antreaslam Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Συνέντυεξη του Λυμπερόπουλου,για τα του παναθηναικού. -Τι σου καταλόγισαν και σε απομάκρυναν από τον Παναθηναϊκό; «Ότι ήμουν κλικαδόρος. Για την ακρίβεια ότι ήμουν ο επικεφαλής της κλίκας που κάποιοι είχαν ανακαλύψει ότι υπήρχε τότε στην ομάδα. Εγώ δεν έχω δει κανέναν κλικαδόρο να κάθεται στον πάγκο. Όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Γιατί τώρα μπορεί εύλογα να βρεθεί κάποιος και να μου πει: "Ρε μάγκα γιατί δεν μιλούσες όταν έπρεπε. Τώρα το θυμήθηκες; Τώρα που είσαι στην ΑΕΚ;"». μετά τους μη πανηγυρισμούς του όποτε σκοράρει εναντιόν μας, αποδεικνύει ότι είναι αυτό λέμε άντρας με απίδια, κ οχι απίδια άντρας, όπως κάποιοι άλλοι... -Το αισθάνθηκες αυτό να περνάει στον κόσμο;Ένιωσες τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να σε αντιμετωπίζουν ως κλικαδόρο; «Κάποιες στιγμές που δεν έπαιζα καλά είχα αισθανθεί περίεργα. Γενικά όμως παρ' ότι κάποιοι προσπάθησαν να το περάσουν στον κόσμο, ο κόσμος δεν το κατάπιε. Για να λέμε και την αλήθεια εγώ δεν πέρασα αυτά που πέρασε ο Μπασινάς. Έβγαινε στο γήπεδο και τον αποδοκίμαζαν με το παραμικρό. Ευτυχώς ο Άγγελος είχε τα ψυχικά αποθέματα να το ξεπεράσει και να δείξει ποιος είναι. Είχε άντερα». ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ είναι ρε,που ακόμα κ σήμερα,συζητάμε το τι έκανε ο κόσμος στον μπασινά...σε ποιον,στον ΜΟΝΙΜΟ mvp του παο,κ όλο το γήπεδο τον έκραζε. αυτός έπρεπε να πάει στο γάβρο,να μας πηδάει σε κάθε παιχνίδι,να δω πως θα αντιδρούσαν οι κλασσικές παναθηναικάρες της εξέδρας,που όσο τον είχαν,τον έκραζαν απιστευτα,κ σήμερα σχολιάζουν ότι τους λείπει ο άγγελος? -Πώς σας κόλλησαν τη στάμπα των «losers»; «Κάποιοι βγήκαν και το είπαν ή το έγραψαν μετά το ματς της Ριζούπολης. Ήμασταν τα εύκολα θύματα. Αν ήσασταν παίκτες του Παναθηναϊκού εκείνη την ημέρα και βγαίνατε στο γήπεδο θα καταλαβαίνατε. Πιστεύω ωστόσο ότι ο καθένας από εμάς στην πορεία απέδειξε την αξία χου». εεε,εδώ που τα λέμε νικολάκη,με 15 χρόνια ποδοσφαιρο σε παο-αεκ,δεν έχεις ούτε ένα πρωτάθλημα..δε μπορεί να μην είσαι λίγο λούζερ ! (θεωρώ τεράστια ζημιά τον τότε ερχομό του υιου του θεού,αγγελαρα)! -Κρατάς κακία; «Σε ποιους; Για μένα ο Παναθηναϊκός δεν είναι πρόσωπα. Είναι η φανέλα, η ιστορία, η ομάδα, ο κόσμος. Κάποιοι δεν με ήθελαν, δικαίωμα τους. Ο κόσμος όμως μου έδειξε αγάπη. Για μένα αυτοί είναι ο Παναθηναϊκός». «Μπορούσαμε να πάρουμε Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΛΑΧΑΚΙΑ ΣΤΥΛ ΓΚΕΚΑ,κ με κάτι αντράκια στυλ αντωνακη.... -Εκείνο το απόγευμα της Κυριακής στη Ριζούπολη φοβήθηκες; «Ναι φοβήθηκα. Όλοι μας φοβηθήκαμε. Ποιος δεν θα φοβόταν; Εκείνο το ματς δεν έπρεπε να γίνει ποτέ». γιατί φοβήθηκες ρε χαζούλι? απλά χάδια ήταν,δεν έγινε κ τίποτα! άλλωστε με αυτούς ανταλλάσατε φανέλες αν θυμάσαι,κ χαριτολογούσατε την ώρα που σας πηδούσε ο ευθυμιάδης βρε!