Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ναι σήμερα ήρθαν και τα εισιτήριά μου!!! Είμαι πολύ χαρούμενος και περιμένω πως και πως τις ώρες πριν τον αγώνα!! :) :) :)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πριν μέρες είχα δει στο τμήμα αγγελιών κάποιον να πουλάει 2 εισιτήρια finafour. Δεν ξέρω σε τι τιμή.Από εδώ και πέρα πολύ δύσκολα θα βρεθεί εισιτήριο.Σε e-bay και σε αστρονομικά ποσά.

Δημοσ.

Άλλη μια νίκη εναντίον της συμπαθούς ομάδας του Λιμανιού (ξέρετε εκείνο που βρίθει αρουραίων). Και όσον αφορά τους Δραπετσωνογύφτους που γιούχαραν και έλεγαν ότι έλεγαν στο ενός λεπτού σιγή, πραγματικά χαίρομαι διότι πέφτουν οι μάσκες. Οι ηθικολόγοι που δήθεν κόμπαζαν περι σεβασμού στους νεκρούς, ρίχνουν τη μάσκα τους, ξεδιπλώνουν την ουρά τους και φανερώνουν την τρωκτικού φάτσα τους....

Δημοσ.

Απο αυτους που εκαναν κυρηγμα για σεβασμο στους νεκρους...

Ενός λεπτού ντροπή

14/4/2007 20:47

Ήταν από τις ελάχιστες περιπτώσεις που είδαμε παίκτες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να αγκαλιάζονται πριν από μια αναμέτρηση «αιωνίων». Αλλά δεν το χαρήκαμε... Η ένωση πράσινων και κόκκινων σε μια συμβολική κίνηση κατά της βίας και το ένα λεπτό σιγής που –υποτίθεται- ότι τηρήθηκε στην επανέναρξη της Α1 βόλεϊ των ανδρών δεν είχε καμία ανταπόκριση στους ελάχιστους που βρέθηκαν στο κλειστό του Ρέντη, οι οποίοι προτίμησαν να επιδείξουν ένα πρόσωπο ντροπής. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με νίκη επικρατώντας με 3-1.

Δημοσ.

Και μετανιωμένος θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη απο τα απανταχού τρωκτικά του Πλανήτη που τα σύγκρινα με τη συγκεκριμένη ράτσα οπαδών...

Δημοσ.
Άλλη μια νίκη εναντίον της συμπαθούς ομάδας του Λιμανιού (ξέρετε εκείνο που βρίθει αρουραίων). Και όσον αφορά τους Δραπετσωνογύφτους που γιούχαραν και έλεγαν ότι έλεγαν στο ενός λεπτού σιγή, πραγματικά χαίρομαι διότι πέφτουν οι μάσκες. Οι ηθικολόγοι που δήθεν κόμπαζαν περι σεβασμού στους νεκρούς, ρίχνουν τη μάσκα τους, ξεδιπλώνουν την ουρά τους και φανερώνουν την φάτσα τρωκτικού φάτσα τους....

ο παλιος συμαθητης μου ομως και παιδικος μου φιλος πανταλεων τους εκλεισε το σπιτακι μια χαρα και γελασε τελευταιος. θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει ll_neo οσον αφορα την ενος λεπτου σιγη. λοιπον φετος εχουμε μεσα εξω στην μπαλα , δυο νικες εξω μια ηττα μεσα στο μπασκετ και μεσα εξω στο βολευ οπως λεει και ο εκπροσωπος σας τακης τσουκαλας απο πισω και απο μπρος δηλαδη και εντος και εκτος εδρας και μην παρεξηγηθει κανεις ο αρχηγος του στρατου σας το λεει. και επεται και συνεχεια εχουμε τελικους μπασκετ, αν περασετε τον αρη και εχουμε και τελικους στο βολευ ελατε ανοιξαμε και σας περιμενουμε μια χαρα περναμε φετος μαζι σας. αν εχουμε παρει και την κουπα στο μπασκετ θα ειναι μια καλη αθλητικα χρονια για τον συλογο και θα ειναι αφιερωμενη στο παιδι που σφαξανε οι στρατιωτες του κροκους.

Δημοσ.
Οι ηθικολόγοι που δήθεν κόμπαζαν περι σεβασμού στους νεκρούς, ρίχνουν τη μάσκα τους, ξεδιπλώνουν την ουρά τους και φανερώνουν την τρωκτικού φάτσα τους....

Neo πρεπει να ησουν γαματος στην εκθεση ε?:D

Ειλικρινα δε ξερω τι εγινε και δε με νοιαζει κιολας.Βρομαει τοσο πολυ το πραγμα που εχω ξενερωσει πλεον.

Συγχαρητηρια στον παναθηναικο

Δημοσ.
Άλλη μια νίκη εναντίον της συμπαθούς ομάδας του Λιμανιού (ξέρετε εκείνο που βρίθει αρουραίων)

Δραπετσωνογύφτους

οι στρατιωτες του κροκους.

Και ποια θα ήταν η απάντηση ενός προσκυνημένου;

Συγχαρητηρια στον παναθηναικο

Το βρήκατε :D :D

Ο wanna be Belucci's husband ο κάτοικος παπάγου και ο 1980 έχουν δώσει πολλά συγχαρητήρια σε εμάς όταν τους νικάγαμε.Μας έδωσαν και για το πρωτάθλημα στην μπάλα.(Οχι ότι τα βάζω μαζί τους βέβαια)

Δημοσ.

