Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τσσκα κ μάλαγα λοιπόν! δε δίνω πάνω από 15% στην μάλαγα,κ χωρίς σαντιάγκο μάλιστα, αντίθετα η τσσκα, τη διέλυσε πάλι την μακάμπι...

δεν ξέρω,αλλά προβλέπω ένα πολύ πολύ δύσκολο τελικό με τους ρώσους... (το έχω ξαναπεί,θεωρώ την ταου την καλύτερη ομάδα της ευρώπης,αλλά δε νομίζω ο ζέλικο να την πάτησει 2η φορά από την ίδια ομάδα)!

Δημοσ.

Σύμφωνα με την φαινομενική ποιότητα των ομάδων την δεδομένη στιγμή μιά κατάταξη όπως η παρακάτω θα ήταν λογική.

1.Ταού

2.ΤΣΣΚΑ

3.Παναθηναικός

4.Μάλαγα.

Λόγω τού ότι όμως μόνο ο Παναθηναικός διαθέτει Ομπράντοβιτς,τα φαινόμενα ανατρέπονται εύκολα ή δύσκολα καί η τελική κατάταξη θα είναι διαφορετική.Ακούω καί το δικό σας σχόλιο επ αυτού.

(Πιστεύω ότι η έδρα θα παίξει πολύ μικρό ρόλο,εκτός καί αν από τις φωνές των πράσινων οπαδών γίνει σεισμός 5 ρίχτερ καί κουνάει έτσι το στεφάνι όταν επιτίθενται οι αντίπαλοι τού Παναθηναικού.)

Υ/Γ.

Ένα Μποτίρογκα έστω καί σ αυτή την ηλικία να είχε ο Παναθηναικός δεν θα είχα καμμία αμφιβολία γιά το ποιός θα ήταν ο τροπαιούχος.

Δημοσ.
Σύμφωνα με την φαινομενική ποιότητα των ομάδων την δεδομένη στιγμή μιά κατάταξη όπως η παρακάτω θα ήταν λογική.

1.Ταού

2.ΤΣΣΚΑ

3.Παναθηναικός

4.Μάλαγα.

Λόγω τού ότι όμως μόνο ο Παναθηναικός διαθέτει Ομπράντοβιτς,τα φαινόμενα ανατρέπονται εύκολα ή δύσκολα καί η τελική κατάταξη θα είναι διαφορετική.Ακούω καί το δικό σας σχόλιο επ αυτού.

(Πιστεύω ότι η έδρα θα παίξει πολύ μικρό ρόλο,εκτός καί αν από τις φωνές των πράσινων οπαδών γίνει σεισμός 5 ρίχτερ καί κουνάει έτσι το στεφάνι όταν επιτίθενται οι αντίπαλοι τού Παναθηναικού.)

Υ/Γ.

Ένα Μποτίρογκα έστω καί σ αυτή την ηλικία να είχε ο Παναθηναικός δεν θα είχα καμμία αμφιβολία γιά το ποιός θα ήταν ο τροπαιούχος.

μην υποτιμας τοσο πολυ την μαλαγα , η μπαρτσελονα κερδισε το σαβατο στην ισπανια την ταου μεσα στην εδρα της και η μαλαγα πεταξε εξω την μπαρτσελονα. εγω δινω 25% σε καθε ομαδα. η εδρα θα παιξει ρολο υπερ μας πιστευω μονο στον τελικο η δικη μου εκτιμηση ειναι οτι αν περασουμε την ταου ειναι δικο μας.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι πρόκειται για το πιο ανταγωνιστικό F4 των τελευταίων ετών! Πολύ καλές ομάδες και πολύ αμφίρροπα παιχνίδια θα γίνουν... Θα έχει πολύ ενδιαφέρων.

Δημοσ.

1.Ταού

2.ΤΣΣΚΑ

3.Παναθηναικός

4.Μάλαγα.

Υ/Γ.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν υπαρχει αυτο που γραφεις!!!!!! Τριτη η Παναθα?? Αραξτε λιγο ρεεεεεεεεεεε

Δημοσ.

