Freestyler83 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Πες μου οτι δεν λες για την Γατα, αμα ειναι να παω στο Προποτζιδικο του Μπουκουρα στην γωνια να σου φερω πιο εγγυρες πληροφοριες ΣΙΓΑ μην-1 μηνα πριν το Φ4-τα βρηκε ο Ζοτς με την Μπαρτσελονα ΕΙΔΙΚΑ αν δεν παρουμε το Κυπελο δεν φευγει.Και να ξερεις, για να φυγει ο Ζοτς η αλλη ομαδα πρεπει να του κανει ΤΡΕΛΗ προσφορα και δεν μιλαω φραγκα γιαυτον[/quote Αυτή πρέπει να είναι καιζερ, κ εγώ το ίδιο σκέφτηκα..Τελικά όλοι πρέπει να ζήσουν κάπως..:-P
geovard Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Σύμφωνα με ένα προχωρημένο σενάριο αλλά υπαρκτό(πηγές δεν αναφέρω μέχρι να το διασταυρώσω) ο Ομπράντοβιτς θα γίνει πρόεδρος στον Παναθηναικό τού μέλλοντος ενώ οι Γιαννακόπουλοι έπειτα από την γενική απαίτηση τού κόσμου θα μπούν καί στο χώρο τού ποδοσφαίρου.Αναμένουμε προς επίρρωσιν αυτών.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 To σεναριο που παιζει ειναι Ομπραντοβιτς Διευθυντης(οχι Προεδρος), Ιτουδης Προπονητης
vastravoud Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Εν τω μεταξύ δύσκολο είναι να διαλέξουμε και ποιόν θα υποστηρίξουμε ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ - Μακάμπι. Καθαρά μπασκετικά σίγουρα είναι πολύ προτιμότερο να παίξεις με τη Μακάμπι απ' όσο με την ΤΣΣΚΑ, από την άλλη όμως οι Εβραίοι σίγουρα θα πάρουν και κάποια σφυρίγματα παραπάνω. Ας είναι, ο σκοπός είναι να είμαστε εμείς καλά και από εκεί και πέρα όποιο αποτέλεσμα θέλει, ας έρθει!
KaizerSoze Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 ΤΣΣΚΑ... 1. Αν αποκλειστουν οι Εβραιοι θα επιστραφουν πολλα εισητηρια και θα μπουν και αλλα αδελφια (α, παρεπιπτοντως, το ολυ μεχρι την αλλη Τριτη λεει θα εχουν ερθει τα τικετια, να ειστε σπιτι) 2. Οποιος και να ειναι μονο τελικο μπορει να τον πετυχουμε.Και σε τελικο Ευρολιγκας ολοι τα ιδια ειναι.Δηλαδη αν περασει η Μαλαγα τελικο το πηραμε?Δεν νομιζω
Freestyler83 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Τι βλέπετε απόψε? Εγώ ποντάρω στη Μάλαγα
antreaslam Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 δε με ενδιαφέρει. απλά θεωρώ τη μάλαγα καλύτερη αντίπαλο από την μπάρτσα (είναι πιο σταθερή βέβαια η μάλαγα,αλλά η μπάρτσα έχει παίχτες που αν τους "ανοίξει" κατά το κοινώς λεγόμενο),την πάτησες. Η μάλαγα είναι σε σταθερότητα ένα σκαλί πάνω από την μπάρτσα,αλλά λίγο κάτω από εμάς. επισης βλεπω τσσκα στον άλλο ημιτελικό... ΥΓ:Κάιζερ, πως μπορούμε να έχουμε πληροφόρηση για τα εισητήρια??είχες γραφτεί στο site της euroleague εσυ ε? Κ πότε σου έστειλαν την ενημέρωση,αν υποθέσουμε ότι τα εισητήρια βγαίνουν σήμερα στις 10?
1980 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 αντε να αποκλειστουν οι εβραιοι θα παρουμε κανα εισητηριο. δεν νομιζω οτι θα ξαναβγαλουν στην ιστοσελιδα εισητηρια θα τα παρει κατευθειαν ο παο και θα τα διαθεσει αναλογως.
vastravoud Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 ΤΣΣΚΑ... 1. Αν αποκλειστουν οι Εβραιοι θα επιστραφουν πολλα εισητηρια και θα μπουν και αλλα αδελφια (α, παρεπιπτοντως, το ολυ μεχρι την αλλη Τριτη λεει θα εχουν ερθει τα τικετια, να ειστε σπιτι) Σε αυτό συμφωνώ απολύτως 2. Οποιος και να ειναι μονο τελικο μπορει να τον πετυχουμε.Και σε τελικο Ευρολιγκας ολοι τα ιδια ειναι.Δηλαδη αν περασει η Μαλαγα τελικο το πηραμε?Δεν νομιζω Εδώ διαφωνώ πλήρως. Δεν είναι όλοι οι τελικοί το ίδιο, και η ΤΣΣΚΑ είναι σαφώς πιο υπολογίσιμος και δυνατός αντίπαλος από τη Μακάμπι.