(ήταν παρόντας ο νικος,δεν ήταν?) απόδειξη,πόσο γλυκά χάδια ήταν,το ότι στον αντωνάκη,ήταν το 2ο χάδι (το πρώτο ήταν μάρμαρο στο κεφάλι),κ γιαυτό υπέγραψε 6 μήνες πριν στον οσφπ βρε! -Έπρεπε η διοίκηση του Παναθηναϊκού να πάρει την ομάδα και να αποχωρήσει; «Ε, ποιος έπρεπε να το κάνει; Εγώ; Βέβαια σε εκείνο το γήπεδο ήμασταν μόνοι μας. Η διοίκηση έλειπε. Είναι κάποιες στιγμές που κανείς μας δεν θέλει να θυμάται. Το πιο στενάχωρο απ' όλα είναι ότι κανείς δεν έδωσε την ευκαιρία σε αυτήν την ομάδα να αποδείξει ότι τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά απ' αυτό που είχε παρουσιάσει σε εκείνο το ματς». η αλήθεια έιναι ότι είχατε 7 χρόνια να το παρουσιάσετε,κ μόνο 1-2 τα καταφέρατε,αλλά τώρα που έχουν περάσει χρόνια,σε αυτό έχεις δίκιο! -Υπήρξαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που να παραδέχτηκαν ότι εκείνη την ημέρα περάσατε μια κόλαση; «Ναι, στην πορεία το παραδέχθηκαν όλοι. Είτε σε συζητήσει που είχαμε με την εθνική ομάδα, είτε σε προσωπικές επαφές. Το εκτίμησα αυτό, ωστόσο δεν άλλαζε την κατάσταση. Το κακό είχε ήδη γίνει και φυσικά δεν έφταιγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Η ιστορία είχε γραφτεί». μπα,αποκλείεται,αφού ο αμανατίδης δεν είδε τίποτα,ο τσουκαλάς δεν είδε τίποτα,άρα τίποτα δεν έγινε! -Σε στεναχωρεί που αν και ο πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής της γενιάς σου δεν έχεις πάρει τίτλο; «Φυσικά. Στεναχωριέμαι, αλλά δεν αγχώνομαι. Έτσι είναι αυτά, πολλές φορές είναι θέμα συγκυριών. Από τη στιγμή που οι ίδιοι Ολυμπιακοί έρχονται και μου λένε ότι τουλάχιστον δύο πρωταθλήματα θα έπρεπε να τα είχα πάρει, τότε καταλαβαίνεις ότι κάποια πράγματα δεν είναι πάντα στο χέρι σου». ναι νικολάκη,έτσι είναι. αλλά σε 20 χρόνια από τώρα,όλοι θα μιλούν για την θρυλική αρμάδα που πήρε 10 στα 11,που έλιωνε τους αντιπάλους της κλπ, κ κανείς δε θα θυμάται τις χρονιές αδικίας,με κυράστα,ευθυμιαδη,παπουτσελη(παλαιότερα),παπαδακου,νικου,ριζούπολη,κλπ! άρα,η ιστορία,θα σε ξεγράψει εύκολα φίλε,κ θα γράψει με χρυσά γράμματα τον ανατολάκη... Γιατί λες ότι δε βγήκες να μιλήσεις για αυτά που σου έκανε η διοίκηση (κ σωστά λες,ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ να βγεις),αλλά δε βγήκες ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ,φοβούμενος τον αθλ.δικαστή. Σε κατ'ιδιαν συζητησεις όμως , τα λες αυτά,ε νικο? όπως ακόμα κ τώρα,λες,ότι είσαι άρρωστος παναθηναικός,σωστά? όπως τώρα,στα τελειώματα,τα ίδια λένε κ ο οικονόμου με τον ΓΧ... Γιατί το χαλάς κ δεν παραδέχεσαι αντρίκια λοιπόν ποια ομάδα υποστηρίζεις,όπως έκανε τουλάχιστον ο μισητός παπανικολάου? anyway,από τους πιο αυτοκαταστροφικούς αθλητές ο νικολάκης...αλλά σε γενικές γραμμές,τώρα που τελειώνει,σου αφήνει την αίσθηση του κύριου..