Προσωπική άποψη....Η Ταού είναι η πιο πλήρης ομάδα του Φ4. Μόνο ο Παναθηναικός έχει τόσες λύσεις αλλά πιστευω ότι ,παρα τα πολλά 4-5αρια μας, χάνουμε στη θέση 5 και στην έλλειψη ενός μόνιμου σκόρερ (βλέπε Ερντογάν). Ωστόσο ο Ομπράντοβιτς σίγουρα και η έδρα ίσως, είναι συν. Η ΤΣΣΚΑ είναι η πιο δεμένη και δουλεμένη ομάδα του τουρνουά, αλλά δεν έχει τόσες λύσεις. Αντιθέτως, είναι η πρωταθλήτρια και πιστεύω οτι έχει τη σωστή νοοτροπία. Και ο Μεσίνα δεν είναι Ομπράντοβιτς αλλά σίγουρα είναι σεβαστό όνομα. Τώρα, η Μάλαγα με τον Σαντιάγκο θα είχε σίγουρα περισσότερες ελπίδες αλλα και πάλι 4η θα έβγαινε. Εκτός και αν αυτό τους κάνει να παίξουν με αγνοια κινδύνου...

Με αλλα λόγια φέξε μου και γλίστρησα..Η ΤΣΣΚΑ κατα 90% στον τελικό και στο άλλο ζευγάρι 50-50

Τουλάχιστον να ήμαστε όλοι υγιεις για να εξαντλήσουμε τα περιθώρια..

Δημοσ.

μια που το...μαλακίζουμε ελαφρώς, ας πω κ εγώ τη δικιά μου...αποψη!

θεωρώ,ότι αν μας περάσει η ταού,θα το πάρει.

όμως, νομίζω ότι πιο πιθανό είναι να την περασουμε εμείς.

σύμφωνα με τους μπασκετικούς δημοσιογραφους,καθώς κ με τη δική μου εκτίμηση, η τσσκα είναι το 1ο φαβορί(αν ήμουν μπουκ,σε αυτήν θα έδινα την μικρότερη απόδοση)!

ως γνωστόν βέβαια,τα μικρά στάνταρ στο στοίχημα σπάνε πολύ συχνά!!!1

Συνεχίζω να "υποτιμώ" τη μάλαγα, κατατάσσοντας την 4η, κ ενισχύω το πόσο φαβορί είναι η τσσκα, με το ότι θα περάσει πιο "ξεκούραστα" στον τελικό,από ότι ο αντίπαλός της.

Μία ημέρα ξεκούραση σε 3ημερο τουρνουά,είναι πολύ λίγη!!!

Θα συμφωνήσω στο ότι αν στο φάιναλ4,υπήρχε έστω κ ο σημερινός ντέγιαν,στα 34 κ πολύ αργός , θα το παίρναμε. Αυτός ο παίχτης,δίνει μια απίστευτη σιγουριά στην επιθεση της ομάδας,κ μια απίστευτη ηρεμία στους συμπαίκτες του,που ακόμα κ αν επαιζε στο τελευταίο 10λεπτο,θα είχε τεράστια συνεισφορά!

(βέβαια,δεν ξέρω αν στη θέση πχ του ντελκ,είχαμε τον ντέγιαν,αν θα είχαμε φτάσει ως εδώ,γιατί ο ντέγιαν δε θα δεχόταν ποτέ να είναι αλλαγή της αλλαγής,κ να παίζει 10 λεπτά ΜΟ, κ αυτά με πανελλήνιους κ τσιμπόνες)!

πάντως,σαν φαβορί,θα μας κατέτασα τρίτους,με πρωτη την ταου.

Ο κόσμος έχει σημασία! Ναι,οκ,ξέρω ότι μπορεί να αγχώσει την ομάδα παραπάνω,αλλά δε μπορεί να μην επηρρεάσει τις 3-4 κότες που θα έχει ο αντίπαλος σου,ενώ αντίστοιχα να δώσει "φτερά" στις 3-4 δικές σου κότες,κ στους 2 μέτριους που θα βρεθούν σε καλούτσικη ημέρα!

Και , για να διακινδυνεύσω μια πρόβλεψη ακόμα,παίχτης του ημιτελικού θα είναι ή ο μπατίστ,ή ο μπετσίροβιτς!!

ΥΓ: έχουμε κ το μεγαλυτερο όπλο έτσι?στον πάγκο,3 πολύ καλούς προπονητές,ο καθένας στο κομμάτι του. Ζέλικο,Ιτουδης,κ Φράγκι!

