Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοίτα...λίγο υπερβολικός είμαι...αλλά πραγματικά με αυτήν την σύνθεση,δε νομίζω ότι χάνεται από κανέναν,εκτός αν φέρει κάποιος γκασολ κ νοβίτσκι μαζί, κ επιστρέψει στην ενεργό δράση ο ράτζα κ κούκοτς (πραγματικά θεωρώ ότι αυτή η ομάδα που περιέγραψα είναι αχτύπητη)!!!!

ΥΓ: αλλά μέχρι τις καλοκαιρινές μεταγραφές,έχουμε καιρό! τώρα να δούμε,τι θα κάνουμε! με ταού,κ κυρίως,με τσσκα...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα ρε συ Αντρεα και οι σανς αχτυπητοι ειναι,μπορεις να τους φερεις?

κοιτα τωρα,για το φαιναλ φορ νομιζω πως το εχετε.και εξηγω γιατι το λεω αυτο.

Η ταου σας ηρθε κουτι.

Σας εχει αποκλεισει περισυ και φετος ειστε πιο συνηδητοποιημενοι στο τι θα αντιμετωπισετε. Εχει αποκλεισει προσφατα εμας και την εχετε δει πως παιζει.

Και καθαρα αγωνιστικα νομιζω πως ειστε ο καταλληλος τυπος ομαδας για να την αποκλεισει. Αμυνα αμυνα και παλι αμυνα μαγκες. Διοτι αν δεν μπουν τα 2-3 πρωτα σουτ του ρακοσεβιτς, παει τον σκοτωσες.

Επισης θεωρω πολυ καλο παιχτη τον Μπατιστ πολυ εξυπνο τον Τομ και πολυ "σκυλο" τον ντικουδη για να σταματησουν τους λατινους της.

Τωρα στον τελικο πιστευω οτι η Τσσκα ειναι πιο δεμενη και πιο ομαδα απο σας.

Αλλα με αρκετες χιλιαδες τρελαμενους παναθηναικους να ουρλιαζουν δε νομιζω οτι το χανετε.

Δημοσ.

κοίτα,αν θέλεις να το δούμε καθαρά μπασκετικά,σίγουρα δεν είμαστε φαβορί, (αγωνιστικά μιλώντας),γιατί μου φαίνετε ότι ταού κ τσσκα,αγωνιστικά επαναλμβάνω, υπερτερούν.

Μέσα μου όμως,μας έχω για απόλυτο φαβορί,καταρχήν γιατί υπερισχύει ο οπαδικός εγωισμός,κ δεύτερον λόγω έδρας - κόσμου.

το γήπεδο θα είναι γεμάτο από δικούς μας,φαντάζομαι ότι η φιμπα δε θα θέλει να μας δυσαρεστήσει πολύ,η ταού δε φαντάζει τόσο επικίνδυνη απλά γιατί την ξέρουμε,ενώ η τσσκα το πήρε πέρυσι,κ 2 in a row,μόνο η γιουγκοπλαστικα νομίζω έχει κάνει.

ΥΓ:για την ανάλυση των ψηλών του Παο,έχεις δίκιο,αλλά τα τελευταία 2 χρόνια, η φροντ λάιν του Παο,έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα από έναν παίχτη υποτιμημένο στα μάτια του κόσμου,τον τσαρτσαρή,που μόλις απαλάχθηκε από τις ευθύνες,κ κατάλαβε ότι ως παίχτης ομάδας,δεν πειράζει αν χάσει 2 σουτ,κ αν κάνει 2 λάθη,έχει ανέβει 100%,δίνοντας μια ακόμα αξιοπιστη λύση (απλά για λίγο χρόνο,καθότι επιρρεπής στα φάουλ)!

Δημοσ.

