KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 α. Περιμενω το λινκ για τα ματς που ο Τζορνταν εβαλε 4 και 9 ποντους στην ιδια χρονια με τους Χορνετς.Let'w see if you can put your money where your mouth is.Α,και βεβεαια επιδυκνυεις αριστες γνωσεις μπασκετ και ΝΒΑ...Λοοολ,ναι στον 2ο γυρο με τους Χορνετς...Σιγα μην το παιξανε και στα 3 σετ.4 ματς ασχετε παιζανε οι ομαδες της ιδιας Conference. Και για να σε προλαβω,ναι,καταλαβα πως ηταν αποτυχημενη προσπαθεια ειρωνιας.Αλλα προφανως απο το μυαλο του βγαζει ο καθενας οτι θελει.Απο αποδειξεις πασχεις λιγο ε? Προφανως στην παπαρα μου τι θα κανει ο Ντομερκαντ με τον Αρη ή την Μαλαγα.Εμενα με νοιαζει οτι 2 φορες ο Ζοτς ειχε αντιδοτο για τον Ντομερκαντ,κατι που δεν μπορω να πω πχ για τον Γκρειντζερ ή τον Σκολα. Με τις υγειες σας β. ΠΡΟΦΑΝΩΣ για το ονομα του Πεν ηταν αστειακι.ΠΡΟΦΑΝΩΣ οτι πηρατε τον πρωην πλευ-μεηκερ του Μακεδονικου εμενα δεν με φοβιζει.Αν ειναι ο Πεν καλυτερος του Διαμαντιδη,εδω ειμαστε και θα δουμε γ. Στο ΝΒΑ εχει παει και ο Φωτσης.Μηπως να παρετε για ηγετη τον Φωτση? Πολυς κοσμος εχει περασει απο το ΝΒΑ,μηπως να εκσπερματωνουμε καθε φορα που καποιος ετριβε παγκο στο ΝΒΑ και ηρθε στο "Θρυλο ναουμε κιετς"? Ο δε Γιασικεβιτσιους ειχε 20λεπτα και οχι 10 οπως ο Μασιγιαουσκας,εξου και παραμενει εκει.Παρεπιπτοντως οι Ροκετς εγγυηθηκαν 10λεπτα,οσο ο Μασιγιαουσκας,στον Σπανουλη,τον ιδιο Σπανουλη που λεγατε "Ελα μωρε,ποιος Σπανουλης" δ. Ραντεβου τον Ιουνη για νεα γλεντια.Σας περιμενουμε στο ΟΑΚΑ.Ο Γκερσον αρχισε τα "Ειμαστε το νεο αφεντικο" Καποτε ενα παλικαρι ελεγε για συντριβανια και ΣΕΦ και ηλιθιοτητες.Τοτε ειχε πεσει σφαλιαρα μεσα-εξω και ειχατε βγει 8οι Περσυ ενας χοντρελας ελεγε "Θα τον περασουμε και τον Παναθηναικο ενα χερακι" και το αποτελεσμα ηταν να προλαβει να δει την φαση των 16 του Μουντιαλ και να κανει διακοπες Φετος εχουμε "Ειμαστε το φαβορι"...Ποτε επιτελους θα βαλει μυαλο ο μεσος γαυρος? Οσο για το καταπληκτικο χουμορ περι "Χρυσου Τενεκε 05/06",ΕΙΔΙΚΑ την σεζον 05/06 δεν πιστευω ναχεις παραπονο,βεβαια Χρυσο Τενεκε δεν σου επιφυλασε ο Ζοτς,κατι αλλο ειχε φετος,σε ουτσα τελειωνει. υγ. Αριστουργηματικη η ειρωνια περι παικταραδων παγκοσμιας κλασης,του...Πεν και του Ντομερκαντ!!!Πραγματικα εχεις δικιο,οι Χιτ κλεισανε τον Ουειντ για μπακ-απ του Θαντερκατ,Ντομερκατ πως τον λενε