Mika Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Ο Λυμπε οχι απλα δεν εχει πρωταθλημα αλλα δεν εχει κατακτησει ποτε του οποιονδηποτε τιτλο ... παντως συμφωνω με την τελυταια σου προταση andreaslam
1980 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 εγω τον θεωρω πολυ αξιοπρεπη ανθρωπο και εχει αθλητικο πνευμα. μην μου θυμιζεις αυτον τον γκεκα τον βλαχο γιατι με πιανει εμετος. και τον αντωνακη που κουβαλαγε τις σαγιοναρες της γυναικας του και της πεθερας του στην παραλια της μυκονου πριν κατι χρονια και γελαγε και το παρδαλο κατσικι.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Ρε μην τρελενεστε με την Ταου Οκ εχει Σκολα και Σπλιτ.Δεκτον.Παρακατω...Εχεις Τσαρτσαρη,Ντικουδη,Τομασεβιτς,Μπατιστ?Σαν τον Τελετοβιτς με τον αλλο τον Τουρκο ο Ντεγιαν θελει 3-4 και ο Μπατιστ τους παιζει με μαντηλι στα ματια. Εχουν Ρακοσεβιτς, δεκτο. Εχει η Ταου τον υπερπαικτη Σισκαουσκας? Στον ασσο ο Μητσος θελει 3 Πλανινιτς στην καθισια του.(καλος ο Πλανινιτς αλλα οχι τοσο καλος) Εχουν το σουτ του Ερντογαν,δεκτο.Δηλαδη αμα βρει χερι ο Μπετσιροβιτς οπως με Μπαρτσα δεν τους σκαει 5/5 μπομπιδια??? Εχουν σημεια που υπερτερουν, εχουμε σημεια που υπερτερουμε. Μην βλεπετε την δικη μας οπτικη, που εχουμε συνηθισει τον Παναθηναικο και τον θεωρουμε δεδομενο.Σκεψου τους Ισπανους, δηλαδη μας θεωρουν ευκολους?Οκ, χασαμε απο τον γαυρο.Αυτοι εχασαν το ΣΚ απο την Μπαρτσελονα στην εδρα τους (και μαλιστα καιγονταν ενω εμεις ημασταν ανετοι) Μπορει να χασουμε, δεν λεω, αλλα οχι οτι θα ειναι και εκπληξη αν κερδισουμε. Η ΤΣΣΚΑ κερδισε την Μακαμπι με 20. Ναι αλλα την γκελα της στο Ισραηλ την εκανε.Μην τρελενεστε, ουτε η ΤΣΣΚΑ ουτε η Ταου ειναι καλυτερες.Καπου υπερτερουν, καπου υπερτερουμε.ισαξιες ομαδες ειμαστε
vastravoud Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μην τρελενεστε, ουτε η ΤΣΣΚΑ ουτε η Ταου ειναι καλυτερες.Καπου υπερτερουν, καπου υπερτερουμε.ισαξιες ομαδες ειμαστε Σε αυτό συμφωνώ 100%. Είναι οι τρεις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, και ο πρωταθλητής θα κριθεί από το ποιός θα βρεθεί σε καλύτερη φόρμα αυτό το τριήμερο.