σκολα και σπανουλη πιστευω οτι ο ζησης ειναι περιτος στην ομαδα μας. αν και το θεωρω πολυ δυσκολο να ερθει ο σκολα θα ειναι παλι στα πρωτα ντραφτ στον νβα.γιασκεβιτσιους μακαρι τοτε οντως η απονομη θα πρεπει να γινει απο την αρχη. διαμαντιδης σπανουλης και γιασκεβιτσιους στην ιδια ομαδα θελω να το δω αυτο. ο οικονομου απλα αποδειχτηκε ελαφρομυαλος γιατι αυτες οι κινησεις του ηταν αυτοκαταστροφικες. ο αλβερτης ηξερε οτι με το να μεινει για παντα στον παο θα σπασει πολλα ρεκορ και θα συνδεσει το ονομα του με τον συλλογο γιατι κακα τα ψεματα πλεον μονο και μονο η παρουσια του εμπνεει τους υπολοιπους γιατι μεσα στο παρκε εχει καει και λογικο ειναι. εμενα παλι πιο πολυ με ανησυχει η ταου που εχει ζησει στο πετσι της την καυτη ατμοσφαιρα και εχει περασει δια πυρος και σιδηρου μεσα απο το οακα παρα η τσσκα. αμα περασουμε τελικο για μενα τελειωσε το θεμα. αυτο το διδυμο σπλιτερ σκολα με ανησυχει παραααα πολυ.

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια εμενα ο τσαρτσαρης ποτε δε μαρεσε σαν παιχτης.

Ειλικρινα δεν ειναι οπαδικο αυτο,απλα δε τον παω οπως δεν παω και τον χατζηβρεττα.

νομιζω 2 συνεχομενες το εχει παρει και η μακαμπι,με τον πινι μαλιστα.

Δημοσ.

πρόσεξε,δεν είπα ότι ο τσαρτσαρής είναι καλύτερος του σκόλα πχ (θα πέσει φωτιά να με κάψει κ μόνο που το έγραψα.)!!!

αλλά στα 15 λεπτά συμμετοχής,να μου δώσει 7-8 πόντους,5 ριμπάουντ,3 κερδισμένα φάουλ,δεν είναι καθόλου άσχημος (ως γέμισμα κ μόνο)!

Σε αντίεθση με τον χ"βρεττα,που και μεγάλη κότα είναι,κ μόνο στα μικρά παιχνίδια προσφέρει (αν χαρακτηρίσουμε πχ,20 παιχνίδια το χρόνο ως μεγάλα,ο νικολάκης,θα έχει ΜΟ σε αυτά 3 πόντους, κ στα άλλα 40,τα "μικρα",θα έχιε 16 πόντους...)!!

1980,ο σπανούλης κ ο ζήσης,το καλοκαίρι θα πάνε στην ίδια ομάδα,γιαυτό το λέω...

Δημοσ.
Ποιός έχει τα δικαιώματα του στο NBA?

Spurs(ειναι αστειο οτι εχουν ΚΑΙ Γιαφτοκας ΚΑΙ Σκολα, θα δουν την διαφορα και θα παθουν σοκ)

ΥΓ:σκόλα ή βουισιτς?για του χρόνου?

Κανεις. Σκολα 10μυρια ρητρα, αν φυγει παει ΝΒΑ, Βουισιτς εχει και αλλο χρονο συμβολαιο, δυσκολα να φυγει και αυτος

Δημοσ.
στον ολυμπιακο :D

το ίδιο πιθανό με το να φορέσουν την πράσινη φανέλα ο οικονόμου κ ο αντωνακης...

ΥΓ: ευτυχώς,στο μπάσκετ,υπάρχει ένα καλό...όποιος φεύγει,δε φεύγει με μούτζα,κ άρα επιθυμεί να γυρίσει ,σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο...

Δημοσ.
και εναν μασει για παραδειγμα στη θεση του Γιαφτοκας .

Να παρω ενα λιγο πιο αθλητικο και αρκετα πιο ατεχνο "Μπατιστ" γιατι?Αφου εχω τον κανονικο. Μια χαρα παικτης ο Μασει αλλα οχι αντιΓιαφτοκας, αντι Μπατιστ ναι(αν και δεν αλλαζω τον Μαικ)

Δημοσ.

τωρα ρε συ αντρεα συγκρινεις το ασπρο με το μαυρο?

Στο μπασκετ η μιση ευρωπη θελει να παιξει στον παναθηναικο και η αλλη μιση στην τσσκα,τι να λεμε τωρα?

ακριβως αυτο καιζερ,εγω τον ειπα για εναν παρα παρα πολυ καλο παγκιτη του μπατιστ.