Δημοσ.

Κάτσε ρε antreaslam, γιατί λες οτί το μ.......με? Τη γνώμη του λέει ο καθένας.

By the way, απ' ότι βλέπω όλοι τα ίδια λέμε πάνω-κάτω.

Επόμενο θέμα. Να σας ρωτήσω κάτι ρε παίδες. Αυτη την οριζόντια περιστρεφόμενη μπάρα που δίχνει διάφορα στοιχεία για σας π.χ. ομάδες που γουστάρετε, σειρές που βλέπετε κλπ, που την κατεβάζετε? (ξέρω, ξέρω...πρωτάρης...)

Δημοσ.

Παιδιά τις κούπες τις παίρνουν οι μεγάλοι παίχτες.Καί εννοώ αυτοί με προσωπικότητα.Όχι τόσο αυτοί πού κατέχουν το μπάσκετ σαν παιχνίδι.Θυμηθείτε καί διδαχτείτε τι έγινε τότε στην Μπολώνια.Ο Μποτίρογκα (καί όχι μόνο) δεν καταλάβαινε ούτε από κοινό ούτε από Μεσίνα(αν δεν κάνω λάθος αυτός δεν ήταν ο προπονητής τότε ης Κίντερ?).Καί νάτη η τρίτη κούπα!Ο Μπετσίροβιτς έχει δηλώσει ότι δεν θα αφήσει να συμβεί τώρα κάτι παρόμοιο μιάς καί τότε ήταν αντίπαλος παίχτης.

Δημοσ.

γιατί όλοι, λίγο-πολύ, προσπαθούμε να εκφράσουμε την οπαδική μας αισιοδοξία ,αλλά καλυμμένα,ώστε να έχουμε φυλαγμένα τα νώτα μας αν στραβώσει κ το χάσουμε, αλλά αν το πάρουμε,να πούμε ότι τα έλεγα εγώ,ήμουν σίγουρος,we are the best,κλπ!

κ το να λέμε το μακρύ μας κ το κοντό μας σε πρόβλεψη (αλλο η εκτιμηση της αγων.κατάστασης,του συστήματος κ των παιχτών,κ άλλο η πρόβλεψη που κάνουμε για την κατάταξη πχ), είναι λίγο....πως να το πω?αχρηστο! (κ σου μιλάω για κάτι που έκανα κ εγώ προ ολίγου)!

geovard,έχεις δίκιο. αλλά μεγάλοι παίχτες σε αυτό το φαιναλ4,ποιοι είναι? ονομαστικά?

-σκόλα

-διαμαντίδης

(μόνο αυτούς τους 2 8εωρώ ότι είναι ΜΙΑ σκαλα παραπάνω από τους υπόλοιπους,δηλαδή τους θεωρώ παίχτες που μια ενδεχόμενη μεταγραφή τους,θα αλλάξει τα δεδομένα στον μπασκετικό χάρτη)...

οπότε,αφού δεν υπάρχουν πραγματικά μεγάλοι παίχτες,το παιχνίδι θα το πάρουν οι ..."απλά" πολυ καλοί παίχτες! (σισκάουσκας,παπαλουκάς,κλπ)

Δημοσ.

απλα το οπαδικο μας συναισθημα μας λεει το πηραμε παιζουμε μεσα στο οακα εχουμε τον κοσμο ολα δικα μας κτλ. επειδη το οπαδικο συναισθημα μας εχει προδωσει πολλες φορες ομως και εγω εκτεθηκα οταν ειχα γραψει οτι παμε για 20αρα με τον γαβρο στο πρωταθλημα στον γαβρο δινω ενα 25 τις εκατο σε καθε

ομαδα και απλα περιμενω υπομονετικα να φτασουμε στους αγωνες.

Δημοσ.

Και ο Παπαλουκάς είναι μεγάλος παίχτης, κατ' εμέ το ΙΔΑΝΙΚΟ άσσο-δύο με το Διαμαντίδη.

Όσο για τους "ηγέτες", προτιμώ χίλιες φορές τον Παναθηναϊκό όπως είναι τώρα, όπως και την Εθνική Ελλάδος για παράδειγμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...