HaPagan Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Στις 21.30 o ημιτελικός με την Ταού και 18.30 ο άλλος ημιτελικός μεταξύ ΤΣΣΚΑ- Μάλαγα. Οπότε εμείς οι τυχεροί κάτοχοι των εισιτηρίων θα κλείσουμε το λιγότερο ένα 6ωράκι!
genius_13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μπορει καποιος να μου πει ποτε θα γίνουν οι ημιτελικοί και ποτε ο τελικος? Επίσης έχω εμπιστοσύνη στην ομαδα μου οτι μπορει να τα καταφέρει. Εχουμε τους παικτες,το ονομα,την εμπειρια να το σηκωσουμε. Παμε ρε ΠΑΝΑΘΑ!
HaPagan Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Παρασκευή 4/5 18.30 ΤΣΣΚΑ - Μάλαγα 21.30 ΠΑΟ - Ταουγκρές Κυριακή 6/5 οι δυο τελικοί αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι ώρες. Λογικά όμως κατά τις 21.00 θα ξεκινήσει ο τελικός!
KWSN_Men Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Συνήθως ίδιες ώρες δεν είναι ημιτελικοί και τελικοί σε ένα Final Four;
geovard Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 μια που το...μαλακίζουμε ελαφρώς, ας πω κ εγώ τη δικιά μου...αποψη!θεωρώ,ότι αν μας περάσει η ταού,θα το πάρει. όμως, νομίζω ότι πιο πιθανό είναι να την περασουμε εμείς. σύμφωνα με τους μπασκετικούς δημοσιογραφους,καθώς κ με τη δική μου εκτίμηση, η τσσκα είναι το 1ο φαβορί(αν ήμουν μπουκ,σε αυτήν θα έδινα την μικρότερη απόδοση)! ως γνωστόν βέβαια,τα μικρά στάνταρ στο στοίχημα σπάνε πολύ συχνά!!!1 Συνεχίζω να "υποτιμώ" τη μάλαγα, κατατάσσοντας την 4η, κ ενισχύω το πόσο φαβορί είναι η τσσκα, με το ότι θα περάσει πιο "ξεκούραστα" στον τελικό,από ότι ο αντίπαλός της. Μία ημέρα ξεκούραση σε 3ημερο τουρνουά,είναι πολύ λίγη!!! Θα συμφωνήσω στο ότι αν στο φάιναλ4,υπήρχε έστω κ ο σημερινός ντέγιαν,στα 34 κ πολύ αργός , θα το παίρναμε. Αυτός ο παίχτης,δίνει μια απίστευτη σιγουριά στην επιθεση της ομάδας,κ μια απίστευτη ηρεμία στους συμπαίκτες του,που ακόμα κ αν επαιζε στο τελευταίο 10λεπτο,θα είχε τεράστια συνεισφορά! (βέβαια,δεν ξέρω αν στη θέση πχ του ντελκ,είχαμε τον ντέγιαν,αν θα είχαμε φτάσει ως εδώ,γιατί ο ντέγιαν δε θα δεχόταν ποτέ να είναι αλλαγή της αλλαγής,κ να παίζει 10 λεπτά ΜΟ, κ αυτά με πανελλήνιους κ τσιμπόνες)! πάντως,σαν φαβορί,θα μας κατέτασα τρίτους,με πρωτη την ταου. Ο κόσμος έχει σημασία! Ναι,οκ,ξέρω ότι μπορεί να αγχώσει την ομάδα παραπάνω,αλλά δε μπορεί να μην επηρρεάσει τις 3-4 κότες που θα έχει ο αντίπαλος σου,ενώ αντίστοιχα να δώσει "φτερά" στις 3-4 δικές σου κότες,κ στους 2 μέτριους που θα βρεθούν σε καλούτσικη ημέρα! Και , για να διακινδυνεύσω μια πρόβλεψη ακόμα,παίχτης του ημιτελικού θα είναι ή ο μπατίστ,ή ο μπετσίροβιτς!! ΥΓ: έχουμε κ το μεγαλυτερο όπλο έτσι?