Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παίδες, φαντάζομαι πως τώρα που πολλοί ολυμπιακοί θα ακυρώσουν εισιτήρια, αυτά θα ξαναδιατεθούν. Έχει ακούσει κανείς πότε θα γίνει αυτό και αν θα είναι μέσω του site της Euroleague ή θα πάρει αυτά που της αναλογούν η ΚΑΕ ΠΑΟ και θα τα διαθέσει αυτή;

Δημοσ.

Oχι μεσω της Ευρολιγκας ΕΚΤΟΣ αν ειναι τα προγραμματα τα τουριστικα(ξενοδοχεια κτλ )

Τα μεμονομενα εισητηρια νομιζω θα πανε μεσω τιποτα ebay τιποτα τετοιο

Δημοσ.

καλησπέρα παλικάρια! Μόλις έκανα εγγραφή. Αντε με το καλό να το σηκώσουμε τον Μάη!!!!΄(εννοείται ότι μιλάω για το ευρωπαικό).Βασικά έχω μια ανησυχία με την Tau. Την παρακολουθώ απο το καλοκαίρι και μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση...Ειλικρινά τοσο γεματο ροστερ δεν πρέπει να υπάρχει, πέρα απο το δικό μας φυσικά..Εσείς πως την κόβετε?

Δημοσ.

Καλωσήρθες.

Όντως πολύ επικίνδυνη μου φαίνεται η Tau κι εμένα.

Πάντως αν χάσουμε το Final Four εδώ μέσα, θα πάμε και θα πάρουμε το Ευρωπαϊκό μέσα στην Ισπανία!

Δημοσ.

είναι αυτός ο κ@ριόλης ο Ερντογάν που σεληνιάζεται με ελληνικές ομάδες(θυμάστε και στο Μουντομπάσκετ τι έκανε με την Εθνική) και μας έκλεισε πέρσι το σπίτι.

Δημοσ.

Την Ταού δεν την φοβάμαι και τόσο πολύ. Παίζεις εξοντωτική άμυνα πάνω στα ατού της με παίκτες να εναλλάσονται πάνω τους (μια και έχεις αρκετούς) και μέχρει να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν, το πήρες το παιχνιδάκι. Άσε που είναι πιθανόν ο Μάλκοβιτς να πάει να πάρει το παιχνίδι με την άμυνα οπότε εκεί είναι που πέρνεις και διαφορά.

Αντίθετα την CSKA την φοβάμαι περισσότερο, μήπως δε μπορέσουμε να βρούμε λύσεις στην άμυνα. Αν και οι ψηλοί της είναι κάπως αδύναμος κρίκος.

Βασικά δεν είμαι σίγουρος, αλλά πολύ αισιόδοξος σίγουρα.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι ο πραγματικός τελικός τού Παναθηναικού είναι ο ημιτελικός με την Ταού.Αν περάσεις καί πας τελικό την έχεις την κούπα.Αυτή είναι βέβαια η δική μου άποψη γιατί θα έλεγα η Ταού είναι ο κακός δαίμονας ενώ στατιστικά την ΤΣΣΚΑ την έχουμε αποκάτω.

Δημοσ.

Μονο που η Ταου μπορει να σε χτυπησει στο στυλ και στο συγκριτικο παιχτων.

Η Ταου χανει στα σημεια-κερδιζει στα σημεια.Απλα θα κριθει ποιος θα χτυπησει τον αλλο καλυτερα εκει που κερδιζει.Θα περιορισουμε τα 5αρια τους (Σκολα και Σπλιτερ)? Θα περιορισουν αυτοι τα 4αρια μας (που ειναι καλυτερα απο τα δικα τους)? Θα κρατησουν τον Σισκαουσκας αυτοι χαμηλα?Θα κρατησουμε εμεις τον Ερντογαν?Θα περιορισει τον Μητσο ο Πλανινιτς?(στην δικια μας αμυνα πιστευω οτι ο Μητσος θα τον κερδισει)

Εξακολουθω να πιστευω πως στον ημιτελικο με την Ταου θα κονταροχτυπηθουν διαφορετικες "ποσοτητες", με ΤΣΣΚΑ αν περασουμε -πρωτα ο Ζοτς- θα χτυπηθουν ιδιες "ποσοτητες" και στυλ παιχνιδιου και απλα ποιος θα εφαρμοσει καλυτερα το δικο του

Δημοσ.