Critter Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Αχαχαχαχα. Η πλακα ξερεις πια ειναι? Οτι εγω σε δουλευω και συ καθεσαι και μου κανεις ολοκληρη αναλυση. Lol. Μεχρι και για τους γυρους στο NBA μου την ειπες. Δλδ ο ενας ποντος με τριποντο δε σε πειραξε. btw παιζω στοιχημα NBA ολη τη χρονια και οπως και να χει ε!!!κατι ξερω και γω απο NBA. btw2: Και οποιαδηποτε ομαδα ομαδα παρει τον Τουρε θα πρεπει να ανησυχει γιατι ειναι πρωην παιχτης του ολυμπιακου. Πιστευω οτι χρυσος ο τενεκες και τη νεα σεζον ειναι προ των πυλων.... btw3: Σχεδον ολοι οι ολυμπιακοι τοσα χρονια λεμε για την ομαδαρα του ΠΑΟ στο μπασκετ. Ακομα και φετος που κανει κινησεις ο ολυμπιακος εγω προσωπικα αλλα και πολλοι αλλοι θεωρουμε δυσκολο να αντιστραφει η κατασταση. Παρολα αυτα εσεις οι βαζελοι εχετε λυσαξει να μας βγαλετε αχρηστους. Το κομπλεξ λοιπον αγαπητε το εχετε εσεις και οχι εμεις. Για μενα φετος για αλλη μια χρονια θα ισχυει το "και να χασουνε τους δικαιολογω"...απο του χρονου ομως οχι. Συνεχιστε να λυσατε τσαουσες και πειτε οτι θελετε. Και να βαλω και μια νεα φωτα? Ο γκερσον τον Ομπραντοβιτς τον εχει πελατη...αχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα.
privateer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Το ότι ένας Ευρωπαίος παίκτης δεν έπιασε στο nba δεν μου λέει και κάτι. Εκέι ο Μασιγίαουσκας δεν έπιασε λόγω κορμιού μιας και θέλουν ψηλότερους και πιο αθλητικούς γκαρντ. Δεν πειράζει καλύτερα για εμάς. Όταν αρχίσει τις 20αρες του θα καταλάβουν μερικοί τι εστι Μασιγιάουσκας γιατι προφανώς έχουν κολλήσει στην κακή του χρονιά στο nba και ξεχάσαν τους 18-20 πόντους μ.ο στην ευρωλίγκα. Λές και ο Πάσπαλιε όταν τους ξέσκιζε είχε κάνει καλή χρονιά στο ΝΒΑ. Υ.Γ.1 : Σύμφωνα με την Kaisersozotheory αφού ο Javtokas πήρε εναντίον μας 2 και 5 ριμπάουντ στα μεταξύ μας match πρόκειτε για χάλια ψηλό και να αρχίσουμε να λέμε σιγά το παίκτη μωρέ .οκκκκ Υ.Γ.2 : Όσο για τον Πέν θα περίμενα περισσότερο σεβασμό ιδίως απο τους βάζελους λόγω της εμπερίας που είχαν εναντίον του πέρυσι
revil Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 lol έχει πολύ πλάκα όταν μαλώνετε για μεταγραφές. εγω βλέπω οτι και οι 2 έχουν δυναμώσει αρκετά (ο ολυμπιακός έχει δυναμώσει παραπάνω,αλλά και πάλι δε φτάνει τον παο). Οσο για νβα κτλ κτλ μη ξεχνάτε ότι οι καλύτεροι Ελληνες παίχτες του Ευρωπαικού που πήραμε (Παπαλουκάς και Διαμαντίδης)παίζουν στη Ρωσσία και στην Ελλάδα και ο Διαμαντίδης(μέγας παίχτης)βγήκε και είπε οτι δε ταιριάζει στο νβα και δεν πιστεύει οτι είναι για αυτόν. Δε λέει τπτ κατεμέ το νβα για την αξία ενος παίχτη