στον πάγκο,3 πολύ καλούς προπονητές,ο καθένας στο κομμάτι του. Ζέλικο,Ιτουδης,κ Φράγκι! Δεν το μ.....με καθόλου.Κουβέντα να γίνεται.Πάντως γιατί να μην σκεφτόμαστε τα χειρότερα ώστε ότι καί να γίνει μετά να μην μας έρθει ξαφνικό?Κάποιοι εδώ μέσα έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός θα ..εξαφανιζόταν στο ΟΑΚΑ καί έφαγαν τη γλώσσα τους μετά. Προσωπικά πιστεύω ότι τη βραδυά τού τελικού θα αναγκαστείς γιά μιά ακόμη φορά να αλλάξεις την υπογραφή σου, αλλά καλό είναι να είμαστε προσγειωμένοι γιατί καί οι άλλοι δεν θάρθουν γιά τουρισμό.Έπειτα είναι f4 πού σημαίνει ότι η διαιτησία δεν θα σε παίξει όπως στις προηγούμενες φάσεις αλλά θα είναι πιό ισορροπημένη.Δεν λέω, θα είναι μιά μεγάλη απογοήτευση να μην το σηκώσεις στο σπίτι σου αλλά θυμάμαι πόσο χάλια ήταν οι παίχτες της Κίντερ μετά πού τούς το πήραμε στο γήπεδό τους.Οι ίδιοι δήλωναν μετά ότι ναί μεν καλός ο Παναθηναικός αλλά τούς είχε τσακίσει το άγχος.Ότι δηλαδή ήταν πολύ μεγάλος βάρος πού σώνει καί καλά έπρεπε να πάρουν αυτοί το κύπελο.
1980 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δεν το μ.....με καθόλου.Κουβέντα να γίνεται.Πάντως γιατί να μην σκεφτόμαστε τα χειρότερα ώστε ότι καί να γίνει μετά να μην μας έρθει ξαφνικό?Κάποιοι εδώ μέσα έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός θα ..εξαφανιζόταν στο ΟΑΚΑ καί έφαγαν τη γλώσσα τους μετά. εχμ... εγω ημουν αυτος και ημουν και μεσα στο γηπεδο και πηγα να παθω εγκεφαλικο απο τα νευρα μου γιαυτο και κραταω πισινη αφου με κερδισαν οι κουλοι.
johnyboy Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Η αποψη μου για την Ταου ειναι οτι ενω ειναι πολυ καλη ομαδα αλλα το μονο που μπορει να κανει ειναι να παιζει γρηγορο μπασκετ.Δεν εχει την πολυτελεια να προσαρμοζεται στοω τροπο παιχνιδιου των αντιπαλων, κατι που η παναθα κατεχει αριστα χαρη βεβαια στον μαεστρο Ζοτς.Και αν κατι δεν με τρομαζει ειναι πως ο παο φετος ευκολα η δυσκολα παιρνει αυτο που θελει και πως ομαδες που παιζουν ανοιχτα τις σκορπαει διοτη εχει καλους εκτελεστες. my opinion.
konnak Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Η αποψη μου για την Ταου ειναι οτι ενω ειναι πολυ καλη ομαδα αλλα το μονο που μπορει να κανει ειναι να παιζει γρηγορο μπασκετ.[...] Μάλλον δεν έχεις δει την φετινή Ταού του Μάλκοβιτς. Έχει αλλάξει αρκετά στυλ παιχνιδιού από πέρυσι. Είχα διαβάσει και ένα άρθρο σχετικά αλλά δεν μπορώ να το βρω...
johnyboy Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Ναι δεν διαφωνω για την Ταου και τις δυνατοτητες της αλλα εμπιστευομαι την παναθα γιατι παιρνει αυτο που θελει με οποιοδηποτε τροπο.Και οπως ειπα ποιο πανω εχουμε Ζοτς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.