτς έκανε λάθος με το να μην ανοίξει το rotation των κοντών νωρίτερα, ο Διαμαντίδης στην παράταση είχε ξεθεωθεί και έκανε μαζεμένα λάθη και κακές επιλογές.

Δημοσ.

Ελα ρε μαγκες τωρα, ψαχνουμε να βρουμε κατι να γκρινιαξουμε!!!

Αφου κερδισαμε το τελευταιο δυσκολο εκτος εδρας στην Ελλαδα και στην ουσια καπαρωσαμε την 1η θεση και ενω εχουμε ηδη το Κυπελο και ειμαστε στο Φ4 στην πολη μας βγαινουμε να γκρινιαξουμε που δεν ριξαμε 20 ποντους στην εδρα της αξιολογης ομαδας ειναι η αληθεια του Πανιωνιου? Δηλαδη υπαρχει ομαδα στον κοσμο που να κερδιζει μεσα-εξω με 20αρες?

Δημοσ.

Όχι, δεν κατάλαβες. Γκρινιάζω επειδή δε θέλω να μου σφυρίζουν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ αντιαθλητικό 30" πριν το τέλος. Μπροστά στα μάτια του διαιτητή, ήμαρτον!

Φυσικά και δεν μπορείς να κερδίζεις παντού με 20άρες. Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, κέρδισε εντός και τον Ολυμπιακό. Το σχόλιο μου για το rotation ήταν απλά "εγκυκλοπαιδικό", ο Διαμαντίδης είχε "στεγνώσει" στο τέλος.

Δημοσ.

καλα τι γινετε με τις καρτες στην μπαλα απευθειας κοκινη στον σαλπιγκιδη απευθειας κοκκινη στον ριβαλντο... τι γινετε ξυλο παιζουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...