antreaslam Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 επίσημα,αποκλείετε να διατεθούν όλα στον παο , απαγορεύεται. κανονικά επιστρέφουν στη φίμπα, κ από εκεί με ένα μαγικό τρόπο...τα παίρνει ο Παο(!!!)!!!! το ζήτημα είναι ότι αν δε βγουν στην ιστοσελιδα καθόλου,τη διάθεση ο παύλος θα την κάνει σίγουρα στους οργανωμένους συνδέσμους. ΥΓ:περιμένω ακόμα,2 γνωστούς γάβρους,να απαντησουν αν θα πάνε να δουν το φάιναλ4 ή όχι,αλλιώς μπορεί να έχω ήδη καβατζωθεί! (πάντως εγώ δεν πήγαινα σε γήπεδο με 20.000 "αλλόθρησκους",με τίποτα)!
1980 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 επίσημα,αποκλείετε να διατεθούν όλα στον παο , απαγορεύεται. κανονικά επιστρέφουν στη φίμπα, κ από εκεί με ένα μαγικό τρόπο...τα παίρνει ο Παο(!!!)!!!! το ζήτημα είναι ότι αν δε βγουν στην ιστοσελιδα καθόλου,τη διάθεση ο παύλος θα την κάνει σίγουρα στους οργανωμένους συνδέσμους.ΥΓ:περιμένω ακόμα,2 γνωστούς γάβρους,να απαντησουν αν θα πάνε να δουν το φάιναλ4 ή όχι,αλλιώς μπορεί να έχω ήδη καβατζωθεί! (πάντως εγώ δεν πήγαινα σε γήπεδο με 20.000 "αλλόθρησκους",με τίποτα)! εγω περιμενω απο δυο περιπτωσεις η μια ειναι εισητηριο απο συνδεσμιτη πολυ πιθανο αν αποκλειστουν οι εβραιοι σημερα και η αλλη προσκληση απο ατομο που ο θειος του ειναι κολητος με τον παυλαρα. προτιμω το πρωτο γιατι τωρα να καθομαι στα επισημα δεν θα μπορω να εκδηλωθω αλλα να μπω μεσα και ας μπω οπως να ναι.
Snolly Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Εγώ περιμένω το γαμόχαρτο από το Στρατό να δω πότε ακριβώς μπαίνω και αν προλαβαίνω θα ήθελα να αγοράσω εισιτήρια. Αλλά έτσι όπως τα λέτε σιγά μη βρω.
antreaslam Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 πριν λίγο διάβασα,ότι αν αποκλειστούν οι εβραίοι, θα επιστρέψουν 4000 εισητηρια που έχουν προ-αγοράσει, οπότε συνέχισε να ελπίζεις! Επίσης, γνώμη μου είναι να το αγοράσεις το εισητήριο ΑΝ τα καταφέρεις,κ αν σου έρθει το χαρτί,νομίζεις ότι δε θα καταφέρεις να το πουλήσεις????
KaizerSoze Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Εδώ διαφωνώ πλήρως. Δεν είναι όλοι οι τελικοί το ίδιο, και η ΤΣΣΚΑ είναι σαφώς πιο υπολογίσιμος και δυνατός αντίπαλος από τη Μακάμπι. ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν μιλαω για Ταου ή Περιστερι, εννοω για καποιου επιπεδου ομαδες Αλλα περα απο αυτο, για να περασει η Μακαμπι σημαινει οτι εκανε 2/3 με ΤΣΣΚΑ και το 1 στην Ρωσσια.Αρα μια απλοϊκη προσέγγιση θα ηταν ισως οτι η Μακαμπι έδειξε οτι μπορει να κερδισει στην εδρα μεγαλης ομαδας. Αντιθετα η ΤΣΣΚΑ προς το παρον νομιζω κερδισε στην Βαρκελωνη αλλα στην 2η φαση και μετα, ενα δυνατο επαιξε εκτος και εχασε,αρα μηπως δειχνει οτι μασαει απο τον συνδιασμο εδρα ΚΑΙ καλη ομαδα? Δηλαδη συμφωνω, αμα εχεις μια πορεια αγωνων κωλοφαρδη μπορει να βρεθει τελικος Μαλαγα-Παρτιζαν ξερω γω. Αν περασει ομως την ΤΣΣΚΑ? εμενα θα με αγχωσει να σου πω η Μακαμπι αν κανει διπλο στην Μοσχα.Θυμαμαι και απο το 1ο ματς οτι δυσκολευτηκαμε πολυ
Freestyler83 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Τελευταία νέα.. Ο Σαντιάγκο 6 εβδομάδες εκτός. Υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση και διαπιστώθηκε σοβαρό πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.