Critter Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Οσο για νβα κτλ κτλ μη ξεχνάτε ότι οι καλύτεροι Ελληνες παίχτες του Ευρωπαικού που πήραμε (Παπαλουκάς και Διαμαντίδης)παίζουν στη Ρωσσία και στην Ελλάδα και ο Διαμαντίδης(μέγας παίχτης)βγήκε και είπε οτι δε ταιριάζει στο νβα και δεν πιστεύει οτι είναι για αυτόν.Δε λέει τπτ κατεμέ το νβα για την αξία ενος παίχτη Μη λες βλακείες. Εδω μιλαμε για χρυσο τενεκε οχι για κουταμαρες. Εισαι λαθος.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Αχαχαχαχα. Η πλακα ξερεις πια ειναι? Οτι εγω σε δουλευω και συ καθεσαι και μου κανεις ολοκληρη αναλυση. Lol. Μεχρι και για τους γυρους στο NBA μου την ειπες. Δλδ ο ενας ποντος με τριποντο δε σε πειραξε. Το Δημοτικο το τελειωσες? Και για να σε προλαβω,ναι,καταλαβα πως ηταν αποτυχημενη προσπαθεια ειρωνιας.Αλλα προφανως απο το μυαλο του βγαζει ο καθενας οτι θελει.Απο αποδειξεις πασχεις λιγο ε? btw παιζω στοιχημα NBA ολη τη χρονια και οπως και να χει ε!!!κατι ξερω και γω απο NBA. Α,ενταξει.Οκ,αμα παιζεις στοιχημα ενταξει.Τοτε και γω ειμαι τεχνικος της Μπουντεσλιγκα με τοσο στοιχημα Και να βαλω και μια νεα φωτα? Ο γκερσον τον Ομπραντοβιτς τον εχει πελατη...αχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα Και ο Σουμ τον Ολυμπιακο να υποθεσω?
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Το ότι ένας Ευρωπαίος παίκτης δεν έπιασε στο nba δεν μου λέει και κάτι. Εκέι ο Μασιγίαουσκας δεν έπιασε λόγω κορμιού μιας και θέλουν ψηλότερους και πιο αθλητικούς γκαρντ. Δεν πειράζει καλύτερα για εμάς. Όταν αρχίσει τις 20αρες του θα καταλάβουν μερικοί τι εστι Μασιγιάουσκας γιατι προφανώς έχουν κολλήσει στην κακή του χρονιά στο nba και ξεχάσαν τους 18-20 πόντους μ.ο στην ευρωλίγκα. Λές και ο Πάσπαλιε όταν τους ξέσκιζε είχε κάνει καλή χρονιά στο ΝΒΑ.Oπως φοβερο κορμι εχει ο ΠετζαΦοβερο κορμι ειχε ο Φωτσης αλλα απατος πηγε Ελα τωρα.... Υ.Γ.1 : Σύμφωνα με την Kaisersozotheory αφού ο Javtokas πήρε εναντίον μας 2 και 5 ριμπάουντ στα μεταξύ μας match πρόκειτε για χάλια ψηλό και να αρχίσουμε να λέμε σιγά το παίκτη μωρέ .οκκκκ Αποτι θυμαμαι δεν την σκισατε ακριβως την Λιετουβος Υ.Γ.2 : Όσο για τον Πέν θα περίμενα περισσότερο σεβασμό ιδίως απο τους βάζελους λόγω της εμπερίας που είχαν εναντίον του πέρυσι To oποιο ερχεται σε απολυτη συνεπεια με το "μην κρινετε τον Ντομερκαντ απο ενα ματς"? Αληθεια τι εκανε ο Πεν εναντιον μας περσυ δηλαδη?