τελικά φίλε κάιζερ,πράγματι η διναμό ήταν πολύ εύκολος αντίπαλος (αν κ επειδή δεν έχω σε καμία εκτίμηση τον φώτση κ τον λάζο, δε μου κάνει εντύπωση ότι μια ομάδα που στηρίζεται σε αυτούς τους 2,να μην είναι μια καλή ομάδα)!

για το φάιναλ4.... Ευχαριστώ 2 γνωστούς μου γάβρους,που προνόησαν,πήραν εισητήρια,κ έτσι, βρέθηκα με 2 εισητήρια των 80!!!!!!!!!!!

Τον ημιτελικό δεν τον φοβαμαι,γιατί θεωρώ ότι ο ζέλικο δεν την πάταει 2η συνεχομένη χρονιά από τον ίδιο αντίπαλο,κ ειδικά από πολύ χειρότερο του προπονητή!

Αντίθετα,την τσσκα την φοβάμαι αρκετά,σύμφωνα με την ανάλυση που κάνιε παραπάνω ο κάιζερ...

ΥΓ:είμαι περίεργος,όταν τελειώσει την καριέρα του ο βλάκας ο οικονομου,κ κοιταχτεί στον καθρέφτη,δε θα φτύσει τον εαυτό του για την μαλακία που τον δέρνει? κατάφερε να μην πετύχει τίποτα,τη στιγμή που ο σχεδόν συνομιληκός του κ με σχεδόν ίδιο ταλέντο,φράγκι, έγραψε ιστορία κ ρεκόρ που δε καταρριφθούν ποτέ...

Δημοσ.
τη στιγμή που ο σχεδόν συνομιληκός του κ με σχεδόν ίδιο ταλέντο,φράγκι,

Μην σου πω οτι προσωπικα τον ειχα σε πολυ μεγαλυτερη εκτιμηση τον Οικονομου απο τον Φραγκι μπασκετικα, ειδικα αφου επιβιωνε ως 4αρι χωρις να πηδαει ουτε "το Βημα". Αποδειξη οτι το μυαλο-οχι παντα το μπασκετικο-δεν αναπληρωνεται απο το καλο σουτ ή τις καλες τοποθετησεις

Δημοσ.

ναι ρε γμτ, κι εγώ τον είχα σε πολύ εκτίμηση. Αν θυμάμαι καλά είχε τσακωθεί με τους Γιαννακοπουλαίους κι έφυγε, οικονομικές διαφωνίες κι έτσι. Πολύ κρίμα. Ειδικά την τελευταία χρονιά του στον ΠΑΟ ήταν στο Top 3 των 4αριών στην Ευρώπη

Δημοσ.

Ο Οικονόμου ήταν μακράν πιο ταλαντούχος παίκτης από τον Αλβέρτη, αλλά "χέρια" σαν του Φράγκι δεν υπάρχουν ούτε υπήρχαν πολλά στην Ευρώπη.

Όσον αφορά στο Final4, την Ταού θα την περάσουμε όπως και να έχει. Η δύσκολη είναι η CSSK που κατά τη γνώμη μου παίζει διαστημικό μπάσκετ. MONO όμως όταν παίζει ο Παπαλουκάς. Πιστεύω όμως ότι ο Ομπράντοβιτς θα κάνει το καλύτερό του κοουτσάρισμα στην καριέρα του στον Παναθηναϊκό σ' αυτό τον τελικό. Μην ξεχνάμε ότι είναι ο πιο ευφυής προπονητής στον κόσμο αυτή την στιγμή. Αφού του στραβώσε φέτος το ρόστερ και παρόλο που η ομάδα δεν παίζει το μπάσκετ που έπαιζε πέρισυ μέχρι τον Ιανουάριο, όπου θέλει να κερδισει, κερδίζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...