προσκυνημενος ο πιο αξιολογος οπαδος του ολυμπιακου στο φορουμ? δεν εισαι ικανος να καταλαβεις οτι δεν απευθηνομαστε σε ολους αλλα σε αυτους που δυναμιτιζουν το κλιμα καθε φορα που ηρεμουμε. καλη ωρα εσυ. μια φορα με εχεις νικησει φετος ξυπνα και αυτη ηταν στο μπασκετ σιγα μην σου δωσω και συνχαρητηρια. ο ρεβιλ προφανως το ειπε γιατι φανηκε η ανωτεροτητα του παο στο βολευ. εμεις χασαμε απο κουλους και απο εναν ανικανο προπονητη που εσπασε ο διαολος το ποδι του και βαζανε ολοι τριποντα απο τα 8 μετρα. αλλα θα σου απαντησει αυτος προφανως και η απαντηση του θα σε πονεσει.

Δημοσ.

α) Αν το πρόσεξες βλάκα αναφέρομαι με τη λέξη Δραπετσωνογύφτους στα άτομα ίδιου φηράματος με σένα που γιούχαραν και όχι σε όλους τους οπαδούς της ομάδας σου. Αλλά εδώ εσύ δεν ξέρεις πως γεννιούνται τα παιδιά, αυτό θα καταλάβαινες; Ίσως αν στο έλεγα στα Αμερικάνικα κάτι να γινόταν...

β)

wanna be Belucci's husband

μου κανες τα μούτρα κρέας τώρα βλάκα

ο κάτοικος παπάγου

Δεν ήξερε να πάει στον Περισσό

χουν δώσει πολλά συγχαρητήρια σε εμάς

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1480781&postcount=4025

Και εντάξει. Με μένα βρίσου. Ούτοις ή άλλως στα @@ μου σε γράφω. Αλλά απο την άλλη να βρίζεις τον revil επειδή δεν έχει την ίδια άποψη με σένα, ή επειδή δεν είναι της ίδιας κουλτούρας με σένα τι ακριβώς είδος φασισμού ή κουραδομαγκιάς που διακατέχει τη φάρα σου είναι;

Δημοσ.

1980 δεν κάθομαι να ανοίξω κουβέντα με κανέναν οπαδό βορειοπροαστιώτη παιδί του μπαμπά όχι για γκόμενες πόσο μάλλον για μπάλα.Σου είπα δε με νοίαζει αν μου δίνεις συγχαρητήρια (δε σε θεωρώ ισότιμο όχι σαν άνθρωπο αλλά σαν οπαδό) μου τη σπάει η λογική του μας "αγάπησαν " ας τους πούμε και φχαριστώ (βλέπε ελληνοτουρκκιή φιλία)

Δημοσ.
1980 δεν κάθομαι να ανοίξω κουβέντα με κανέναν οπαδό βορειοπροαστιώτη παιδί του μπαμπά όχι για γκόμενες πόσο μάλλον για μπάλα.Σου είπα δε με νοίαζει αν μου δίνεις συγχαρητήρια (δε σε θεωρώ ισότιμο όχι σαν άνθρωπο αλλά σαν οπαδό) μου τη σπάει η λογική του μας "αγάπησαν " ας τους πούμε και φχαριστώ (βλέπε ελληνοτουρκκιή φιλία)

ρε φιλε σοβαρα τωρα χωρις να θελω να σε προσβαλω τα σκεφτεσε αυτα που

γραφεις? τι σε νοιαζει εσενα που μενει ο αλλος και πως τον αποκαλεις παιδι του

μπαμπα χωρις να τον ξερεις? τι ισοτιμο σαν οπαδο ρε φιλε τι ειναι αυτα που λες

για ομαδες μιλαμε τοσο καλα εχει κανει την δουλεια του ο κροκους? επαγελμα ειναι το οπαδιλικι? η φραση

αναγνωριζω την ανωτεροτητα του αντιπαλου εχει περασει ποτε απο το μυαλο

σου? και δεν σου ειπα συγχαρητηρια στο μπασκετ γιατι πολυ απλα εισαι δυο

σκαλες κατω απο μενα αν και το θεωρω μεγαλο επιτευγμα για τα δεδομενα

σας το οτι μας κερδισατε. η ροη της σκεψης σου οπως την αποτυπωνεις δεν εχει καμια δομη ασυναρτησιες γραφεις.

Δημοσ.

Η φράση "παιδί του μπαμπά" φανερώνει σύνδρομο κατωτερότητας και απωθημένο προερχόμενο απο συγκεκριμένες καταστάσεις...

Hint:

militaryusnavy.jpg

Δημοσ.

εγω οταν δεν βρισκω λογικη δεν μπορω να συζητησω. πραγματικα ομνισλας δεν

ξερω τι να σου πω. δηλαδη εγω που μενω σε μια κολοπεριοχη το γκυζη πρεπει

να νοιωθω κομπλεξ? αυτα με τις περιοχες και οτι προσδιοριζουν τον χαρακτηρα

ενος ατομου μου φαινονται εντελως κομπλεξικα συμπτωματα. ψαχτο λιγο με την

παρτη σου ειναι μαλακια για τον εαυτο σου να γραφεις τετοια πραγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...