Critter Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Το Δημοτικο το τελειωσες? Πως θα πηγαινα στο γυμνασιο αν δεν τελειωνα το δημοτικο?Επισης για να σε προλαβω πριν το ρωτησεις, για να παω στο λυκειο τελειωσα το γυμνασιο. Κι'όμως ειναι αληθεια!!!!!! Α,ενταξει.Οκ,αμα παιζεις στοιχημα ενταξει.Τοτε και γω ειμαι τεχνικος της Μπουντεσλιγκα με τοσο στοιχημα Μα δεν παραξενευομαι αν εισαι τεχνικος στην Μπουντεσλιγκα. Τοσα ηλεκτρονικα και ηλεκτρικα συστηματα υπαρχουν για την καλυψη του πρωταθληματος. Οποτε δυσκολο ειναι να εισαι για παραδειγμα τεχνικος υπολογιστων σε κανα δίκτυο? Δευτερον υποθετω οτι επειδη παιζεις στοιχημα ξερεις οτι το πρωταθλημα εχει 2 γυρους και οτι οι ομαδες εχουν 11 παιχτες στον αγων.χωρο. Και ο Σουμ τον Ολυμπιακο να υποθεσω? Δεν χρειαζεται να το υποθεσεις. Αφου το λενε οι αριθμοι, έτσι ειναι. P.S : Μου ειχανε λειψει διαγωνισμοι ειρωνιας . Για να ζεσταινομαστε σιγα σιγα
konnak Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Τοσα ηλεκτρονικα και ηλεκτρικα[/b'] συστηματα υπαρχουν για την καλυψη του πρωταθληματος. Όπως; Ευρυγώνιοι πυκνωτές και βολτόμετρα σε ελικόπτερο;
Critter Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Αληθεια τι εκανε ο Πεν εναντιον μας περσυ δηλαδη? Δεν ασπαζομαι το συστημα κρισης τον παικτων που χρησιμοποιεις οποτε μην μου βαλεις και μενα τπτ στατιστικα. Απλα επειδη ρωτησες να σου πω οτι ο Πεν εναντιων σας εβαλε 23 ποντους στην εδρα του και 19 στην εδρα σας. Συμφωνα δλδ με τη θεωρεια σου ειναι ο παικτης ολων των εποχων μιας και εβαλε 42 ποντους σε 2 παιχνιδια στο μοντελο αμυνας του Ομπραντοβιτς. Οριστε και τα λινκ : http://www.euroleague.net/stats/statsPartido.jsp?temporada=E05&jornada=15&partido=176 http://www.euroleague.net/stats/statsPartido.jsp?temporada=E05&jornada=18&partido=200 Πριν γραψετε κατι, ψαχτε το λιγο.
Critter Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Όπως; Ευρυγώνιοι πυκνωτές και βολτόμετρα σε ελικόπτερο; Βασικα αυτα που αναφερεις χρησιμοποιουνται στην ηλεκτρονικη ορολογια. Παντως φυσικα και χρησιμοποιουνε βολτομετρα (πολυμετρα για την ακριβεια) και σχετικο εξοπλισμο για πολλα ζητηματα. Αρχης γενομενης απο δικτυα και τηλεπικοινωνιες. Περαν τουτου εκτος απο ψηφιακα υπαρχουν και αναλογικα συστηματα σε ενα γηπεδο ξερεις....(ή μηπως δεν ξερεις?).