Δημοσ.
δίνοντας μια ακόμα αξιοπιστη λύση (απλά για λίγο χρόνο,καθότι επιρρεπής στα φάουλ)!

Φετος πολυ βελτιωμενος και σε αυτο, νομιζω ειναι 2ος σε χρονο συμμετοχης.5αδατος κανονικος φετος, κανει την καλυτερη του χρονια

Δημοσ.
Να παρω ενα λιγο πιο αθλητικο και αρκετα πιο ατεχνο "Μπατιστ" γιατι?Αφου εχω τον κανονικο. Μια χαρα παικτης ο Μασει αλλα οχι αντιΓιαφτοκας, αντι Μπατιστ ναι(αν και δεν αλλαζω τον Μαικ)

για ποιο λόγο να αλλάξεις τον μάικ? αυτή η ομάδα,παρότι αρκετές μεταγραφές απέτυχαν φέτος, συνεχίζει να πετυχαίνει γιατί υπάρχουν αρκετοί παίχτες, με επίπεδο εξυπνάδας ανώτερο του μπασκετικού ΜΟ (διαμαντίδης,τομάσεβιτς,σισκάουσκας,αλλά κ μπετσίροβιτς-μάικ-ντικούδης-φράγκι)!!!

απλά έχουμε κ κάποιους στόκους,για να κρατάμε το ΜΟ σε φυσιολογικά επίπεδα (νικολάκης-γιαφτόκας,κ λίγο ...λιγότερο χαζοί, παπ κ τσαρτσαρής)!

Δημοσ.
πολυ δυσκολο να ερθει ο σκολα θα ειναι παλι στα πρωτα ντραφτ στον νβα.

Εχει γινει ηδη ντραφτ πριν 2 χρονια απο τους Σπερς

γιασκεβιτσιους μακαρι τοτε οντως η απονομη θα πρεπει να γινει απο την αρχη.

Noway,φετος περνει χρονο, δεν γυρναει Ευρωπη

εμενα παλι πιο πολυ με ανησυχει η ταου που εχει ζησει στο πετσι της την καυτη ατμοσφαιρα και εχει περασει δια πυρος και σιδηρου μεσα απο το οακα παρα η τσσκα.

Επιπεδο δικο μας, Ταου και ΤΣΣΚΑ η εδρα ειναι μια μαλακια και μιση.Η μαλλον να στο πω αλλιως, εμεις θα προυμε "συν" αλλα της Ταου θα της κλασουμε τα @@ απο ψυχολογια.Εμεις θα ανεβουμε, αυτοι ομως δεν θα κατεβουν

αυτο το διδυμο σπλιτερ σκολα με ανησυχει παραααα πολυ.

Φοβεροι αλλα μονοι τους. Με εναλλαγες πανω τους (εμεις εχουμε ψηλους να θυσιασουμε) κατι γινεται

,κ λίγο ...λιγότερο χαζοί, τσαρτσαρής

Το χοντρυνες!!!Μετα τον Ντεγιαν ο πιο εγκεφαλικος ψηλος μας. Αμα ηταν και τσαμπουκας-γιατι το κορμι το εχει-θα ηταν ακομα καλυτερος.Γρηγορα χερια και σωστη πασα, μαζευει απειρα ριμπαουντ λογω καλης θεσης και κλεβει μπαλες. Πολυ αδικο αυτο για τον Τσαρτσαρη. Λιγο καταχραστης στα σουτ ειναι αλλα οκ, θα μαθει

Δημοσ.

Πάντως,προσωπικά,κ χωρίς όλους αυτούς που αναφέρουμε,αλλά με σπανούλη,ζήση,στην περιφέρεια είμαι καλυμμένος. Για τη θέση του -τελικά,δυστυχώς- κριαριού γιαφτοκας,δε με χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ,ο σπλιτερ πάντως ... (ααα,γιασκεβίτσιους,κ σκόλα,θεωρώ αδυνατο να τους χτυπήσουμε,σε αντίθεση με σπλίτερ κ βούισιτς)!

ΥΓ: κάιζερ,σχετικά με την ατμόσφαιρα,δεν ξέρω...ίσως η τσσκα,αν δεν της μπουν τα 3-4 πρώτα σουτ,να επηρρεαστεί παραπάνω... η ταού δε μασάει,γεγονός...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...