LordArthas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δεν μπαινω στη διαδικασια να συγκρινω την παναθα με το γαυρο στο μπασκετ. Οπως ειπε κι ο Ζοτς, θα φανει στο γηπεδο τι και πως, αφου ειναι πολυ νωρις για να βγαζουμε συμπερασματα... Αυτο που με ανησυχει ειναι η διαταραξη της χημειας και της ηδη φτιαγμενης ομαδας που ειχαμε, με τη φυγη του Λακοβιτς κατα πρωτο λογο (γιατι επαιζε πολλα χρονια στην ομαδα και ηξερε συστηματα, νοοτροπια κτλ) και του Σπανουλη κατα δευτερο, παροτι θεωρω πιο ευκολη την αντικατασταση του (αρκει ενας παικτης σκορερ). Σιγουρα στο θεμα του «δεσιματος» ειμαστε ενα βημα πισω σε σχεση με περυσι. Αγωνιστικα πιστευω θα καλυψουμε τα κενα, οπως καλυψαμε επιτελους και την επι χρονια αδυναμια μας στους ψηλους.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Πως θα πηγαινα στο γυμνασιο αν δεν τελειωνα το δημοτικο?Επισης για να σε προλαβω πριν το ρωτησεις, για να παω στο λυκειο τελειωσα το γυμνασιο. Κι'όμως ειναι αληθεια!!!!!!Υοu always seem to amaze me,young Jedi Μα δεν παραξενευομαι αν εισαι τεχνικος στην Μπουντεσλιγκα. Τοσα ηλεκτρονικα και ηλεκτρικα συστηματα υπαρχουν για την καλυψη του πρωταθληματος. Οποτε δυσκολο ειναι να εισαι για παραδειγμα τεχνικος υπολογιστων σε κανα δίκτυο? Γκουχ-χιουμοριστας-γκουχ Δευτερον υποθετω οτι επειδη παιζεις στοιχημα ξερεις οτι το πρωταθλημα εχει 2 γυρους και οτι οι ομαδες εχουν 11 παιχτες στον αγων.χωρο. Σε ποιο αθλημα?? ( καπου εδω ειναι που λες δεν ξερω και πεφτεις στην χαραδρα αλα Holy Grail)
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δεν ασπαζομαι το συστημα κρισης τον παικτων που χρησιμοποιεις οποτε μην μου βαλεις και μενα τπτ στατιστικα. Απλα επειδη ρωτησες να σου πω οτι ο Πεν εναντιων σας εβαλε 23 ποντους στην εδρα του και 19 στην εδρα σας.Συμφωνα δλδ με τη θεωρεια σου ειναι ο παικτης ολων των εποχων μιας και εβαλε 42 ποντους σε 2 παιχνιδια στο μοντελο αμυνας του Ομπραντοβιτς. Οριστε και τα λινκ : http://www.euroleague.net/stats/statsPartido.jsp?temporada=E05&jornada=15&partido=176 http://www.euroleague.net/stats/statsPartido.jsp?temporada=E05&jornada=18&partido=200 Πριν γραψετε κατι' date=' ψαχτε το λιγο.[/quote'] α. ΔΕΝ ηταν ειρωνικο,ΟΝΤΩΣ δεν θυνμομουν τι εκανε ο Πεν β. Ωραιο πλευμεηκερ βρηκατε βρε,σε 2 ματς πηρε τις περισσοτερες προσπαθειες Με Μασιγιαουσκας,Πεν,Ντομερκαντ θα θελετε 3 μπαλες ατ λιστ
revil Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Ρε καιζερ εξηγησε μου κάτι Προσπαθείς να κάνεις το μάντη? Δλδ πως είσαι σίγουρος οτι αυτοί οι 3 δε θα κολλήσουν τέλεια και δε θα φτιάξουν την τέλεια περιφέρεια? Μη ξεχνάς οτι η μεγαλύτερη αδικία στο μπάσκετ είναι ότι ο 2 καλύτερος παίχτης κατεμέ είχε συμπαίχτη τον καλύτερο παίχτη του κόσμου.(Πίπεν,Τζόρνταν) Αυτό που λέω είναι ότι,και εγώ φοβάμαι ότι ίσως να χρειαζόμαστε 3 μπάλες ατ λιστ αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να δέσουν με τη βοήθεια και του προπονητή.Εξάλλου ο Γκέρσον πάντα έπαιζε με μεγάλους παίχτες,έτσι δεν είναι ρε dude?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.